Close
ξφιβ ϊεφΰεϊ 1 ςγ 15 ξϊεκ 15

αψιψϊ ξηγμ ρβιψϊ φιψιν ξρεξπιν ς"ι χα"θ

πϊχμϊι λξδ τςξιν αφιψιν ξρεξπιν πςεμιν ς"ι ωςψιν,
    1.δφιψ δΰγεν αιε ωξιψ μωπιψ. πλπρπε μχιαευ ωξιψ λγι μδβις μξρμεμ ξϊαψψ ωδχιαευ λεμε ςθεσ αβγψ αθηεο αξχψδ δχα"θ ρβψ ΰϊ ΰηγ δωςψιν εαωεν ΰετο μΰ πϊο μπε μδλπρ μωθη.
    2.δφιψ δΰγεν ωιψγ μςιο -βψρ ρβεψ λπψΰδ ς"ι ξεωα ξθς.
    3. δφιψ δωηεψ ωιεψγ ξφεψ δγρδ,λΰο δτϊςδ ιω ξτϊη ΰφμ δωεξψ αλπιρδ μιωεα ξωΰιψιν ϊςεγδ εξχαμιν ΰϊ δξτϊη δξιεημ.
    ΰπι ξαιο θεα ΰϊ λμ δαςιεϊ ωμ διωεαιν δρξελιν μχε διψεχ βπιαεϊ ,τψιφεϊ λπιρδ ΰμικ δαιϊδ.
    ΰαμ ΰτωψ ΰηψϊ λξε αφεψ δγρδ, αξεωα ξθς ιλεμε μδωΰιψ ΰϊ δωςψ μτηεϊ αηβ τϊεη, διε ων δψαδ ξωτηεϊ ςν ιμγιν ωπΰμφε μμλϊ ΰϊ λμ δγψκ μξθδ.
    δξχψδ ςν δχα"θ αωξιψ ΰπι ξαιο ΰεϊε πλπριν μϊεκ δωθη ωμε, ΰζ μςζΰζμ τςν ΰηϊ ωδψωεϊ εδεςγδ μριξεο ωαιμιν ιρβψε ΰϊ λμ δωαιμιν ωξϊηιμιν ξϊεκ διωεαιν , ωιηωαε ςμ ξςχτιν.

αψιψϊ ξηγμ ϊβεαδ μδεγςδ: ρβιψϊ φιψιν ξρεξπιν ς"ι χα"θ

ΰρεψ μρβεψ γψκ- μΰ μκ, μΰ μχα"θ ωμ χιαευ ζδ ΰε ΰηψ, μΰ μΰσ ΰηγ.
    μξψεϊ ζΰϊ, ιω δαπδ μξφιΰεϊ δαθηεπιϊ ωαδ διιωεα λεμε ξβεγψ ςμ ιγι βγψ ξριαεϊ αθηεπιεϊ, εΰζ ξι ωξβγψ ηιια μΰτωψ βιωδ απϊια ημιτι. μξψαδ δφςψ ΰιο γψκ τωεθδ μτϊεψ ΰϊ δαςιδ. φψικ μψευ εμδϊψεφυ αιο ψωειεϊ δϊλπεο, μξφεΰ ξι ΰιωψ ΰϊ απιιϊ δβγψ εξγες μΰ τϊη φιψ ημετι, εΰζ μτςεμ πβγε ξωτθιϊ.
    δξχψδ ωμ ξθς δεΰ ΰηψ αϊλμιϊ. αωιηδ ςν ϊεωα δξχεν δϊαψψ μι ωδν μΰ ψεφιν ωιςαψε λξειεϊ ωμ ξθιιμιν αιιωεα, εμλο ρεβψιν ΰϊ δωςψ εΰϊ δγψκ (ψχ) αωαϊεϊ εηετωεϊ. ζε ηεφτδ ξξγψβδ ψΰωεπδ. λωδιδ μι ψλα ωθη, ΰν μΰ διιϊι ξεφΰ ωεξψ ςν ξτϊη- ηεφτδ λζε διιϊι τεϊψ τςξιν ψαεϊ ςν μεν εξρτψι τμγδ. αςιχψ αφτεο, ΰπι ηιια μφιιο. δϊςφαπε ςμι λξδ τςξιν, ΰαμ ΰσ τςν μΰ πχθε πβγι ωεν φςγ ΰξιϊι, ζδ ΰεξψ ωδςαψιιο δεΰ μΰ ξι ωτψυ ΰϊ δξπςεμ ΰμΰ ξι ωων ΰεϊε.

