дщамд щмк ма бшешд
ддймелйн тебшйн ае ма тебшйн ?
ае тебшйн шч бсм"г вбед .
доосшд ма йегтъ щаъд роца б HI ае б LOO
дишрсфш деа щазшай мжд . едеа огеез мозщб мщреъ ъелрйъ тбегд .
зййщп одйшеъ зййб мгеез ъойг тм одйшеъ .
айцйч
האם החיישן משפיע על החלפת ההילוכים בLOO?? ההילוכים עוברים רק ב סל"ד 3500 ...לאחר חיבור הסקנר למחשב הגיר תוצאה... חיישן מהירות לא מגיב..הוחלף החיישן בחדש ועדיין מראה הסקנר שלא מגיב!!
1. מה לבדוק?ואיך?
2. האם הוא הבעיה שלא מחליף הילוכים בLOO רק בסל"ד גבוה??
3.או שיש עוד איזה חיישן בתוך הגיר שאחראי על החלפת ההילוכים??
אני מציין שבHI ההילוכים מתחלפים בזמן כמו שעון!! הבעיה רק ה LOO
תודה לעונים![]()
дщамд щмк ма бшешд
ддймелйн тебшйн ае ма тебшйн ?
ае тебшйн шч бсм"г вбед .
доосшд ма йегтъ щаъд роца б HI ае б LOO
дишрсфш деа щазшай мжд . едеа огеез мозщб мщреъ ъелрйъ тбегд .
зййщп одйшеъ зййб мгеез ъойг тм одйшеъ .
айцйч
жд рщот лое офсч еощгш мзх бвйш. (Pressure Sensor +Pressure switch)..
.. Jeep - Drive it like you stole it
щмен бетж..
дофсч едощгш роца бвйш.
бжоп рсйтд лащш аъд озебш мсчрш емвйш ъелм мгтъ дан дофсч ъчйп ае ма бойезг бщмб щбе дшлб аоеш мдтбйш дймелйн.
ацмй бшлб бйцтъй аъ дбгйчд йзг тн олерай вйшйн ешайъй бсчрш аъ длщм щошад тм лк щдощгш ма овйб\очцш.
дзмфд щм жев дсрсешйн (ежд вн од щоомйцйн отбш мйн, мдзмйу жевеъ) фъш аъ дбтййд. ацмй мфзеъ..
אהלן דני
זאת אומרת כדי להחליף את הזוג המאושר...צריך לפתוח את הגיר??!! אוקי גם ככה אני לפני שיפוץ לצערי בימים הקרובים!!העשה את הבדיקה עם כפיר מנס ציונה..שכנראה הפקיד את הגיפ שלי אצלו לשיפוץ הגיר..תודה דני
фъйзъ вйш = фъйзъ чшиш + бшчи олрй щозжйч аъ щрй дсрсешйн тмйе (4 бшвйн ан арй желш рлеп).
אם אני מכניס את הגיר לשיפוץ... כלול בשיפוץ שני הסנסורים האלא או שזה תוספת למחיר??
אותו הסקנר של המנוע קורא גם את הגיר... בגרנדים שנת 95 ישנו תקע חיבור בנפרד למחשב הגיר בתוך הרכב מעל הדוושות צד ימין צמוד לקיר האש , צריך קצת לחפור ולמצוא לפעמים עובדים שם מתקינים כלשהם (אזעקה,מערכת ...) והם תוקעים אותו איפשהו שם..אצלי היה תקוע מאחורי המאפרה...אבל צריך ללכת לפי צמת חוטים שמגיעה ממחשב הגיר שממוקם על קיר האש בצד שמאל למעלה (קצת קשה לראות אותו אבל הוא שם) משנתונים 96 מתחבר הסקנר למחשב המנוע וקורא גם את הגיר....
бетж мщамък..
ощфцй вйшйн озмчйн аъ дщйфех мщрййн : дзмфъ змчйн шлйн едзмфъ змчйн чщйн.
змчйн шлйн: аиойн, веойеъ, чма'ц.
змчйн чщйн : иешч, срсешйн, оез вйш елйеца бжд..
змчйн чщйн ма рлммйн бщйфех сиргший есбйш оаег мдрйз щлршад ъцишк мщмн тмйдн бресу. ъчрд аеън озе"м дйен блгй щдеа йъчйп мк аеън бжоп дщйфех еаж ма ъцишк мфъез щеб аъ дчшиш..
דני.. סגור שגם הטורק כלול בשיפוץ...לגבי השאר אני יבדוק שיהיה ברור..תודה על החידוד ..בכל מצב לגבי הזמנה מחו"ל אין לי זמן לחכות מת כבר לטייל...עכשיו זה מזג האויר הכי יפה בעונה מה גם שהגיר בשלבי גסיסה מתקדמים..
цйиеи : "змчйн чщйн ма рлммйн бщйфех сиргший есбйш оаег мдрйз щлршад ъцишк мщмн тмйдн бресу. ъчрд аеън озе"м дйен блгй щдеа йъчйп мк аеън бжоп дщйфех еаж ма ъцишк мфъез щеб аъ дчшиш.."
мщамък ,дъщебд дйа щма. диешч ма рлмм бщйфех абм ан ъцишк мдзмйу аж дозйш темд бдъан. (аеъе дгбш вн мвбй оез вйш ебшчийн азшйн щоъзбшйн мвеу двйш щцешлйн дзмфд..)
айжд щйфех жд щма озмйфйн аъ диешч
ре баоъ .... ой тебг тм ой ?
дшй диешч деа очеш цшеъ еъчмеъ щаъд ма земн тмйдн .
диешч деа озсп щм мйлмек ( щма рйъп мрйчей !! )
ежд тег мфрй ъчмеъ олрйеъ йщйшеъ щм диешч .
бщйфех вйш зебд мдзмйу иешч .
бщйфех вйш зебд мрчеъ емщиеу аъ цршъ еоцрп щоп двйш .
бщйфех вйш оеомх мдесйу осрп щоп тм че доцрп ( бзжшъ дщоп мвйш )
айцйч
аъд цегч айцйч, ан лй жд ъесфъ ъщмен тбеш щйфех лжд.
лод темд орсйерк щйфех вйш аеиеои мвшрг длемм аъ од щцййръ ?
אז ככה השיפוץ כולל החלפת הטורק!! ללא תוספת תשלום בשום מכון גירים לא דיברו על תוספת על הטורק. אבל.....................על המזל שלי הזנב של הגיר עם חופשים בגלגלי השיניים אוטוטו מתפרק...
лод темд дщйфех ацмк бетж ?
щоше тм чщш