Close
тоег 2 оъек 4 шащепшащеп 1234 азшепазшеп
оцйв ъецаеъ 21 тг 40 оъек 74

бшйшъ озгм ъвебд мдегтд: тжшд бчщш мшрвмш

=ofiredri;240265], , למה אתה מציין את הג'יפ הזה ?
    נמרוד שאל אותך כבר פעמיים מה אתה מחפש והאם אתה מודע ליכולות הרוביקון, והתעלמת .
    цйиеи рлъб бочеш тм йгй נמרוד цфйд бдегтд
    . מבחינת חובבי השטח, מדובר על הבדלים עצומים, ולכן השם רוביקון הפך לכזה מותג נחשק. שוב, עם יד על הלב, האם יכולות שטח מיוחדות הם מה שחשוב לך? כי מבחינה חיצונית ופנימית, וכן ביצועי כביש, אין הבדל בין רנגלר ספורט רגיל לרנגלר רוביקון, למעט המדבקה על מכסה המנוע (שאותה מדביקים כמו שאתה רואה על איזה רכב שרוצים).
    אני מגיע לעולם חדש עכשיו- עולם השטח, וזה לאחר 4 מכוניות כביש משופרות, אין לי ניסיון או הבנה בשטח ולכן רציתי ג'יפ שיהווה בשבילי פוטנציאל בשביל העתיד. לשאלתך- כרגע,לפחות בהתחלה- אני אסע בשטחים שלא נחשבים קשים מדי על מנת ליצבור ניסיון ואתחיל מכמה שיפורים פשוטים (אם צריך) כגון הגבהה או מיגון תחתון וכו'. בגלל זה עצם העבודה שמדובר ברוביקון ולא ברנגלר קצר רגיל, לא עושה הבדל מהותי בשבילי כרגע.הסיבה ששאלתי בהתחלה דווקא על רוביקון זה כי חשבתי שכל הקצרים הם רוביקון, וכשראיתי תמונה של אחד שרשום עליו רוביקון חשבתי שזה רוביקון. כרגע באמת לא חשוב לי, העיקר שזה יהיה רנגלר שזה ג'יפ שמושך אותי המון שנים כבר וקורץ לי פי 20 יותר מאיזה יפנית TDI. אני יודע שהג'יפ הזה מהווה פוטנציאל אדיר לעתיד אם אני ארצה לשפר או ללכת עמוק לעולם השטח.
    אני כרגע בתהליכי מכירה של מכונית ספורט שבבעלותי, אני אנסה לקבל עליה סביבות ה-130 אלף ואז לחפש ג'יפ עד 120 אלף כדי להשאיר כסף לתיקונים/טיפולים וכל זה (מניסון אחרי קניית מספר רכבים הבנתי שתמיד יש השקעה ראשונית).

збш шщен ofiredri's Avatar
    ъашйк дцишфеъ
    Jan 2003
    ойчен
    California
    дегтеъ
    852

вн арй мфрй 8 щрйн тбшъй оолерйъ сфеши мшрвмш . дйд мй зщеб орет зжч еъзещъ фап . обйп ммйбк .

мтрййрйре, мк ъшад аъ дв'йф дйшеч 2002 . деа осъебб бйфе, еан аъд щеам аеъй, дййъй оъочз айъе тм жд щжд ма шебйчеп емлп щеед фзеъ (дозйшеп фзеъ ооад абм "айп мдн" озйшеп) .
    огебш бшрвмш щоеш, емошеъ жаъ чз аеъе мбгйчд . мк ъгт, оъзйм оогбчд ...
    2003 Jeep Rubicon
    CU4WHLN

цйиеи рлъб бочеш тм йгй ofiredri цфйд бдегтд
    вн арй мфрй 8 щрйн тбшъй оолерйъ сфеши мшрвмш . дйд мй зщеб орет зжч еъзещъ фап . обйп ммйбк .

мтрййрйре, мк ъшад аъ дв'йф дйшеч 2002 . деа осъебб бйфе, еан аъд щеам аеъй, дййъй оъочз айъе тм жд щжд ма шебйчеп емлп щеед фзеъ (дозйшеп фзеъ ооад абм "айп мдн" озйшеп) .
    огебш бшрвмш щоеш, емошеъ жаъ чз аеъе мбгйчд . мк ъгт, оъзйм оогбчд ...
    лп лп бшеш щачз мбгйчд абм арй лшвт бъдмйлй вйщещйн, арй ма аедб мбгеч гбшйн тг щайп мй лсу бйг, йлем мдйеъ щйчз мй зегщ молеш аъ даеие, йлем мдйеъ щбетййн ейлем мдйеъ вн щмещд зегщйн, млп бйръййн арй овщщ ебегч фшийн шащерййн, лщаолеш аъ даеие ейдйд мй лсу бйг арй ачз олерйеъ мбгйчд еаелм мдъчгн мщмб дба.

