Close
ςξεγ 1 ξϊεκ 2 12 ΰηψεοΰηψεο
ξφιβ ϊεφΰεϊ 1 ςγ 20 ξϊεκ 23
    ηαψ ψωεν γψεψ αψμι's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Dec 2002
    ξιχεν
    αςξχ ιτδ αιο δψιν εωγεϊ
    δεγςεϊ
    23,243

αψιψϊ ξηγμ χθπες 125 ρξ"χ - δξμφεϊ

בחישוב גס, כדאי לי להעמיד את הג'יפ לטובת סופ"שים בלבד, ולהתנייד ביומיום על 2 גלגלים.

המגבלות: 125 סמ"ק בלבד. הרוכב גבוה וכבד (1.88 מ' כמעט 100 ק"ג), פעם אחת בשבוע הכלי צריך לנסוע מחולון למודיעין ובחזרה בקצב סביר (סביב 90 קמ"ש) על כביש מהיר (כ-30 ק"מ לכל כיוון, ללא עליות, דרך כביש 431) כל יתר הנסיעות בגוש דן. 99% מהזמן - רוכב בודד, כמעט ללא הרכבות נוסע נוסף.

בקשה: אל תמליצו לי על 250 ומעלה - היתרונות של מנוע חזק יותר ברורים לי לחלוטין, אבל זה מה שהרשיון והתקציב מרשים לי, ואלמלא הנסיעה השבועית למודיעין, הייתי מסתפק גם ב-50 סמ"ק בלי בושה.

לפני שאני מתחיל לכתת רגליים אצל סוחרי הסוסים, הייתי מעוניין לשמוע מה יש לבעלי נסיון עם כלים בנפח 125 מהקונספט הזה לומר בנידון - המלצותיכם מנסיון לגבי נוחות, ביצועים (זינוק ומהירות שיוט נוחה) אמינות, מרווחי טיפולים ועלויותיהם.
    μΰ ςεπδ ατεψεν
    μωΰμεϊ, χεωιεϊ, ςφεϊ, ϊεαπεϊ, πΰ μτπεϊ αδ"τ

ξπδμ GodsFather's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Jan 2006
    ξιχεν
    ξξω ξςαψ μτιπδ
    δεγςεϊ
    17,517

αψιψϊ ξηγμ ϊβεαδ μδεγςδ: χθπες 125 ρξ"χ - δξμφεϊ

נתחיל מאיחולי מזל טוב על שנפל לך האסימון, כמו שלרבים אחרים זה קורה עם הזמן.

לא ציינת מה התקציב שלך.

90 קמ"ש ל125 סמ"ק לא עושה טוב לאף אחד. 80 - 85 וגם זה לא לאורך זמן. בטח שבמשקלים שהצבת. זה לא שהוא לא יוכל להגיע גם ל100, אבל אתה פשוט שוחט אותו.

נסיעה למודיעין היא ריאלית, אבל מצריכה הכנה נפשית מסויימת, שקרוב לוודאי תגיע אחרי הנסיעה הראשונה שלך, בעיקר בתחום המהירות ויכולת ההאצה.

הרשיון שלך מוגבל עד 125, הבנתי נכון ? או שאתה לא רוצה לעלות לדרגות גבוהות יותר כעיקרון ? (כי ב150 סמ"ק תסתדר קצת יותר טוב ועדיין במחירים שפויים)

דיוק/סופר-דיוק מוכרים וטובים. שוק חלפים טוב ומחירים סבירים.
    יש גם את הVS החדשים יחסית שעושים עבודה טובה מאד.
    תסתכל על חברות שליחויות, מה שהן לוקחות הוא האינדיקציה הטובה ביותר, אני מניח שאתה מבין למה.
    μΰ δβςϊι μψΰω ωψωψϊ δξζεο λγι μδιεϊ φξηεπι!

ξητω ψελω μζεβ λμιεϊ αξφα θεα,λεμμ ςαεγδ...

ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Dec 2002
    ξιχεν
    αςξχ ιτδ αιο δψιν εωγεϊ
    δεγςεϊ
    23,243

100 קמ"ש אמיתיים גם ה-NRG50 שהיה לי לפני 10 שנים (חדש) ידע לנסוע, כולל גיחות מזדמנות על 80-85 קבועים מחולון לרחובות וליבנה, בלי בעיות ותקלות בכלל. והוא הסתדר מצוין עם המשקל שלי. אז מזה אני דואג פחות.