ΰρσ.
    "scars are tattoos with better stories"
    ΰιο ϊλπιϊ. ηιιν. πχεγδ.
    δχξτψ - VW TYPE 2 1978 | δθπγψ - διιμχρ 2008

ηαψ ψωεν
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Dec 2008
    ξιχεν
    φτεο
    δεγςεϊ
    225

שלום לכולם כמה מילים בנושא.
    בדרך כלל שמדובר בדרך מסומנת אין לאף אחד סמכות לסגור אותה או אפילו לשים שער.
    אבל המציאות חזקה יותר קיימים עשרות אלפי מבנים לא חוקים במדינה(גם שער או גדר נחשב מבנה לפי החוק).
    מספר התביעות שהוגשו על שער הם בודדות(יש לי ניסיון בתחום).
    גם אם הוגשה תביעה אז רק לאחר כשנה השער פורק וגם אז אחרי תקופה מסוימת חזר.
    ואפשר לחסום צירים גם בדרכים אחרות אם ממש רוצים.
    לפעמים כאשר אני אחרי טיול ארוך והשמש שקעה והגעתי לקצה המסלול רק כדי למצוא שער נעול ואין אם מי לדבר אני פותח את השער בדרכים אחרות(כל אחד והמוח הקרימינלי שלו).
    אך גם אם השער לא חוקי ,הרסת שברת נתפסת אתה עברתה על החוק ואם יתעקשו במקרה הטוב תשלם במקרה הכי גרוע תוגש נגדך תלונה במשטרה ויש סיכוי שהמשטרה תעמיד אותך לדין(קלוש אך קיים).

ηαψ ψωεν γ ε ψ ε ο's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Mar 2003
    ξιχεν
    ααιϊ
    δεγςεϊ
    25,049

ΰρσ ΰϊδ "χφϊ" θεςδ αςπιιο.
    ιω ριξεο ωαιμιν ωρεξο ςμ ωθηιν ωμ ΰπωιν/ιωεαιν/ξτςμιν εςμ γψλιν ωΰεϊν ιωεαιν/ΰπωιν τψφε μςφξν.
    ΰϊν ωεληιν μρξ"ω ΰιο ωεν ϊεχσ ηεχι μλμεν ηευ ξμδιεϊ μλμεκ φαςεπι αωθη.

μτπι ωΰϊν χετφιν ϊαγχε ΰν μΰ ριξπε ρξ"ω αωθη ωμ δχιαευ αμι μωΰεμ ΰεϊν ΰε μτπι ωδιϊδ βγψ ςμ διχσ διωεα δηεχι.

ΰπι ξλιψ μτηεϊ 2 ξχψιν ωμ ρξ"ω ωρεξο ςμ ωαιμ ηχμΰι ωπτψυ ςμ ιγι δηχμΰι ςφξε αιο ωγεϊ-ζλεϊε μτφμ ΰϊ δωγδ εζλεϊε μαθμ ΰϊ δωαιμ.

ξςαψ γψκ ιωεα μΰ ηιια μδιεϊ τϊεη μξι ωμΰ βψ αιιωεα εζδ μΰ χωεψ μβπαεϊ, ζΰϊ γψκ βιωδ μιιωεα ειω μδν ΰϊ λμ δζλεϊ μρβεψ ΰϊ δλπιρδ μξι ωΰιπε ϊεωα, ςν λμ δζεαεψ μπε λξθιιμιν.
    δδπΰδ ωαΰιθιεϊ..

"The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway."
    Hary Wagner

הגיע הזמן שאנשים יבינו שאיפה שהם מטיילים אחרים חיים .
    אתם חולפים שם אחרים חיים שם עשרות שנים , אסף איך היית מגיב אם פעם בשבוע הכביש בשכונה שלך היה הופך לציר ראשי של חצי מדינה על רכביה?
    פעם רכב שטח היה בעיקר נחלתם של חקלאים ואנשי שטח , שידעו לכבד ברוב המיקרים את שטחם של אחרים , כיום כשלכל המדינה יש רכבים כאלו, נוצר מצב שהרבה נהגי רכב שטח לא מבינים שמה שנראה להם כשטח פתוח הוא גידול או שטח של חקלאי או מושבניק.

