Close
מציג תוצאות 1 עד 17 מתוך 17
    חבר רשום itayt's Avatar

ברירת מחדל קניית דיסקו 2004

האמת אני כבר מיואש מחיפוש אחר הרכב שהכי יתאים לי, נראה לי שבאיזה חלום שחור בלילה התחלתי לחשוב אפילו על דיסקו שנת 2004. הרכב בעקרון מיועד לטיולים בלבד ואני מצפה ממנו שיעבור כל מה שהסופה שלי עם BF33 נעילות כפולות של ARB והגבהות קפיצים עברה (לא אכפת לי לעשות קצת עבודות מע"צ...) בכל מקרה, הבנתי שהדגמים האחרונית של הדיסקו 2 היו עם כריות אויר מאחורה, יש לזה יתרונות/חסרונות ? בכללי איזה שיפורים צריך עוד ברכב בכדי להפוך אותו לרכב שטח אמיתי ?

ברירת מחדל תגובה להודעה: קניית דיסקו 2004

אם כבר המשך לסופה והרכב רק לשטח ,תעבור לדיפנדר

חבר רשום itayt's Avatar

הסיבה למעבר מהסופה זה רכב יותר אנושי ומשפחתי , לא נראה לי שדיפנדר עונה לקריטריונים....

דיפנדר סגור TD5 עונה על דרישות משפחה די בוודאות אבל זה עדיין עניין סובייקטיבי, הדיסקו (לדעתי האישית) לא בנוי לטיולי עבירות קשים, כפשרה הוא רכב טוב אבל אם תתחיל לטחון אותו אתה צפוי לעליות "בעייתיות" מצד שני אני לא מצליח לחשוב על שום רכב אחר שכן יתאים למפרט שנתת פרט לשני אלה.

ציטוט נכתב במקור על ידי itayt צפיה בהודעה
    האמת אני כבר מיואש מחיפוש אחר הרכב שהכי יתאים לי, נראה לי שבאיזה חלום שחור בלילה התחלתי לחשוב אפילו על דיסקו שנת 2004. הרכב בעקרון מיועד לטיולים בלבד ואני מצפה ממנו שיעבור כל מה שהסופה שלי עם BF33 נעילות כפולות של ARB והגבהות קפיצים עברה (לא אכפת לי לעשות קצת עבודות מע"צ...) בכל מקרה, הבנתי שהדגמים האחרונית של הדיסקו 2 היו עם כריות אויר מאחורה, יש לזה יתרונות/חסרונות ? בכללי איזה שיפורים צריך עוד ברכב בכדי להפוך אותו לרכב שטח אמיתי ?
    הכריות מאחורה נועדו להגביה את הרכב מעט כדי לשמור על אותה זוית נטישה של דיסקו I ,יש דגם עם מערכת שגם מבצעת "בקרת זויות גלגול " ,תכלס אפשר להעיף ולשים קפיצי ברזל ,זה עושה לא מעט בעיות .

דיסקו 2 הוא רכב ,מאד מאד נוח בכביש ובשטח ,ויש לו מערכת בקרת משיכה מעולה שמתפקדת כמו שתי נעילות .
    ניתן להגבהה ,ולהוספת DROP KIT
    סה"כ הוא "פשרה " מעולה
    אם יש לך תקציב היתי בודק גם PATROL

חבר רשום itayt's Avatar

מצחיק שאתה רושם את זה, בדיוק הלכתי לראות היום פטרול, נראה לי מאוד לעניין, אולי אם הבעלים ילך לקראתי במחיר, עבור בעלות עד סטף השבוע.

חבר רשום ליאור מ's Avatar

הפטרולים עושים השנה סוף סוף את המעבר הטבעי מרכבי יוקרה חדשים לרכבי שטח משומשים. רכב מעולה, נוח, אפשרויות רבות לשיפורים. במחיר מתאים- קנייה מעולה.
    לגבי הדיסקו 2- לפי השאלה שלך אתה לא מספיק מכיר את הסדרה הזו, והמלצתי הכנה- אל תקנה דיסקו לפני שאתה עושה עליו מחקר נוסף. יש לו המון יתרונות, ולא מעט חסרונות. רוב המידע נמצא כאן ובפורום הצהוב, מה שחסר יענו לך בשמחה (בדרך כלל על דגמים ישנים יותר...), ובסוף תמיד אפשר לשאול את ארז מאוברלנד.
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות Click image for larger version. 

