ψλωϊι ρξεψΰι δζψχδ ξεγμ 96 ειω με αςιδ αθεψιν.
δθεψιν ξΰγ βαεδιν - δβιςε ςγ λγι 2,500 ρμ"γ μτπι ωδεψγϊι ΰεϊν αφεψδ ξμΰλεϊιϊ ς"ι δαεψβ ςγ δρεσ.
ςλωιε δν αραιαεϊ δ 1,500 μμΰ ξζβο εαραιαεϊ δ 1,200 ςν ξζβο, ξδ ωβεψν μι μηωεα ωξβαψ δξζβο τωεθ ϊτερ ςμ ON λμ δζξο.
μςιϊιν ξΰγ ψηεχεϊ δθεψιν ιεψγιν ςγ λγι λαιιϊ δξπες, ΰζ πψΰδ ωξβαψ δξζβο ηεγμ ξμτςεμ.
αλμ ΰετο, ςεωδ ψεων ωιω με ηιιν ξωμε εδεΰ μΰ πωξς μτχεγεϊ δξζβο.
δαςμιν δχεγξιν μΰ δωϊξω αξζβο (διδ ξχεμχμ) εδαςιεϊ δημε ψχ ΰηψι ωϊιχπϊι ΰϊ δξζβο εδϊημϊι μδωϊξω αε.
μτπι ωΰπι πιβω μΰιω ξχφες, ΰωξη μχαμ ψςιεπεϊ.
ϊεγδ ξψΰω.
φαιχδ χψαεψθεψιν
πιιγ-054-4861318
ιλεμ μδιεϊ φιπεψιεϊ εεΰχεν
βν δρξεψΰι ωμι λμ δζξο διδ ςμ θεψιν ωμ 1800 εΰιο μι ξζβο αλμμ ΰμΰ ψχ δλπεϊ.
δρϊαψ ωΰηγ ξδλαμ εεΰχεν διδ χψες εδεΰ ηιαψ αιο δδλπδ ωμ δξζβο μξπες... βψν ρϊν μθεψιν μςμεϊ αμι ριαδ.
ΰπι μΰ μιγ δψλα λψβς (πξφΰ αηε"μ).
ΰςγλο μΰηψ ωΰθτμ ααςιδ.
ωαες θεα.
קצת באיחור,
הבעיה מתחלקת לשניים:
1. חוסר יציבות של הבסיס עליו מורכב הרגולאז' בשל היעדר בורג - בורג חליפי נמצא אצל מורי תוך דקה.
זה גרם לטורים להיות פעם גבוהים ופעם פחות גבוהים - כמה פשוט ככה טמבל בעל הרכב ששבר את הראש.
2. מגבר הטורים של המזגן לא עובד, לכן הטורים היו מכוונים גבוה כדי לעבוד עם מזגן, מה שבחורף היה גבוה מדי.
בבעיה הזו אטפל בהדמנות, כשאזדמן למזגניסט או למכון להזרקות.
γο γο ωμεν ψα !
ϊτχιγε ωμ ηιιωο δθξτψθεψδ, μωγψ μξηωα δψλα, ςμ θξτψθεψϊ δξπες, λμ ςεγ διΰ χψδ, ξηωα δψλα, ξωγψ τχεγδ μδςωψϊ γμχ, εμδβαψϊ δρμγ, ςν δϊηξξεϊ δξπες, δςωψϊ δγμχ, εδβαψϊ δρμγ, ιεψγϊ αδϊΰν.
μλο ιω ηωςαεϊ ψαδ μϊχιπεϊ ηιιωο δθξτψθεψδ, εμϊχιπεϊ ϊψξερθθ δψλα, ωΰξεψ μζψζ ΰϊ
ηιξεν ξι δχιψεψ, ςμ ιγι ξπιςϊ ριχεμφιιϊ ξι δχιψεψ, ωμ ξωΰαϊ δξιν, ωξχαμϊ χιψεψ ςμ ιγι δςαψϊ ξιν ηξιν ξδξπες μξιν χψιν ιεϊψ αψγιΰθεψ, εξδψγιΰθεψ ηζψδ μξπες, εηεζψ ημιμδ.
