λπ"μ, ΰν δλμ ηεχι ξςεπιο α-5 ιηιγεϊ
βν ΰπι ατπιν (5 ηϊιλεϊ)
When your options low, I lift you from belowϊβμι ΰικ δΰειψ ξηευ μςιψ ξψβιω ΰηψϊ...
λπ"μ, ΰν δλμ ηεχι ξςεπιο α-5 ιηιγεϊ
φτψιψ ςτψεπι - αεγχ τεμιβψσ: αγιχεϊ ξδιξπεϊ ϊςρεχϊιϊ, ΰιξεϊ βιψρΰεϊ, ηεε"γ μαϊι ξωτθ
http://www.poly-graph.co.il/
εεΰε χφϊ ραμπεϊ ιεν ψΰωεο ΰαιΰ ΰεϊν
ξι ωςεγ ξςεπιιο ιλεμ μψωεν τδ
λψΰδ ωωξε ωμ ξεφψ φαΰι λμωδε δεΰ ΰλο ςπιιο ωμ βιμ(λωδαϊ ωμι ωαφαΰ ΰεξψϊ ωιω μδ ηξωεω διΰ ξϊλεεπϊ ωδιΰ ιεφΰϊ δαιϊδ αιεν ηξιωι.ΰφμι ηξωεω διδ ω χξιν αιεν ηξιωι ααεχψ
εδεμλιν μιωεο αιεν ωιωι λωξβιςιν δαιϊδ-λξε ωΰξψϊι ςπιιο ωμ βιμ)
αλμ ΰετο ΰν ξιωδε ξςεπιιο ιω μι μξριψδ!!!
λ ηξιωδ δϊχπιν ωΰψβζ δτςεμδ πλπρ μϊελν επιϊο μχας ΰεϊε μψφτδ/γετο.δν διε αρετδ ωμι λωχπιϊι εμι ΰιο φεψκ αδν.-λμ δχεγν ζελδ!!!
γ.ΰ.
ΰφμι ιεωαιν αψεριν λΰψβζιν ξμεηεϊ ςυ γχιν ξΰεγ, ξηεαψιν αηεθι αψζμ ωωιξωε μχθισ εωεεχ ιψχεϊ...
λιμγ αιρεγι δϊηψπε ξι ξλιο ιεϊψ αψεριν αωςδ (+- 200)...
βν ΰπι ξςεπιιο μδφθψσ.
5 ιηιγεϊ ααχωδ.
χφϊ μραο ΰϊ δΰεζο
αϊεκ λμ αψερ ιωπε τϊχ ξεγτρ ξθςν φδ"μ ωδξΰψζ ΰιπε λωιψ μδξωκ ωιξεω αφαΰ δβπδ μιωψΰμ
ειφΰ ξδξηζεψ.
ζδ ψχ μλμ δηεωωιν
ξςεπιιο α-5 ιηιγεϊ ΰν ζδ δγβν δψηα (μΰ 5.56 ξ"ξ)
ΰωψ
ιβςϊ εμΰ ξφΰϊ ΰμ ϊΰξιο, ιβςϊ εξφΰϊ ϊΰξιο.
δξιγεϊ δν
βεαδ- 18
ψεηα- 15
ΰεψκ -28
הפוסק המוסמך בענייני סמנטיקה צבאית ועניינים לא חשובים בפורום הזה הוא יוני5. הוא היחיד שיכול לקבוע סופית מהו "ברוס" אך בתור סגנו ויד שמאלו, אני יכול לומר לכם, כפסיקה זמנית בלבד, שברוס במשמעותו המקורית הוא אכן אותו מארז עץ דק וחוטי תיל, ארגז ירקות של פעם, המשמש בצבא מארז לארגזי המתכת המכונים ארגזי פעולה. בשימוש רחב יותר, יש המכנים את כלל תיבות העץ האיכותיות יותר המשמשות לאותה מטרה ברוסים. אלו הארגזים הראויים לפק"לי קפה.
הרחבת השימוש במילה ברוס לארגזי המתכת הינה פסולה, חוטא ומחטיאה ואני מציע לחדול ממנה כבר עכשיו. ואתם הילדים שמשרתים בסדיר וחבריכם מכנים את ארגזי הפעולה המתכתיים, בשגגה, ברוסים - אל תלכו עיוורים אחרי העדר. תקנו אותם.
