Close
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 21 עד 38 מתוך 38

נושא: כביש 6

ברירת מחדל תגובה להודעה: כביש 6

ציטוט נכתב במקור על ידי דרור ברלי צפיה בהודעה
    למיטב זכרוני, הקטע שבין צומת מג"ב למחלף תות מתעכב בגלל קברים עתיקים בשטח וכו'.

תקנו אותי אם אני טועה.
    הקטע הזה כבר סלול עם כורכר לכל אורכו והגשרים שם כבר בנויים ברובם.

דרור, אני מניח שתעמיד אותי לסקילה אבל אני אצדד דווקא בצד השני. הישראלים עם מגעיל שלא רוצה לשלם! אין שום דרך אחרת להאבק בהם, רק דרך הכיס וכמה שיותר עמוק. ועובדתית הרוב משלם (בניגוד למקומות אחרים בו אנשים חברי מוסר נמנעים מלשלם).

אני מצרף עוד מקרה לזה של עודד. קיבלתי מדרך ארץ חיוב כולל קנס, התקשרתי אליהם, הצגתי בפני המוקדן את הבעייה והסברתי לו שלא קיבלתי את החיוב המקורי - הקנס בוטל ושילמתי בו במקום עם כרטיס אשראי את התשלום המקורי.
    גלי גונן - סטודיו לעיצוב
    מיתוג, באנרים, דפוס, וכל מה שקשור בגרפיקה (רוב הדברים המעוצבים כאן באתר...)
    0504786665

חבר רשום דרור ברלי's Avatar

ציטוט נכתב במקור על ידי אייל צפיה בהודעה
    הישראלים עם מגעיל שלא רוצה לשלם! אין שום דרך אחרת להאבק בהם, רק דרך הכיס וכמה שיותר עמוק.

אכן כן, אנחנו עם-חרא. לא אוהב לשלם.
    לגלות לך משהו? גם הצרפתים לא אוהבים לשלם.
    גם האיטלקים. על ההולנדים הקמצנים אין מה להוסיף. ואני לא אגיד לך מה אני חושב על הגרמנים ומה צריך לעשות להם (ולנשים שלהם) אפילו היום בשנת 2009 - אבל אצלם אין כבישי אגרה אז נעזוב אותם כרגע בצד.

אף אחד לא אוהב לשלם.
    אבל כשצריך לשלם, לפחות לעשות את זה בצורה נוחה שלא תשאיר מקום לסימני שאלה ולספקות. בחו"ל אתה יכול להתקין מכשיר שדומה לפסקל וברור שהוא משתלם יותר למי שנוסע הרבה, או פשוט לשלם במקום. בשביל זה יש תחנות תשלום ביציאות שבכל מחלף, ושם יש הרבה יותר מחלפים... השיטה הישראלית של משלוח חשבונית בדואר מזמינה בעיות והיא מתוכננת ככה מראש - כי הרוב באמת כמוני - נוסעים מזדמנים בכביש שנכנסים אליו פעם ביובל, ומתוך עיקרון לא רוצים להיות לקוחות קבועים של גנבים כמו "דרך-ארץ", גם אם זה יעלה עוד 5 שקלים. אז למה לא לתקוע לנו קצת קנסות אם מותר ואפשר? ואם תעבור דירה? ואם אתה גר בדירה שכורה? ואם מישהו נסע ברכב שלך? לאן יגיעו החשבוניות? לספר לך כמה זמן עובר במדינת ישראל בשנת 2009 עד שמחשבי משרד הפנים/מס הכנסה/האוצר/העיריה/הבנקים/משרד הרישוי וכו' וכו' מעדכנים כתובת חדשה? כמה דואר שכולל חשבוניות של כביש 6 המשיך להגיע לכתובת הישנה חודשים אחרי שעברתי דירה ועדכנתי את הכתובת בכל משרד ממשלתי ומוסד ציבורי שרק אפשר לחשוב עליו?
    זו שיטה עקומה שאני חותם לך שתוכננה כך מלכתחילה כדי שיהיה בלאגן ובשילוב מדיניות הקנסות שאין לה תקדים, יוכלו לקרוע לך את הכיס... או שתהיה כל הזמן במעקב צמוד ותתקשר אליהם לפני שהופקה חשבונית, או שתעשה מנוי ותהיה לקוח שלהם.

