Close
тоег 9 оъек 10 шащепшащеп ... 678910 азшепазшеп
оцйв ъецаеъ 161 тг 180 оъек 190
    збш шщен гшеш бшмй's Avatar
    ъашйк дцишфеъ
    Dec 2002
    ойчен
    бточ йфд бйп дшйн ещгеъ
    дегтеъ
    23,243

бшйшъ озгм ъвебд мдегтд: жд щаъд фшреайг ма аеош щма шегфйн азшйк...

цйиеи рлъб бочеш тм йгй מידבר цфйд бдегтд
    "ויגש אברהם ויאמר האף תספה צדיק עם רשע: אולי יש חמישים צדיקים בתוך העיר האף תספה ולא תשא למקום למען חמישים הצדיקים אשר בקרבה: חללה לך מעשת כדבר הזה להמית צדיק עם רשע...".

בראשית יח' כג'-לב'.

בברכה.

אה, ואני לא שוטר

בינתיים, על כל שוטר צדיק יש חמישים רשעים. לי נמאס לחפש בנרות את הצדיק - הרשעים מסתירים לי אותו.
    ма терд бфешен
    мщамеъ, чещйеъ, тцеъ, ъебреъ, ра мфреъ бд"ф

гшеш,

еарй оции одзъйод щмк-йщ мк збшйн щеишйн? од жд аеош тмйк?....

йщ мй збш,иййс бощишд-дйен дегйт щба мбчш аеъй бваоййчд,од мтщеъ?мгзеъ аеъе?

бшцйреъ-гшеш,аъд тйъерай ма?ае мфзеъ аъд олйш лод ламе. аъд ма йлем мдцмйз мдврйб чцъ лъбеъ щайрп шч обзрй гшлйн?арй зещб щшч гшк дщфтд бъчщешъ рйъп мщреъ ощде бдърдвеъ дбжейд едфсемд щм дощишд,лемре очишйн есебмйн,абм мре аъ ддщфтд щйщ мтфшере дозегг щм дтйъерай-цшйк моцеа тйъерай,щйдйд д"вгтеп мей" щм двйфайн.

гшеш дшам

арй олйш айщйъ айжд свп рйцб бощишъ дъретд.

аемй атмд аеъе мгйеп "аеп мййп".

дбзеш ма фшаййш, биз йдйд фд зн :wink:

аж од аън аеошйн ? рчбт жоп ?

ан дси щмй иеб мк беа рфшч,
    арй амйк тн дзбешъ щеишйн щмк ма ба
    селреъ дбиез двгемд едееъйчд башх мъшбеъ дфрай
    им 09-7676728 www.rotberg.co.il

ъашйк дцишфеъ
    Dec 2002
    ойчен
    бточ йфд бйп дшйн ещгеъ
    дегтеъ
    23,243

לי אין חברים שוטרים, ואני גאה בזה.
    מי שבוחר במקצוע כזה מרצונו, שימצא לו חברים אחרים.

שוטרים שדדו ממני היום שכר עבודה של חצי יום תמורת בליטת צמיג של חמישה ס"מ מעבר לכנפון. מבחינת החוק היבש - הם צודקים ולי אין קייס. אסור לצמיג לבלוט מגוף הרכב. אסור גם להרעיש בין שתיים לארבע, אסור גם לרסס גרפיטי על קירות ברחוב. מישהו אוכף את זה?
    זה החוק היבש והוא לא נרטב אף פעם - הוא נאכף כדי להטיל אימה וטרור עלי, עליך, על כולכם ובעיקר - כדי לשדוד מאיתנו כסף. ומה עם עבריינים אמיתיים? הצחקתם אותי. הם לא היו טורחים אפילו לעצור. השוטרים גם לא היו טורחים לרדוף אחריהם.
    מבחינת צדק וסדרי עדיפויות - איפה השוטרים האמיצים האלה היו כש-100 מטרים מאיתנו אנשים חוצים צומת באדום מלא? איפה הם היו לפני שבוע כשפרצו למכוניות לילה אחרי לילה ברחוב סמוך? האם צמיגי הג'יפים הוא נושא כל כך בוער מול הפשע המשתולל? מכת התאונות? כנראה שכן.
    זה הפרצוף האמיתי של המשטרה הזו - מחטטים בצמיגים. בצבע הרכב אם מופיע ברשיונות ואם לא. וואלה, לא מכיר את החבר הטייס שלך - איך הוא מרגיש בתור חלק מהמערכת הבזויה הזו? אני במקומו הייתי מתבייש.