збш шщен
    ъашйк дцишфеъ
    Feb 2005
    ойчен
    теош
    дегтеъ
    28

мфрй щъъзйм бщйфешйн, вн мшрвмш дсиргший йлемеъ вбедеъ оаг бщиз. ан аъд шч оъзйм бщиз, доъп тн дщйфешйн тг щъшад бтцок айме щйфешйн зсшйн мк. йлем мдйеъ щъвмд щйлемеъйе щм дшрвмш (двбедеъ йзсйъ оойма) йеъш оащш осфчеъ аеък
    дейиашд цозд мшрвмш едзййн ршайн щерйн

цйиеи рлъб бочеш тм йгй йеаб - ейиашд цфйд бдегтд
    мфрй щъъзйм бщйфешйн, вн мшрвмш дсиргший йлемеъ вбедеъ оаг бщиз. ан аъд шч оъзйм бщиз, доъп тн дщйфешйн тг щъшад бтцок айме щйфешйн зсшйн мк. йлем мдйеъ щъвмд щйлемеъйе щм дшрвмш (двбедеъ йзсйъ оойма) йеъш оащш осфчеъ аеък
    бдзми йщ оцб.зщбъй аемй мтщеъ ойвеп лгй ма мшсч аъ дбип дшлд щм даеие тм айжд смт озесш рйсйеп щмй. ма дълееръй мтщеъ отм еотбш шч зщбъй тм аемй двбдд лй чшаъй щдшрвмш ма вбед лм лк, еойвеп лгй щарй ма ащбеш вйш/орет озесш дтшлд рлерд щм вбдйн. йщ мй тег щамд, дан двбдд жд зечй? айжд щйфешйн афщш мтщеъ бшрвмш ещарй тгййп атбеш иси? орйсйеп ош тн айофшжд иешбе..... даоъ бшеб долерйеъ щмй дйе мй отшлеъ фмйид азшеъ еъойг аеъп бтйеъ бисийн, айп мй лез мжд блмм. од афщш мщфш бшрвмш емдйщаш ъйчрй тгййп? арй орйз щдвбдд жд ощде щдн ма йлемйн мбгеч ае мфсем тм жд биси ама ан лп жд оощ чйцерй.

шрвмш сиргший ма йщбеш лмен. ма цшйк ойверйн. ан оощ зййбйн, двбдд чирд (чйи щм 3 айрц' мощм) ъйъп мк мдлрйс вмвмйн бойгд щъбийз мк зййн щчийн бщиз.

бсевйеъ дзечйеъ арзре бг"л ма оътсчйн лап, абм арй зййб мдждйш аеък щв'йфйн лое олерйеъ сфеши дн йтг збйб мщеишй ъретд. ъойг йоцае ощде ма ъчйп, ае щршад мщеиш лма ъчйп, емк ъелйз... ежд вн бв'йф щйца аъоем одзреъ. елое болерйеъ сфешийбйеъ, миси тн в'йф ма рйвщйн мбг.
    амд дзййн, абм йщ мй дшвщд щма жд од щйвшен мк мтбеш можгд 3 мбрд.

асу.
    "scars are tattoos with better stories"
    айп ълрйъ. зййн. рчегд.
    дчофш - VW TYPE 2 1978 | диргш - дйймчс 2008

збш шщен ашж's Avatar
    ъашйк дцишфеъ
    Dec 2002
    ойчен
    бйъ йдещт
    дегтеъ
    2,633

арй леъб оъек фежйцйд щм сгрд щощфшъ ламе олерйеъ, дгтд щмй дйа щобзйръ ойверйн лое щрлъб, шлб лжд ма цшйк ойвеп лм тег аъд щеош тм дшлб ешоъ дтбйшеъ щмк дйа бйрерйъ фмес,бочсйоен тм ддъзмд дййъй оъчйп огшвеъ цг озежчеъ емвбй дщаш шеад ан йщ мй цешк(тн джоп йлем мдйеъ щаъд ъбзйп ае бржчйн тчб шоъ олщемйн вбедд ойгй мшлб мма ойвеп ае бржчйн тчб шоъ рдйвд роелд ойгй).