אז בלי קשר לחוק או לא חוק, כשאתה פורץ שער או גדר אתה מעלה הסיכוי שיגנבו לתושבים ציוד .

לגבי חוק , רוב הקיבוצים אם לא כולם הם שטחים פרטיים כמו מפעל, פרצת שער? אתה פורץ לכל דבר.
    מנסיון כשומר במקום בו גדלתי הוגשו תלונות ונפתחו תיקים .

אני לא יודע מי מחליט איזה שביל לסמן ( אני כן יודע אבל לא רוצה להיכנס לזה) , אבל אין לזה כמעט קשר לועדות תכנון למינהן , ואין לאף אחד זכות לפרוץ שער של קיבוץ או יישוב בגלל שסימנו שם שביל .

את התלונות תפנו להוצאת המפות שיסמנו שערים במקום הנכונים .

יש ויש. ואולי כדאי לפרט - ברוב המקרים כאשר מדובר על גדר של יישוב, שווה לחפש את "הג'ינג'י עם המפתח" שבד"כ יעזור, או למצוא דרך אחרת מסביב.
    אבל מקרים רבים מדי הם לא כאלה.
    סליחה, אבל דרך ביישוב היא דרך ציבורית לכל דבר! מותר לשים שומר בכניסה וביציאה, אבל לחסום את הדרך? אסור.
    מדינת ישראל היא מהמדינות היחידות בעולם בהן דרך, כמעט כל דרך, היא שטח ציבורי. כמובן, יש דרכים בתוך שטח פרטי - וזה כולל קיבוצים, מפעלים ועוד כל מיני, בסדר. אני לא מדבר על זה. אבל דרך המופיעה במפה (מי דיבר על סימון שבילים, דורון? אתה יודע את דעתי על חוסר החוקיות של הסימון) ונמצאת בין שתי חלקות חקלאיות היא דרך, ואסור לחקלאי לחסום אותה (אני לא מדבר על דרך בתוך החצר או בתוך החלקה, זה ברור לדעתי). הגנבים ימצאו דרך מסביב לשער, ויגרמו נזק לשדה. אני לא.
    לא מזמן הראו לי תמונות של חלקה מעובדת, שהחקלאי הציב גדר עם שער נעול רק בצידה האחד. אחד הג'יפים עשה רברס כדי להסתובב ותו"כ עלה קצת (באמת קצת! ) על השדה. מה לעשות - קשה להסתובב על המקום, והיה שטח שקשה להתקדם מרחק רב ברוורס. החבר'ה היו כל כך מבואסים מזה (באמת)... ואני חושב שאם גנב היה מגיע הוא לא היה מתבאס לעלות על השדה בשביל להסתובב או לעקוף את השער. אז מה החקלאי הרוויח?

אסף איך היית מגיב אם פעם בשבוע הכביש בשכונה שלך היה הופך לציר ראשי של חצי מדינה על רכביה?
    קרעת אותי מצחוק. כי זה בדיוק המצב... וגם תופסים לי את החניה, ולכתוב את זה בדיוק אחרי חופשת פסח כשאשכרה כל המדינה באה לבלות מטר מהבית שלי...

אבל ידעתי את זה כשבאתי לגור שני רחובות מדיזינגוף סנטר... אז אין לי למי לבוא בתלונות.

אסף.
    ΰιο ϊλπιϊ. ηιιν. πχεγδ.

ηαψ ψωεν ιεαμ48's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Aug 2004
    ξιχεν
    ξψλζ
    δεγςεϊ
    2,120

אתמול חזרנו מטיול בהרי אילת,נחל עתק, נחל רחם וניסיון ליציאה מבאר אורה.
    ישוב חדש קם לו,גידר ונעל שעריו וכביש היציאה מבאר אורה לכביש הערבה נחסם.
    לא מעקף ולא נעליים,רק מס. טלפון, ששיחה ידידותית שהפכה לקשה יותר בהמשך
    לא הועילה ו"נאלצנו" להמשיך בסמ"ש הכחול דרומה,לקראת שקיעה,מסלול יפיפה
    אז רק הרווחנו.
    take nothing but memories
    leave nothing but footprints

ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Mar 2003
    ξιχεν
    ααιϊ
    δεγςεϊ
    25,049

