Close
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 21 עד 24 מתוך 24

ברירת מחדל תגובה להודעה: התייעצות בקניית דיפננדר 97 קצר

טוב מאז הפעם האחרונה חבר קנה את אחד
    הנוולות הצבאיות בשלב הזה אני מעדיף להיתגלח על פרצופו
    ולראות איך החיה הזו מתנהגת וגם לתת לאישה לבחון זאת מיקרוב
    סך הכל הכלי דיי מושלם חוץ מיישור קו אצל אלי שחר ולא מעט פחחות
    אין הרבה מה לעשות ואנחנו מחפשים פחח שיבצע
    את העבודה מרביתם נירתעים {אלומיניום} והמחירים נעים בין
    3000 ל 10000 אשמח לדעת על בעלי מקצוע מומלצים וגם מה המחיר
    לפחחות וצבע כללי ברמה טובה

חבר רשום asih's Avatar

הפתרון
    רכב נוסף ספייר, ממש שווה כל רגע, משהוא קטן וזול, אך אמין, דיאטסו שרייד או סיריון ישנים ...

והדיפנדר, רק שבא לכם
    נכון שדנה ניראת טוב דנה = החתולה עם הרגל באפסייד

חבר רשום avivindi's Avatar

did u sell

if not call me i want to see
    0524641287
    aviv

ציטוט נכתב במקור על ידי מוני אורבך צפיה בהודעה
    ברשותי רכב מהסוג הזה בדיוק כולל העבר המשטרתי.

אין דגשים מיוחדים מעבר לכתבה המצוינת שקיבלת לינק אליה.
    אבל יש לי כמה טיפים שלא צוינו בכתבה (טוב לכול דיפנדר)
    1. בדוק שבוצע ישור קו טוב - צינורות מים חדשים או קרובים להיות כאלו. מכל מים שהוחלף ללבן (לשחור נטיה להתפוצץ אחרי כמה שנים). כלל בדיפנדר בדוק טוב את מערכת המים הדפנדרים רגישים לה.
    2. בדוק חימום וקרור.
    3. בדוק את כול מערכת החשמל שהכול עובד. עבר משטרתי אומר שהתעסקו עם החשמל שלו.
    4. בדוק את מצב הפלסטיקה בתוך הרכב. חלקי פלסטיק שבורים של דשבורד קשה להשיג.
    5. בדוק מצב ריפוד הגג. ריפוד נופל יעלה לך 1K

בגלל שהדיפנדר קצר מאוד נוח לנסוע איתו. הוא כמעת פריווט. הבעיה הגדולה שלו בתחום הנוחיות היא רעש המנוע החזק. בעיר זה לא כול כך מציק אבל בבין עירוני זה מתחיל להציק.
    אישתך חיבת לנסוע איתו כדי לראות שהרעש לא מציק לה מדי. היו כאלו שניסו להפחית את הרעש (שלמה) עולה כ 2K אבל לא יודע את מידת ההצלחה...

אשר לסחירות הרכב.. נושא כאוב ביותר!!!
    דיפנדרים כאלו עומדים חודשים ארוכים ללא דורש. גם קצרים וגם ארוכים. חלקם בגלל מחירים מופרזים בעליל. אבל יש גם כמה שלא. עלית מחירי הסולר כנראה עשתה את שלה.
    דוגמא טובה. הדיפנדר הפרטי שלי. קניתי אותו במחירון (46K) לפני שנתים. הוא היה במצב טוב, אפילו טוב מאוד. אני השקעתי בו בישור קו מסיבי, תיקון ריפוד הגג, יצירת מושבים רוחביים, תאי איכסון, מתקן גלגל ועוד. החלפתי גם ל 4 צמגים חדשים. בנוסף קניתי 4 צמגי שטח חדשים. התקנתי נעילות ARB קידמית ואחורית + קומפרסור ומצבר מוגדל. בקיצור השקעתי מכול טוב.
    לפני חודשים החלטתי שצריך להמשיך הלאה (מין שגעון פרטי שלי כול שנה שנתים להחליף רכב).
    פרסמתי אותו במחיר ב 55K. המחירון שלו היום 44K. תוסיף 10K לנעילות וקומפרסור ולפחות עוד 5 למסביב ואתה מגיע ל 59. כלומר המחיר הוא מאוד סביר.
    ההצעה הגבוה ביותר שקיבלתי היא 42!!! במחיר הזה אני פשוט לא מוכן למכור. עם כול השגעון שלי להחליף רכבים אני לא אאבד 13K ללא שום סיבה טובה.
    והכי מעצבן שאנשים בכלל לא מתרשמים מכול התוספות! רק ממחיר הקניה. אותו בחור שהציע לי 42 הסכים שאוריד את הנעילות והעיקר שיקבל את הרכב ב 42. אבל זה לא מפתיע אותי. תמיד ישראלים חושבים שהם יתקינו בפחות כסף (-:

בקיצור זה המצב. נכון להיום אני מוכן להיפרד ממנו ב 50K ואין דורש. אז תעשה את החשבון שלך בנושא הסחירות...

חבר רשום whisky's Avatar

דיפנדר 110, למה לא?

דיפנדר 90, זה אחלה רכב, אני לא חושב שמישהו יכול בכנות להגיד תקנה 110 או 90 זה תלוי מאוד בצרכים של אותו אדם.

לדעתי 110 הוא יותר נוח, במיוחד אם רוצים להכניס פנימה עוד אנשים, יותר משניים ב90 זה פחות נוח, הכל אפשרי, ראיתי כבר מישהו ששם שני מושבים קדמיים מאחורה ב90 פונים לכיוון הנסיעה, ואפשר להיכנס בין המושבים דרך הדלת האחורית, זה גם משאיר לו מקום לדברים ארוכים יחסית בין המושבים.

אבל להכניס ילדים ב90 זה פחות נוח. אני ממליץ על 110, כך בחשבון שההוצאות הן אותן הוצאות, ורדיוס הסיבוב תלוי ברובו במיקום הגלגלים הקדמיים, גודלם וזוויותיהם, כך שאין הבדל כמעט ברדיוס הסיבוב בין 110 ל90!!! אתם רוצים תבדקו אתם מוזמנים...

זה נכון שלחניה במקביל זה יותר בעייתי, אבל גם 90 הוא דיפנדר הוא לא פריווט!!!

אני הייתי הולך על ה110, יש גם ביקוש יותר גדול ל110 במכירה, כי הוא יותר פרקטי למשפחות ולמטיילים בגלל הגודל.

ולמרות כל מה שאמרתי, אין הרבה מקומות מארץ שה90 לא עובר בהם, ההבדל בין ה90 ל110 הוא לא תהומי אם כי משמעותי, במיוחד באתגרי העבירות שיש בארץ.

והכל בסוף תלוי ברכב הספציפי, אם יש לך רכב שעבר טיפולים יפה ותוחזק כראוי אז תקנה, כך בחשבון שכסף לא תרוויח ממנו, השאלה היא רק כמה תפסיד.

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

נושאים דומים

1. התייעצות לקניית ספורטאג'
    על ידי תומרס בפורום פורום קאיה/יונדאי/סנגיונג
    תגובות: 9
    עדכון אחרון: 27-06-10, 13:43
  2. התייעצות לקניית רכב פרטי
    על ידי ishc בפורום אוף-טופיק
    תגובות: 4
    עדכון אחרון: 16-04-10, 07:59
  3. התייעצות לפני קניית טראנו 95
    על ידי yonich בפורום פורום ניסאן Nissan