כל היום אני מחזיק את עצמי מלהגיב על השרשור הזה, אין לי כח להיכנס לעוד וויכוח חסר תועלת ותכלית. אבל אני חייב להגיד משהו אחד.
דרור, אל תכעס אבל מכל התגובות שלך עולה משהו מאד חזק שאתה בכלל לא שם לב אליו... עולה מהתגובות שלך שאתה מזלזל בחוק, באשר הוא חוק. הבאת לא מעט דוגמאות שהיה עדיף אם היית שומר אותם בבטן!
וזה:"הפקחים שעד אתמול מקסימום רשמו דו"חות על חנייה אסורה או על השלכת פסולת"
או זה: (למרות שזה לא שלך...)"תמיד תוכל לנסות להתחמק או לברוח, אולי אפילו להתנגד פיזית."
אני לא נכנס כאן לנושא השרשור, שייתכן מאד שהוא נכון ויש לשקול אותו מחדש ובכובד ראש. אבל מכאן ועד לזלזל ב- השלחת פסולת, עבירת חנייה..."אבל פקח שיאיים עלי, ואולי אפילו שוטר, יקבל מנה גם אם אצטרך להיות במעצר"
מי שישליך זבל ברחוב, או מי שיחנה בחניית נכים או יחסום לי את החנייה לבית, או על מעבר חצייה... יקבל ממני מנה. (לא באמת, אני הרי פחדן ידוע).
אבל חברה, תרגיעו!!! אתם יורים חצים שקולעים בדיוק למטרה שאליה מכוונים כל מי שטוען שבעלי הג'יפים בריונים, מלכלכים, וחונים על מדרכות או דורסים תיירות. תקראו את התגובות שלכם. נסחפתם!
אתם חושבים שהחוק החדש ייפגע באזרח הקטן, התמים והשקט? תתנהגו כמוהו (ולא כמו בריוני הפשע למיניהם)!
התגובה היחידה הראויה כאן לדעתי היא זו של איציק שנתן את הקישור לאותה עובדת מכבסה אומללה שנפלה קורבן לבעייה עליה אתה מנסה להצביע. יותר נכון, הקישור עצמו הוא היחיד שראוי.
בכל אופן זאת דעתי ואשמח אם תחשבו טיפונת יותר לפני שאתם כותבים דברים שאח"כ יחזרו אל כולנו כמו בומרנג...
יונתן