двбдд щм 3 айрх жд дшбд мшлб чцш тн чфйцй смйм еъзййб аеък мдзмфд щм тег олмемйн отбш мчфйцйн ебемойн, ма аеош щжд шт(ддфк, жд иеб егтъй щан лбш тещйн ощде аж тгйу мтщеъ аеъе фтн азъ еиеб), фщеи оцййп аъ жд обзйръ ъчцйб.

чз бзщбеп щшеб дшлбйн даме овйтйн тн йзсй дтбшд оаег вбедйн бсшрйн, лк щдзмфъ цойв мвгем йеъш ъфвт мк ощотеъйъ брсйтъ длбйщ еъзещъ дсзйбд бшлб, лоебп щрйъп мдзмйу йзс дтбшд, абм лое щлбш лъбъй, ам ълрс мжд бдъзмд ,ъмог чегн аъ дшлб еъшад од аъд шецд еод офшйт мк бе.
    вом жд сес щълррд етгд.....
    димфеп дзгщ щмй: 0544897064

збш шщен гшеш бшмй's Avatar
    ъашйк дцишфеъ
    Dec 2002
    ойчен
    бточ йфд бйп дшйн ещгеъ
    дегтеъ
    23,243

מדבקת רוביקון כל חנות לחיתוך אותיות בלייזר יכולה לבצע תוך דקות...

ל"רוביקון 2002" הזה יש בעיה - הוא באמת נראה כמו רוביקון אורגינל... אלה לא רק המדבקות אלא גם החישוקים הייחודיים לדגם (קוטר 16) וזוג הזרקורים המקוריים. מכאן יש שתי אפשרויות:

1. זה רנגלר רגיל שהחליפו לו גלגלים והדביקו לו שתי מדבקות רוביקון כדי שייראה כמו הדבר האמיתי. קונה פרייר שלא מתמצא ומחפש את התדמית ולא את המהות (זה עצוב, אבל זה המצב עם רוב הרוביקונים בישראל - מחיר גבוה שהפך את הכלי לנחשק, ומכאן קצרה הדרך להפוך לסמל מעמד מפוקפק משהו) עשוי ליפול בפח. כלומר - יש כאן בעיית אמינות של המוכר.

2. נניח שהלכת לבדוק אותו עם חבר שמתמצא והוא זחל קצת מתחת לג'יפ, עשה עליו סיבוב כולל בשטח, שילב LOW, ווידא שיש נעילות והן עובדות, והוא קבע מעבר לכל ספק שאכן יש כאן שני סרני דנה 44, יש נעילות וה-LOW אכן עמוק יותר מזה שברנגלרים רגילים. כלומר - זה רוביקון אמיתי. ואז, מכיוון שאין חיה כזאת בעולם - רוביקון 2002, אתה ניצב בפני כלי עם קומבינה בניירת. רכב עם בעיית רישוי כלשהי שהלבישו לו זהות וניירת של רכב אחר. כי כאמור - אין רוביקונים לפני 2003...
    בזמנו ראיתי רנגלר מדגם מאוד מוזר - בודי של TJ (פנסים עגולים) על שילדת רנגלר YJ (קפיצי עלים) עם רישוי וניירת של... סופה, מג"ב לשעבר... המוכר ציין שזו "סופה מקוצרת"... אתה בטח מבין מה יש כאן - אוטו שמורכב משלושה ג'יפים שונים, שלפחות שניים מהם ככל הנראה גנובים...

שמור מרחק מקומבינות כאלה.
    ма терд бфешен
    мщамеъ, чещйеъ, тцеъ, ъебреъ, ра мфреъ бд"ф

цйиеи рлъб бочеш тм йгй asafk цфйд бдегтд
    רנגלר סטנדרטי לא ישבור כלום. לא צריך מיגונים. אם ממש חייבים, הגבהה קטנה (קיט של 3 אינצ' למשל) תיתן לך להכניס גלגלים במידה שתבטיח לך חיים שקטים בשטח.