אני לא צריך לתאר את תחושת ההשפלה, חוסר האונים, המיאוס, התיעוב, שבמפגש עם שוטרים. כולכם בודאי מכירים את זה. אתה מרגיש קטן, אפס - כשזוג טמבלים עילגים גוזלים בכוח השררה שלהם את האוכל מהפה של הילדים שלך, סכום קניה שבועית בסופר, (אני ממש לא מגזים בתיאור הציורי - המצב הכלכלי באמת לא משהו היום. מי יודע? אולי במשטרה המצב דווקא טוב, אז אפשר לזלזל בפרנסתו של אזרח שמשלם את המשכורת שלהם) ואתה אפילו לא יכול להתנגד להם, להגן על עצמך מהחיות הרעות. זה הופך אותם בעיני לגרועים ממחבלים.
    אפשר היה לצפות לקצת מבוכה מצידם כשהם נדרשים לאכוף שטויות כאלה, קצת שיקול דעת. שהיד הרושמת קצת תרעד. אבל רובם חלאות מהסוג הכי נחות ואין מה לצפות.
    כששואלים מה קרה לנו כחברה? איפה הסולידריות, תחושת שיתוף, ביחד? להתעללות הזו של השילטון באזרחיו יש אחריות גדולה על הפילוג, השינאה, התיעוב שלנו איש את רעהו. אני היום חושש מהשוטרים הרבה יותר מאשר מפושעים. למרות שאינני עבריין ואין לי מה להסתיר, המשטרה היא אויב מוצהר שלי ואני לא מתבייש בזה. המצפון שלי נקי לגמרי - אלה השוטרים שהתחילו עם זה, הם ראויים לשינאה שלי. גם הילדים שלי כבר למדו מזמן ששוטר טוב יש רק בסרטים.

זו באמת דעתי עליהם. ואל תספרו לי את סיפורי הגבורה וההקרבה שלהם, "שומרים עלינו" וכו', כי בסופו של דבר זה בולשיט. קישקוש. לא שומרים עלינו ולא נעליים. הם נמצאים שם כדי לחטט לנו בצמיגים, לשחק בקקה - בפקודה.
    ма терд бфешен

ъашйк дцишфеъ
    Dec 2002
    ойчен
    бточ йфд бйп дшйн ещгеъ
    дегтеъ
    23,243

цйиеи рлъб бочеш тм йгй מידבר цфйд бдегтд
    אני מכיר אישית איזה סגן ניצב במשטרת התנועה.

אולי אעלה אותו לדיון "און ליין".

הבחור לא פראייר, בטח יהיה פה חם :wink:

אז מה אתם אומרים ? נקבע זמן ?

מה זה "לא פראייר"? כאן הוא לא יכול לצעוק ולאיים כמו השוטרים שלו. אם הוא מוכן גם להקשיב ויכול לנהל דיון תרבותי - תפאדל. תביא אותו, שיגיב. נתייחס בכל הכבוד הראוי כמו לכל גולש רגיל. רק שיפנים שגם כאן לא פראיירים ושאין פה דרגות ואין שררה... שיתכונן לצליבה-רבתי ויכין הסברים שמניחים את דעתו של בנאדם חושב שלא רק מקבל כל מנטרה של "ככה כתוב בחוק" וזהו.
    יותר מזה? אני מוכן לארח "פאנל" כזה אצלי. מין "חוג-בית" שכזה, ואני מניח שיש כאן כמה שישמחו לבוא, להקשיב ולהביע דעה. כיבודים עלי. אנחנו נגיד את מה שעל ליבנו, הוא יענה ויסביר מה רואים מהצד השני, ואחר כך נעשה מזה כתבה אובייקטיבית לגמרי שתעלה כאן. הולך?
    ма терд бфешен

гшеш,

ослйн аък млм оймд лоти,ебиз дййъй леъб лоек,шч щарй ма аедб мзлеъ азшйн(дзбш дщеиш иййс щмй-зещб лоере,шч иййсйн лое щаъд йегт,ау фтн ма омлмлйн аъ дйгййн,ацмйдн же шч "олд чирд блру").

