Close
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

ברירת מחדל עזרה בניקוי קרבורטור

שלום רציתי להתעניין אם יש באיזור חיפה או אוליי אפילו קצת יותר רחוק מישהו שיודע מנסיון ורוצה לעזור לנקות קרבורטור של סמוראי

הקרובורטור מדמם לי בידיים וגם אחריי כל הכתבות וכל ההסברים זה נראה לי כמו משהו שלא כדאי לעשות לבד בפעם הראשונה

הייתי עושה ניקוי במכון אבל הם לא רוצים שתראה איך הם עובדים ובצדק אנחנו ישראלים חלטוריסטים
    לא נראה לי הגיוני שיהיה חלק באוטו שאני לא אדע לסדר ככה שלנקות בקביעות שם גם לא בא חשבון

גם טיפים טכניים יתקבלו בשמחה כי בטח בסוף לא תיהיה ברירה ונצטרך לפתוח לבד

תודה

חבר רשום

ברירת מחדל תגובה להודעה: עזרה בניקוי קרבורטור

צביקה קרבורטורים בנתניה -054-4861318

בוקר טוב,

אם תבצע חיפוש, אתה תגלה שבהמון שירשורים ממליצים על מישהו ספציפי. כולם ממליצים פה על צביקה מנתניה. אמנם הוא קצת רחוק, אבל שווה כל קילומטר - גם במקצועיות וגם ביחס.

אני אישית עושה את הכל אצלי ברכב לבד. את הקרבורטור הבאתי בפעם הראשונה לצביקה ויצאתי מרוצה עד השמיים. בפעם השנייה, חשבתי כמוך, שאני יכול לנקות לבד וניקיתי.
    המסקנה שלי מאותו ניקוי היתה שיש דברים שמשאירים למקצוענים. זה לא שאתה לא תצליח, אלא שהתוצאה לא תתקרב בכלל לניקוי אצל צביקה. אל תתרגש מהסכום שלוקחים עבור ניקוי. זאת עבודה ארוכה, מלכלכת ולא פשוטה. כמו כן, ההשקעה תחזיר את עצמה מאוד מהר - גם בהרגשה שלך וגם מבחינה כלכלית.
    הגיוני מאוד שהם לא רוצים שתעמוד להם על הראש. לא בגלל שאתה "תגנוב" להם סודות, אלא בגלל שגם כך אתה לא תבין הרבה (אחרי אלפי קרבורטורים שעברו אצלם, הם מפרקים אותו ברבע שעה וגם יודעים להרכיב ) וסתם יכול להוציא אותם מריכוז.

בקיצור, קפוץ לצביקה ותשאיר אצלו את הרכב. אתה יכול בזמן שהוא מנקה לקפוץ לקניון נתניה ולראות את פירות ארצנו היפה :mrgreen:

שיהיה חג שמח,

איתי.

טוב האמת שזה נעשה כחלק מהכנה של האוטו לטיול בנגב בסוף החודש ואין לי זמן להתעכב כי יש עוד הרבה דברים לעשות אז אני באמת יסע לצביקה
    מה שכן עכשיו הקרבורטור כבר מחוץ לאוטו וצריך שוב לעבור את הסיוט של להחזיר את הצינוריות ולקוות שלא יכנסו לי שוב מים למנוע בגלל אטם שלא יושב מתאים או לא יודע
    (קרה לי כבר פעמיים)

תודה

נושאים דומים

1. עזרה בזיהוי קרבורטור
    על ידי plastic בפורום פורום סוזוקי Suzuki
    תגובות: 9
    עדכון אחרון: 21-06-10, 20:39
  2. עזרה בקרבורטור של סמוראי
    על ידי mistaarvim בפורום פורום סוזוקי Suzuki
    תגובות: 11
    עדכון אחרון: 21-01-08, 18:31
  3. מבקש עזרה בזיהוי תקלה בקרבורטור...