בגדול אני חושב אפילו על כלי חדש מהחנות. התקציב? סביב 15K. לא שיש לי כרגע ביד סכום זמין כזה, אבל חדש אפשרי בהרבה תשלומים + הוצאה מוכרת במלואה + הזדכות מלאה על המע"מ, אז עבורי יש יתרון לחדש.
    להבדיל מארבעה גלגלים, על שניים אני לא ממהר לשום מקום, רוכב מאוד מתון, וכלי חדש יעשה אצלי חיים קלים ויתן לי שקט נפשי, להבדיל מיד שנייה שצריך לשלם לבעלים במזומן ולך תדע מה עוללו לו. מצד שני אני מודה שאין לי מושג ירוק בנתונים הטכניים של הכלים האלה, ואני מפגין הרבה חשדנות כלפי כל מה שאנשי מכירות באולם תצוגה אומרים...
    אתה רוצה להגיד לי שג'וירייד 125 לדוגמה, או HD125 (גלגלי 16) לא יכול לשייט בנוחות 90 קמ"ש למשך 25 דקות, פעמיים בשבוע?

חברות השליחויות משתמשות בכלים הכי זולים כמו ג'וקי ומובי, הם מיושנים ומנועיהם באמת חלשים יותר ובעלי ביצועים נחותים, בעיקר בכל מה שקשור למהירות שיוט. זה היה יכול להתאים לי יופי, אבל רק בגלל הנסיעה השבועית למודיעין הייתי רוצה כלי נוח יותר שיכול לשייט במהירות סבירה.
    μΰ ςεπδ ατεψεν

ξπδμ GodsFather's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Jan 2006
    ξιχεν
    ξξω ξςαψ μτιπδ
    δεγςεϊ
    17,517

חדש זה חדש, אם אתה פונה לנישה הזו, זה דיון בפני עצמו. כמו שאמרתי הVS קטנוע מצוין, ידידה קנתה לא מזמן ועושה רושם מאד חיובי, עניין ההרצה קצת מתסכל ,אבל נו זה מה יש...

ג'וירייד גם כן מאד נוחים אם כי ה125 הוא מעט מגושם. עניין הרצפה השטוחה, דבר שלרוב מתעלמים ממנו, הוא יתרון למי שיש רגליים גדולות ואו רוצה לסחוב חבילות שלא נכנסות בארגז (או בע"ח...).

לא אמרתי שהם לא יכולים להגיע ואפילו מהר ל90-100 קמ"ש ויותר, אבל בוא נקח את מכלול העומסים שאתה שם על הקטנוע - 100 ק"ג לפחות, נסיעות יום יומיות (וכשיש קטנוע נוסעים יותר כי זה יותר זמין, זול וקל, אתה הופך להיות השליח של החבר'ה, אתה יכול לנייד חלפים בשביל הג'יפ שלך מבלי לנייד אותו ועוד כהנה וכהנה דוגמאות), ובנוסף פעמיים בשבוע למודיעין הלוך ושוב (שזה 30+- ק"מ לכל כיוון והשטח הוא גם לא מישור בהכרח וזה עוד פרמטר קטן) .

המנוע יסחוב ללא ספק אבל יצריך הקפדה כפולה ושמן איכותי יותר מהסטנדרט, אבל מה עם הווריאטור ?

אני ממליץ לך, לך לסוחרים וקח סיבוב (תזמזם איזה ניגון בראש כדי להתעלם מהקשקושים שלהם), תבדוק כמה וכמה דגמים מכמה שנתונים , חדשים כישנים , תראה מה נוח לך לישיבה, מה עושה לך את זה, תחזור עם ממצאים.

דרך אגב, FULLGAZ זה פורום לא רע לעניין...
    μΰ δβςϊι μψΰω ωψωψϊ δξζεο λγι μδιεϊ φξηεπι!

ξητω ψελω μζεβ λμιεϊ αξφα θεα,λεμμ ςαεγδ...

