йзс дтбшд оъелрп мфй тчеоъ оеори щм дорет, емфй см"г щдорет йлем мтбег бе. аъд огбш тн орет щтн йзс дтбшд бегг ае щма йелм мжч, ае щма йелм мдвйт модйшеъ вбедд. од аъд отгйу?
асу.
טוב שלום לכולם אני חדש פה .. ואני מצטער אם זה לא מהקום אני חושב שזה פה אם לא אז להעביר או לנעול ולהגיד לי איפה בבקשה..
תקשיבו אני שם מנוע על האופניים אני יודע שזה לא חוקי והכל לא משנה ..
רציתי לדעת מה ההמלצה שלכם ליחס בין גלגלי השיניים כמה שיניים צריך שיהיה במנוע וכמה שיניים שיהיו בגלגל האחורי
תרשמו ככה בבקשה שאני יבין :
מנוע -
גלגל אחורי-
המנוע הוא 45 סמ"ק ודרך אגב אני רוצה שהוא יגיע לכמה שיותר בסגירה ושיהיה לו פתיחה טובה
ושהספק שלו לא יהיה ממש נמוך.. הכוח סוס : 2.6 למנוע יש כבר קלאץ וגיר אני לא צריך הסברים על כל השטויות האלה אני מבין בזה ואבא שלי גם מבין ועוזר לי אני רק צריך יחס בין הגלגלי שיניים
תודהאם צריך עוד משו תישאלו
נ.ב : מנוע בנזין
йзс дтбшд оъелрп мфй тчеоъ оеори щм дорет, емфй см"г щдорет йлем мтбег бе. аъд огбш тн орет щтн йзс дтбшд бегг ае щма йелм мжч, ае щма йелм мдвйт модйшеъ вбедд. од аъд отгйу?
асу.
"scars are tattoos with better stories"
айп ълрйъ. зййн. рчегд.
дчофш - VW TYPE 2 1978 | диргш - дйймчс 2008
אני מעדיף שיהיה למנוע יותר כוח והוא יוריד את המהירות אני חשבתי על יחס של 2.5 בין הגלגלים שעל המנוע נימצא גלגל השיניים הקטן ועל הגלגל ימצא גלגל השיניים הגדול (גדול מימנו ב2.5)
דדרך אגב היחס הוא של הקטרים של הגלגלים לא שיניים
פעם שההיתי בגיל שלך...חחחח
הרכבתי מנוע של פיאג'ו C הישנים האלה עם הפדלים
על אופניים ובשביל שהדבר הזה יצליח להניע בדחיפה
ההיתי צריך לשים לו פולי של מכונת כביסה.. שזה נותן איזה יחס של 1ל 6-8
רק ככה הוא הצליח להניע יפה ולזוז קצת
JEEP аойъй жд лое ййп иеб- шч ощъбз тн дщрйн..
ראיתי כבר אופניים דומות עם יחס כזה והם סגרו עם מנוע של 45 הם סגרו 65
דבר שני אני לא צריך להניע בדחיפה יש לי קלאץ וגיר אני לא חייב להניע בזמן נסיעה אני יכול להניע במקום
одъоерд рйшад лй лбш йщ мк ъосешъ шащерйъ лмщдйа.(ан же дотшлъ щалп аъд оълрп мдщъйм)
блгй ма мсбк аеък йеъш ойгйй ътщд аъ дгбшйн дбайн:
1.себб аъ цйш длрйсд щм дъосешъ(дйлп щоъзбш дорет)себб бйг есфеш аъ дсйбебйн бцйш доеца.дйзс бйрдн йъп мк аъ йзс ддтбшд щм дъосешъ.
2.мфрй щаъд щези аъ даефрййн,ъъчйп тмйдн ог одйшеъ гйвйимй(100 щчм)тм двмвм дазешй!дфек аеън тн двмвмйн лмфй отмд есебб аъ дфгмйн тг щъвйт модйшеъ щаъд шецд(раош 50 чо"щ).
тлщйе йщ мк аъ дсм"г дочсйомй дшцей боеца аъ йзс дъосешъ щлбш йщ мк,еътщд зщбеп мфй см"г лрйсд оцйш дорет бодйшеъ дочсйомйъ щм л 5000 см"г.
айъй.
ееймйс CJ-3A щръ 1953.
мрг шебш SERIES ||A 109 щръ ййцеш 1966.бръййн осъебб дшбд бгшен..
аесу ишчиешйн йщрйн ощечойн моцб афс щтеъ.
המנוע אינו מחובר לציר הוא מחובר לגלגל שיניים
ולא ממש הבנתי את מה שאמרת תוכל להסביר במילים קצת יותר פשוטות אני לא מבין כמוכם יש אפשרות להסביר יותר פשוט ?
וספידומטר כבר יש לי
бцтйшеъй ,ълрръй мбреъ ,аефрййн тн орет .
ъщъощ бъосешъ щм даефрййн .
збш аъ дорет мфгмйн .тм йгй щйоещ бвмвм щрййн ,ресу .
бцйге дщрй щм дфгм (мма вмвм дщйрййн).
едшй мк ,лез ,евн одйшеъ .
вн мщиз евн млбйщ.
сеу отщд, бозщбд ъзймд.
дщеш джетн
цшйк мдсйш аъ оеиеъ дфгмйн.
сеу отщд, бозщбд ъзймд.
дщеш джетн
אני הלכתי על יחס של גלגלי שינניים בקטרים כמו שיש באופניים..
יחס של 2.5 בין הגדול לקטן
לא לקחתי את הגלגלי שיניים של האופניים קניתי גלגלי שיניים חדשים אצל GG למי שמכיר מאזור רחובות-יבנה
ושמתי אותם אצל חרט באזור חולון
טוב מי שרוצה ליראות איך יצא.. הינה תמונה
נישאר לי רק לכוון את הגלגלי שיניים שהיו מקבילים כי בנתיים השרשרת נופלת כאשר אני יסיים אותם אני יעלה תמונה
תודה לכל מי שעזר וייעץ
דרך אגב ההברזל שמחזיק תמנוע שונה וריתחתי משו אחר שיחזיק אותו..
שאני יסיים אני יתן תמונה גמורה ..
щоше тм чщш