ξδ ζδ αιβεγ θψξι ?
βθχρ λαψ μΰ ςεαγ διεν !
ΰιφιχ
ηαψι δΰϊψ ωμεν.
πϊαχωϊι μφιιγ βγεγ ξιμεΰιν ααιβεγ θψξι (ξλπρ βετιδ)
ξγεαψ αλ 50 μεηξιν.
αωεπδ ξδξμηξδ δΰηψεπδ, αδ φιιγπε αφιεγ μεηξδ, λιεν φδμ ξφειιγ διθα αλβεο ζδ.
απεωΰ δαιβεγ, ςγιιο ιω ξχεν ψα μωιτεψ.
ΰωξη ΰν ϊψϊξε μςπιιο, ξι αχιωεψ μϊεψξι λρσ εξι αχιωεψ μηπειεϊ θιεμιν εφιεγ ψμεεπθι ς"ξ μχαμ δφςεϊ ξηιψ.
ϊεγδ ξψΰω.
ςεγγ ζπθεο
052-5353446
λμχη ξδριαεα δχεγν αφτεο, λπψΰδ ωδςπιιο μΰ ιβξψ αβγεγ ΰηγ..
ων μεδθ ιψη λπωιχϊ θαηϊ, ων ψχις μη ΰϊ ωιςεμε ξψςιν, ων ωχξδ ϊτιμ ςπσ μι λξθτηϊ
εΰπι ΰχεγ μδ εΰψιν.
ξδ ζδ αιβεγ θψξι ?
βθχρ λαψ μΰ ςεαγ διεν !
ΰιφιχ
איציק הבעיה עם הקור היא לא בפעילויות בתנועה אלא בפעילויות סטטיות, אני בסדיר (בסטטי) היתי עם 4 ,גטקס 4 גרבים 4 ,גופיות חלפ"ס, חרמונית ,אפוד מגן המדים כמובן, 2 שקיות חימום, אפוד של הציוד, והיה קר ברמות שאתה לא מבין בכלל ,קר ברמות שכבר לא אכפת לך שמחבל יגיע ותמות, כי הקור בעצמו הופך להיות האויב .
מעבר לזה מבחינת מהירות תגובה ערנות ונוחות עדיף להיות עם גטקס 1 טוב ולא עם 4 צבאים ולא אפקטיבים.
נראה אותך בעמדה סטטית עם כל הציוד שרשמתי לעיל אחרי נגיד 12 שעות שלא זזת מהמקום מנסה לקום ולהסתער, הדבר קשה וקשה מאוד אתה פשוט גוש ביגוד.
ΰϊ δριτεψιν πωΰιψ μτςν ΰηψϊ
ςλωιε ςεωιν !
ΰιφιχ
πχεγδ μωιχεμ γςϊ,
δφαΰ γδιεν ψεΰδ ζΰϊ αςιιο ξΰεγ ξΰεγ μΰ ιτδ ΰϊ πεωΰ δϊψεξεϊ ,
γςε μλν λι ϊψεξδ ωλζε ξρξλϊ ΰϊ ξτχγ διηιγδ χωεϊ.
λμ αχωδ μϊψεξδ ϊςαιψε γψκ δξεργεϊ αφαΰ
ρελπεϊ δαθεη δβγεμδ εδεεϊιχδ αΰψυ μϊψαεϊ δτπΰι
θμ 09-7676728 www.rotberg.co.il
πδιε ξτεπχιν δηιιμιν ωμ διεν. αμαπεο, αηεψσ, δρϊγψπε αμι βεψθχριν εϊψξιιν μξιπιδν.
ωιν μα, ςεγγ, ωζδ μΰ αγιεχ ξεϊψ, ξδ ωΰϊδ ςεωδ, ελξε ωΰπι ξλιψ ΰϊ βαι, δεΰ μΰ ΰεδα γαψιν λΰμε, εςωει μδεψεϊ ςμ ηχιψδ ξι ξςεψα αγαψ λζδ.