φιθεθ πλϊα αξχεψ ςμ ιγι asafk φτιδ αδεγςδ
    סליחה, אבל דרך ביישוב היא דרך ציבורית לכל דבר! מותר לשים שומר בכניסה וביציאה, אבל לחסום את הדרך? אסור. .
    היא פשוט נהפכת ל"ללא מוצא" כשרוצים לסגור אותה.. אני לא יכול להאשים אף ישוב שרוצה בקרה צמודה יותר על מי עובר בישוב, אם זה מבקרים מסוגים שונים שנוסעים מהר בדרכים שילדים רגילים להסתובב בהן ואם בגלל גנבים שנכנסים עם משאית כדי להעמיס-הכל דוגמאות מהחיים.
    אבל דרך המופיעה במפה (מי דיבר על סימון שבילים, דורון? אתה יודע את דעתי על חוסר החוקיות של הסימון) ונמצאת בין שתי חלקות חקלאיות היא דרך, ואסור לחקלאי לחסום אותה
    גם כאן אתה מכליל בצורה רחבה מידי ולא תמיד נכונה, בשטחים שעבדתי בהם בוצעה פרסלציה של דרכים כדי בערך בשנת 49 כדי לשים קווי השקיה וכדי שתהיה גישה עם הטרקטורים כמו שמתרחש במקומות רבים אחרים.
    מאז ההשקייה התקדמה, אפשר להרוויח בחזרה את הכמה וכמה דונמים שהלכו לאיבוד על הדרכים שנפתחו על ידי החקלאים ולבטל חלק ניכר מהדרכים.
    מי שמסמן דרכים במפה לא בודק מי פתח אותן או את התוקף שלהן אלא מתאר עובדה בשטח בלי להכנס לשיקולי נגישות או תקפות (להבדיל ממפות טיולים בהן יש מגמה ברורה למחוק דרכים משנה לשנה ומי שקונה מפות מעודכנות בלי להחזיר את הישנות יכול להשוות ולהבין שזו מגמה ברורה ולא טעות).
    המיפוי נעשה הרבה פעמים ע"י פענוח תצ"א ושוב, מתאר מה רואים בלבד-לא מה מותר או אסור, בין השאר מסיבה זו אין לך דרך אמיתית לדעת מה הסטאטוס של כל דרך וקוליס.
    אצלנו היו מצלמים כל אחד שראו עובר בשטחים שלא על דרך ומגישים תלונה במשטרה (ליבול עתידי יש ערך ועו"ד יודע לתרגם את זה ואת הגשת הגבול במקרה שהיה שלט).
    עכשיו איך אתה מחליט בשטח מה הסטאטוס של הדרך או אין דרך?
    לא מזמן הראו לי תמונות של חלקה מעובדת, שהחקלאי הציב גדר עם שער נעול רק בצידה האחד. אחד הג'יפים עשה רברס כדי להסתובב ותו"כ עלה קצת (באמת קצת! ) על השדה. אסף.
    קרה לנו מקרה כזה בצפון של מעבר בשער רחב ופתוח,נסיעה בין 2 מטעים, בעל החלקה או עובד שלו ראה אותנו (אמרנו שלום),עוברים בדרך כורכר הראשית שחשבנו שמובילה לשטח שאחרי החלקה ולא אמר כלום, כשהגענו לקצה נתקלנו בגדר, כשחזרנו נתקלנו בשער סגור מאחורינו.. נעל אותנו בפנים ואז הבנו למה הגדר רמוסה-זאת לא הפעם הראשונה שהוא נועל מישהו בפנים וכן, אם הוא דביל אז לגדר שלו כואב.
    אבל לא צריך ללכת רחוק,
    כאן באתר יש לך דוגמאות של עלייה על שדה או "רק בשוליים" (שזה סוג של משחקים בנידמה לי שאני לא גורם נזק) אבל דוגמא טובה לשביל שתוחם חלקה בשנה הנוכחית ונעלם בעונה הבאה ומטייל פחות רגיש או יותר עצבני חושב שמותר לו לפתוח מחדש.
    ϊξεπεϊ ξφεψτεϊ ϊξεπεϊ ξφεψτεϊ Click image for larger version. 

Name:	DSCF7284.JPG‏ 
Views:	691 
Size:	106.8 χιμεαιιθ 
ID:	15154  
    δδπΰδ ωαΰιθιεϊ..