аеъй йщ гбш азг щтег йеъш ошвйж,фтн бйой ддфшгеъ дтгъйеъ дтмйжеъ,шеб дщеишйн бае отгеъ осеййоеъ,ердве мтйъйн чшебеъ мееъш мламе лоерй щбае оаеъд ъфецд емжййп аъ аме одъфецд дазшъ лрчод тм щдчйое аъ догйрд чегн ебмй мдегйт.лйен лемн ожййрйн аъ лемн-щеейеп.

абм лгй щъшгн боцб шез иеб еъчеед,йщ очен азг бтемн щбе щеишйн ма йцйче мк,амд мдйфк.бваоййчд йщ адбд едтшцд мйщшам.лап ан тецш аеък щеиш,ефд дн рбмеъ дшбд йеъш обашх,осфйч щъаош щаъд ойщшам ежде ст мщмен,тн зйелйн ерщйчеъ.
    аъй тцше,тм тчйфд бфс мбп(бваоййчд рдв лваоййчрй)одйшеъ оефшжъ,рест ма звеш ешлб мма иси длм баеъд бгйчд,мфрй щдщзйме аеъй бйчщ дщеиш щашад ътегъ ждеъ,лщшад шйщйеп тбегд щм ажшз йщшамй,лоти блд ешх мчцйрд щме,щишзд мдецйа аеъй одаеие мзбч аеъй бцешд щайрд ощъотъ мщрй фрйн емщмез аеъй мзефщй тн бчщд мосеш г"щ мйще ошйд елм дощфзд.

гшеш дшам

ъашйк дцишфеъ
    Dec 2002
    ойчен
    бточ йфд бйп дшйн ещгеъ
    дегтеъ
    23,243

לך יש נקודת פתיחה טובה בג'מייקה - אתה לפחות באותו הצבע שלהם....

שני הליצנים מהיום אחרי הצהריים היו סמל לאחדות עם ישראל:
    שוטר-תנועה אשכנזי קטן ולבנבן, ובוחן מזרחי שמנמן ושחור עם פרצוף של רוצח.

השוטר דחף לכיוון קנס של 1000 שקל והורדה מלאה מהכביש.

הבוחן היה לא פחות דביל, לעניות דעתי גם לא ממש מקצועי ולא מבין הרבה בפן הטכני, כי הוא התעקש ש"המידה לא משנה ולא מעניינת אותי. משנה אם הצמיג בלון או לא, וזה צמיג בלון"... אבל נעזוב את זה. לפחות הצלחתי לשכנע אותו שה"צמיגי בלון" הללו רשומים ברשיון כחוק, המידה תקנית ומצבם פחות או יותר תקין. אז הוא החליט שיספיק להם לשדוד ממני "רק" 250 שקל והרשיון יחזור לידי כשאציג לו צמיגים מכוסים היטב - באמצעות ג'נט צר או כנפון רחב. לבחירתי...
    ма терд бфешен

збш шщен г е ш е п's Avatar
    ъашйк дцишфеъ
    Mar 2003
    ойчен
    ббйъ
    дегтеъ
    25,067

цйиеи рлъб бочеш тм йгй гшеш бшмй цфйд бдегтд
    мй айп збшйн щеишйн, еарй вад бжд.
    ой щбезш бочцет лжд ошцере, щйоца ме збшйн азшйн.
    арй зещб щаъд овжйн оаг абм рйза, трййп щмк.

щеишйн щгге оорй дйен щлш тбегд щм зцй йен ъоешъ бмйиъ цойв щм зойщд с"о отбш млрфеп. обзйръ дзеч дйбщ - дн цегчйн емй айп чййс. асеш мцойв мбмеи овеу дшлб.
    гшеш,
    ан арй желш рлеп шезб дшлб рчбт мфй дрчегд дшзбд бйеъш дозебшъ баефп чбет мошлб=бочшд щмк аме ошаеъ дшлб, лмеош ан дцойвйн щмк ма бемийн отбш мче дошаеъ аж дн ма бемийн оче дшлб..
    ддрад щбайийеъ..

"The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway."
    Hary Wagner

айжд цбт щмдн?

фд дзмйие щарй мбп,еарй рщбт млм ой щма шад аеъй боцйаеъ щчшм меайс баоъ ршад зйееш мйгй.

фд аъд жш,аъд мбп-бощишъ двйшд бщгд дътефд тйчбе аеъй щмещ щтеъ,сън-лайме щйщ ойщде щйрсд мдвш баефп оегт мваоййчд.

