ΰν ιω ξιωδε ωιζξιο χιθ χτιφιν ξηε"μ ζδ ιδιδ ΰϊδ!!!ξωςως...
ΰαμ μβεσ δωΰμδ- ζαμ ςετεϊ θδεψ.
ιω μξιωδε πιριεο ΰε ιγς ςμ ρθ χτιφιν μCJ ωμ τψεχεξτ ςν δβαδδ 4'" ,
ξαηιπϊ πεηεϊ ,ιφιαεϊ,ηευ ξδβαδϊ δβιτ μφεψκ 33 .?
http://www.jeep4x4center.com/jeep-li...cj8-4-inch.htm
ΰν ιω ξιωδε ωιζξιο χιθ χτιφιν ξηε"μ ζδ ιδιδ ΰϊδ!!!ξωςως...
ΰαμ μβεσ δωΰμδ- ζαμ ςετεϊ θδεψ.
μΰ ξαιο ΰϊ δαγιηδ ωμ χεγξι,
ΰαμ ΰϊδ ιλεμ μδϊιιςυ ςν ωμβι [ τδ αΰϊψ ] δεΰ δϊχιο RE4. μΰ ξζξο
μξιθα ιγιςϊι, δεΰ ξΰγ ξψεφδ ξδϊεφΰδ ..
ϊεγδ.
לי מורכב סט כזה על הגיפ מעל שנה, היה לי בעיה בסט הקודם והוחלף לי לסט חדש אחרי פניה לפרוקומפ,
מה שאני אומר יהיה מוזר אבל אצלי הסט רך וככה היה מהיום הראשון (גם בסט הקודם)
מהלכי מתלה שיש לי מאוד יפים
לא ניסיתי סט אחר פרט למה שהיה על הגיפ שקניתי אותו (ואני מאמין שזה קפיצים מקוריים) אבל אני מרוצה מהסט הקיים, אם היה RE בארץ בזמן שקניתי את הסט הזה מאוד יכול להיות שהייתי חושב בכיוון של ה RE
מנסיון לא רק שלי, עם צמיגי 33 ואפילו נדנדות אחוריות של 14 ס"מ, עדיין יש פגיעה בבודי בהצלבות, ראית את הגיפ שלי ואיך שחתכתי לו את הכנף (בבודי) מאחורה, עשיתי זאת בישביל שהגלגל לא יפגע בבודי (ואני לא אצתרך להגביל מהלך מתלה), כמובן שאפשר להנמיך את הבאמפ סטופ אבל לא רציתי לעשות זאת
עם נדנדות של 11 ס"מ מקדימה יש סיכוי בהצלבות לפגיעת הגלגל גם בכנפיים הקידמיות, עם 14 ס"מ לא קיימת הבעיה הזאת מקדימה
- ζδ ξδ ιω εςν ζδ ππφη!
- δφιαεψ ξθεξθν εμλο δφιαεψ ξωμν ....
תמונה של הצלבה מהטיול האחרון
בתמונה אפשר לראות את החיתוך בבודי
![]()
- ζδ ξδ ιω εςν ζδ ππφη!
- δφιαεψ ξθεξθν εμλο δφιαεψ ξωμν ....
ΰιο λξε ψεαιχεο 4.5 ΰχρθψιν γιεθι....![]()
μιψο ΰπι μΰ ιεγς ξδ ΰιϊκ ΰαμ ΰπι ςν χιθ ωμ τψεχεξτ ξωιβ ξδμκ ξϊμδ ιεϊψ βγεμ,πλεο ωζδ μΰ ωιΰ δπεηεϊ αλαιω ΰαμ ΰπι ΰιωιϊ δϊψβμϊι εΰτιμε ΰεδα ΰϊ δχετφπεϊ δζε, ξδ ωΰπι λο ιλεμ μδβιγ ξλξδ πριςεϊ ςμ ρετδ ςν ψεαιχεο ωαδωεεΰδ μραο ωμι ζειεϊ δβμβεμ αριαεα ιεϊψ ηψιτεϊ ςν δψεαιχεο μςεξϊ δτψεχεξτ ωξγαιχ ΰϊ δβ'ιτ λξε ξβδυ μλαιω
take the best and make it better
θεα πε ΰμ ϊδιδ χθπεπι, ΰαμ αλμ ζΰϊ ζδ ΰξπν χιθ 6" ξχγιξδ ΰαμ ωςαψ δτηϊϊ ςεξριν ΰε ςιψβεμ ωμιμι λξε ωΰεξψιν, ΰαμ ξΰηεψδ ζδ χιθ 4".ΰδ εΰιο μκ αςιδ αριαεαιν αβμμ ωΰϊδ μΰ πλπρ μριαεα αωμιωι ατεμ βζ
αλιισ
ξεϊχο ΰφμι αριχρ λαψ 5 ωπιν, ξϊελο 4 ΰφμι. μΰ ξλιψ ξωδε ΰηψ, ΰϊδ ξεζξο μδϊψων. βψ αΰιζεψ βγψδ.
μαιΰ
ωξψε ςμ χωψ