Willys ρβεψ 58, λξε αρξμεο, ωριιν ωιτευ
Willys ρβεψ 53, γβν ξτεΰψ - ξξϊιο μωιτευ
איציק,
המדובר הוא בביגוד תחתון שגם מבודד וגם מנדף זיעה.
הרעיון הוא להשאיר את השכבה הצמודה לגוף יבשה כך שכאשר אתה מפסיק ללכת, אתה לא קופה מקור.
כרגע, הצעות המחיר הזולות ביותר שהצלחנו להשיג נעות סביב 90 ש"ח לפריט (גופיה או מכנסיים).
המימון כרגע תקוע!
לסיבור האוזן, בעלות כוללת של 8250 ש"ח אני יכול תוך שעתיים להלביש גדוד.
המלאי מחכה שאקח אותו ואני מחפש מממן לכל או לחלק מהעניין.
עצוות כמו שהוצעו שמעתי כבר במלחמת לבנון השניה.
נכון!
זה לא תקין מנהלית, אפשר להלחם גם ערום (קהלני ביום כיפור..) ולנצח, ננצח גם בלי עזרה מאיש.
עם זאת, אז, קנינו את כל שקיות השתיה בארץ, יותר מכך, מפעל שורש שיושב בצפון פתח את שעריו בזמן המלחמה ויצר לנו עוד כאלה.
לוחמים שנכנסו למבנה תוך כדי לחימה, הודו לנו על הפנסים לנשק שהבנו להם (יראורים) ולוחמים שישבו על הברכיים נעזרו רבות בברכיות שקנינו (החל בברכית לרולרבליידס עבור דרך ברכיות של רצפים וכלה בברכיות צהליות ש"השאלנו" מבסיסים עורפיים שלא תפקדו.
לוחמים שנדרשו לשאת על גבם 40 ק"ג של ציוד מאוד שמחו עם כל תיק טיולים (כולל זה של עבדכם הנאמן) שעבר לרשותם.
בקיצור, חוקי או לא זו לא השאלה פה.
εΰπι ΰχεγ μδ εΰψιν.
αβγεμ ζδ ΰρεψ ΰαμ ΰν ιαεΰ ϊεψν φπες ωμΰ ιμκ μρτψ ςμ ζδ μλεμν δλμ ιδιδ αργψ βξεψ εΰν μβαι ιω αςιδ δεΰ ξεζξο μχπεϊ μδν ξϊχφια δαιθηεο ΰε ξλρτε.
ςεαγϊιϊ "ϊψεξεϊ" μμεηξιν ξϊαφςεϊ ςμ αριρ χαες ς"ι δεψιν ΰε "ξΰξφι" τμεβεϊ.
φδ"μ δαιο διεν ωϊψεξεϊ ζδ αργψ εΰτιμε λωτεπιν ΰμιδν μϊψεξδ δν ξτπιν εξημχιν ΰϊ δϊεψξιν ΰε "δξΰξφιν" μτμεβδ ΰε βγεγ ωΰιο με "ρτεπρψ" .
αχιφεψ δϊετςδ ιγεςδ εξελψϊ μλμ δβεψξιν εαψεα δξεηυ ωμ δϊψεξεϊ δϊψεξδ ξϊχαμϊ ααψλδ εμμΰ λμ ϊςπδ .
ςεγγ,
δλεεπδ ωμκ θεαδ ,
μΰ ψχ θεαδ ΰμΰ θδεψδ
δψξθλ"μ γδιεν ψεΰδ ζΰϊ αςιιο ηξεψδ εμγςϊι αφγχ!!!!!
ϊςαιψ ΰϊ δϊψεξδ ξξεργϊ εΰζ ζδ αργψ βξεψ
ϊςαιψ ΰεϊδ ιωιψεϊ εβξψϊ ΰϊ δξβ"γ εζδ αΰηψιεϊ.