20 שקלים לארגז פעולה? מחיר יפה מאד לארגז חוקי. מעולם לא ראיתי אחד, לא ידעתי שצה"ל נפתר מהם בצורה מסודרת, בדרך כלל שורפים אותם בשטח בתור גוזניקים ולוקחים הביתה למזכרת. לא רואה מה יש לעשות עם חמישה, אלא אם כן אתם אוספים כבר מתנות חג לכל המשפחה לראש השנה, אבל שיהיה בהצלחה...![]()
ΰιεπιχ 5 | β'ιτ CJ-7 1979 | διιμχρ 2015
διε: β'ιτ XJ φ'ψεχι 1994| διιμχρ 2008| διιμχρ 1997 | β'ιτ CJ-8 1989 | ρξεψΰι 1988
אני זוכר שתמיד, אבל תמיד - ארגזי הפעולה (מא"ג, 0.5) שחמקו מהגורל האכזר להפוך לגוזניק או סתם להידרס על ידי איזה מג"ח או נגמ"ש, היו מתגלגלים יתומים בשטח. כל מי שרצה, לקח כאוות נפשו. לא מזמן מצאתי ואימצתי כמה ארגזי 0.5 כאלה, במצב דנדש, לשמש כברגיות. ממש חדש לי שעכשיו הצבא אוסף ומוכר אותם.
μΰ ςεπδ ατεψεν
μωΰμεϊ, χεωιεϊ, ςφεϊ, ϊεαπεϊ, πΰ μτπεϊ αδ"τ
ΰιο γαψ λξςθ ωδφαΰ μΰ ΰεψζ εξεφιΰ ςεγ βψεω ΰε ωπιιν
ΰφμ ααριρ διιϊδ ςψξϊ αψζμ αβεαδ ωμΰ ιαιιω ωεν ΰγν ωων δξωτηδ ωμε δεΰ ΰαε ξωδε
ΰϊ ΰψβζι δτςεμδ (ΰιξφϊι) ΰπι μΰ ξαιο ΰικ ΰτωψ μωψεσ...???
δν ςωειιν αψζμ
ΰπηπε αχε δωϊξωπε αΰεϊν δβεζπιχιν τςν ΰηψ τςν δξΰψζιν μΰ δϊλμε...
τωεθ ξιμΰπι ηεμ επτθ ξηγω.
ϊεξψ 0549980300
δχετρΰεϊ τδ ΰτωψ μϊΰν εμαεΰ
* צה"ל היום אוסף וממחזר כל דבר, ברוסים מעץ, ארגזי פעולה, תרמילים של כדורים ופגזים, ואפילו חוליות של שרשירי מאג ו0.5. כל דבר שאפשר למכור (ראיתי בבסיס שריון מסוים גם משאית אזרחית שבאה לקנות שמן שרוף!!!). כל פגיעה הכי קטנה, זה כולל טיפת חלודה על הצירים, פוסלת את הארגז משימוש חוזר, ואז הוא יוצא למכירה/מחזור מתכת. את אלו ששורדים בשטח ונשארים תקינים (אחוז מועט מאוד. מאוד. מאוד) שוטפים, צובעים ומחזירים לפעולה.
A-B: כדורי 5.56 בתפזורת (למילוי מחסניות) מגיעים בארגז הרחב יותר. השרשירים - בארגזים הצרים. כך גם שרשירי מא"ג.
ηαψϊ τζ ξηζιχδ αξλεπδ ωξπχδ ΰϊ δωξο εξωξιωδ ΰεϊε ξηγω
ημχ ξδΰπωιν χεπιν ΰϊ ζδ μξβεεο ωιξεωιν ξηεξψ αςιψδ μξλεπεϊ βγεμεϊ εςγ μξψιηδ ςμ χψωιν ωμΰ ιγαχε λΰωψ ιεφχιν χιψεϊ αθεο
ξφ"α ξφα δΰψβζιν
εδτϊη δξγεαψ
δτϊχ
ωμεωδ λαψ δβιςε μχηϊ
ΰπι λΰο αλτψ ωξψιδε λμ δξχγιν ζελδ.... ιω ςεγ !!!
ΰδιδ τδ λξδ ιξιν ςγ ωμιωι αςψκ
ϊεξψ 0549980300
ωξψε ςμ χωψ