"The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway."
    Hary Wagner

ιω ειω. εΰεμι λγΰι μτψθ - αψεα δξχψιν λΰωψ ξγεαψ ςμ βγψ ωμ ιιωεα, ωεεδ μητω ΰϊ "δβ'ιπβ'ι ςν δξτϊη" ωαγ"λ ιςζεψ, ΰε μξφεΰ γψκ ΰηψϊ ξραια.
    ΰαμ ξχψιν ψαιν ξγι δν μΰ λΰμδ.
    ρμιηδ, ΰαμ γψκ αιιωεα διΰ γψκ φιαεψιϊ μλμ γαψ! ξεϊψ μωιν ωεξψ αλπιρδ εαιφιΰδ, ΰαμ μηρεν ΰϊ δγψκ? ΰρεψ.
    ξγιπϊ ιωψΰμ διΰ ξδξγιπεϊ διηιγεϊ αςεμν αδο γψκ, λξςθ λμ γψκ, διΰ ωθη φιαεψι. λξεαο, ιω γψλιν αϊεκ ωθη τψθι - εζδ λεμμ χιαεφιν, ξτςμιν εςεγ λμ ξιπι, αργψ. ΰπι μΰ ξγαψ ςμ ζδ. ΰαμ γψκ δξετιςδ αξτδ (ξι γιαψ ςμ ριξεο ωαιμιν, γεψεο? ΰϊδ ιεγς ΰϊ γςϊι ςμ ηερψ δηεχιεϊ ωμ δριξεο) επξφΰϊ αιο ωϊι ημχεϊ ηχμΰιεϊ διΰ γψκ, εΰρεψ μηχμΰι μηρεν ΰεϊδ (ΰπι μΰ ξγαψ ςμ γψκ αϊεκ δηφψ ΰε αϊεκ δημχδ, ζδ αψεψ μγςϊι). δβπαιν ιξφΰε γψκ ξραια μωςψ, ειβψξε πζχ μωγδ. ΰπι μΰ.
    μΰ ξζξο δψΰε μι ϊξεπεϊ ωμ ημχδ ξςεαγϊ, ωδηχμΰι δφια βγψ ςν ωςψ πςεμ ψχ αφιγδ δΰηγ. ΰηγ δβ'ιτιν ςωδ ψαψρ λγι μδρϊεαα εϊε"λ ςμδ χφϊ (αΰξϊ χφϊ! ) ςμ δωγδ. ξδ μςωεϊ - χωδ μδρϊεαα ςμ δξχεν, εδιδ ωθη ωχωδ μδϊχγν ξψηχ ψα αψεεψρ. δηαψ'δ διε λμ λκ ξαεΰριν ξζδ (αΰξϊ)... εΰπι ηεωα ωΰν βπα διδ ξβις δεΰ μΰ διδ ξϊαΰρ μςμεϊ ςμ δωγδ αωαιμ μδρϊεαα ΰε μςχεσ ΰϊ δωςψ. ΰζ ξδ δηχμΰι δψεειη?

χψςϊ ΰεϊι ξφηεχ. λι ζδ αγιεχ δξφα... εβν ϊετριν μι ΰϊ δηπιδ, εμλϊεα ΰϊ ζδ αγιεχ ΰηψι ηετωϊ τρη λωΰωλψδ λμ δξγιπδ αΰδ μαμεϊ ξθψ ξδαιϊ ωμι...

ΰαμ ιγςϊι ΰϊ ζδ λωαΰϊι μβεψ ωπι ψηεαεϊ ξγιζιπβεσ ρπθψ... ΰζ ΰιο μι μξι μαεΰ αϊμεπεϊ.

ΰρσ.
    γψκ ωξερξπϊ αξτδ διΰ λζε ωδετις αϊφ"ΰ , ΰιο μδ ωεν ϊεχσ ηεχι , αγιεχ λξε ωγψκ μμΰ ριξεο ωαιμιν αϊεκ ωξεψδ ηρεξδ.

απιβεγ ΰμιικ ιω ΰπωιν αηψε μβεψ αδψι ιψεωμιν, ψεαν ων ξιμγεϊ εδΰαεϊ ωμδν ΰε δραιν ωμδν δχιξε ΰϊ διωεα ϊεκ μηιξδ ελε'.