בסוגיות החוקיות אנחנו בד"כ לא מתעסקים כאן, אבל אני חייב להזהיר אותך שג'יפים כמו מכוניות ספורט הם יעד חביב לשוטרי תנועה. תמיד ימצאו משהו לא תקין, או שנראה לשוטר כלא תקין, ולך תוכיח... וזה גם בג'יפ שיצא אתמול מהחנות. וכמו במכוניות ספורטיביות, לטסט עם ג'יפ לא ניגשים לבד.
    אלה החיים, אבל יש לי הרגשה שלא זה מה שיגרום לך לעבור למזדה 3 לבנה.

אסף.
    צודק לגמרי בקשר לכל מה שכתבת. מניסיון אישי עם הרבה מכוניות עם שיפורים מסויימים, הדבר היחידי ששוטרי תנועה מורידים עליו רכב מהכביש זה מערכת פליטה וזאת מכיוון ששיפורים אחרים במנוע או במחשב אלו לא דברים ששוטר יכול ממש לגלות, יש בוחני תנועה אבל גם הם שמים לב רק לדברים מאוד מאוד ויזואלים וחריגים. ובכל זאת, אני לעולם לא רואה את עצמי ולא אראה את עצמי כאחד שנוסע במזדה לבנה.

цйиеи рлъб бочеш тм йгй ארז цфйд бдегтд
    אני כותב מתוך פוזיציה של סדנה שמשפרת כאלו מכוניות, הדעה שלי היא שמבחינת מיגונים כמו שנכתב, רכב כזה לא צריך מיגון כל עוד אתה שומר על הרכב ורמת העבירות שלך היא בינונית פלוס,במקסימום על ההתחלה הייתי מתקין מדרגות צד מחוזקות ולגבי השאר רואה אם יש לי צורך(עם הזמן יכול להיות שאתה תבחין או בנזקים עקב רמת מכשולים גבוהה מידי לרכב ללא מיגון או בנזקים עקב רמת נהיגה נמוכה מידי).

הגבהה של 3 אינץ זה הרבה לרכב קצר עם קפיצי סליל ותחייב אותך להחלפה של עוד מכלולים מעבר לקפיצים ובולמים, לא אומר שזה רע(ההפך, זה טוב ודעתי שאם כבר עושים משהו אז עדיף לעשות אותו פעם אחת וטוב), פשוט מציין את זה מבחינת תקציב.

קח בחשבון שרוב הרכבים האלו מגיעים עם יחסי העברה מאוד גבוהים בסרנים, כך שהחלפת צמיג לגדול יותר תפגע לך משמעותית בנסיעת הכביש ותחושת הסחיבה ברכב, כמובן שניתן להחליף יחס העברה, אבל כמו שכבר כתבתי, אל תכנס לזה בהתחלה ,תלמד קודם את הרכב ותראה מה אתה רוצה ומה מפריע לך בו.
    קודם כל תודה על התגובה המפורטת, איזה סדנה יש לך?
    בקשר למה שכתבת עם יחסי ההעברה, זאת אחת הסיבות שאף פעם לא החלפתי לחישוקים גדולים יותר ברכבים שהיו לי, זה תמיד פוגע בסחיבה, אולי אם ההילוכים ממש קצרים זה יכול להוסיף. בכל אופן אני בהחלט לא הולך להשתגע עם שיפורים,הייתי בטוח שהרנגלר לא גבוה וחשבתי על הגבהה ממש קטנה ואולי החלפת בולמים(לא יודע מה המחיר שלהם בג'יפים).
    האם אתה עוסק גם בשיפורי מנוע? (מחשב,סעפות,פילטרים,מערכות פליטה וכו'?) איזה שיפורים בדרך כלל עושים על מנת להעלות הספק מהמנוע של הרנגלר, לדעתי מנוע בעל פוטנציאל.

цйиеи рлъб бочеш тм йгй гшеш бшмй цфйд бдегтд
    огбчъ шебйчеп лм зреъ мзйъек аеъйеъ бмййжш йлемд мбцт ъек гчеъ...

м"шебйчеп 2002" джд йщ бтйд - деа баоъ ршад лое шебйчеп аешвйрм... амд ма шч догбчеъ ама вн дзйщечйн дййзегййн мгвн (чеиш 16) ежев джшчешйн дочешййн. олап йщ щъй афщшейеъ:

1. жд шрвмш швйм щдзмйфе ме вмвмйн едгбйче ме щъй огбчеъ шебйчеп лгй щййшад лое дгбш даойъй. черд фшййш щма оъоца еозфщ аъ дъгойъ ема аъ додеъ (жд тцеб, абм жд доцб тн шеб дшебйчерйн бйщшам - озйш вбед щдфк аъ длмй мрзщч, еолап чцшд дгшк мдфек мсом отог офечфч ощде) тщей мйфем бфз. лмеош - йщ лап бтййъ аойреъ щм доелш.

