ספייסר נחרט
צינור מתאים נמצא מסוזוקי ג'ימני (ארוך משלי ב10 ס"מ )
בעקבות הגבהה (עירגול )אני זקוק למקום לרכוש צינורות בלם ארוכים יותר
כמו כן זקוק לספייסר לגלי ההינע
היכן באיזור חיפה ?
כיצד אני מודד את הספייסר לו אני זקוק ?
כיצד ניתן לקדוח חורים שונים בקפיצים על מנת לשנות את מיקום הסרן ?
האם למישהו יש צינור בלם נקבה - נקבה עם הברגה מילימטרית באורך של כ60 ס"מ לצורך בדיקת התאמה ?
ספייסר נחרט
צינור מתאים נמצא מסוזוקי ג'ימני (ארוך משלי ב10 ס"מ )
מה שכן עדיין יש רעידות חזקות בהילוכים ראשון שני ומעט שלישי בטרנספר
ואני חושד בזווית הסרן
סוזי? להיות מודאג? אתה מדבר לעצמך.
מה בסוף עשית ע"מ למקם את הקפיצים מחדש? יכול להיות ששם טמונה בעיית הרעדיות?
חורני, חורני, אבל יודע על איזה צד של המברג דופקים עם הפטיש.
היום שלי כבר עבר.
Don't make me break my foot in your ass
אל תחשוד. תמדוד.נכתב במקור על ידי סוזי המשתוללת
במצב עמידה, הסרן (גם קדמי וגם אחורי) צריך להיות מקביל ליציאה מהטרנספר (זה בהנחה שיש בכל גל הינע שני UJ ולא CV)
אסף.
"scars are tattoos with better stories"
אין תכנית. חיים. נקודה.
הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008
זה אפשרי? השפעות על עמידות ואלסטיות הקפיץ?כיצד ניתן לקדוח חורים שונים בקפיצים על מנת לשנות את מיקום הסרן ?
(אני עובר עכשיו על הספר, נמרוד, ואינני מצליח למצוא הקבלה למצב כזה של שינוי מיקום הקדח)
אפשרי בהחלט. הבעייה היא מעשית - החומר מאד קשה. צריך מקדח טוב, קירור, רצוי מקדחת עמוד איטית.נכתב במקור על ידי נקסוס
אין השפעות חמורות על תכונות הקפיץ.
העובדה שיש לו חור מירכוז אחר שלא עובר בו בורג והוא לא משמש כמרכז ונלחץ ע"י יו בולטים לא הופכת אותו לנקודה בעלת פוטנציאל קריסה גבוהה יותר.
חורני, חורני, אבל יודע על איזה צד של המברג דופקים עם הפטיש.
היום שלי כבר עבר.
Don't make me break my foot in your ass
אין קשר לקריסה. יש ריכוז מאמצים סביב החור - אבל א: החור קטן מאד יחסית לרוחב העלה, וב: עיגול מושלם זו הצורה שיוצרת ריכוז מאמצים הקטן ביותר האפשרי (פי 2 בדיוק למי שמתעניין).נכתב במקור על ידי Bulldog
עומר
אני עדיין לא מדבר לעצמי (לפחות כך אני חושב :P )
מכיוון שהסרן זה אחורה בכ 2 ס"מ חרטתי ספייסר שפיצה על התזוזה כך שמבחינת האורך גל ההינע נשאר אותו הדבר אבל זוית גל ההינע השתנתה
כרגע היוק של הפיניון מקביל לקרקע במקום להיות מוטה כלפי מעלה (על מנת להקטין את הזוית במפרק )על ידי קלינים ואני משער שמשם הבעייה
ננסה ונעדכן
אסף
לפי דבריך אם הטרנספר מקביל לקרקע אז כך גם צריך להיות בנוגע ליוקים של הפיניון
האם נכון ?
Jeeps will get you through times of no women better than women will get you through times with no Jeeps
כן.נכתב במקור על ידי סוזי המשתוללת
בדרך כלל הטרנספר מוטה קצת לאחור- אבל אני לא יודע איך זה בסמוראי.
אסף.
"scars are tattoos with better stories"
אין תכנית. חיים. נקודה.
הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008
בדרך כלל הטרנספר מוטה קצת לאחור ולמטה, והפיניון נוטה קצת כלפי מעלה - וכך יוצא שהם מקבילים.
בדרך כלל כשמגביהים רכב זוויות הדרייבשאפט משתנות לרעה כך גם לגבי האורך .לגבי הזויות רצוי ואפשר (לא בטוח לגבי חוקיות)להאריך את הנדנדות מה שגורם להטטית הציר לכיון הטרנספר כמובן שצריך לשים לב לכיוון הנדנדות לאומת הדרייב שאפט (במקרים מסוימים האפקט הוא הפוך)לגבי האורך מניסיוני האישי לפעמים אין בעיה להמשיך לנסוע עם הדרייבשאפט באורכו החדש אך במידה ויש בעיה אפשרי לשים ספייסר חרוט מאלומיניום
"בשטח אל תהיה צודק,תן בגז"
סושי, איזה קלינים יש לך שם? משהו שקלמיני הביאו עם הקפיץ?
נכתב במקור על ידי RANPEKER
ההודעה הראשונה פתחה בעניין של ספיסר לדרייב שפט
בעקבות הגבהה שביצעתי -
(אני לעומתך הגבהתי רכב בעל קפיצי סליל -פחות עקרוני אך למען הסדר הטוב)
אין רעשים או רעידות אך נדמה כאילו הגל הינע האחורי קיבל זוית רצינית מידי -יש לציין כי ההגבה משמעותית -כלומר קיבלתי משהוא כמו 8+ ס"מ ומאחורה קצת יותר אני חושב .
בקיצור לא יודע אם אני מחפש צרות אך הייתי שמח אם מישהוא ששם ספיסר כזה לגל ההינע יכול להביר מה השיפור שהשיג וכיצד הוא בא לידי ביטוי לעמות ליפני ....
לא מוריד את הזבל,נקודה .:oops:
אפשר לנסות עם מקדח וידיה לברזל, חובה מקדחת עמוד וקיבוע מושלם של הקפיץ אחרת המקדח ישבר מייד.אפשרי בהחלט. הבעייה היא מעשית - החומר מאד קשה. צריך מקדח טוב, קירור, רצוי מקדחת עמוד איטית.
אין השפעות חמורות על תכונות הקפיץ.
זה קל יותר לקדוח ממה שאתה חושב. צריך מקדח טוב - נכון מאוד, מקדחה - גם עם ידנית.נכתב במקור על ידי נמרוד
מנסיון,
קיד.
עדיף לפחד מאשר להיבהל
א. אם אין רעשים או רעידות, סע לשלום. אל תחפש צרות.נכתב במקור על ידי sherifon
ב. ברכב עם קפיצי סלילים ומתלה של זרועות רדיוס עם שני חיבורים לסרן (אני מנחש שאתה מדבר על סמוראי סלילים או ג'ימני) אני לא רואה דרך פשוטה לתקן את זוית הסרן לאחר הגבהה. אותו כנ"ל מתלה קדמי של לנדרובר - איך מתקנים שם קסטר אחרי הגבהה? בוקסות אקסצנטריות?
איוניק 5 | ג'יפ CJ-7 1979 | היילקס 2015
היו: ג'יפ XJ צ'רוקי 1994| היילקס 2008| היילקס 1997 | ג'יפ CJ-8 1989 | סמוראי 1988
שמרו על קשר