ηαψ ψωεν ιεω's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Mar 2007
    ξιχεν
    ωτμδ
    δεγςεϊ
    629

ξδ, μΰ χψΰϊ ΰϊ δλϊαδ δζε ??

http://www.fullgaz.co.il/xpages/article.php?i=45843

ηαψ ψωεν ofervan's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Dec 2002
    ξιχεν
    ςξχ ητψ
    δεγςεϊ
    305

μτπι λωπϊιιν ςξγϊι αγιεχ ατπι ΰεϊδ γιμξδ λξεκ, αγιεχ λωΰετφιιϊ δ-125 πτϊηδ μαςμι ψιωιεο ςγ 50. ΰζ δδιφς διδ χθο αδψαδ εδϊμαθϊι αιο δβει-ψιιγ μαιο δ-HD ωμ ρΰπβιΰπβ. απριςϊ ξαηο δ-HD διδ δψαδ ιεϊψ ξωλπς, ΰαμ αρετε ωμ γαψ χπιϊι ΰϊ δβ'ει-ψιιγ αβμμ πτη δΰηρεο δβγεμ ωμε.
    ΰπι περς αςψκ τςν αωαες αχε πϊπιδ-ϊ"ΰ εωΰψ δζξο πριςεϊ χφψεϊ ιεϊψ αΰζεψ ξβεψι, ΰπι ωεχμ χφϊ ιεϊψ ξξκ εΰιο αςιιδ μωιιθ α-90-100 εμζψεν ςν δϊπεςδ. ϊλιτεϊ δθιτεμιν βγεμδ ιηριϊ - λμ 3000 θιτεμ χθο ελμ 6000 θιτεμ βγεμ - μΰ ιεγς ΰικ ζδ αγβξιν ωμ ιφψπιν ΰηψιν.
    ΰαμ ΰπι λαψ ιεγς ωδχπιιδ δαΰδ ϊδιιδ ωμ ξωδε ςν πτη ξπες βγεμ ιεϊψ, βν ΰν ΰφθψκ μωγψβ ΰϊ ψιωιεο δπδιβδ. ξαηιπϊ δαιθεη, ωζΰϊ δδεφΰδ δλεΰαϊ αιεϊψ, ΰϊδ ξωμν ΰεϊε γαψ ςμ 125 εςμ 250 ΰαμ δδαγμ ξωξςεϊι αιεϊψ αλμ ΰρτχθ.

ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Dec 2002
    ξιχεν
    αςξχ ιτδ αιο δψιν εωγεϊ
    δεγςεϊ
    23,243

קראתי בפול-גז.
    אוהבים שם את ה-HD.

אז חזרתי עכשיו מנסיעת מבחן על ה-HD. בסה"כ חביב מאוד.
    הכלי נוח, יש מספיק מקום לרגליים הארוכות שלי. גלגלים גדולים תורמים ליציבות. אין טענות לסחיבה ולתאוצה גם עם 100 ק"ג שלי - מספיק לחלוטין בשביל לברוח מהתנועה, בוודאי בעיר. 80 קמ"ש הוא בכלל לא מרגיש, ב-90 הוא סביר, לא עושה רושם של מאמץ מיוחד, אבל המצערת כבר קרובה יחסית לסוף. מ-90 והלאה הוא כבר לא מאיץ אלא רק צובר מהירות ... 100 על השעון הצלחתי לדגדג רק למשך כמה שניות... אולי כי היתה רוח מאוד-מאוד חזקה.
    כל נושא מיגון הרוח בכלי הזה לוקה בחסר והוא לא משרה ביטחון במהירות גבוהה על כביש מהיר - בעיקר בגלל מכות רוח שמזיזות אותו ימינה ושמאלה. גם נפח האיכסון קטנטן - מחייב ארגז.
    מצד שני הוא נמכר עכשיו במבצע במחיר מפתה - הרבה פחות מ-15K.

ג'וי-רייד 2010 מהדגם החדש יהיה למבחן רק בתחילת שבוע הבא, ואחרי נסיעה אני אהיה חכם יותר.

כל הכלים של סניאנג נכנסים לטיפול כל 3,000 ק"מ. 168 שקל לטיפול הראשון (הכי קטן - כולו החלפת שמן) ויכול להגיע עד מעל 1,500 שקל לטיפול גדול ב-24,000 ק"מ... דיה לצרה בשעתה. אבל אלה מחירי בית מרקחת שאני לא מכיר מהג'יפ...

הכלים של קימקו לעומת זאת - כל 4,000 ק"מ וכל טיפול זול יותר. גם זה שיקול שצריך לקחת בחשבון.