йщ дшбд гбшйн щмогъй мдтшйк башх мазш зййн богйреъ темн щмйщй-дощишд жд ма азг одгбшйн даме-ебоаош оесвш,щеишй ов"б щчйбме дйен терщйн чмйн овезлйн еолтйсйн тм дшцз щдн бйцте бзбшеп-дн бгйеч дзеош дарещй щодеед аъ дбсйс млз дагн бощишд-дзйймйн даме ан ма дйе демлйн млма,дйен дн дйе щеишйн.

гшеш дшам

збш шщен
    ъашйк дцишфеъ
    Jun 2003
    ойчен
    ъм абйб
    дегтеъ
    377

дшй бйрйре, дфешщд дже ма баоъ ослръ ау азг. дйа шч огвйод айк афщш мрцз бчмеъ аъ отшк алйфъ додйшеъ дойеъш щдогйрд дожешввъ дже ощчйтд бе оймйерйн, лгй щйафщш мд мщгег оайъре оймйашгйн. ...
    аъд баоъ шцйрй????
    ма ослп аъ дймгйн щайъе бшлб?
    ма ослп олерйеъ азшеъ блбйщ?
    ма ослп аъ тцое )щжд фзеъ зщеб(?

ъашйк дцишфеъ
    Dec 2002
    ойчен
    бточ йфд бйп дшйн ещгеъ
    дегтеъ
    23,243

אני אשכרה רציני.
    כשהוא נוסע 200 בכביש ישר ופתוח ופנוי? הוא לא מסכן אף אחד. (במכונית שמיועדת לנסוע ככה, שמבחינתה מדובר בשיוט קליל... אני ניסיתי, בחו"ל. 200 בפורשה זה כמו 80 בדיסקו שלך. 200 בפורשה כזו נינוחים הרבה יותר ומסוכנים הרבה פחות מ-130-140 במשפחתומטית מצויה) שמע, אנשים נוסעים ככה באירופה יום-יום. שם יש פחות הרוגים מאשר כאן (ביחס לרמת המינוע, ביחס לאוכלוסיה, ביחס לק"מ כביש, בכל השוואה שתרצה הם יוצאים טוב יותר, למרות שהגבלות המהירות אצלם יותר ליברליות...)
    הוא בטח לא מסכן אותי ואותך יותר מכבוד המפכ"ל שתועד על ידי שוטריו-הוא כשהוא טס 180 וקצת במכונית שקצת פחות מתאימה לדברים כאלה... אבל מין הסתם, כראש ארגון-הפשע הגדול במדינה, אף אחד לא לקח לו את הרשיון...

מהירות לכשעצמה אינה מסוכנת יותר מחיטוט באף או החלפת תחנות ברדיו. כל הויכוחים בנושא אכיפת המהירות אינם על עצם המהירות, כמו על עצם העבירה על החוק.
    מי שנוסע במהירות כזו לא יכול לתרץ ש"לא שם לב". הוא לא סתם עובר על החוק ברגל גסה, בכוונה תחילה ובמודע - אלא ממש מתריס - עושה דווקא וגם משבש ראיות עם המדבקה שלו. וזה כבר עניין אחר, שגם אני חושב שצריך לזכות את האדון הממהר הזה בצינור גדול ברקטום - עד הקיבה, כולל האלמנט.

עבריין? כן. מסוכן? לא בטוח. עוד הוכחה שזה לא באמת מסוכן? עובדה שגם השוטרים לא מיהרו לעצור אותו... מבחינתם כנראה לא היה כאן סיכון, שאם כן - היו עוצרים אותו כבר בפתח הבית שלו. להם הרי אף פעם לא באמת אכפת ממניעת תאונות ומהקטנת סיכונים, כולל של ילדים קטנים. הם צריכים תפיסה על חם, כדי שיהיו ראיות להעמדה לדין, וכמובן כותרות גדולות בשחור-אדום ויחסי ציבור, אז המטרה מקדשת כל אמצעי.
    ма терд бфешен