Name:	IMG_0134 (Small).JPG‏ 
Views:	216 
Size:	29.7 קילובייט 
ID:	11599  

חבר רשום danel's Avatar

חשבת אולי בכיוון של jeep ? צ'ירוקי או גרנד, רכבים אנושיים ביותר כהגדרתך, ובסיס מצויין לשיפורים.

חבר רשום itayt's Avatar

צ'ירוקי היה הבחירה הראשונה שלי אבל יש לי כנראה משהו דפוק בראש, אני לא מסוגל לשלם 30% מעל מחירון לרכב שהוא למעשה סטנדרטי, ובמשך די הרבה זמן אני לא מוצא רכבים שלא מבקשים עליהם פחות מ 30% מעל המחירון.
    לגבי גרנד, בגלל שהרכב למעשה ישמש 95 אחוז לשטח, בעיות ההתחממות של מנועי ה 5200 מפחידים אותי מאוד וגם בעיות המזגן, אני יודע שהכל בד"כ פתיר אבל אני לא יודע אם יהיה לי סבלנות לזה.
    מעבר להכל, 2 הרכבים דורשים סנדת שיפור לא זולה ואם הייתי הולך עליהם הם היו מקבלים 2 סרני דנה 44 נעולים, הגבהות RE5.5 Long Arms צמיגים טמבונים ועוד כך שבסופו של יום הייתי יוצא עם מחיר של פטרול 2002 אפילו משאיר לעצמי קטת עודף לשיפורים קטנים לפטרול, כי זה כל מה שהוא צריך.
    צריך כמובן גם לזכור שלפטרול יש שלדת סולם עמידה ולא Unibody רגיש לעיוותים.

דיסקו 2 הוא אחד הSUV שמשלבים נוחות עם עבירות בצורה הטובה ביותר.
    דגם 2004 הוא החדש ביותר שאפשר להשיג מה שאומר שהבעיות כנראה יגיעו מאוחר יותר

צ'ירוקי היה הבחירה הראשונה שלי אבל יש לי כנראה משהו דפוק בראש, אני לא מסוגל לשלם 30% מעל מחירון לרכב שהוא למעשה סטנדרטי, ובמשך די הרבה זמן אני לא מוצא רכבים שלא מבקשים עליהם פחות מ 30% מעל המחירון.
    לגבי גרנד, בגלל שהרכב למעשה ישמש 95 אחוז לשטח, בעיות ההתחממות של מנועי ה 5200 מפחידים אותי מאוד וגם בעיות המזגן, אני יודע שהכל בד"כ פתיר אבל אני לא יודע אם יהיה לי סבלנות לזה.
    מעבר להכל, 2 הרכבים דורשים סנדת שיפור לא זולה ואם הייתי הולך עליהם הם היו מקבלים 2 סרני דנה 44 נעולים, הגבהות RE5.5 Long Arms צמיגים טמבונים ועוד כך שבסופו של יום הייתי יוצא עם מחיר של פטרול 2002 אפילו משאיר לעצמי קטת עודף לשיפורים קטנים לפטרול, כי זה כל מה שהוא צריך.
    צריך כמובן גם לזכור שלפטרול יש שלדת סולם עמידה ולא Unibody רגיש לעיוותים.
    אתה קצת מבלבל את היוצרות...
    במחיר של פטרול או דיסקו 2004 אתה רוכש 3-4 גראנדים 5200.
    התקציב שלך יותר מתאים לגראנד WJ 2001-2002 שלא סובל מהתחממות. וגם לאחר שיפורים מאסיביים (שהוא זקוק להם) ישאר לך עודף.

חבר רשום itayt's Avatar

דיסקו 2004 עולה בערך 110-115K, גרנד 5200 98 בערך 60K, וגרנד 4700 בערך 80K, 2 סרנים 4000$ ובארץ כ 24000 ש"ח, הגבהה RE 4.5 עוד כ 2500$ בארץ כ 15000 ש"ח, פגושים צמיגים וכו, אני מסיים בתוספות של 50-60K ש"ח, כבר מחיר כמו דיסקו 2004 או פטרול 2002.