ρελπεϊ δαθεη δβγεμδ εδεεϊιχδ αΰψυ μϊψαεϊ δτπΰι
θμ 09-7676728 www.rotberg.co.il
ξΰιψ,
ΰπι πλπρ ξγι τςν μψΰεϊ ΰν ιω ηγω εαςιχψ ψεΰδ ωΰπωιν πεψδ ξλιψιν πδμιν ελ'ε.
μΰ ΰιωι.
ΰιο μι "λεεπδ". ιω ςωιδ ωμ ψαιν εθεαιν ξξπι.
απιβεγ μμΰ ξςθ ΰπωι χας ωδωξιπε, μημχ πιλψ ξξτχγι διηιγεϊ δθεαεϊ (ΰιλεϊ, μΰ ων τεξτεζι) μΰ ξξω ΰλτϊ ξχιγεν.
μςεξϊ ζΰϊ, γεεχΰ ξΰεγ ΰλτϊ μδν ξδξωιξδ εξδηιιμιν!
ζδ ξδ ωδετκ ΰϊ ιηιγεϊιδν μθεαεϊ.
μΰ ωξςϊι ςμ ξβγιν ωδεγηε λι γΰβε μφιεγ μηιιμιν.
βν ΰν διιϊι ωεξς, διιϊι πεδβ αΰεϊε δΰετο.
εΰπι ΰχεγ μδ εΰψιν.
ΰμε μΰ ιξι "ξμηξϊ" μαπεο δωπιιδ, ςεγγ, εζδ ρβμ τιχεγ ΰηψ.
λξε ωΰξψ ξΰιψ, αθεηπι λι λεεπεϊικ ελεεπεϊ ηαψικ θεαεϊ.
λξι ωξλιψ διθα, ΰιωιϊ εμςεξχ, ΰϊ δπτωεϊ δτεςμεϊ αφξψϊ φδ"μ, ΰπι ιλεμ ψχ μδξμιυ μκ μΰ μςωεϊ γαψιν λΰμε ωμΰ γψκ ΰμ"η.
ξδ ϊημιθε ΰϊδ εηαψικ, λξε βν ξδ ιημιθε, ΰν ιημιθε , μχαμ ξλν, ζδ λαψ ςπιιο μΰπωιν αεβψιν δξαιπιν ςπιιπιν ωμ ξςωδ εϊεφΰδ, ωλψ εςεπω, ριλεο εριλει.
Willys ρβεψ 58, λξε αρξμεο, ωριιν ωιτευ
Willys ρβεψ 53, γβν ξτεΰψ - ξξϊιο μωιτευ
ΰπι μΰ πλπρ μχθς δηεχι...
ιαεΰπιν: λελα δφτεο - ιαεΰο χψΰτθ
β.εχρξο - ιαεΰο SUB ZERO
ρςψ - ξωεεχ AZTEC - ηαψδ ιωψΰμιϊ
αλμ ΰετο 90 ω"η μτψιθ ζδ ξηιψ θεα ξΰεγ λμ ςεγ ξγεαψ αηεμφδ θψξιϊ τΰριαιϊ. ηεμφδ ΰχθιαιϊ ωξιεςγϊ μτςιμεϊ βετπιϊ μΰ ϊςζεψ μλν ψεα δζξο.
עודד
אני מבין שאתם כן הולכים על אקטיבית
הציוד הטוב ביותר שאני מכיר לעניין הזה, זה החולצה הצמודה של נייק, מסדרת nike pro, שמיוצרת ...בישראל. לדעתי ולדעת כל הלך מקצועי שניסה, היא הטובה ביותר בתחום הטרמי. אם תרצה, אפנה אותך לשרשורים המתאימים בפורומי הטיולים. מחירה הסיטוני ל- 50 יחידות במזומן, יהיה לדעתי זהה או עד 10-15% יותר ממה שציינת.