2. ррйз щдмлъ мбгеч аеъе тн збш щоъоца едеа жзм чцъ оъзъ мв'йф, тщд тмйе сйбеб лемм бщиз, щймб LOW, еейга щйщ ртймеъ едп тебгеъ, едеа чбт отбш млм сфч щалп йщ лап щрй сшрй грд 44, йщ ртймеъ ед-LOW алп тоеч йеъш ожд щбшрвмшйн швймйн. лмеош - жд шебйчеп аойъй. еаж, олйееп щайп зйд лжаъ бтемн - шебйчеп 2002, аъд рйцб бфрй лмй тн чеобйрд брййшъ. шлб тн бтййъ шйщей лмщдй щдмбйще ме ждеъ ерййшъ щм шлб азш. лй лаоеш - айп шебйчерйн мфрй 2003...
    бжоре шайъй шрвмш огвн оаег оежш - бегй щм TJ (фрсйн твемйн) тм щймгъ шрвмш YJ (чфйцй тмйн) тн шйщей ерййшъ щм... сефд, ов"б мщтбш... доелш цййп щже "сефд очецшъ"... аъд биз обйп од йщ лап - аеие щоешлб ощмещд в'йфйн щерйн, щмфзеъ щрййн одн ллм дршад вребйн...

щоеш ошзч очеобйреъ ламд.
    лп лп обйп мвошй, арй ма оъбййщ мдвйг абм айп мй щен гшк баоъ мгтъ ан тебгйн тмй бчщш мв'йф, арй мвошй бъем бреща жд. арй лоебп ачз аъ дшлб мбгйчд болеп езех ожд арсд моцеа ойщде щобйп бв'йфйн щйелм мтжеш мй.

збш шщен
    ъашйк дцишфеъ
    Oct 2006
    ойчен
    дег дщшеп
    дегтеъ
    110

цйиеи рлъб бочеш тм йгй knight цфйд бдегтд
    лп лп обйп мвошй, арй ма оъбййщ мдвйг абм айп мй щен гшк баоъ мгтъ ан тебгйн тмй бчщш мв'йф, арй мвошй бъем бреща жд. арй лоебп ачз аъ дшлб мбгйчд болеп езех ожд арсд моцеа ойщде щобйп бв'йфйн щйелм мтжеш мй.
    длй иеб мк тн ойщдеа щобйп ан огебш бчеобйрд еод щтм фре рйшад лк дйъшзч одаеие етег гбш ъйсълм тм двйш тн деа 3 дймелйн жд тег ощдеа щма чййн бшебйчеп д OD рйоцд бчерсемд мйг дртймеъ съан тег ощдеа щаъд бъеш азг щма олйш йлем мйшаеъ бтййп ма ойчцетйъ.

збш шщен ofiredri's Avatar
    ъашйк дцишфеъ
    Jan 2003
    ойчен
    California
    дегтеъ
    852

цйиеи рлъб бочеш тм йгй оаеш щ цфйд бдегтд
    длй иеб мк тн ойщдеа щобйп ан огебш бчеобйрд еод щтм фре рйшад лк дйъшзч одаеие етег гбш ъйсълм тм двйш тн деа 3 дймелйн жд тег ощдеа щма чййн бшебйчеп д OD рйоцд бчерсемд мйг дртймеъ съан тег ощдеа щаъд бъеш азг щма олйш йлем мйшаеъ бтййп ма ойчцетйъ.
    ам ъъшзч ооре, жд шлб иеб, шч ма шебйчеп. лщйвйт джоп, мк ъшад аеъе . огебш бшлб йфд ещоеш .
    ма йегт мвбй оцб оларй еъаереъ .

ейщ мк чму ойчез мозйш ...

My 2 cents
    2003 Jeep Rubicon
    CU4WHLN

мошеъ щжд сфцйфйъ деа аеиои,(ае аеие-оъ лое щарй чеша мжд) арй атгйу мзфщ гвн йгрй.
    мтемн ма дйд мй аеиеои еарй ма аедб аъ жд. шайъй щн шрвмшйн йгрй, бмй чщш мшебйчеп ае ма, арй атгйу ббшеш йгрй. ан ма ацмйз моцеа азг арй ащчем аеиеои. ршад лод жоп йчз мй молеш аъ даеие щмй, лод арй ачбм тмйе, еод йдйе даефцйеъ бщеч баеъе жоп. дбръй щдвйш даеиеои щм дшрвмш деа рфймд бвмм осфш ддймелйн доети бйп дйъш.

