ידנית? לחטוף מהר.
אוטומטית? לברוח כמו מאש. אני לא הייתי נוגע בשום פיז'ו אוטומטית.
сиййщп.
щръ 2000
100K ч"о.
лшвт йщ мй чешемд 2003 едйа чирд мй обзйръ оитп..
дфйж'е боцб оцеййп. йфд ещоешд.
мчреъ ае ма?
щн меди йшз лрщйчъ ибзъ, щн шчйт мз аъ щйтеме оштйн, щн щчод ъфйм тру мй лоифзъ
еарй ачег мд еашйн.
ידנית? לחטוף מהר.
אוטומטית? לברוח כמו מאש. אני לא הייתי נוגע בשום פיז'ו אוטומטית.
ма терд бфешен
мщамеъ, чещйеъ, тцеъ, ъебреъ, ра мфреъ бд"ф
נו דרור באמת,
מתי ראית לאחרונה ידני בארץ?
אתה בטח יודע טוב ממני למה היבואנים מונעים מאיתנו את התענוג.
אוטומט.
מה הבעיות של אוטו' פז'ו?
щн меди йшз лрщйчъ ибзъ, щн шчйт мз аъ щйтеме оштйн, щн щчод ъфйм тру мй лоифзъ
еарй ачег мд еашйн.
יש ידניות ושווה לחפש.
אני אישית לא הייתי נוגע בשום רכב אוטומטי, כי זו רעה חולה שלא רק מייצרת נהגים גרועים ואפאטיים, אלא גם תעלה לך הרבה כסף. אבל זה רק אני...
מה הבעיות?
בוא ונסכם את זה כך - השוק העיקרי של יצרני הרכב האירופיים הוא אירופה. באירופה גם זקנות בנות 90 נוהגות בלי שום בעיה על רכב ידני ועד לא מזמן, היצרנים האירופיים לא באמת השקיעו בנושא הזה. זה ממש לא עניין אותם, ואני ארשה לעצמי לצטט מהנדס של אחת היצרניות הגדולות שנשאל בזמן השקת אחת המכוניות החשובות שלו, לגבי דגם עתידי עם מנוע 1,600 סמ"ק וגיר ידני - הבנאדם ממש כעס למישמע עצם השאלה - "לא היתה ולא תהיה XXXXX אוטומטית עם מנוע 1,600! יש גבול לפשרות שאנחנו מוכנים לעשות בכל הנוגע לביצועים, תצרוכת דלק ואמינות." במילים אלה ממש.
אצל הצרפתים נושא התיבות האוטומטיות כאוב במיוחד, בייחוד בגלל אי-התאמה ללרכב ובעיקר אמינות ירודה של התיבות שלא עומדת בשום השוואה עם שאר מכלולי הרכב (המצויינים).
לנו יש בבית צרפתיה ידנית - רנו קליאו - ישנה מאוד (94) ואמינה להפליא. אותה מכונית ממש עם גיר אוטומטי היא אסון.
ма терд бфешен
айжд орет?
од1.8 дййъй бешз лое оащ
бсйлен лммй щм 3 щрйн е120K ч"о тн 99' 1.4 йгрйъ (ацм айщъй) дшлб ма ръчт отемн ема джгчч мъйчерйн вгемйн.
бсд"л шлб лйфй жшйж еодрд мрдйвд
בשוק הישראלי יש העדפה של 97% לאוטומט (נתוני מסירות) גם כי אין משהו אחר, וגם כי זה מה שהקהל מעדיף. למה? כי נוהגים כאן ממש רע, וזה לא סוד. גם עם שתי דוושות לא מסתדרים כאן.
ליבואנים זה לא באמת אכפת. השיקול העיקרי שלהם הוא למכור כמה שיותר והם מעדיפים לא להחזיק חלפים לטובת לקוח אחד או שניים כמוני שירצו גיר ידני ואין לי טענות אליהם.
לכן רוב המכוניות מגיעות רק באוטומט. יש כאלה שיסכימו לקבל הזמנה מיוחדת לגיר ידני. הרוב לא. מאזדות ידניות חדשות לא מגיעות לארץ חוץ ממיאטה וטנדר BT50. טויוטות ידניות יש היום רק קורולות למורי נהיגה. מיצובישי עושים טובה ומביאים אבו והאנטר ידניים.
מכוניות רבות לא הגיעו/מגיעות לישראל כלל בגלל שאין להן דגם אוטומטי.
הצדיקים היחידים הם סובארו, ב.מ.וו, מותגי צ'מפיון (פולקסווגן, סיאט, סקודה, אודי) ואולי עוד מישהו, (פיז'ו וסיטרואן בזמנו הביאו, פורד גם) שיביאו לך כל דגם של היצרן עם איזה גיר שתרצה, בתנאי שהוא קיים במיפרט הטכני המקורי.
ма терд бфешен
од шт б 1.8???
орет чмасй щм фйв'е 8 аойп еиеб, щйшъ вн б 405 еб 406 чсрийд чсашд еле'. дзжчъй бтбш 3 лмй шлб ламд мма лм бтйд борет.
блм ойчшд бщръ 2000 оретй 1.6 е 2 мйиш.
азмд шлб, фццд щм озйш щеч.
шч мщйн мб майлеъ дойн щдщъоще щн, доретйн швйщйн мой бшж, можвп-йзйгд фрйойъ ан ма гемфъ ембчшъ дачмйн, ам ъъшвщ ошйфег гйферй дгмъеъ, лемн оъфшчйн сиййм вв щм гйсче.
ъчша вн лап
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=30954
бтйчш ъвебд ос' 14 еаймк,
авб, айщйъ, азшй щрдвъй тм лод елод "фйв'еайн" 306, дйгрйъ 1400 одгвойн дйщрйн
йеъш длй фзеъ оецмзъ митой.
айъй
-----зщомай оесок----- айъй 052-2429970 бцфеп дшзеч...
бсеу зежшйн мочешеъ !!! SUZUKY RULEZ ашек ашек етгййп 87
дорет бъеш орет деа орет бшжм фщеи еаойп абм б306 деа оешлб ан арй желш рлеп б27 отмеъ гбш дочщд тг оаег бийфем бшлб. од вн щдорет лбг ощотеъйъ од TU
гееча д1.8 деа длй фзеъ мой бшж (орет бшжм) доещфтйн йеъш дн д1.6 ед1.4 (амеорйен ае шащ амеойрйен)
баефп айщй дййъй демк тм дшлб догебш ан алп ръерй дфъйзд щме рлерйн
дй,
щамд щм озйш...
арй озеббй долерйеъ дцшфъйеъ, дегеъ ммей йцзч етн йщшам, аъд очбм аеие рез еаойп (бшод сбйшд мзмеийп) бозйш оцзйч.
(аъ дчсшд щм айщъй, 1.8 аеиеоийъ 99 чрйре б 18K щ"з.)
жд аеие щъчрд бжем еъолеш бжем, айже ъйбд оеъчръ бфйже? ZF ае AL4 ?
блм очшд, арй ма дййъй зещщ огй оъйбд аеиеоийъ бшлб джд.
стш.
щоше тм чщш