על כל הכלים יש אחריות לשנה, אבל כנראה שאני אבלה עם הפציינט לפחות שנתיים אם לא שלוש לפני שילך לטרייד-אין תמורת אחד חדש, אז נושא האמינות חשוב לי. אשמח לקבל הערות והארות.
    μΰ ςεπδ ατεψεν

ηαψ ψωεν six 4 life's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Dec 2002
    ξιχεν
    ξψλζ
    δεγςεϊ
    5,648

ג'וירייד לא כי הוא הכי חזק או הכי מוצלח, אלא ובעיקר כי הוא הכי פרקטי ונהנה משוק חלפים, חלקים, וסחירות גדול ויפה.

מעבר לזה אני אישית חושב שבלי קשר לאיזה כלי, כל עוד כתוב לו פחות מ250 סמ"ק ברשיון את תל אביב-מודיעין תעשה עם הג'יפ, החיים שלך יותר יקרים מ50 שקל נוספים לדלק פעם בשבוע. הבעיה היא לא הנהיגה שלך ולא הסחיבה של האופנוע.
    הבעיה היא הנהגים שיתעצבנו עליך בכביש כי אתה עומד להם בדרך על 90-100. והם סכנת החיים הכי נפוצה ואמיתית לדרכים כאלו עם 125.

ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Dec 2002
    ξιχεν
    αςξχ ιτδ αιο δψιν εωγεϊ
    δεγςεϊ
    23,243

ΰηψι δπριςδ διεν ςν δ-HD, ωςμ λαιω ξδιψ ςν ξλεϊ ψεη ηζχεϊ μΰ διϊδ πςιξδ αξιεηγ, ξωεν ξδ πψΰδ μι ξρελο μπρες ιεϊψ ξ-100 χξ"ω αχθπεςιν ςν αριρ βμβμιν λμ λκ χφψ. δαςιδ λτι ωΰπι ψεΰδ ΰεϊδ - ΰιπδ δαιφεςιν, λξε ιφιαεϊ μχειδ εψβιωεϊ μξλεϊ ψεη...
    μΰ ςεπδ ατεψεν

χεγν λμ ξεαι ερετψ βεχι δν μΰ λμιν ξιεωπιν πϊηιμ αζδ
    δπριςδ δζε ωΰϊδ ξγαψ ςμιδ διΰ μΰ ϊιδ πεηδ αωεν 125
    ΰπι βν ραια δξιξγιν ωμκ εξρϊγψ ιετι ςν ξεαι εξψεφδ ςγ δββ
    εαμι ωεν χωψ ΰπι ξελψ ςλωιε ξεαι 2008 ςμδ μλαιω αρτθξαψ πρς αρδ"λ 10k
    ειω ηωαεπιϊ .
    ηευ ξζδ ΰηγ δγαψιν ωδλι ηωεα ξαηιπϊκ μαγεχ δεΰ ξηιψι ημτιν
    ϊδιδ ξετϊς μβμεϊ ΰιζδ δτψωιν ιω αφξιβιν αξιγεϊ ωεπεϊ ΰε ψτιγεϊ αψχρ ελμ ωΰψ ημχι αμΰι .
    ξπιριεο ωμ ωπιν ςμ χθπεςιν ΰπι ξξμιυ αηεν ςμ "χιξχε" ηαψδ ωδελιηδ ΰϊ ςφξδ ΰν αωιψεϊ ΰν αξηιψιν εΰν αξρτψ δλμιν δπςιν ςμ δλαιω
    αδφμηδ .

ηαψ ψωεν ηο φαψι's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Dec 2005
    ξιχεν
    τϊη ϊχεδ
    δεγςεϊ
    202

δ-125 μΰ λμ λκ πεηιν μπριςδ αλαιω ξδιψ, εζδ ωςεχτιν ΰεϊκ ϊγιψ μΰ ξερισ μαθιηεϊ. πριςδ τςν αωαες ζδ μΰ ξςθ.

ΰν διιϊ ξρϊτχ α-50 ρξ"χ, ΰζ μξδ μΰ μςωεϊ ΰϊ δπριςδ δωαεςιϊ ςν δψλα?
    ιεϊψ ζεμ ααιθεη δηεαδ, αςμειεϊ εθιτεμιν ωεθτιν. μΰ ιεγς ξδ δξφα αωεχ μβαι δαγμι ξηιψιν αχπιδ ωμ ηγω/ιγ ωπιδ.

