Close
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 21 עד 28 מתוך 28

הג'יפ שלי מוגן (חוץ ממתגים סודיים, ושלל מנעולים) על ידי שתי מכוניות, שתיהן עם שלט, אימובילייזר, מערכת איתור, אזעקה, ותג מחיר גבוה בהרבה משל הג'יפ- שחונות לפניו. עד עכשיו (מלח, מים, מלח, מים, מלח מים) - זה עובד.

אסף.
    "scars are tattoos with better stories"
    אין תכנית. חיים. נקודה.
    הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008

חבר רשום דרור ברלי's Avatar

ברח לי לפני הזמן...

סיקס/סופה גניבים. זה ידוע ומוכר. פעם סיקס היה להיט אצל הגנבים, היום סופה. הרבה חברות ביטוח מסרבות לבטח סופה, גם אם בעל הרכב צדיק גמור עם הסטוריה נקייה ומרשימה של העדר תביעות במשך שנים על שנים.

יש כמה אגדות בתחום:

1. רכב שחסום על ידי רכב אחר/שני רכבים אחרים לא ייגנב - אני מכיר לפחות סיפור אחד על ג'יפ שהרימו אותו באמצעות משאית מצויידת במנוף והיידה.

2. ג'יפ מכוער לא ייגנב - בולשיט. הג'יפים נגנבים על מנת לפרק אותם לחלקים, או לפי הזמנה של רכיבים מסוימים שיש בג'יפ מסוים, ו/או להשתמש בהם להברחות ואז ממילא הבדואים מפרקים מהג'יפ את כל מה שלא ממש צריך בשביל לנסוע מהר בחולות עם בחורות שבאות לעבוד בזנות או שקים מלאים בסמים/אמל"ח וכו'.

3. ג'יפ פתוח קורא לגנבים יותר מסגור - כעיקרון זה נכון, אבל בד"כ יקחו מה שלא מחובר לרכב ויילכו. ג'יפים סגורים נגנבים לא פחות מפתוחים, ובדרך כלל כל ביקור של גנב מלווה בנזקים יקרים יותר כמו חלונות שבורים, מנעולים מנופצים וכו'.

4. מנעולי הגה/ידית הילוכים מרתיעים גנבים - הם רק מעכבים אותם טיפה, לא יותר. אם הג'יפ מוזמן מראש, שום דבר לא יעזור. אין שום בעיה לקצץ בשנייה ידית הילוכים/דוושה/גלגל הגה עם קאטר גדול.

וחוץ מזה גונבים חלקים, מתחת לאף שלנו, בחנייה של הבית, לעתים לאור היום, לעיני עוברים ושבים, ואין פוצה פה ומצפצף - גלגלים, וינקרים, משאבות קלאץ', כננות... ויש את בעיית הונדליזם - חיתוך ברזנטים ומושבים, שחרור ידית הטרנספר למצב ניוטרל בג'יפ שחונה בשיפוע... לא חסר.
    לא עונה בפורום
    לשאלות, קושיות, עצות, תובנות, נא לפנות בה"פ

חבר רשום coas's Avatar

דרור, תודה רבה, פירוט מאלף :evil:
    כמו רבים אחרים אני עובר לישון בג'יפ ומדובר בסבן!!!!

וברצינות, גנב שננעל על הרכב הספציפי לא יעצר על ידיי כל אביזר, חסימה וכו. ערנות, ריבוי אביזרי הגנה יכולים לסייע אבל לא במאת האחוזים.
    נתנחם בכך שזה לא מגנום :lol: :twisted:
    --?

חבר רשום PAUL's Avatar

באוטומוטור איזו חברה הציע מנעול מנוע.
    זה מנגנון שנועל את גלגל התנופה במקומו ולא מאפשר שיחרור.
    לא זוכר מה כן משחרר.
    הם טוענים שזה בילתי פריץ
    אבל בטח יקר.
    מצטער שאין לי עוד פרטים לא התעמקתי בעניין
    אבל בטח מישהו שם לב לזה.
    נשמע אולטימטיבי לא?

חבר רשום alice's Avatar

ברירת מחדל אוי ווי!