מה שמרתיח כאן זה היד-אחת שההון והשלטון עושים יחדיו נגד האזרח. בא איזה מיליארדר ומוכן לבנות כביש ברמה אירופאית שאנחנו כמשלמי מיסים הגבוהים בעולם על רכב וכל הנלווה אליו, היינו צריכים לקבל מהמדינה חינם-אין-כסף. ואז המדינה נותנת לו הלוואות ומענקים, עורבת לו על כל הפסדיו אם יהיו כאלה, ומאפשרת לו לשדוד את הלקוחות בכוח ולנהל את הכביש כמו מדינה בתוך מדינה, עם מערכת של חוקים ותקנות דרקוניים והזויים שאין להם אח ורע במדינה מתוקנת.
    זה עניין עקרוני אייל, אבל מעם שהלך כמו צאן למקלחות ושמאמין כל שלוש-ארבע שנים מחדש לאותם פוליטיקאים שקרנים שכשלו שוב ושוב, אתה לא יכול לצפות לשום סוג של חרם צרכנים או מחאה. כמו שכתבתי בתחילת התגובה - עם חרא. ולא כי לא רוצים לשלם - אלא כי שותקים ומשלמים כל מחיר.

מגיע לנו.
    לא עונה בפורום
    לשאלות, קושיות, עצות, תובנות, נא לפנות בה"פ

חבר רשום יונתןמצפה's Avatar

עיצה למנויי הפסקל:

תוודאו שהמנוי שיש לכם ברכב הוא זה שרשום על שמכם. או לחילופין זה שרשום על שמכם נמצא אצלכם ברכב.

אצלינו לאחר מספר נסיעות שלא הסתדרו עם התאריך, העניין נבדק לעומק והתגלה שהרכב נסע בכביש 6 בזמן שהיה במוסך בעפולה...
    שנייה לפני שהלכנו לקבל "הסברים" מהמוסך התברר שהפסקל שיש לנו ברכב רשום על שם של מישהו אחר ושלנו לא אצלינו...

לכביש 6 לא היה הסבר לאיך זה יכול להיות, ומה שיותר מטריד זה שזה היה ככה המון זמן ומשום מה הם לא התריאו על חוסר התאמה בין מנוי הפסקל למספר הרכב (כפי שהם מתחייבים בזמן עשיית המנוי!)

בקיצור, לדעתי מעבר לשיטת הגבייה שלהם (שגובלת בפלילים) יש להם גם בעיות חמורות במערכת הזיהוי של הפסקל/תמונות, מה שמעיד על ניהול כושל ובלאגן שלא מקבל התייחסות מצד החברה!!!

לא רוצה לחשוב מה עוד הם יכולים לעשות לי בהוראת קבע מבלי שאשים לב. (חשבונית מפורטת עולה כסף עד כמה שאני זוכר...)
    "רק" חצי שקל יותר מכל לקוח לחודש X כמא מאות אלפי לקוחות = עוד כמה מליונים למחזור השנתי.
    מה רע...?
    קח מקל קח תרמיל..., הי הג'יפ הי הג'יפ...

אצלי בעסק יש כמה כלי רכב לרווחת הלקוחות ( רכב חליפי )
    כאשר אחד הרכבים נוסע על כביש 6 מגיעה חיוב ללא תאריך ללא שעה !
    סתם סכום לתשלום וזה הוא .
    איך לכל הרוחות אפשר לדעת אצל מי היה הרכב בתאריך ובשעה שנסע בכביש 6
    וזה בלי להכנס מתי מגיעה החיוב :shock:

זאת חבורה של גנבים מנוהלת על ידי קבוצת רמאים והכל באישור 120 מלקקים .

איציק

לדרור שלום
    מסכים עם כל מילה,אבל כמו צאן למקלחות נראה לי שקצת הגזמתה

חבר רשום RONI's Avatar

נא להפסיק לבכות.
    או שתעשו מנוי ,עניין של שלוש דקות,ואז תוכלו גם לעקוב ולא סתם לנסות לזכור מתי נסענו וכו...
    או אל תיסעו,זה כביש אגרה וגם אם הוא קומבינה של 120 שודדים+ אז הבחירה בידכם!
    אם נוסעים משלמים ככה לימדו אותי .
    ואם מעכבים תשלום אז יש קנסות,גם בשוויץ,צרפת ואולי הונללו.

If you can not bit them, join them

עוד אחד משרשורי ה"בכי"...

נכון, החוק לטובת חברת דרך ארץ הוא לא הגיוני, מקומם, מחבר הון לשלטון (מה חדש?), אבל לדעתי אין מה לעשות.
    אם לא ניסע, נשלם (הרי יש חוק), ואם ניסע נשלם ונהנה.