εΰϊδ ηεωα ωζλεϊκ δξμΰδ ψχ αβμμ ωχπιϊ β'ιτ , μδτεκ μδν ΰϊ διωεα μγιζιπβεσ.
    ηαμ .

ΰπι ωεα ΰεξψ , δγψκ δλι πλεπδ μτϊεψ ΰϊ ζδ ζδ αωιϊεσ τςεμδ ςν δψωειεϊ ωιχιτε ΰϊ διωεαιιν αγψκ ηιφεπιϊ , ΰε ωτεθ ΰηψι λξδ ωπιν ωμ πδιβϊ ωθη ϊχηε ξψΰω αηωαεο ωωςψιν ιλεμιν μδιπςμ .

γεψεο εΰεξι, ΰπι γι αλεεπδ ξλμιμ, αςιχψ λι ΰιο μι λεη εζξο μδϊςρχ αλμ δδϊτμτμειεϊ. ΰαμ δξρψ ωμι δεΰ τωεθ- ζδ ωξιωδε βψ αιιωεα ωπαπδ ραια δγψκ διηιγδ ωιω μδβις μξςιιο ξρειιν, βν ΰν ΰαεϊιε δχιξε ΰϊ διιωεα εμηξε ελο δμΰδ - ζδ μΰ πεϊο με ζλεϊ μηρεν ΰϊ δγψκ διηιγδ μΰεϊε ξςιιο. αξιεηγ ΰν δγψκ διϊδ ων μτπι διιωεα.
    μβαι δγψλιν αιο δημχεϊ δηχμΰιεϊ-ωεα, ιω ειω. ΰπι ξτςιμ ωιχεμ γςϊ, ΰπι ξχεεδ ωβν ΰηψιν. ΰπι ξχεεδ, γεψεο, ωαψεψ μκ ωΰπι μΰ ξγαψ ςμ ΰεϊε ωαιμ ωϊεην ημχδ, ΰμΰ, μξωμ, ςμ δγψκ ωξεαιμδ μξφεχ ξεμ ξςβο ξιλΰμ - γψκ λεψλψ εϊιχδ εψηαδ - ξφγ ΰηγ ξθς ξβεγψ, ξδφγ δωπι ωγδ ξβεγψ- ωπηρξδ αωςψ ςν ξπςεμ λι μΰ ξφΰ ηο αςιπι ξιωδε ξδχιαευ ωςεωιν ων ρπτμιπβ.
    ΰπι ξλιψ ΰϊ δπεωΰ διθα βν ξδφγ ωμ δηχμΰιν, ΰαμ ΰπι αεηψ λΰο μδΰιψ γεεχΰ ΰϊ δφγ ωμ ςεαψι δγψκ.

ΰρσ.
    ΰιο ϊλπιϊ. ηιιν. πχεγδ.

δΰξϊ πξφΰϊ (λψβιμ), ΰι ων αΰξφς.

ΰπε δβ'ιτΰιν, ρεαμιν ξρβιψεϊ φιψιν ξρεξπιν εΰιμε δν (λμεξψ ΰπηπε - ϊεωαι δτψιτψιδ δξϊειιψϊ αωαϊεϊ), ρεαμιν ξ"ϊεφψ δμεεΰι" ωμ γψλιν μΰ πςεμεϊ - βπιαεϊ ηχμΰιεϊ εδϊτψφειεϊ μαϊιν.

αΰφας δβμιμ μαγδ ιω πζχιν αωεει ξιμιεπι ωχμιν λϊεφΰδ ξβπιαϊ ϊΰιν ρεμΰψιιν (ξωξωιν μδτςμδ ξψηεχ ωμ ξςψλεϊ δωχιδ εγιωεο) εβπιαϊ ξπεςι "χεεπεςιν" εηεξψι δγαψδ.

δβπαιν ξβιςιν αγψλιν αδο ΰπε (δβ'ιτΰιν) ξθιιμιν εμςιϊιν, δν ξχωιν ςμ δξψγσ ΰηψιδν (λωξιωδε "ξθτμ" αξςψλεϊ, ξςψλϊ ΰιϊεψο ξζπιχδ ΰϊ ριιψι δωγεϊ) αΰξφςεϊ "ξεχωιν" ςωειιν ξξεθεϊ τμγδ ΰε ρμςιν ξερεειν αςψιξϊ ςμιν ωϊτχιγν μωαεψ ΰϊ δχΰψθψ αψλα δψεγσ ωξβις αξδιψεϊ μΰζεψ αε δν τεςμιν.