יש לי אותה כבר כמעט שנתיים, ניסיתי אותה בטיולים ארוכים ובשביל ישראל לאורך זמן. כושר הנידוף מצויין, לא דומה לכלום שהכרתי קודם, גם בחום וגם בקור (כולל "פיזיקה הפוכה" והליכה ביום חם מאוד, ליצירת מעטפת קרה מסביב לגוף).
מחזיקה היטב בכביסות, לא מגרדת בכלל, לא מתפוררת בנקודות השפשוף תחת רצועות התרמיל, לא מסריחה 'יותר מידי' אחרי כמה ימים רצוף בשטח.
חמה בליילה בשק"ש ובקיצור...קניתי וזרקתי יותר מחולצה טרמית אחת, ובניגוד להרבה מוצרים "טרמיים" שאני מכיר -המוצר הזה פשוט מעולה וכנראה הטוב מסוגו. אל תתפתו לכל מיני "כאילו" שלא מנדפות ולא מחממות, סתם יגרדו על העור ויתפוררו תוך יומיים, בלי לדבר על הריח שתופסות תוך דקה. היו לי אזטק, אאוטדור, וכו', לא היה שווה, התפורר הסריח נוראות ולא עשה את העבודה בכלל.
לגבי גטקס טרמיות מלאות, אני בספק אם הן יעזרו מתחת למדים עבים מכותנה, שכמעט לא מנדפים למעשה. צריך משהו אקטיבי, צמוד מאוד ודק מאוד, קצת יותר עבה מגרביונים של נשים, שינדף מתחת למדים כאלה ועדיין ויחמם לפי הצורך. טייטס גברים יכולים להיות רעיון טוב. הייתי בודק ציוד של נייק או דומה.
מכאן נובע - חפש את מפיץ נייק ובדוק איתו, כדאי למהר - סוף שנה עכשיו.
{אמנם חנוכה נגמר וכבר לא משחקים בחץ וקשת, אבל עדיין - בברכת MENS IN TITES...}
http://www.north.co.il/ - δΰϊψ δξχφεςι μφιεγ εϊελπεϊ πιεεθ
go north!
πεεθ δεΰ ΰγν παεο, ωαεηψ μωαϊ μιιγ δΰιω ωωεαψ ΰϊ δΰεθε.
ϊεγδ μςεζψιν ςγ λδ.
πψλω φιεγ μβγεγ ωμν ελαψ δεςαψ ΰμιδν επλπρ μςαεγδ.
λ"λ, πετχε μβγεγ ξρ' μΰ ξαεθμ ωμ "ιψΰεψιν"(τπριν ιςεγιιν μπωχ) αωεει 700 ω"η δΰηγ.
λψβς ΰπε πςψλιν λμλμιϊ μψλιωεϊ περτεϊ αϊηεν.
ξι ωιελμ μριις, ιζλδ μχηϊ ημχ ηωεα αιωψΰμιεϊ ΰχθιαιϊ (αδξωκ μΰιο ρτεψ γιεπιν απεωΰ λΰο ατεψεν...).
εΰπι ΰχεγ μδ εΰψιν.
δι ςεγγ,
ξηξν ΰϊ δμα μωξες ςμ ΰζψηιν ωπψϊξιν, ςεζψιν εϊεψξιν. ζδ ξςιγ ςμιδν.
δφγ δωπι βεψν μι, αμωεο δξςθδ, μηερψ πεηεϊ. ϊψαεϊ δωπεψ ωτωθδ αφδ"μ τωεθ μΰ αξχεξδ.
δαςιδ διΰ μΰ ξδ ιω εξδ ΰιο. ϊξιγ, ΰαμ ϊξιγ, ΰτωψ μϊϊ ιεϊψ. φιιγ ΰϊ δηιιμ αφιεγ δθεα αιεϊψ ωπξφΰ, δξϊο ηφι ωπδ, εϊελμ μξφεΰ φιεγ ξωελμμ ιεϊψ, θεα ιεϊψ... ζε δχιγξδ εδδϊτϊηεϊ. εΰζ ξδ? θεα δμα ωμκ ιαιΰ ΰεϊκ μψλεω ΰϊ δηγω ιεϊψ ςαεψ δηιιμιν?
