אהבתי את "תנור הצביעה"![]()
אני אנסה לעשות קצת סדר בבלאגן.
לא הצלחתי להבין מה הגיר החדש ומה הישן, אבל הגיר בתמונות הבאות הוא גיר של טרנספורטר (דגם גיר 002) מומלץ מאוד שתרכיב אותו.
הוא לא מתאים לך לצירייה כי הגיר הזה צריך קרדן (CV joint) בקוטר 100מ"מ בעוד שהקוטר של הקרדן שיש לך על הציריות ששיכות לחיפושית הוא בקוטר 94מ"מ.
הגיר בתמונה הבאה זה גיר של חיפושית חצי אוטומטית, אין לך מה לעשות איתו על הרכב שלך.
הוא מתאים לך לציריות ולשאסי כי הוא יצא איתו במקור אבל הוא אלא מתאים בכלל לבניה שלך כי הוא פשוט גיר כושל, שבמצב התקין שלו לא מעביר הרבה מכח המנוע לגלגלים.
![]()
תודה פשוט התבלבלתי במספור ! הגיר של הטרנספורטר הוא החדש !
שאלה נוספת אם אני מביא ציריות של הגיר החדש (טרנספורטר) הם יתאימו לזרועות המקוריות ולנאבות ?.
שים לב שאת הסטארטר כדאי לך להעביר מהגיר החצי אוט' לגיר החדש .
(אומי שבמקרה הסב את חצי אוט' שלו לפני יומיים יחד עם עידו )
אלוהים נותן אגוזים למי שצריך לשבור לו את השיניים
עידו שלום !
ברשותי באגי שבניתי לפני בערך שנתיים , הגיר הוא גיר רגיל מקורי של חיפושית , המנוע הוא סובארו 1600 סמ"ק.
אני חושב כבר תקופה להחליף למנוע חזק יותר ( לא יודע כרגע איזה ) אבל חשבתי להתחיל מהגיר שזה החלק המסובך יותר וכך גם אוכל להמשיך עם המנוע שיש לי היום עד שאמצא משהו.
אז קודם כל אני מחפש גיר של טרנספורטר וכאן אני גם קצת מבולבל. לפי מה שהבנתי גיר 091 הוא הכי טוב (מבחינת חוזק ), אבל השאלה שנשאלת האם הוא גם הגיר שהכי קל להתאים אותו לבודי של החיפושית , או שיש גיר אחר כמו שהעלו כאן ( 02 ) שגם חזק וההתקנה שלו פשוטה יותר.
אז אני בדילמה של איזה גיר הכי מתאים לי , ואיפה אני מוצא גיר כזה ?
תודה
אין צורך לקצר שום ציריה מה שאתה צריך זה את הCV של הטרנספורטר הם מתאימים לצריות של החיפושית שניהם 33 שיניים ונה אם אתה נשאר אם הזרועות המקוריות של החיפושית
אם אתה מרכיב זרועות 3X3 כמו עידו אז תשתמש בציריות של הטרנספורטר(הם יותר ארוכות ב5 ס"מ בערך(2 אינצ)
יוסי
baja
אם אתה נשאר עם מתלה IRS וגיר טרנספורטר בציריות של החיפושית תחליף את הCV של צד הגיר לאלו של הטרנספוטר ובצד הגלגל תשאר אם אלו של החיפושית ואם אתה מחליף זרועות תשתמש בציריות של הטרנפורטר
הם יותר ארוכות
מקווה שהייתי ברור
יש לך סווינג אקסל , זאת אומרת שהגירים שמתאימים לך הם של חיפושית גרמניה , אם אני לא טועה יצאו גרים סווינג אקסל גם בדגמים הראשונים של הוארינט הכרמן גאיה והטרנספורטר עד סוף שנות השישים .
לא קל למצוא גיר כזה לא מחיפושית בכל מקרה .
יש אפשרות להסב לIRS עידו עשה את זה , יש פירוט של התהליך בתחילת השירשור של הפרוייקט שלו .
אלוהים נותן אגוזים למי שצריך לשבור לו את השיניים
האם למשהו יש תמונה או איזה שרטוט של פלטת מעבר בין גיר של טרנספורטר למנוע של DL 1600 סובארו????
הכנה של אבטיפוס לפלטת תיאום
לקחנו פלטת עץ ושרטטנו על פי מידות שנלקחו מהאווזינג של הגיר ומהאווזינג של המנוע.
חתכנו בעזרת ג'קסון ומסור יד, נקדחו חורים ואכן השרטוט תואם.
שלום לכולם
אני נתקלתי בבעיה האם הוואזינג של גיר טרנספורטר 002 הוא בדיוק כמו אוואזינג של גיר טרנספורטר 091?
האם יש הבדל בהוואזינגים או שרק בגיר????
אשמח לתשובה זה דיי דחוף
בחיבור למנוע אין הבדל כולל תושבות שניהם עם חיבור עליון
תקרא את זה יכול לעזור
http://www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?t=143138
יוסי
שמרו על קשר