1. זה אכן נראה ריתוך מיג.
2. מה שהעין שלי רואה, הוא ריתך ורטיקאל שנעשה מלמעלה לכיוון מטה.
3. ואם העין שלי לא טועה, מוטי, לא תזיק לך תפילה כשאתה טס ב 208 קמ"ש, בנוסף למיומנות נהיגה, כי החוזק של כזה ריתוך לא מתקרב לחוזק של ריתוך ורטיקאלי נכון, דהיינו כלפי מעלה, פרט למקרים מיוחדים.
4. לענין המבנים מהחומרים המרוכבים - ישבתי אתמול כמה שעות במפעל המייצר חלקים כאלה לתע"א(כטב"מים וכאלה), אחד היחידים בארץ שיש לו רישוי לייצור חלקים כאלה לתעופה בארץ וגם בארה"ב, וקיבלתי הרצאה מאלפת על העסק.
5. לא אלאה אתכם בפרטים, אבל זה מדהים איך חתיכת בד(מסיבי זכוכית או פחמן) שנראית ומרגישה ביד כמו בד רגיל, הופכת בתהליך מענין של הוספת חומרים אפוקסיים המקיימים ריאקציה ביניהם, לחומר כל כך קל וכל כך קשיח.
6. לא להתעלף בבקשה - משקל החומר קל(תשיעית מפלדה) אבל החוזק הוא שליש, כך שחומר מרוכב ששוקל שליש מפלדה יהיה חזק בערך כמו פלדה. לא רע, אבל כפי שכבר נרמז לעיל, השימוש מוגבל רק לחלקים מסויימים כאשר מדובר בכלי טייס וברכבי מירוץ, ואם בכל אופן רוצים לבנות שילדות או מונוקוקים כאלה, צריך להגדיל את כמות החומר למימדים ומשקל שלא נותנים יתרון של ממש.
7. נראה שלפחות בינתים, לא מעשי להתעסק עם חומר כזה בתהליכי יצור כל כך מסובכים(אם באמת רוצים רמת דיוק טובה, דבר לא פשוט בכלל),לשילדות שלמות.
8. והעקר - המחיר, המחיר הוא מטורף לגמרי וממש לא ישים ומעשי לצרכינו. היחיד שאני יכול לחשוב עליו כמי שיש לו מספיק כסף וגם משוגע לספורט, מכהן כראש עיר גדולה בארץ, וכבר לא מתעסק בתחום.....
ωξψε ςμ χωψ