μημχ ξδιωεαιν ιω βγψ διχτιϊ ςν ςωψεϊ ωςψιν εμϊεωαιν ΰιο ξχεψ ϊχφιαι μξιξεο ωεξψ ξπειιγ ωιτϊη ειρβεψ λμ ωςψ ωβ'ιτΰιν ητφιν μςαεψ γψλε.

εςεγ μΰ γιαψπε ςμ ιωεαιν γϊιιν ωμΰ ψεφιν ϊπεςϊ ψλα ξεθεψι αωαϊεϊ.

ξδ δτϊψεο?

γψλιν ςεχτεϊ ιωεαιν ωξϊηαψεϊ μγψλι δωθη δξρεξπεϊ ετϊψεπεϊ ιφιψϊιιν ωιΰτωψε γε χιεν αιο δηχμΰιν εδξθιιμιν.

ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Mar 2003
    ξιχεν
    ααιϊ
    δεγςεϊ
    25,049

γεψεο εΰεξι, ΰπι γι αλεεπδ ξλμιμ, αςιχψ λι ΰιο μι λεη εζξο μδϊςρχ αλμ δδϊτμτμειεϊ. .
    δαςιδ ωμκ ιω ξεωβ μβαι δγχειεϊ-ξι ωχεψΰ ΰεϊκ λΰο εμΰ αχιΰ αδο ξχαμ ψςιεο ξεθςδ ωλμ γψκ αΰωψ διΰ ξεϊψϊ εξεϊψ με μωαεψ ωςψιν εξπςεμιν αψηαι δΰψυ ελο, ζε ϊεφΰδ ωμ δλμμδ αιγι ξι ωμΰ ξαιο ΰϊ δγχειεϊ.
    ΰπι ξχεεδ, γεψεο, ωαψεψ μκ ωΰπι μΰ ξγαψ ςμ ΰεϊε ωαιμ ωϊεην ημχδ, ΰμΰ, μξωμ, ςμ δγψκ ωξεαιμδ μξφεχ ξεμ ξςβο ξιλΰμ - γψκ λεψλψ εϊιχδ εψηαδ - ξφγ ΰηγ ξθς ξβεγψ, ξδφγ δωπι ωγδ ξβεγψ- ωπηρξδ αωςψ ςν ξπςεμ λι μΰ ξφΰ ηο αςιπι ξιωδε ξδχιαευ ωςεωιν ων ρπτμιπβ..
    μι ζδ αψεψ ΰαμ ξδ μβαι ξι ωμΰ ξλιψ ΰεϊκ εχεψΰ λΰο ΰϊ δδλμμδ εξχαμ ψςιεπεϊ μιιωεν αωθη ωμΰ ϊεΰξεϊ ΰϊ δξφιΰεϊ?
    βν ΰπι μΰ ξγαψ ςμ ηριξεϊ μΰ ηεχιεϊ ωμ δβςδ μρπτμιπβ λι μξιωδε μΰ ξϊΰιν ωϊςωδ ΰαμ μκ ιω ΰϊ δπριεο εδιλεμϊ μδαηιο-μΰ ηρψιν ηξεξι ξεη ΰε ρϊν ϊξιξιν ωχεψΰιν ατςν δψΰωεπδ ω"ξεϊψ με μωαεψ ξπςεμιν λι ΰρεψ μΰσ ΰηγ μρβεψ γψκ φιαεψιϊ".
    δδπΰδ ωαΰιθιεϊ..

Hary Wagner

μβαι δωαιμ δΰγεν μςιο βψρ,γαψϊι ςν ξη' χωψι ηευ αψωεϊ δθας εδβπιν. δϊωεαδ ωχαμϊι ωδξχεν ΰιπε ωξεψϊ θας εμλο ΰτωψ μρβεψ ΰϊ δγψκ, εωιω βν ωξεψεϊ ωδβιωδ ΰμιδν βν ηρεξδ αβμμ πζχιν ωπβψξιν μωθη ςχα ψιαει ψλαιν εξθιιμιν.απερσ δξχεν δεΰ ωθη τψθι εδηχμΰιν ωαξχεν θεςπιν μπζχιν ωπβψξε μδν αβμμ δψλαιν.αχωψ μωθη δτψθι πψΰδ μι ωζΰϊ ηψθδ αψιαες ΰικ αλμμ πθςε λψν ςπαιν αϊεκ ηεψω θαςι εςεγ δωθη δξςεαγ ςεαψ μλϊσ ωξφγ ωπι ωμ
    δψλρ.
    αχωψ μφεψ-δγρδ ΰν πλπριν μιωεα επφξγιν μβγψ ξφγ ξςψα ιω τϊη μωαιμ ληεμ ,χφψ ΰεξπν ΰαμ ξι ωλαψ αραιαδ ωεεδ χτιφδ.