ΰϊδ ιλεμ μδϊηιμ ςν 50 ξιγ ωπιδ (δξηιψιν μΰ αωξιν), ςγ ωϊωγψβ ΰϊ δψωιεο εΰζ μςαεψ μλμι ωιϊΰιν ιεϊψ μπριςδ αιπςιψεπιϊ, ςν ξιβεο ψεη ραιψ εωιεθ πεψξμι αμι μβξεψ ΰϊ δλμι. δδωχςδ δψΰωεπιϊ αφιεγ (ξιβεπιν: χργδ ξμΰδ, ξςιμ χιυ/ηεψσ, λττεϊ + ξπςεμ) ϊωΰψ ΰϊκ βν μλμι δαΰ.

αλμ ξχψδ ξξμιυ ωιδιδ ΰψβζ θεα ξΰηεψ, ξερισ δψαδ ξΰεγ.

ωπι δζεζιν ωμι.

ηο

ηαψ ψωεν
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Jun 2003
    ξιχεν
    ϊμ ΰαια
    δεγςεϊ
    377

γψεψ ιγιγι
    χθπεςιν εωμιηειεϊ ζδ δϊηεν ωμι
    δβ'ειψιιγ ζδ δξζγδ3 ωμ δχθπεςιν μθεα εμψς. δλι πξλψ βν δλι βπια...εχθπεςιν βεπαιν δψαδ!
    ΰιο μκ ωεν αςιδ μπρες τςν αωαες μξεγιςιο δμεκ εωεα α90-100 χξ"ω,δλμι ξΰεγ ΰξιο επεη.
    ΰν ΰϊδ ψεφδ μδϊτωψ ςμ πεηεϊ )μΰ ξξμιυ μκ-ΰϊδ λαψ μΰ ιμγ( ΰζ δξεαι ωμ χιξχε ιιϊο τιϊψεο θεα.
    δεΰ ξΰεγ ξΰεγ ΰξιο ΰαμ χφϊ ρτψθπι.
    αλμμ χιξχε αβμμ διεϊδ δηαψδ δωπιδ αβεγμδ ιμλε ιεϊψ μχψΰϊκ αξηιψ/ϊωμεξιν ελε'.
    ξθψε )ρΰο ιΰπβ,ιξΰδδ( ξελψιν χθπεςιν λξε μηξπιεϊ .
    ΰβα θιτεμιν εϊιχεπιν μςεμν μΰ ςεωιν αξερκ ηαψδ, ιω ξρτιχ ξερλιν ξεψωιν ωςεαγιν βν
    ςν διαεΰ δξχαιμι ωμ φεψι ξρμξδ ϊ"ΰ.
    λξε λο ιω ΰτωψεϊ μωγψβ ΰϊ λεη δξπες ωμ δχθπεςιν δΰμδ αξιεηγ ωμ δβ'ειψιιγ....

ΰν ιω μκ ωΰμεϊ ϊψβιω ηετωι μδϊχωψ
    050-4992666

ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Dec 2002
    ξιχεν
    αςξχ ιτδ αιο δψιν εωγεϊ
    δεγςεϊ
    23,243

למרות שעוד לא עשיתי סיבוב (רק בתחילת השבוע הקרוב) אני באמת מאוד נוטה לכיוון הג'וירייד בעיקר בגלל הנוחות, אני באמת כבר לא ילד... וגם בגלל שהכלי כל כך פופולרי, מה שמקל על טיפולים גם במוסכים קטנים ליד הבית בלי לרוץ כל פעם ולהגיש את הצוואר לשחיטה בחברה.

עניין הגניבות בהחלט מטריד, במיוחד איפה שאני גר... אני מנסה לא לחשוב על זה. לשכן שלי יש ג'וירייד והכלי נעול לעמודי בטון בכמה שרשרות ומנעולים, עם אזעקה שמייללת בכל פעם שזבוב מתיישב לו על הארגז....
    ולמה נראה לי ששדרוג מנוע = פחות אמינות?... גם ככה הבלאי בכלים האלה אדיר.
    μΰ ςεπδ ατεψεν

ξπδμ αεζι's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Jun 2003
    ξιχεν
    Avihayil, Hamerkaz, Israel, Israel
    δεγςεϊ
    3,241

φιθεθ πλϊα αξχεψ ςμ ιγι γψεψ αψμι φτιδ αδεγςδ
    δεφΰδ ξελψϊ αξμεΰδ + δζγλεϊ ξμΰδ ςμ δξς"ξ, ΰζ ςαεψι ιω ιϊψεο μηγω.
    ξξιγς ωδβις μΰεζπι ξηαψ ΰετπεςο εςφξΰι, ζδ λαψ μΰ πλεο.
    αγεχ διθα ςν ψεΰδ δηωαεο ωμκ.