...My Two Cents

אביגדור

ועוד הערת אגב קטנה - נסעתי בכביש אגרה בספרד, ועם כל הכבוד לכביש ההרבה יותר איכותי ממה שיש בארץ והנוף וכו' וכו' וכו' - ממש, אבל ממש מבאס לעצור כל כמה קילומטרים כדי לשלם. ולא משנה כמה נתיבים יש - זה מעצבן לעצור מה 140 קמ"ש שלך , ואז להאיץ שוב. ורק לדמיין איך זה היה נראה בארץ.....
    הציבור מפולג ולכן הציבור יעשק
    What we've got here is failure to communicate. Some men you just can't reach...

חבר רשום itayhi's Avatar

ציטוט נכתב במקור על ידי polar bear צפיה בהודעה
    ועוד הערת אגב קטנה - נסעתי בכביש אגרה בספרד, ועם כל הכבוד לכביש ההרבה יותר איכותי ממה שיש בארץ והנוף וכו' וכו' וכו' - ממש, אבל ממש מבאס לעצור כל כמה קילומטרים כדי לשלם. ולא משנה כמה נתיבים יש - זה מעצבן לעצור מה 140 קמ"ש שלך , ואז להאיץ שוב. ורק לדמיין איך זה היה נראה בארץ.....
    זאת בדיוק הנקודה.

אם כבר יש שיטה משוכללת כ"כ לגבות את הכסף, מה הבעיה להוסיף גם 2-3 נתיבי תשלום ביציאה מהכביש?
    אני בטוח שהמחשב הנורא משוכלל שלהם יכול לקבל גם נתון של תשלום במזומן/כ"א ולזכות עפ"י מספר הרכב.
    כך כל אחד יכול לבחור איך הוא רוצה לשלם, אין עומס בנתיבי התשלום ובא לציון (מעירון עד בית קמה) גואל.

איתי

(ששילם בעבר כמה קנסות על אי תשלום בזמן בנסיעות בכביש 6 עם הסמוראי, שלא עולה עם ה-50 סמ"ק שלו על כביש 6
    ושאת החשבוניות על הקורולה של האישה משלם (בזמן!) סבא שלה שמקבל אותן בדיוור ישיר...)
    -----חשמלאי מוסמך----- איתי 052-2429970 בצפון הרחוק...
    בסוף חוזרים למקורות !!! SUZUKY RULEZ ארוך ארוך ועדיין 87

שוב פעם,מתגלה הישראלי במלוא הודו ותחמנותו

א.כביש 6,כביש אגרה מעולה ואיכותי שיש בה כשל אחד מובנה אחד ,צריך לשלם,לכביש הזה יש את המערכת הטובה בעולם-שלא דורשת מהמשתמש לעצור-עשה מנוי או פסקל וגם את החשבונית תקבל בדואר.נכון יש בעיות ויש תקלות והגבייה היא אגרסיבית-אבל כמשתמש כבד בכביש עד לא מזמן,שנסע פעמיים ביום לכל אורכו גם ברכב העבודה ונסיעות רבות גם בפרטי,אני חושב שהכיביש מעולה-ולא בגחח שמישהו עובר פעם בשנה צריך לשנות בשבילו את השיטה.
    וכמה נפלא להתלונן ,על בעיות בגלל מעבר דירה וכו,נסעתה בכביש האחריות היא שלך לקבל את החשבונית ולשלם בזמן.
    אני מסכים עם כל ה"הון ושלטון" ו120 לקקנים וכל השאר,גנבי האדמות וגנבי מה שאתם רוצים,אבל הכביש הנ"ל הוא אדיר שרות מעולה וברמה מהגבוהות בעולם.

דרור,תרשה לי לתקן אותך,באוסטריה ושוויץ יש כבישי אגרה-שהשימוש בהם נעשה באמצעות רכישה של מדבקה שמוצבת על החלק הקדמי של השמשה,את המדבקה רוכשים בתחנות הדלק והיא מוגבלת בזמן-הבעייה עם המדבקה הנ"ל היא שאם אתה רוצה לנסוע באופן חד פעמי אתה עדיין תצטרך לקנות מדבקה לפרק זמן של לפחות שבועיים את אני לא טועה.(ודרור מאחר ונדמה לי שנסעתה באזורים האלו-כנראה שאת השלט הקטן בגרמנית שמנחה על רכישת המדבקה לא ראיתה,למעשה נסעתה מבלי לשלם בכביש אגרה).