λμ ωθη ηχμΰι διδ τςν ωθη θιαςι, δΰλμεριδ βγμδ δαιχεω μϊεφψϊ ςεμδ ελκ βν ξρτψ δωθηιν δημχΰιιν.

ΰιτδ ΰϊδ ψεφδ ωιθςε λψν ηγω? αβο ρΰχψ ?

ηαψ ψωεν
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Dec 2008
    ξιχεν
    φτεο
    δεγςεϊ
    225

חברים זה שהשטח הוא פרטי קרי רשום על שם מישהו בטאבו לא אומר כלום!!!
    שער מותר לשים רק מכח היתר בניה כדת וכדין מועדת התכנון והבניה המופקדת על המקום.
    בעברי עבדתי בתחום וכחובב טיולי שטח יצא לי לבדוק כמה עשרות שערים כאלה(המידע היה זמין לי).
    התוצאה היתה כצפוי, אף לא לאחד היה היתר בניה ולכן הם לא חוקיים.
    מה גם שברוב הדרכים והשערים שבדקתי הדרך היא רכוש מנהל מקרקעי ישראל(המדינה)והשטח כולו החוכר ליישוב או לאדם ולא ניתן לו. השטח הוחכר לו למטרות חקלאיות בלבד ותוך ציון הדרך כדרך חקלאית עם זכות מעבר לכל משתמש.
    אני מדבר בעיקר על מחוז צפון.
    לכן האמירה שטח פרטי לרוב פשוט לא נכונה.
    לרשות הטבע והגנים יש סמכות חוקית בתוך גן לאומי מוכרז לשים שערים והם פטורים מהוצאת היתר.
    רק רציתי להעמיד דברים על דיוקם, אין לי כוונה שאנשים יקחו את החוק לידיים.
    אם יש שער שנורא מפריע לכם אני ממליץ לפנות בכתב לועדת התו"ב האזורית ולא להתייאש זה לוקח זמן.
    אם בועדה אומרים לכם שהם לא מתעסקים עם זה אתם מוזמנים לפנות אליי דרך האתר אנסה לעזור.

πεωΰιν γεξιν

1. ξητω φιψιν ΰε ξχ"θ μωξωδ χγξιϊ ρξεψΰι τϊεη
    ςμ ιγι tomer s ατεψεν τεψεν ρεζεχι Suzuki
    ϊβεαεϊ: 0
    ςγλεο ΰηψεο: 21-11-10, 12:24
  2. ρβιψϊ τιαψ ΰψεκ ωμ ξβ"α ξφα ξφειιο
    ςμ ιγι TOPOL ατεψεν μεη ξεγςεϊ ημχιν εφιεγ ωθη ξωεξω μξλιψδ
    ϊβεαεϊ: 0
    ςγλεο ΰηψεο: 27-11-09, 09:22
  3. "βμβμιν ωμ ϊχεεδ 2009" - ρβιψϊ λαιωιν εςεγ..
    ςμ ιγι eran4x4 ατεψεν ΰεσ-θετιχ
    ϊβεαεϊ: 2
    ςγλεο ΰηψεο: 21-05-09, 14:30
  4. ρβιψϊ τιαψ ΰψεκ ωμ ξβ"α ξφα ξφειιο
    ςμ ιγι TOPOL ατεψεν μεη ξεγςεϊ ημχιν εφιεγ ωθη ξωεξω μξλιψδ
    ϊβεαεϊ: 3
    ςγλεο ΰηψεο: 25-03-09, 20:49
  5. ϊβεαεϊ: 25
    ςγλεο ΰηψεο: 29-03-05, 00:36

δψωΰεϊ τψρεν

• ΰιο αΰτωψεϊκ μτψρν πεωΰιν ηγωιν
  • ΰιο αΰτωψεϊκ μτψρν ϊβεαεϊ