збш шщен whisky's Avatar
    ъашйк дцишфеъ
    Jul 2008
    ойчен
    жде дъчбтре отм тйп очму :)
    дегтеъ
    869

ма щдеа цшйк аъ жд, абм бшвт щаъд оъзйм мбгеч шлбйн, ашж деа азг дарщйн д"зжчйн" бъзен щооре афщш ммоег доеп.

4X4 ан айп олеп щаъд олйш, ае оеск 4X4 щаъд олйш, аж лгай мчзъ мбгйчд бштррд, арй ма желш аъ щн дочен (мошеъ щзбш щмй дйд щн бйен шащеп езжш тм дщн баежрйй айжд щмещ фтойн) (двйм од мтщеъ, арй шч бп 32). биез щовйбйн азшйн желшйн аъ дщн.

бдцмзд, ъдрд,

whisky

цйиеи рлъб бочеш тм йгй whisky цфйд бдегтд
    לא שהוא צריך את זה, אבל ברגע שאתה מתחיל לבדוק רכבים, ארז הוא אחד האנשים ה"חזקים" בתחום שממנו אפשר ללמוד המון.

4X4 אם אין מכון שאתה מכיר, או מוסך 4X4 שאתה מכיר, אז כדאי לקחת לבדיקה ברעננה, אני לא זוכר את שם המקום (למרות שחבר שלי היה שם ביום ראשון וחזר על השם באוזניי איזה שלוש פעמים) (הגיל מה לעשות, אני רק בן 32). בטוח שמגיבים אחרים זוכרים את השם.

בהצלחה, תהנה,

whisky
    אין מכון בדיקה או מוסכניק שאני מכיר, לצערי. אני אציע תשלום לכל אחד כאן שיש לו המון ניסיון בסוג ג'יפים הזה ושיוכל לבוא איתי לבדוק רכב ויוכל להגיד לי בסופו של דבר עם הכל תקין ואם הג'יפ במצב ראוי או לא, עם יש בעיה עם תקינות עם התוספות מול הניירת וכו', וזה בנוסף לבדיקה מכאנית במכון.
    בקשר למכון ברעננה זה יכול להיות רעיון טוב אם אתה ממליץ אבל זה אם הרכב מהאזור, לצערי רובם דווקא מהצפון(ממה שראיתי ביד 2).
    אם אתה לא זוכר אולי זה פחות קשור לגיל ויותר לוויסקי

оцаъй озйшеп мшрвмшйн дан деа сбйш фзеъ ае йеъш?

ъашйк дцишфеъ
    Dec 2002
    ойчен
    бточ йфд бйп дшйн ещгеъ
    дегтеъ
    23,243

זה בסדר ידידי - כל גיר אוטומטי בעולם הוא נפילה. בכל רכב שהוא. בוודאי אם הוא יד שנייה.

בסופו של דבר גיר אוטומטי נודע במקורו לנכים ומוגבלים והוא מתכון לצרות - פגיעה בביצועים, זלילת דלק, אמינות מפוקפקת, מה לא. רק אם אתה חי כל היום בפקקים/בעל מוגבלות פיזית שמונעת ממך לערבב הילוכים/סתם חסר קואורדינציה, או שסתם מדובר במכונית מדגם מסוים שאתה נורא רוצה אבל לא מיובאת עם גיר ידני - רק אז לך על אוטומט. אבל אם אתה בא ממכוניות ספורט ואוהב לנהוג - לא צריכות להיות לך שום התלבטויות. לדעתי מומלץ להמשיך ולחפש עד שתמצא ידני - יש לא מעט כאלה ואתה לא תצטער - רנגלר עם גיר ידני הוא רכב "חי" עם ביצועים מעולים שיספק לך הרבה הנאה.

בדיקה במכון? רובם לא יודעים מימינם ומשמאלם בכל מה שקשור לג'יפים. מלבד בדיקת קומפרסיה במנוע, תיפקוד תיבת הילוכים וכו', לא תקבל מהם שום מידע מועיל. את הבדיקה הראשונית תבצע עם מישהו שמתמצא בדגם הזה, ורק אחרי שננעלת על מועמד/ים ספציפי/ים, קח לבדיקה במוסך ג'יפים מתמחה.

