צביקה קרבורטורים בנתניה -054-4861318
שלום רציתי להתעניין אם יש באיזור חיפה או אוליי אפילו קצת יותר רחוק מישהו שיודע מנסיון ורוצה לעזור לנקות קרבורטור של סמוראי
הקרובורטור מדמם לי בידיים וגם אחריי כל הכתבות וכל ההסברים זה נראה לי כמו משהו שלא כדאי לעשות לבד בפעם הראשונה
הייתי עושה ניקוי במכון אבל הם לא רוצים שתראה איך הם עובדים ובצדק אנחנו ישראלים חלטוריסטים
לא נראה לי הגיוני שיהיה חלק באוטו שאני לא אדע לסדר ככה שלנקות בקביעות שם גם לא בא חשבון
גם טיפים טכניים יתקבלו בשמחה כי בטח בסוף לא תיהיה ברירה ונצטרך לפתוח לבד
תודה
צביקה קרבורטורים בנתניה -054-4861318
בוקר טוב,
אם תבצע חיפוש, אתה תגלה שבהמון שירשורים ממליצים על מישהו ספציפי. כולם ממליצים פה על צביקה מנתניה. אמנם הוא קצת רחוק, אבל שווה כל קילומטר - גם במקצועיות וגם ביחס.
אני אישית עושה את הכל אצלי ברכב לבד. את הקרבורטור הבאתי בפעם הראשונה לצביקה ויצאתי מרוצה עד השמיים. בפעם השנייה, חשבתי כמוך, שאני יכול לנקות לבד וניקיתי.
המסקנה שלי מאותו ניקוי היתה שיש דברים שמשאירים למקצוענים. זה לא שאתה לא תצליח, אלא שהתוצאה לא תתקרב בכלל לניקוי אצל צביקה. אל תתרגש מהסכום שלוקחים עבור ניקוי. זאת עבודה ארוכה, מלכלכת ולא פשוטה. כמו כן, ההשקעה תחזיר את עצמה מאוד מהר - גם בהרגשה שלך וגם מבחינה כלכלית.
הגיוני מאוד שהם לא רוצים שתעמוד להם על הראש. לא בגלל שאתה "תגנוב" להם סודות, אלא בגלל שגם כך אתה לא תבין הרבה (אחרי אלפי קרבורטורים שעברו אצלם, הם מפרקים אותו ברבע שעה וגם יודעים להרכיב) וסתם יכול להוציא אותם מריכוז.
בקיצור, קפוץ לצביקה ותשאיר אצלו את הרכב. אתה יכול בזמן שהוא מנקה לקפוץ לקניון נתניה ולראות את פירות ארצנו היפה :mrgreen:
שיהיה חג שמח,
איתי.
טוב האמת שזה נעשה כחלק מהכנה של האוטו לטיול בנגב בסוף החודש ואין לי זמן להתעכב כי יש עוד הרבה דברים לעשות אז אני באמת יסע לצביקה
מה שכן עכשיו הקרבורטור כבר מחוץ לאוטו וצריך שוב לעבור את הסיוט של להחזיר את הצינוריות ולקוות שלא יכנסו לי שוב מים למנוע בגלל אטם שלא יושב מתאים או לא יודע
(קרה לי כבר פעמיים)
תודה
שמרו על קשר