היי איך אני יוצר קשר עם חב ההובלה מסטופ כדי להביא קיו מ- ר-ר ארצה
השמח לקבל בדואר ל- [email protected]
תודה חיים
היי איך אני יוצר קשר עם חב ההובלה מסטופ כדי להביא קיו מ- ר-ר ארצה
השמח לקבל בדואר ל- [email protected]
תודה חיים
קיט ביבוא "מזוודה" 249$ + 400 ש"ח הרכבה + 400 ש"ח איזון כל 4 הגלגלים בדינמומטר בראשון לציון .
הקיט עבר בהצלחה את מכתש רמון במסלול של 90 ק"מ כולל מצוקים תלולים ( ביישתי את הטרופר הקצר של אחי)
הקיט הטוב ביותר שאפשר להשיג ברמת המחיר ולדעתי בכלל לרכב מסגנון המתלים הנפרדים .
שוב תודה לZIVO .
דרך אגב ההחלפה לג'אנטים 16" בשילוב צמיג יוקוהמה GEOLANDER AT/S עשו את הרכב עביר בהרבה , אם הייתה לי סיאט איביזה קופרה הייתי שם עליה את הג'אנטים והצמיגים המקוריים שמתאימים לרכב ספורט ולא לג'יפ.
ZIVO,
ראיתי שRR מציעים בולמים של RANCHO 9000 בתוספת של 100$ האם כדאי ללכת על זה במקום הPROCOMP?
אהלן.
בעקבות בדיקה וקריאה חוזרת בפורומים הזמנתי את הקיט של RR.
אני נוסע GV2008 ארוך עם מיגון גחון ותיבת העברה שדי מגרד את הרצפה...
האם עדיין רלוונטי כל מה שכתבתם פה על העובדה שזו ההגבהה הכי טובה לGV והכי משתלמת?
ותודה על כל המידע החיוני פה.
רועי.
לא מכיר שום התפתחות רצינית בתחום. היתה פה איזה כתבה של דרור על איזה קיט של IIronman אבל חוץ מהמחיר לא הצלחתי להבין באמת מה יש שם.
אני עדיין מרוצה "מהקנפיגורציה" שלי.
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=76616
נערך לאחרונה על ידי zivo; 02-10-13 בשעה 00:51.
גם אני מרוצה מאד. שלוש שנים עם ההגבהה - הכל עובד פיקס, אין חריקות או בעיות בכלל והניהוג מצויין. כמו במקור.
אבל בכל זאת החלטתי בסוף להנמיך קצת את החלק האחורי, דבר שביצעתי לבד לפני שבועיים. זה כי הספייסרים מאחור באותו גובה כמו מלפנים, אבל מיקומם מביא לכך שההגבהה מאחור היא 8-9 ס"מ לעומת 5 מלפנים. זה יצר אצלי קושי לתקן את השיפוע בגלגלים האחוריים, מה שהביא לפגיעה ביציבות ושחיקת הגלגלים באופן לא שווה (חיצוני נאכל מהר).
תודה רבה על התגובות
זה בהחלט מחזק שעשיתי את ההשקעה הנכונה.
8-9 סמ מאחור זה נראה לי גם יותר מידי,
איך הורדת קצת את הגובה?
אני פשוטו לא מספיק מבין בזה. אפשר לדאוג שירכיבו את הספייסרים כך שיגביהו ב5 סמ בלבד מאחור?
תבדוק טוב את ההתקנה, לי אין את הבעיה הזו.
אני למעלה מ 60K ק"מ מאז ההגבהה ללא שום בעיית שחיקה.
זיו איפה אתה התקנת ? וכמה עלה?
חתכתי עם דיסק סנטימטר אחד מהגובה, כך שהמרווח שמתווסף לקפיצים הוא 4 ס"מ ולא 5 ס"מ כמו במקור. אחרי החיתוך ריתכתי בחזרה, כך שזה נראה דומה מאד למקור. אוכל להעלות תמונה אם זה לא ברור, ואז גם נבין למה לחלק מהרכבים (כמו אצלי) זה מגביה יותר מדי ולאחרים לא. קראתי על הבעיה גם בפורום בחו"ל.
בעצם קיצרת את הספייסר בס"מ?
תעלה תמונה אם אתה יכול.
תודה.
שמרו על קשר