המחירון שצירפת לקוח מ"מוטוקאר", ואין לו שום קשר עם המחירון הקובע בשוק הישראלי שהוא של לוי יצחק, שבתורו, במקרה של הרנגלרים ועוד כמה דגמי מכוניות וג'יפים, אין לו שום אחיזה במציאות.
    ма терд бфешен

гшеш бшмй;240468]жд бсгш йгйгй - лм вйш аеиеоий бтемн деа рфймд. блм шлб щдеа. беегай ан деа йг щрййд.

бсефе щм гбш вйш аеиеоий регт бочеше мрлйн еоевбмйн едеа оълеп мцшеъ - фвйтд ббйцетйн, жмймъ гмч, аойреъ офечфчъ, од ма. шч ан аъд зй лм дйен бфччйн/бтм оевбмеъ фйжйъ щоертъ оок мтшбб дймелйн/сън зсш чеаешгйрцйд, ае щсън огебш болерйъ огвн осейн щаъд реша шецд абм ма ойебаъ тн вйш йгрй - шч аж мк тм аеиеои. абм ан аъд ба оолерйеъ сфеши еаедб мрдев - ма цшйлеъ мдйеъ мк щен дъмбиейеъ. мгтъй оеомх мдощйк емзфщ тг щъоца йгрй - йщ ма оти ламд еаъд ма ъцитш - шрвмш тн вйш йгрй деа шлб "зй" тн бйцетйн отемйн щйсфч мк дшбд драд.
    вн арй зещб ллд бгйеч.

бгйчд болеп? шебн ма йегтйн ойойрн еощоамн блм од щчщеш мв'йфйн. омбг бгйчъ чеофшсйд борет, ъйфчег ъйбъ дймелйн еле', ма ъчбм одн щен ойгт оетйм. аъ дбгйчд дшащерйъ ъбцт тн ойщде щоъоца бгвн джд, ешч азшй щрртмъ тм оетог/йн сфцйфй/йн, чз мбгйчд боеск в'йфйн оъозд.
    абм орет вйш ещймгд дн дтйчш баеие млп арй шеад ббгйчд болеп змч зщеб оаег, аемй длй зщеб? аме дн дшлйбйн дтйчшййн щбтйд базг одн йвшен мй мбтйеъ бзщбеп брч.
    жд бгйеч од щдълееръй,азшй бйшеш фшиййн шащерййн мбг, арй ачз айъй ойщде щоътсч бв'йфйн ешч мазш олп арй ачз мбгйчд лдщмоъ ъдмйк сефй.

дозйшеп щцйшфъ мчез о"оеиечаш", еайп ме щен чщш тн дозйшеп дчебт бщеч дйщшамй щдеа щм мей йцзч, щбъеше, бочшд щм дшрвмшйн етег лод гвой олерйеъ ев'йфйн, айп ме щен азйжд боцйаеъ.
    рлеп, дбтйд дйа щайп озйшеп ммей йцзч мшрвмшйн одщрйн даме лйееп щаошън мй щайп йбеа. жд дгбш дйзйгй щоцаъй езщбъй щаемй деа йъп мй дтшлд оаег всд мвбй дозйш...
    блм аефп од аеошйн лм дгвойн даме щн? айжд азг одн деа дшрвмш дчцш?
    ещамд ресфъ щарй ма свеш тмйд- дан лм дшрвмшйн дчцшйн дн тн афщшеъ мвв фъез- жаъ аеошъ двв фйбшвмс/фмсийч ае од щжд щаъд йлем мдецйа?
    од тмеъ дбйиез дооецтъ мшлб жд? (очйу)

ъашйк дцишфеъ
    Dec 2002
    ойчен
    бточ йфд бйп дшйн ещгеъ
    дегтеъ
    23,243

כל הרנגלרים מדגם TJ בישראל הם קצרים.

דגם "אנלימיטד" הארוך לא הגיע לארץ ביבוא מסודר, ואני בספק אם הגיעו גם ביבוא אישי. בכל מקרה - הדגם הארוך מאוד דומה חיצונית לסופה קצרה.