דיסקו 2004 עולה בערך 110-115K, גרנד 5200 98 בערך 60K, וגרנד 4700 בערך 80K, 2 סרנים 4000$ ובארץ כ 24000 ש"ח, הגבהה RE 4.5 עוד כ 2500$ בארץ כ 15000 ש"ח, פגושים צמיגים וכו, אני מסיים בתוספות של 50-60K ש"ח, כבר מחיר כמו דיסקו 2004 או פטרול 2002.

אתה לא משווה בצורה נכונה, גראנד בתצורה שציינת הוא לא "סטנדרטי " התוספות האלו יעלו כפול בדיסקו או פטרול ,גם דיסקו סטנדרטי ופטרול סטנדרטי לא מתאים לשטח
    לרמת עבירות "הרבה מעל למקובל " מספיק קיט 4.5" ,אם לא יספיק תמיד תוכל לשפר עוד

חבר רשום itayt's Avatar

לצירוקי חייבים הגבהה של לפחות 4.5 כי אחרת אי אפשר להכניס צמיגי 33 וזה גורר גם יחסי העברה לעומת פטרול שמספיק הגבהה של 2 אינצ ואין בעיה לדחוף לו 33 ולא צריך גם יחסי העברה או החלפת סרן לסרן חזק יותר כמו בצירוקי לכן השדרוג בפטרול יותר זול ופחות מסובךו ופחות יקר

רק לגבי השאלה המקורית, ברשותכם- אין בעיה מעשית להסב את הדיסקו כריות אוויר לסלילים. רמת הגימור הנמוכה הגיעה ככה, ובעלי כריות רבים שהכריות מסיימות את חייהן מסבים לסלילים. חייבים לעדכן את המחשב שלא ייתן חיווי של תקלה, אבל אחרי ה"ברזלים" זה הכל, ואין סכנה ש:
    זה עושה לא מעט בעיות
    אסף.
    "scars are tattoos with better stories"
    אין תכנית. חיים. נקודה.
    הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008

ה- ACE יכול לעבוד גם אחרי ביטול הכריות?

זו אחת המערכות היותר טובות שיש ברכב הזה, יחד עם בקרת המשיכה.

חבר רשום ארז's Avatar

כמה נקודות....

1 אין בעיה להשאיר את מערכת הAEC ולעבור לקפיצי ברזל, המערכת עובדת אותו הדבר וכמו שגלעד כתב המערכת הזו היא הדבר הכי טוב שיש בדיסקברי
    2 הדיסקברי כרכב הוא נוח יותר משמעותית מהרכבים שעלו כאן, רמת העבירות שלו גבוה כבר ברמת הסטנדרט.
    3 הדיסקברי הוא לא רכב אמין, רמת ההתעסקות איתו היא יום יומית ותמידית, בכל רגע נתון יהיה לך מה לתקן ברכב, אני מדבר גם מנסיון אישי וגם מנסיון של עשרות רבות של לקוחות.
    4 גם בדיסקברי וגם בפטרול אין צורך להגיע לרמת השינויים והגבהות של הגראנד בשביל להגיע לאותה התוצאה, הרכבים האלו הרבה יותר מתאימים לשטח בצורתם המקורית מהגראנד וניתן להתקין עליהם צמיגים גדולים ונעילות כמעט ללא שינויים.
    5 מצד שני....WJ עם 5.5" הגבהה וזרועות ארוכות+סרני רוביקון, אממ.....(שלא לדבר על זה שיש לו מנוע, ממש מנוע אמיתי בניגוד לסטרטר של מכונת תפירה שיש בדיסקברי ובפטרול....)
    6 מבין כל האופציות שעלו כאן הפטרול לדעתי הוא המוביל, רכב חסון מאוד ואמין(חוץ מהמנוע אותו צריך לבדוק טוב,טוב גם מכאנית וגם לגבי כל מיני ריקולים שהיו).
    גמל זה סוס שתכננה ועדה.....
    הטלפון החדש שלי: 0544897064

נושאים דומים

1. טראנו קצר 2004 -5
    על ידי nikotin7 בפורום לוח מודעות מעוניינים לקנות
    תגובות: 0
    עדכון אחרון: 24-04-11, 16:22
  2. סאן רוף טראנו 2004
    על ידי ofirktm בפורום פורום ניסאן Nissan
    תגובות: 3
    עדכון אחרון: 11-01-11, 14:34
  3. משאבת ואקום קינג 2004