πιριεο----
χεαυ ξςψλϊ δηωξμ ωμ γιτπγψ
בוקר טוב,,,
ה"משבר" מאחורנו !!
כמו בכל הסיפורים,,,הכל בגלל "מסמר קטן"!!! וכמובן טימטומו של בעל הבית.
חוט הפלוס המוביל לפנס האחורי החליט שהגיע הזמן להתנתק>> ואם כבר מתנתקים אז למה לא לשחק ולגעת בגוף הרכב מידי פעם ופעם,,כלומר ל ק צ ר !!
וכאן נכנס אלמנט הטימטום!!! במהלך החלפת פיוז שנשרף ישנם בקירבנו (אני אחד מהם) אשר מכניסים פיוז חדש ""יותר חזק קצת"" שיהייה!!!!!!
ואז, כדרך כל העולם- הנקודה החלשה מתנתקת >>במקרה שלי החוט הדק ביותר נשרף!!!!= חוט הדק שלי ריליי האורות האחוריים.
ועל פי חוקי מרפי,,,החוט השרוף המשיך בדרכו עד לקטע החבוי מתחת לחלק התחתון של הקשיח של הדש-בורד.
אז, לאחר מלחמה מיותרת ( = חוסר סבלנות וידע) וקצת עזרה מידידיי,,,העסק פורק- כל הצמה ניפרמה ,נוקתה, נבדקה - כל מיני שאריות קצוות של התקנות למיניהן שבוצעו במהלך השנים הוסרו.
בית הפיוזים הראשי אשר הייה במצב קטסטרופלי (קורוזיה / טינופת) הוחלף ע"י שנים חדשים, כל החיבורים הולחמו וקיבלו שרוול מתכווץ (( ורוד !!)), בתי הריליי הוחלפו בחדשים.
הכל הותקן וחובר לאחר ניקוי וצביעה ,צינורות האיוורור העליונים לחלון הקידמי קובעו מחדש.
בשלב זה החלטתי, לא להחזיר את הפלסטיקים (הפנל הקידמי של ה"מגירה")- זאת לאור הליכלוך הרב המצטבר בין הפלסטיק לגוף המתכת - כאמור רכב פתוח ללא מזגן - נעשה שימוש תמידי ב"מדפים" הנפתחים.
באותה ההזדמנות הוחלפה ידית האיתות והאורות הגבוהים.
בקיצור - פרוייקט "נחמד" שהגיע בדיוק בזמן.
לסיכום -
אני חושב שאני מכיר עכשיו את מערכת החשמל של ה"משאית".
החלפת פיוזים תעשה מהיום והילך עם יותר שכל!!!
ושאלה תהיינה הצרות הכי גדולות שלי!!!!
נ.ב. אמיר,,,,לא עוד לא לחפש סיקס,,,
πιριεο----
χεαυ ξςψλϊ δηωξμ ωμ γιτπγψ
μΰιζδ αϊι τιεζιν δημτϊ ΰϊ ωϊι δωεψεϊ?
ιω ξφα μϊξεπδ?
δδημτδ μωπι αϊι τιεζιν ωμ 8 αλμ ΰηγ,,ξϊμαωιν αΰεϊε δξιχεν ωμ αιϊ δτιεζιν δξχεψι .
ΰπι ΰλπιρ φιμεν αχψεα.
μΰηψ βξψ δςαεγδ δϊημϊι μωηχ ςν αιϊ δτιεζιν διωο,,,,πιϊο αδημθ μδημισ ΰϊ λμ δηιαεψιν δτπιξιιν αηιαεψιν ηγωιν ςν χφϊ ραμπεϊ.
1. αιϊ τιεζιν ΰηγ (λΰξεψ ιω ωπιν ) λμ δηιαεψιν ξεμηξιν
2. ξελο μΰηψ "χιαες" δηεθιν ςν ηεξψ ξαεγγ βξιω
λμ δλαεγ !
λο ιψαε...
:-)
ΰξιψ.
I must not fear. Fear is the mind-killer.
ϊεγδ ςμ δϊξεπεϊ, αχψεα ΰφμι.
ωξψε ςμ χωψ