од жд "ма фшаййш"? лап деа ма йлем мцтеч емаййн лое дщеишйн щме. ан деа оелп вн мдчщйб ейлем мрдм гйеп ъшбеъй - ъфагм. ъбйа аеъе, щйвйб. ръййзс блм длбег дшаей лое млм вемщ швйм. шч щйфрйн щвн лап ма фшаййшйн ещайп фд гшвеъ еайп щшшд... щйълерп мцмйбд-шбъй ейлйп дсбшйн щорйзйн аъ гтъе щм брагн зещб щма шч очбм лм оришд щм "ллд лъеб бзеч" ежде.
    йеъш ожд? арй оелп машз "фарм" лжд ацмй. ойп "зев-бйъ" щлжд, еарй орйз щйщ лап лод щйщозе мбеа, мдчщйб емдбйт гтд. лйбегйн тмй. арзре рвйг аъ од щтм мйбре, деа йтрд ейсбйш од шеайн одцг дщрй, еазш лк ртщд ожд лъбд аебййчийбйъ мвошй щътмд лап. демк?
    ае.чй.
    ащам аеъе.

דרור אני מסכים איתך לגבי הכל חוץ מ:
    цйиеи рлъб бочеш тм йгй דרור ברלי цфйд бдегтд
    אני אשכרה רציני.
    כשהוא נוסע 200 בכביש ישר ופתוח ופנוי? הוא לא מסכן אף אחד.

כל מה שכתבת נכון אבל לא התייחסת לזה שהמהירות הממוצעת בכביש היא 110 ויש סבתות שנוסעות גם 80, מכאן שהפרש המהירויות שלהם הוא 120 קמ"ש, תחשוב שאתה נוסע על כביש החוף על 120 ופתאום יש לך רכב שעומד ולא תמיד יש לאן לברוח, זה ההבדל.
    הכביש היה ישר ופנוי? אני לא בטוח... תיסע אם הג'יפ שלך 90 קמ"ש ויעקוף אותך פורש על 200 תרגיש בטוח? לא נראה לי.
    הבנאדם נוסע בצורה פושעת ומסכן את המשתמשים בכביש, וכן זה פשע לנסוע ככה בארץ ממליון ואחד סיבות.
    גם אתה שנסעת בחו"ל בפורש על 200 לא הייתה נוסע על אותה פורש באותה המהירות כאן בארץ כי יש בך טיפת אחריות.

חוץ מזה אני איתך לגבי כל הדיון הזה., כולל כל שאר ההודעה שלא צוטטי.

טוב, למרות שלדעתי כולכם פסיכים, אני רוצה להשתתף גם { ולהכניס את עצמי לכלל }.

1. גם אני שונא את המשטרה.

2. גם אני חושב שלהתנדב למשטרה בטיעון של עזרה לציבור וכו' זה כמו להתנדב לאירוגן פשע ולטעון שאתה דואג לאספקת אביזרי וחומרי בילוי לעם ישראל .

3. לי אין רכב שטח, כאשר אחת הסיבות היא משטרת ישראל וחוקיה { או - אין לי מספיק כסף בשביל הדוחות }.

4. דוקא המיפגשים האחרונים שהיו לי עם המשטרה היו מגוחכים משהו יותר מאשר מעצבנים.

5. אוזלת היד הגדולה יותר של המטרה איננה בתחום התעבורה נטו אבל כמו שנכתב - שם בעיקר אנו באים איתה במגע.

6. היה לי אופנוע.

7. סיפור: פעם, מזמן, ישנו אני ועוד חבר באוהל באיזה אתר אוהלים, לא בעונה, היינו די לבד. באמצע הלילה הגיע שוטר, והעיר אותנו - והחליט שאנחנו מעשנים סמים { אנחנו - שני בחורים שמנמנים משהו, בעלי חזות אשכנזית מבית טוב } . ליד האוטו חנה רכבנו המאיים והפשעוני { פורד פיאסטה '96 } .נשאלנו מה יש לנו באוהל - הראנו לו קופסה של עוגיות. אז הוא התעצבן ושאל - מה אתם מעשנים? הראנו לו פרלמנט לייט בתנועה של "רוצה אחת? " לאחר שהורה לנו לצאת מהאוהל . שאל אותנו את השאלה החשובה : " זה האוטו שלכם?" בחיוך קל הודנו במיוחס לנו. ואז הוא התחיל לחפש ברכב בעוד חברו משגיח מהצד עם פנס. פתאום הוא מצא כיפה { כזאת של דתיים, כאלה אנחנו } ואז פלט מפיו אנחת רווחה "אהההההההה אתם דתיים?? תעשו דיאטה חבר'ה" וזהו.הלך.

כי כמו שאתם יודעים ילדים - דתיים לא מעשנים סמים....