αςζ

ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Dec 2002
    ξιχεν
    αςξχ ιτδ αιο δψιν εωγεϊ
    δεγςεϊ
    23,243

πλεο, ημχ βγεμ ξδτιψφδ πρβψ, ΰαμ ψεΰδ δηωαεο ςφξε ΰιωψ μι αιεν ηξιωι δΰηψεο ωλμ δδεφΰεϊ ξελψεϊ αϊπΰι ωξγεαψ αχθπες εμΰ αΰετπες λαγ.
    μΰ ςεπδ ατεψεν

γψεψ, ξδ δδβγψδ μχθπες ξαηιπϊ δψωειεϊ? ζ"ΰ ΰιτδ ςεαψ δβαεμ αιο χθπες μΰετπες?

ηαψ ψωεν itayhi's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Sep 2003
    ξιχεν
    ξςμ ιν λπψϊ
    δεγςεϊ
    1,754

ΰν, ΰπι ξγβιω "ΰν" ΰπι μΰ θεςδ, δδβγψδ διΰ αϊπεηϊ διωιαδ εξιχεν δψβμιιν,
    ψβμιιν ξωπι φιγι δ"ΰελσ" = ΰετπες
    ψβμιιν ΰηϊ μιγ δωπιδ = χθπες.

ΰβα, δαπϊι ωζΰϊ βν δδβγψδ μδαγμ ωαιο "θψχθεψεο" μαιο λμ δξιεμιν μξιπδν (αθψχθεψεο δψβμιιν
    ξωπι φιγι δλιρΰ, αξιεμ ελμ ωΰψ δηαψ'δ ΰϊδ ιεωα ςμ λιρΰ λΰωψ δψβμιιν ΰηϊ μιγ δωπιδ)

ΰβα γψεψ, αςπιιπι ξδιψεϊ,
    λωχπιϊι ΰϊ δΰιψεχρ δζδιψε ΰεϊι ωμΰ ΰρς ατεμ βζ εμΰ μδβζιν αζξπι δπριςδ ςμ λαιωιν "ξδιψιν"
    95% ξδζξο διιϊι ςμ ξςμ 80 χξ"ω, ϊξιγ ςμ τεμ βζ, 20,000 χ"ξ (ΰφμι, ρδ"λ ξςμ 40K χ"ξ) εθτε θτε θτε
    δχθπες αεπαεο.
    μγςϊι ΰιο ωεν αςιδ μπρες τςξιιν αωαες ςμ 110 χξ"ω εμδψβιω θεα ςν ζδ (βν ΰϊδ εβν δχθπες).

εΰν διιϊι ςεμδ διεν ςμ χθπες (δΰιψεχρ 50 ρξ"χ δξρλο ωμι μξλιψδ ςχα ξφεχϊ ξζεξπιν μαιθεη) ΰζ ζδ διδ ψχ
    β'ειψιιγ 125, ϊϊτμΰ λξδ φψικ ΰϊ ξχεν δΰιηρεο δςπχ εΰϊ δΰετφιδ μδψλια απεηεϊ.

ΰιϊι
    -----ηωξμΰι ξερξκ----- ΰιϊι 052-2429970 αφτεο δψηεχ...
    αρεσ ηεζψιν μξχεψεϊ !!! SUZUKY RULEZ ΰψεκ ΰψεκ εςγιιο 87

ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Dec 2002
    ξιχεν
    αςξχ ιτδ αιο δψιν εωγεϊ
    δεγςεϊ
    23,243

δξεςξγιν ωμι δν β'ειψιιγ ωμ ρΰπιΰπβ - ξεμ βψπγ-γιπχ ωμ χιξχε.
    λμιν ςν βμβμιν βγεμιν λξε HD δν πηξγιν - πεηιν ειφιαιν εξϊπδβιν θεα ιεϊψ, ΰαμ τηεϊ ξτπχιν, εδιςγψ πτη ΰιλρεο ξφιχ μι.