כאמור - אין לך מושג אז אל תלך לבד, כדי שלא יעבדו עליך. קיימת כאן סצינה רצינית של פוזה ומשחקי-תדמית סביב הרנגלר, אולי משום שבישראל הוא אוטו יקר בלי שום פרופורציה. וכמו שקורה עם הרבה מכוניות "יוקרה" - השוק שורץ ברמאים ובנוכלים.
    חלק מהכלים בשוק משופרים ברמות שונות - לא כל "שיפור" באמת נחוץ או ראוי לנהיגה על כביש ציבורי, חלק מה"שיפורים" לא חוקיים ברמת הטרדה יום-יומית מצד המשטרה, חלקם מגוחכים כמו חישוקי 22' עם צמיגי חתך נמוך בסגנון עדות הראפרים והערסים. יש ג'יפים שמשופרים במקצועיות ברמה גבוהה ובהרבה כסף, אבל יש גם לא מעט שהשחיתו את הג'יפים והפכו אותם לבלתי ראויים לנסיעה, אפילו מסוכנים, ואני ממש לא צוחק בעניין הזה. אולי כדאי לך לעשות סיבוב על כלי סטנדרטי כדי לקבל מושג ופרופורציה איך הוא אמור להתנהג במקור. רק אחר כך תבדוק איך מתנהג כלי מוגבה/משופר ביחס אליו.
    ма терд бфешен

цйиеи рлъб бочеш тм йгй דרור ברלי цфйд бдегтд
    כל הרנגלרים מדגם TJ בישראל הם קצרים.

דגם "אנלימיטד" הארוך לא הגיע לארץ ביבוא מסודר, ואני בספק אם הגיעו גם ביבוא אישי. בכל מקרה - הדגם הארוך מאוד דומה חיצונית לסופה קצרה.

כאמור - אין לך מושג אז אל תלך לבד, כדי שלא יעבדו עליך. קיימת כאן סצינה רצינית של פוזה ומשחקי-תדמית סביב הרנגלר, אולי משום שבישראל הוא אוטו יקר בלי שום פרופורציה. וכמו שקורה עם הרבה מכוניות "יוקרה" - השוק שורץ ברמאים ובנוכלים.
    חלק מהכלים בשוק משופרים ברמות שונות - לא כל "שיפור" באמת נחוץ או ראוי לנהיגה על כביש ציבורי, חלק מה"שיפורים" לא חוקיים ברמת הטרדה יום-יומית מצד המשטרה, חלקם מגוחכים כמו חישוקי 22' עם צמיגי חתך נמוך בסגנון עדות הראפרים והערסים. יש ג'יפים שמשופרים במקצועיות ברמה גבוהה ובהרבה כסף, אבל יש גם לא מעט שהשחיתו את הג'יפים והפכו אותם לבלתי ראויים לנסיעה, אפילו מסוכנים, ואני ממש לא צוחק בעניין הזה. אולי כדאי לך לעשות סיבוב על כלי סטנדרטי כדי לקבל מושג ופרופורציה איך הוא אמור להתנהג במקור. רק אחר כך תבדוק איך מתנהג כלי מוגבה/משופר ביחס אליו.
    בקשר ל-TJ אני לא רואה את זה במחירון יש שם דגים אחרים, האם אחד מהם קצר?
    בקשר לשיפורים- תשמע את "השיפורים" המגוחכים אני יכול לזהות בקלות, כולל ג'נטים שאין מצב שהם בגודל תקין לרכב ולרישויי והגבהות מגוחכות וכו'... אבל לצורך העניין אני לא אעשה קנייה של ג'יפ מסוג זה לבד ואני אעזר במישהו שמבין. אם יש כאן מישהו מאזור השרון/מרכז עם רנגלר קצר אני אשמח מאוד לעשות איתו סיבוב ולראות את הרכב.
    ברגע שזה יהיה יותר רלוונטי אני אתייעץ איתכם גם פה לגבי הרכישה.
    אני מודה לכם על היחס וההשקעה באנשים חדשים בתחום.

тоег 2 оъек 4 шащепшащеп 1234 азшепазшеп

рещайн геойн

1. змчйн мшрвмш tj
    тм йгй miki10 бфешен мез оегтеъ змчйн ецйег щиз ощеощ молйшд
    ъвебеъ: 0
    тглеп азшеп: 07-05-11, 23:26
  2. чйи мшрвмш 07
    тм йгй тйге828 бфешен фешен в'йф сефд ешрвмш YJ/TJ
    ъвебеъ: 8
    тглеп азшеп: 10-12-10, 18:39
  3. змчйн мшрвмш t j
    тм йгй miki10 бфешен мез оегтеъ змчйн ецйег щиз ощеощ молйшд