8. לדעתי צריך לפתוח שרשור נעוץ של סיפורי שוטרים.
    ртшк мазшерд тм йгй polar bear; 28-04-09 бщтд 17:20. сйбд: דיסלקציה קלה
    дцйбеш офемв емлп дцйбеш йтщч
    What we've got here is failure to communicate. Some men you just can't reach...

ъашйк дцишфеъ
    Dec 2002
    ойчен
    бточ йфд бйп дшйн ещгеъ
    дегтеъ
    23,243

цйиеи рлъб бочеш тм йгй mik_l86 цфйд бдегтд
    דרור אני מסכים איתך לגבי הכל חוץ מ:

כל מה שכתבת נכון אבל לא התייחסת לזה שהמהירות הממוצעת בכביש היא 110 ויש סבתות שנוסעות גם 80, מכאן שהפרש המהירויות שלהם הוא 120 קמ"ש, תחשוב שאתה נוסע על כביש החוף על 120 ופתאום יש לך רכב שעומד ולא תמיד יש לאן לברוח, זה ההבדל.
    הכביש היה ישר ופנוי? אני לא בטוח... תיסע אם הג'יפ שלך 90 קמ"ש ויעקוף אותך פורש על 200 תרגיש בטוח? לא נראה לי.
    הבנאדם נוסע בצורה פושעת ומסכן את המשתמשים בכביש, וכן זה פשע לנסוע ככה בארץ ממליון ואחד סיבות.
    גם אתה שנסעת בחו"ל בפורש על 200 לא הייתה נוסע על אותה פורש באותה המהירות כאן בארץ כי יש בך טיפת אחריות.

חוץ מזה אני איתך לגבי כל הדיון הזה., כולל כל שאר ההודעה שלא צוטטי.

בגנום היהודי הדפוק שלנו יש נטיה להזדעזע בקלות יתר מכל מה שקשור למהירות. אם אתה מהיר - משמע אתה משתולל, אתה רוצח. אם אתה זחלן - משמע אתה זהיר. אם אתה זחלן בנתיב השמאלי, אתה לא רק זהיר אלא גם שומר שאחרים יסעו לאט. "תבטיח לי שתטוס נמוך ולאט" מבקשת היידישע מאמע המיתולוגית המוטרפת מדאגה מבנה שזה עתה סיים קורס טייס... הפרנויה המוטורית הזו שנצרבת בנו מי יודע איך ומתי - האם בזמן ברית המילה? אולי בקריאת ההפטרה בבר-מצווה?... היא אגב לדעתי גם הסיבה שספורט מוטורי לעולם לא יהיה חוקי כאן.

שים לב שכתבתי "כביש פנוי", כי אם הכביש, טוב ככל שיהיה (כביש 6 לצורך העניין, או כביש 431 החדש) אינו פנוי לגמרי, לא תוכל להגיע למהירות כזו ובטח לא לשמור עליה. לא בטויוטה קאמרי מפכ"לית, לא בפורשה וגם לא בלמבורגיני. ותמיד-תמיד-תמיד בסוף תחסום אותך איזה קורולה כסופה שזוחלת 60 קמ"ש בנתיב השמאלי והקשיש/ה שנוהג/ת בה מסרב/ת לזוז ימינה...
    לא חסרים בארץ חבר'ה שנוסעים 150-160 קמ"ש כעניין רגיל שברגילים. הם עושים זאת יום-יום, על כביש 6 בעיקר אבל לא רק, רק מיעוטם נתפס אי פעם, אבל אף אחד לא קופץ מהמכנסיים שלו בגללם. ולא צריך פורשהבשבי לזה.גם מאזדה 3 פרולטארית, אפילו קורולה שאני כל כך לא אוהב, מסתדרות יופי במהירות כזו. הם ממש לא מפחידים אותי או מסכנים אותי כשאני נוסע שם 100-110, כי גם מי שנוסע לאט צריך לשמור על איזה שהם כללים - סע בנתיב הימני למשל, ואל תסטה ממנו שלא לצורך, ואין לך בעיה.
    גם על האוטובאנים בגרמניה קיימים הפרשי מהירויות אדירים: משאיות כבדות למשל, מוגבלות טכנית ל-90 קמ"ש גם שם, אבל להבדיל מאצלנו, המשאיות שם נצמדות לנתיב הימני כמו רכבת, לא עוקפות ולא סוטות שמאלה גם אם יתהפך העולם.
    אז שיהיה מאוד ברור - אני לא מצדיק עבירה על החוק, אבל אני לא יכול להצטרף למקהלת הזעזוע ממהירות משום שלכשעצמה אין במהירות שום סיכון אם היא תואמת את תנאי הדרך. כביש טוב ופנוי מאפשר לנסוע במהירות כזו בביטחון מלא. חוקי זה לא, אבל גם לא מסוכן.
    מעבר לזה מדובר בפורשה 911 - סוג של מכונית על שבנויה לנסוע במהירויות כאלה כעניין של מה בכך, שעולה בישראל כמעט מיליון וחצי שקל, וזו העובדה בהא' הידיעה שאחראית לפירסום הגדול ולהו-הא סביב כל העניין ובוודאי אינה תורמת לפירגון-יתר כלפי בעליה...
    ма терд бфешен