באיטליה בכבישי האגרה נעצרים כל כמה ק"מ לשלם,פעם בדרך לתערוכה בגלל טעות ניווט,פעמיים חזרנו על אותו מחלף ופעמיים שילמו מלמרות שאפילו לא נסענו בקטע.בגאמייקה ובמקיסקו גם נסעתי בכבישי אגרה וגם שם נעצרים לשלם ועומדים בתור.
    אז חברים יקרים,תעשו מנוי או פסקל-כביש 6 הוא דוגמא מצויינת,לשרות מצויין גם אם יקר מידי.אם היתי צריך גם לשלם וגם לעמוד בתור אחרי הסופה המעשנת של דרור והסמוראי המקרטע של איתי,הייתי נהנה פחות

בתרבות שלנו,נהוג לעשות הכל על מנת לא לשלם,לא לשלם בכלל,לא לשלם בזמן וכו-דרך הגבייה של כביש 6 דוחה בעיניי,הי בהחלט לא מבחינה בין עבריין לבין אזרח טועה תמים,אבל לצורך העניין השיטה עובדת-נסיעה חלקה בכביש ללא עצירה היא הישג טכנולוגי מרשים.

דרור הראל

פיתחנו פה את תרבות הבכי
    סוכנות הבטוח הגדולה והוותיקה בארץ לתרבות הפנאי
    טל 09-7676728 www.rotberg.co.il

מערכת התשלום בכביש 6 נדרשה במכרז שלו, ועפ"י ידיעתי כל מי שניגש אליו לא היה מעוניין בה. היא יקרה למפעיל, מסובכת לאחזקה ומחייבת מערכת הפקת חשבוניות וגבייה. בזמנו מערכת דומה היתה קיימת רק בכביש מסויים בקנדה מה שלא הוסיף לבטחון בהצלחת המערכת. כל זכיין שתשאלו אותו היה מוותר על כל הסיפור, הרבה יותר נוח לקבל מזומן מכל אחד שעובר בכביש (כן, גם אחרי שמנכים כמה עשרות משכורות מינימום ליושבי ביתני התשלום). גם היום דרך ארץ הכריזה לא מזמן שבמידה והיא תוכל להשבית את המערכת ולעבור לגביה "נורמלית" מחירי הנסיעה בכביש ירדו.

הסיבה לדרישה למערכת גביה שכזאת היא האפשרות לנסוע ללא עצירה בכניסה וביציאה מהכביש ומעבר לכך החסכון האדיר בשטחים הדרושים לשם בניית ביתני הגביה במחלפים. כולנו נסענו באוטוסטרדות אירופאיות, כל נקודת יציאה/עליה כזאת היא חתיכת מפלצת בטון. תזכרו גם מה המרחקים בין הנקודות האלה באירופה לעומת המרחק בין המחלפים בכביש 6 ותבינו שאם היו ביתני תשלום כולנו היינו עומדים בפקקים אינוסופיים בכניסות לכביש וכועסים על השטח העצום שהכביש הפקיע מעבר לשטח הנוכחי.

ועדיין, שיטת הקנסות שלהם דרקונית...

חבר רשום דרור ברלי's Avatar

בגדול אין בין כולנו כאן שום חילוקי דעות.

טכנית זה כביש מעולה ברמה אירופאית ואין טענות. אם כבר טענות הן מופנות למדינה ולמע"צ, שלא סוללים לנו את הכבישים ה"ציבוריים" באותה רמה...

על מה בוכים?
    - על שיטת התשלום, שבעיני היא מסורבלת ומזמינה צרות (דרור למה אתה חושב שאם תטעה בדרך, תרד מכביש 6 במחלף הלא נכון ואחרי כמה דקות תעלה עליו שוב - לא תשלם?.... כמו גדול תשלם...)

- על זמן הפקת החשבונית (כן, אני לקוח מזדמן שמעלה את הסופה המעשנת (זה אני שמעשן, לא הג'יפ) על הכביש הזה פעם בכמה חודשים לכל היותר כי אני לא רוצה להיות מנוי-לקוח קבוע של שודדים וגנבים!!!! גם אם הנסיעה הזו של פעם ביובל תעלה לי עוד כמה שקלים. כזה אני. לקוח מזדמן, נכון, אבל זכותי לקבל את החשבונית בזמן. זה מוגזם? מה כל כך קשה להבין כאן?)

- בוכים גם על הקנסות הדרקוניים ועל שיטת הגבייה האגרסיבית.