מתגובתיכם מצטייר שאין כמעט בכלל אפשרות למנוע גניבה של ג'יפך האהוב,ושדווקא ג'יפים גניבים יותר מאשר מכוניות אחרות,אפילו יקרות יותר..
    מה אפשר לומר-מצב מבאס! :cry:

בכל זאת...(למרות שלדעתי כל הרעיונות שלי כבר הועלו בסדר זה או אחר במהלך הדיון...אני רוצה לנסות לעזור גם אז תסלחו לי,נכון? )
    -אולי עם אימובילייזר,מנעול הגה חזק וטוב,סנדלים עצבניים לגלגלים,וניתוק מובנה של אחת מהמערכות החשובות בג'יפ(דלק,חשמל,ואם אתם שואלים אותי-הייתי מוצאת דרך לנתק זמנית את הבלמים,שאם הוא כבר גונב לי את הג'יפ שישלם על זה ביוקר המנייאק... :twisted: ),וכמו כן איתוראן מוסתר הייטב ושלטים מאיימים בנוסח"כלב נושך בחצר"("ג'יפ זה צוייד במנגון הגנה יחודי ומקורי שעלול לגרום לך נזק גופני רב"..חחח :lol: ),מלאכת הגניבה תהיה קשה יותר...
    אפשר רק לקוות...
    :?

אליס.

עוד משהו-
    http://www.modiin.net/municipal/mishmar/mishmar.html
    כל מיני טיפים מועילים(פחות,ויותר)למניעת גניבות שונות ומשונות...

חבר רשום עירא's Avatar

לעניין הצעתו של אסף לגבי מערכת שמחשמלת.
    היום הלכתי לחווט (הייתי צריך להלחים משהו לבורד של הלפטופ ופחדתי לעשות את זה בעצמי) ותוך כדי עבודה השיחה התגלגלה לכך שהוא בעבר ייצר מערכות כאלו, כלומר, מערכות שמחוברות לכויל ולצמת מוליכים שמונחת מתחת לריפוד הכיסא, ולמעשה מהרגע שהגנב התיישב אין לו יכולת לגעת בכלום כי כל מה שהוא מתקרב אליו (מרחק של בערך 10 ס"מ) מחשמל אותו.
    המערכת הנ"ל קיבלה אישור שלמכון התקנים, מכון הלב, ועוד כהנה וכהנה אישורים (מסתבר שיש תחום "תדרים" מאוד קטן שבו הנזק משתק את הגנב ולא מחסל או לחילופין לא אפקטיבי.)
    כמו כן הבחור אמר לי שהמערכת הותקנה בארץ על מספר רכבים אבל השוק הגדול היה בצרפת שבה המוניות מוגנו במערכת הנ"ל (אם שינוי קטן שלמעשה לנהג הייתה קופסת פיקוד שבעזרתה הוא יכול לחשמל את כל אחד מהנוסעים למקרה שהם מנסים לתקוף אותו.)

ועל כן נאמר יאללה, מי מתנדב לתכנן כזה דבר???
    Jeeps will get you through times of no women better than women will get you through times with no Jeeps

ציטוט נכתב במקור על ידי עירא
    מסתבר שיש תחום "תדרים" מאוד קטן שבו הנזק משתק את הגנב ולא מחסל
    למה לא לחסל את הבנזונה?

אסף.
    "scars are tattoos with better stories"
    אין תכנית. חיים. נקודה.
    הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008

חבר רשום Bulldog's Avatar

כי אז הוא יכול להשתין לך על הכיסא. בכלל זה נורא לא נח לפנות גופה מהאוטו והריח שנידבק אח"כ לריפוד והכל.
    אהה כן ומישטרה.
    עזוב, עדיף שיקח את זה כחוייה מתקנת, למרות שהוא עלול להצית לך את האוטו כנקמה.
    חורני, חורני, אבל יודע על איזה צד של המברג דופקים עם הפטיש.
    היום שלי כבר עבר.
    Don't make me break my foot in your ass

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

נושאים דומים

1. טרנו גניב?
    על ידי DD2000DD בפורום פורום ניסאן Nissan
    תגובות: 10
    עדכון אחרון: 29-10-10, 15:33
  2. תומקר כרכב שטח
    על ידי Kernel בפורום פורום רכב שטח 4X4 כללי
    תגובות: 28
    עדכון אחרון: 29-05-07, 08:47