збш шщен г е ш е п's Avatar
    ъашйк дцишфеъ
    Mar 2003
    ойчен
    ббйъ
    дегтеъ
    25,067

гшеш,
    аъд аеош щеб ещеб "ан еан еан" еан лм дърайн щаошъ дйе оъомайн аж жд дйд рлеп абм ъ'лмс боцйаеъ блбйщй дашх айп очен мрсет бодйшеъ дже блбйщ цйбешй щма свше мк аеъе бойезг лй аъд лп ослп аъ тцок еаъ дсбйбд.
    ддрад щбайийеъ..

"The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway."
    Hary Wagner

ъашйк дцишфеъ
    Dec 2002
    ойчен
    бточ йфд бйп дшйн ещгеъ
    дегтеъ
    23,243

гешеп, бъеш азг щрдрд оайийеъ, чщд мй мдъеелз айък....
    ма терд бфешен

гшеш,
    мгтъй двйт джоп щъзмйу аъ дсефд щмк мощде азш, ршад мй обмй мфвет.. щдйа лбш февтъ байлеъ зййк
    щъбйп,
    щеиш ъретд, бозсен, ае лм щеиш азш щшеад шлб йщп, бойезг ан жд дергд ае себаше мйаерд, ае сефд бойчшд щмк, йтцеш аеън бтгйфеъ ошлбйн азшйн, мод? лй сиийсийъ шлбйн аме ожедйн тн тбшййрйн, фешцйн ае сън цтйшйн етшсйн фештй сгш езеч.
    ъщам лм щеиш сйеш щочйн озсен бмймд, иейеид чешемд ътбеш щн тн оби зиеу, дергд сйбйч ътцш мбгйчд очйфд, ллд жд...
    лащш аъд овйз тн сефък дйшечд мцеоъ дщеиш щйещб щн йтцеш аеък мфрй лм азг азш, лй дсйлей щме мйфем тм гв тсйсй щредв бщмймд, мма иси тн цойвйн щайрн шщеойн бшщйеп вбедйн.

мвбй додйшеъ доефшжъ.
    200 чо"щ жд оселп блбйщйн щмре евн баеиебарйн бвшорйд, бщрйн дазшереъ ой щобчш ередв бвшорйд щн мб щоъотийн дчитйн щреъше бмъй оевбмйн.
    арй дййъй релз мфрй осфш щрйн мъаеръ щшщшъ баеиебп щтемд офшрчфеши щбд дйе отешбйн мотмд о 40!! олерйеъ.
    б200 чо"щ цшйк шйлеж агйш, ошзч дъвебд едбмйод ашек, шлб щоаи ае щйеца мосмем дщоамй бошзч щм фзеъ о 200 о' оок ма оеъйш мк лоти сйлей. щрйд щм зесш ъщеоъ мб оебймд мъаерд чщд.

тоег 9 оъек 10 шащепшащеп ... 678910 азшепазшеп

рещайн геойн

1. ъвебеъ: 5
    тглеп азшеп: 09-07-11, 11:48
  2. вв сефд офз чцш азшйй щйфех молйшд!
    тм йгй avior21 бфешен мез оегтеъ змчйн ецйег щиз ощеощ молйшд
    ъвебеъ: 0
    тглеп азшеп: 06-02-11, 00:31
  3. мсгшъ щиз щм тоеъъ азшйй! цшйлйн оъргбйн ‬
    тм йгй dror911 бфешен фешен шлб щиз 4X4 лммй
    ъвебеъ: 0
    тглеп азшеп: 20-03-10, 10:39