тн лм длбег.....ейщ лбег..
зех олмйй тбегд
очен
лсу
ебшжмйн.
цшйк аефй
оримйеъ
щайфд моещмоеъ
рчйеп
гбшйн щмфй гтъй дайщйъ , айп мре башх .
очеед оаег щлп йъфъз лап ощде бсвреп .
щйдйе мчезеъ млмйн ламд.
рлеп ма дййъй цйрй.
йщ башх дшбд оаг арщйн тн дшбд оаг лсу елщишефйишачс ебавйн чмас 1 йъзйме мдщъъу бошецйн ейчбме зщйфд аж вн ддщчтд щм дарщйн др"м ъбеа.
йщ башх аъ лм дйгт еаъ лм дцйег щцшйк тм оръ мбреъ лмй шлб очцетййн оаг, ма цшйк млееп мшод дземрйъ щм "дшбси", амд мшод досфйч вбедд щм дшбд оберй дшлбйн дмме башд"б.
тм ъщлзе щбщбйм мбреъ лмй шлб ламе цшйк бск длм бшжмйн еълреп, амд дн ма меейрй шйвем.
тн лм длбег.....ейщ лбег..
зех олмйй тбегд
очен
лсу
ебшжмйн.
цшйк аефй
оримйеъ
щайфд моещмоеъ
рчйеп
гбшйн щмфй гтъй дайщйъ , айп мре башх .
очеед оаег щлп йъфъз лап ощде бсвреп .
щйдйе мчезеъ млмйн ламд.
שחר יש בארץ יכולות טכנולוגיות והנדסיות מעולות שכוללות את כל מה שאתה חושב שחסר. כמו שחנן אמר - בארץ כן בונים לוויני ריגול! שאיפה למושלמות אגב, היא תכונה רעה, לא נדרשת ומזיקה בפרויקט טכנולוגי.
חנן אם אתה לא ציני אז אתה פשוט תמים. הבנייה של הבאגי שלך שנעשית בסדנא על ידי ארנון וארז מכובדת מאד, אבל היא תואמת את התקציב שלך. כל נסיון להשוואה הוא הזוי, ולא מוסיף לאף אחד כבוד. אני לא צוחק כשאני אומר שהתקציב של הפרויקט שלך, כולו, לא היה קונה פינת מתלה אחת אצל בעל מלאה כמו דרק קולינס.
גם הטרופי טראק ושאר העבודות של פרויקטים 4X4, עידו, רמי לוי, וכל מי שאני מכיר בארץ, כולל כמובן הטרופי טראק של קבוצת סרטינה שאני חתום עליו, לא מתקרבות ברמה. הכל עניין של תקציב, שהוא בכלל לא בר השוואה. לנו (סרטינה) יש תקציב וספונסרים ברמה גבוהה מאד ביחס לישראל, ועדיין התקציב שאני עובד איתו הוא כעין וכאפס לעומת הדרוש לטרופי טראק אמיתית. קח רק את ההשקעה ההנדסית - תכפיל את שעות העבודה שלי (מאות רבות) בעלות השכר שלי בעבודה האמיתית שלי בארץ (בתחום טכנולוגי שכן יש בו כסף) ואתה מגיע למכפלות שלמות של קרן ההשתלמות שממנת לך את הבאגי.
אנחנו איזה חמש-שבע-עשר ליגות מאחורי ספינות הדגל של מירוצי המדבר באמריקה, אנחנו משחקים עם כפכפים במגרש כדורסל בקיבוץ ביום שישי אחרי הצהריים והם הכושים בNBA. זו המציאות, שאף אחד לא ישלה את עצמו.
כל זה, מבחינה טכנולוגית. מבחינה ספורטיבית - יש לנו ספורטאים וצוותים עקשניים ומעולים, שלפחות בארועים ארופאים שגם הם ליגת מקומות עבודה יחסית לבאחה, באמת מוציאים את המיטב מתקציבים זעומים (שי שמעוני, רז והלל, עידו ועוד).
אבל אני אופטימי כמוך שהמצב ילך וישתנה לטובה עם השנים.
айерйч 5 | в'йф CJ-7 1979 | дйймчс 2015
дйе: в'йф XJ ц'шечй 1994| дйймчс 2008| дйймчс 1997 | в'йф CJ-8 1989 | соешай 1988
щоше тм чщш