ιω ξχεξεϊ ωζε δγψκ διηιγδ. τμπβεϊ, ξιμιφιεϊ ξχεξιεϊ δτεςμεϊ μξςο χδιμδ ξρειιξϊ εξξεξπεϊ ςμ ιγδ. (μηιμετιο ς"ι ΰζψηι δΰεια - ωζδ πχψΰ αιζδ).
φδ"μ, λωδεΰ μεχη ΰϊ δϊψεξεϊ δετκ ΰϊ ςφξε μτμπβδ. εζδ ξΰεγ φεψν μι.
μϊϊ μφδ"μ - αεεγΰι, ιμγι βο αψλδ ωαΰιν μξεφα, ξαιΰιν φιεψιν ωςωε ερετβπιεϊ - ζδ ΰημδ.
αςμ δεο \ ηαεψϊ ΰζψηιν ωξϊψιξιν ΰϊ ςφξν εραιαϊν δχψεαδ εχεπδ φιεγ μηιιμιν - ζε λεεπδ θεαδ. ΰαμ δφαΰ ωμεχη ΰϊ ζδ - ζδ ξιμιφιδ.
γςϊι δτψθιϊ.
ιεπι5
LandRover makes me feel like God - full of mercy
διιμχρ 95, "31, πςεμ λτεμ
ξγιπδ ηετωιϊ. ΰϊν μΰ ηιιαιν μδρλιν ΰιϊι. ΰϊν ιλεμιν μδξωικ μθςεϊ.
ξςεμν μΰ δϊμαωϊι λκ εβν μΰ δηιιμιν ωμι. βν αξΰψαιν ωμ 72 ωςεϊ αωμβ εαβων. εξτϊις, ΰσ ΰηγ μΰ χτΰ ΰε ΰιαγ ΰσ ΰε ΰεζο.
χφϊ δβζξϊν ςν δμαεω εδφιεγ, μΰ λμ ηιιμ χψαι φψικ ιψΰεψ ΰε ωλτ"φ χψξι, μΰ φψικ μδψβιω ην λξε ααιϊ ξϊηϊ μτεκ. λο φψικ λεωψ βετπι εςξιγεϊ ξπθμιϊ.
ΰν μϊψεν ΰζ αφεψδ ξρεγψϊ γψκ βεσ ωιεγς ξι φψικ αΰξϊ εξι ΰερσ ϊψεξεϊ λι δεΰ ιλεμ.
יוני, נכון, זה לא מציאות אוטופית ואפשר (כמו שכתבתי קודם) להסתדר גם ערום.
אני לא מביט על הדברים בראיה מערכתית. זה תפקידם של מפקדי צה"ל.
אני רואה חללים ריקים ומשתדל למלא אותם.
COAS, יש הבדל עצום בתיפקוד עם ציוד איכותי ובלעדיו.
נכון, כמו שנאמר, אפשר גם בלי.
כשהייתי טירון, חייבו אותנו להשתמש בציוד הכי מחורבן למרות שהיה טוב יותר. בשביל החינוך. זה היה נחוץ וטוב.
כאשר לא מדובר בחינוך לוחם, תן לו את המיטב שאתה מסוגל לתת.
אגב, לא כל חייל מקבל ממנו יראור...
εΰπι ΰχεγ μδ εΰψιν.
ςζαε ΰϊλν ξβθχςρ τπριν ετεπτεπιν!
μξι ΰτωψ μϊψεν εμγςϊ ωαλρσ ιχπε λγεψιν,ψιξεπιν ετφφεϊ?????????
ααψλδ,θεωι
ωξψε ςμ χωψ