- בוכים על הקשר הון-שלטון שמאפשר לחברת "דרך ארץ" להתנהג כמדינה בתוך מדינה, להתייחס ללקוחות שלה - כלומר אנחנו, בצורה מחפירה שאף עסק לא היה מרשה לעצמו כדוגמתה שכן אז היה מאבד את אותם לקוחות, עובר מהר מאוד להפסדים ובסוף נסגר או מתמוטט.

ואל תספרו לי שאם לא יהיו קנסות דרקוניים אנשים לא ישלמו... אל תזלזלו באינטיליגנציה שלנו.
    לא עונה בפורום
    לשאלות, קושיות, עצות, תובנות, נא לפנות בה"פ

פעם עבד איתי מישהו שהיו לו המון דוחות תנועה, ממש הרבה. הם הסתכמו בכמה אלפי שקלים, והוא , די בשיטתיות - לא שילם. זה היה נראה תמוה בעיני, במיוחד אחרי שלא חידשו לו את הרשיון { דבר שהוא הסתיר בהצלחה יתרה } בסופו של דבר - הוא הגיע להסדר עם המשטרה לפיו הוא ישלם כמחצית מהסכום - שזה הקנסות המקוריים + עוד קצת. וגם את זה - בתשלומים.

עכשיו - אני בטוח שהוא לא לבד בארץ הבחור הזה, ויש עוד אחד כמוהו לפחות, אם לא שניים. ולכן עסק שאחרי הכל רוצה להרוויח, לא להפסיד זה נחמד, לשמור על מתח רווחים שהובטח לך ע"י המדינה - נחמד יותר. אבל להרוויח זה הכי טוב. ולכן - כדי שלא יבואו חוכמולוגים שחושבים שיפרסו להם את החוב {תשלום אגרה נתפס כפחות חשוב אפילו מדו"ח תנועה} יש את המערכת ה"דרקונית" שדרכה שוב שילמנו ביעילות ובקלות חשבונית שהגיע כמו תמיד כחודש וחצי אחרי הניסעה.
    הציבור מפולג ולכן הציבור יעשק
    What we've got here is failure to communicate. Some men you just can't reach...

כתבה במעריב על הפטנטים של העלוקות
    http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/827/903.html

החברה שמפעילה את הכביש היא הגוף היחיד במדינה שגם מחייב, גם גובה, וגם מפעיל "משטרה" משלו בתחום הכביש. זה כוח ללא גבול, כלפי מיש משתמש בכביש.
    מצד שני, הם קיבלו זכיון, ואנחנו משלמים להם גם אם אנחנו לא נוסעים. אז לפחות תשתמשו בכביש, תשחקו אותו, תגרמו להם להוצאות ותשלמו את המינימום- בזכות זה שיש לכם מנוי. מנוי לא עולה, ובזכות המנוי אנחנו משלמים פחות.
    אני, אגב, נוסע הלוך וחזור בכביש 6 כמעט כל יום. אבללא על חשבוני.

אסף.
    "scars are tattoos with better stories"
    אין תכנית. חיים. נקודה.
    הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008

ציטוט נכתב במקור על ידי amimiller צפיה בהודעה
    כתבה במעריב על הפטנטים של העלוקות
    יש בעיה הכתבה לא נמצאת, דרך מדור ירוק אפשר להגיע לכתבה

חבר רשום

ציטוט נכתב במקור על ידי amimiller צפיה בהודעה
    יש בעיה הכתבה לא נמצאת, דרך מדור ירוק אפשר להגיע לכתבה
    ככה זה אמור לעבוד

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

נושאים דומים

1. המלצה לטיול כביש-שבילים לאביב - לאורך כביש 232
    על ידי asafk בפורום פורום טיולי ג'יפים ושטח
    תגובות: 0
    עדכון אחרון: 12-04-11, 22:28
  2. חבר תקוע ליד כביש 10 (כביש הגבול עם מצריים)
    על ידי savyon בפורום פורום טיולי ג'יפים ושטח
    תגובות: 1
    עדכון אחרון: 01-10-10, 17:24
  3. ידית בלם יד
    על ידי התייש בפורום פורום סוזוקי Suzuki
    תגובות: 3
    עדכון אחרון: 23-04-10, 01:38
  4. תיקון ידית בלם יד (סוג ישן)
    על ידי bartalo בפורום פורום ג'יפ סופה ורנגלר YJ/TJ
    תגובות: 1
    עדכון אחרון: 04-09-06, 17:49
  5. ידית כח