סתם לתת לך תאבון ללמוד
http://www.strangeengineering.net/catalog/index.html
וזה עוד כלום.
חיפשתי ג'ו, מצטער, לא מצאתי בסאמיט ולא באיביי שום מוצר מדף חוץ ממיני ספול/דטרויט לוקר.
need to be blown
סתם לתת לך תאבון ללמוד
http://www.strangeengineering.net/catalog/index.html
וזה עוד כלום.
עכשיו באמת הלכתי לאיבוד...
למען האמת אני חושב שמצאתי את הפלטפורמה. סרן GM10.5. קורונה 10.5 - מאמין שזה יחזיק, לא C קליפס.. ויש בהישג יד. מה אתה אומר?
need to be blown
14 BOLT
קטן?
ממה בדיוק ירד?
אכן 14 BOLT, קטן הוא לא. לא שאלתי ממה ירד.
ראיתי מה שיש בקישור שנתת, אכן מוצרי מדף מדהימים, אבל המחיר... לבנות יעלה פחות מחצי מחיר מלהביא אחד.
need to be blown
אתה יודע מה ההבדל בן הקטן לגדול?
תנסה לחפש ממה ירד,
כמה ברגים בגלגל, צף או חצי צף
ואם אתה חושב שיהיה לך יותר זול ליצר מלקנות, אתה צריך להפסיק לעשן את הזבל החום הזה...
מחישוב שעשיתי עם אחד מבוני הג'יפים המוכרים בארץ הגענו למסקנה שבסביבות 10K אפשר לחרוט צריות + קיצור הקייס + התאמת הכל לשאסי על בסיס התוכן הקיים.
לקנות וליבא יעלה כפול 2-3 מינימום. יכול להיות שאת הציריות אני ייבא, כרגע מחפש.
הכל כרגע בגדר רעיון, אינ בטוח שיש לי עוד הרבה להבין ולברר בנושא.
אז: לא יודע מה ההבדל בין הקטן לגדול. אני חושב 5 ברגים, לא בטוח. אני מניח שירד מוונדורה 4X4 אבל אני כמובן יברר.
בנתיים ספר לי על ההבדל ומה לדעתך יותר מתאים. וחוץ מזה אני בכלל מעשן את הזבל הירוק. :lol:
need to be blown
ההבדל בין הגדול לקטן הוא בקוטר הקורונה (וכמובן בעומס המותר, קוטר הציריות ועוד). 10.5 אינצ' זה דווקא הגדול. אחד הסרנים החזקים והגדולים שיש, אני מאוד אוהב אותו (בגלל יתרונות פונקציונליים על פני סרני דנה כמו למשל שימוש במיסבים סטנדרטיים ולא מיוחדים), אבל זה סרן למשאית של 8000 פאונד. (אגב, יש לי במחסן נעילת דטרויט בשבילו- אבל זה מוצר נדיר ולא בטוח שבא לי למכור אותה.)
את מדריך ג'יפולוג לזיהוי סרנים אתה מכיר?
http://www.jeepolog.com/12.html
אסף.
"scars are tattoos with better stories"
אין תכנית. חיים. נקודה.
הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008
כן, מכיר את המדריך, תודה. אם הכוונה היתה לגודל הקורונה אז כמובן שמדובר בגדול.. מראש דובר על הסרן בעל קורונה 10.5.
לגבי נעילה שתהיה הכרחית - אני חסיד ספול.
need to be blown
הזוי לגמרה
קודם כל, אין 10.5 או 14 ברגים ו5 ברגים בגלגל
ולכן, לא התיחסתי,
יכול להיות, שמישהו ספר 14 ברגים במכסה ו" החליט" שזה סרן 10.5
לכן אמרתי לברר ממה בדיוק ירד,
ואפילו עם המידע הזה, עדיף לראות תמונות של הסרן.
אחרת...באמת חבל על הזמן.
אמרתי "אני חושב", לא בחנתי את הסרן מקרוב עדיין והכל עדיין בגדר רעיון. אם אין 10.5 עם 5 ברגים אז הוא יצטרך להפוך ל5 ברגים. אבל אם הוא אמר שיש לו 10.5 זה בטוח 10.5.
need to be blown
נגיד ככה:
אם זה באמת 10.5,
אין מצב בעולם להפוך את מעגל הברגים להתאים לקידמיים.
יש בעיה קטנטנה שמעגל החלוקה של הציריה, גדול יותר ממעגל החלוקה של הגלגלים.
קח מטר, לך תראה את הסרן המדובר ותמדוד לבד.
כמו שאתה יודע, הבנתי כל מילה ממה שאמרת... :lol:
נתת לי עוד נקודה לברר למרות שבדיעבד אני זוכר שביררתי את זה כבר והתשובה היתה חיובית (כלומר אפשרי).
need to be blown
מה שג'ו אומר זה שהגודל של הציריה הוא כזה שהג'אנט שיש לך כנראה לא יעלה עליה.
אבל, וזה אבל חשוב, אני חושב שעדיף לך להשתמש בג'אנט עם 8-10 ברגים ולא 5 ברגים. זה אומר שאת הקדמיים תצטרך לשנות או לחילופין להחזיק 2 סוגי ג'אנטים. קח בחשבון שכנראה רק ג'אנט 16 או 17 יכולים לעלות על הסרן.
על סרן GM9.5 (14 "קטן") עולים ג'אנטים 16 בהנחה שאתה לא מגלח את הסרן. אולי עם שינוי לדיסק ברקס גם לאחוריים יהיה אפשרי להרכיב ג'אנט 15 אבל לא בטוח.
צריך לבדוק איך להתמודד עם זה, הגאנט אחורה חייב להיות 15, בכל אופן הג'אנטים הקדמיים שונים מהאחוריים.
need to be blown
לכן שאלתי אם הסרן
FULL FLOAT OR SEMI FLOAT
10.5 הגיע בדרך כלל כפול פלואט
ו9.5 הגיע בדרך כלל כסמי פלואט
לשניהם יש מכסה עם 14 ברגים ובזה הדמיון ניגמר.
עשה טובה, לך תבקר את הסרן, ותצלם אותו.
כשאני יהיה שם שנית אני יצלם, אבל אם הבחור אמר שיש לו 10.5 אז יש לו 10.5. לא ראיתי את הסרן מקרוב עדיין.
מה ההבדל בין הצף לחצי צף?
need to be blown
היום הגיעו הג'אנטים מארה"ב אז אני מתחיל במדידות, כמה צריך לקצר את הבקקס. במדידה פשוטה נראה כמינוס 60 ס"מ.
need to be blown
שמרו על קשר