ϊψξερθθ ξαεθμ, ΰε ϊχες αξφα τϊεη ϊξιγιϊ ΰε αφεψδ ημχιϊ, ιΰψικ ΰϊ ξωκ τςεμϊε ωμ δςωψϊ δγμχ, εδβαψϊ ρμγ ρψχ.
αψεα δξλεπιεϊ δξεγψπιεϊ, χιιν ηιιωο δξωγψ μξπες δφςγιν, ωιω μδβαιψ ρμγ, αςϊ δτςμϊ ξζβο, ΰε αςζψϊ ξβαιψ θεψιν ηιφεπι(πγιψ).
δϊπφμεϊι ςμ δϊβεαδ δξΰεηψϊ αξχφϊ.
ααψλδ
φαιχδ
φαιχδ χψαεψθεψιν
πιιγ-054-4861318
חצי שנה ואתה עדיין עם התקלה הזו?!
הייתי עם תקלה דומה לשלך-
ובהמשך לדבריו של צביקה (שעזר לי מאוד בעבר!!!)
טרמוסטט מתוקן אצלך ברכב והוא תקין? החום ברכב עולה לטמפ' עבודה לאחר מספר דקות?
בכל אופן היו לי בעיות דומות במערכת הואקום (לי יש סמו 97)
לגבי מגבר הטורים, ישנו יוניט חשמלי, שכאשר מדליקים מזגן הוא מקבל פולס חשמלי ו"משחרר"
יחידה שיושבת בצמוד לכבל הגז- ואז הטורים עולים.
צריך לכוון בורג שנמצא שם בכדי לקבוע כמה הטורים יעלו כשמגבר המזגן נכנס לפעולה.
אצלי היתה בעיה שהיוניט החשמלי לא קיבל פולס כשהמזגן נכנס לעבודה.
הייתי אצל כמה מומחים, שלצערי לא סידרו את הבעיה ולא עלו על התקלה.
לאחר ששברתי את הראש והבנתי את הסיפור פשוט התקנתי שם ממסר חשמלי ובא לציון גואל.
לאחר מכן ביקרתי את עמוס מזגנים, ברח' הקישון בבני-ברק העיף מבט ואמר שנראה לו יותר ממצויין.
(אז הנה יש לך המלצה לבעל מקצוע מעולה).
לגבי גובה הטורים ללא מזגן-
האם בורג כיוונון הטורים (זה שעל היחידה החשמלית) מתפקד?
האם המערכת מורכבת נכון ואין יניקת אוויר ממקור נוסף?
אם תרצה עזרה, אתה מוזמן ליצור קשר ולקפוץ להעיף מבט איך זה מורכב אצלי.
(אחרי שהזעתי לא מעט בכדי שהיא תתפקד)
בהצלחה!
תודה רבה, עמרי,
זה לא שאני מסתובב עם רכב לא תקין חצי שנה, אלא שכחתי מהשרשור ולא באתי לעדכן.
יציבות הטורים סודרה בקלות וכרגע הרכב מתפקד מצוין, רק מגבר המזגן עדיין לא מתפקד.
הרכב מגיע מהר לטמפרטורת עבודה ונשאר בה בצורה מעוררת כבוד, גם בנסיעת כביש ארוכה וגם בשטח.
לצערי, אני לא גר בארץ ומשתמש ברכב מעט מאד ודואג קודם כל לתחזוקה של מכלולים מיכניים, בכל ביקור תחום אחר מקבל את תשומת הלב שלו, בסוף גם אגיע למזגן.
אשמח, בבוא הזמן, לראות איך סידרת את העניין, תודה על ההזמנה.
ωξψε ςμ χωψ