βν ρΰπιΰπβ εβν χιξχε πεϊπιν ΰηψιεϊ μωπδ, ΰαμ ξπριεο ςν δλμιν απτη 50 ρξ"χ ωδιε μι, δαμΰβο αχθπεςιν ξϊηιμ ςν ρεσ δΰηψιεϊ... ξι ΰξιο ιεϊψ? ΰικ δωιψεϊ ωμ ξθψε ξεμ ςετψ ΰαπιψ?
    μΰ ςεπδ ατεψεν

ηαψ ψωεν ιπεο's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Nov 2008
    ξιχεν
    ςν λμ ωΰψ δηψγιν
    δεγςεϊ
    581

לך על קימיקו 125 כמדומני הדינק
    זהו סוס עבודה זריז ואמין (חבר שלי מתעסק בשליחויות והוא משתמש בהם) ואף יצא לי לרכב עליהם.
    בהחלט מומלץ.
    ינון

γψεψ, ιΰ παμδ, ξδ ςν ΰιζδ χψγιθ μξι ωγησ μκ ΰϊ δψςιεο ωμ χθπες μφγ δβ'ιτ μψΰω?

ωϊι δςψεϊ:
    1. ϊχωια μτεχρι. αβ'ιτιν δεΰ τψιχ ωμ γψςχψεαψιν, ξδ ωξςιγ ωδεΰ ΰγιεθ ξεωμν, ξφγ ωπι, αχθπεςιν (λαςμ ρελπεϊ ωμιηειεϊ), δπριεο βεαψ ςμ δγαιμιεϊ. ωξς με.

2. ΰιηρεο: μςεμν, ΰαμ μςεμν, ξδ ωιω μκ μΰ ξρτιχ εΰϊδ ξϊχιο ΰψβζ. εΰπι ΰωξη μϊψεν μκ ΰψβζ βγεμ εηγω μξψΰδ. λεμμ επςιμδ ξτϊη. ΰν ζδ ξδ ωςεξγ αιπκ μαιο βμβμιν βγεμιν, μκ ςμ ζδ εϊϊχιο ΰψβζ (ξδ ωιχψδ βν ςν χθπες ςν βμβμιν χθπιν). διλεμϊ μΰηρο χργδ ωμξδ ξϊηϊ μξεωα χεψφϊ, ΰαμ ϊξιγ ιω ςεγ: ξςιμ, λττεϊ, ξπςεμ λαμ, ημιτϊ βων ελιε"α.

δβμβμιν δβγεμιν πεϊπιν ιεϊψ ιφιαεϊ εϊηεωδ ιεϊψ πςιξδ. μγςϊι ωεεδ.
    μΰ ιεγς μβαι δτψωι ξηιψι φξιβιν, ΰξιπεϊ...

ααψλδ,
    ιεπι5
    LandRover makes me feel like God - full of mercy
    διιμχρ 95, "31, πςεμ λτεμ

ξγιπδ ηετωιϊ. ΰϊν μΰ ηιιαιν μδρλιν ΰιϊι. ΰϊν ιλεμιν μδξωικ μθςεϊ.

ςξεγ 1 ξϊεκ 2 12 ΰηψεοΰηψεο

πεωΰιν γεξιν

1. μξλιψδ - χθπες θψχψ (OFF-ROAD) 50 ρξ"χ
    ςμ ιγι GodsFather ατεψεν μεη ξεγςεϊ ψλα ωθη εβ'ιτιν μξλιψδ
    ϊβεαεϊ: 0
    ςγλεο ΰηψεο: 31-03-09, 14:19
  2. μξλιψδ - χθπες θψχψ (OFF-ROAD) 50 ρξ"χ
    ςμ ιγι GodsFather ατεψεν μεη δξεγςεϊ ωμ β'ιτεμεβ
    ςγλεο ΰηψεο: 31-03-09, 14:19
  3. ωΰμδ απεωΰ ηψιθϊ "πΰαδ" μβπθ ωμ χθπες.
    ςμ ιγι hagaicohen ατεψεν τεψεν δαεπιν + δπγρϊ β'ιτιν
    ϊβεαεϊ: 3
    ςγλεο ΰηψεο: 04-08-07, 23:33
  4. μξλιψδ χθπες 150 ρξ"χ μμΰ θρθ
    ςμ ιγι dardar ατεψεν μεη δξεγςεϊ ωμ β'ιτεμεβ
    ςγλεο ΰηψεο: 01-09-05, 17:45
  5. ηαψδ ΰπι ξητω ξπες 125 ρξ"χ ςγ 150 ρξ"χ ωμ χθπες ξ
    ςμ ιγι AMITME1 ατεψεν μεη δξεγςεϊ ωμ β'ιτεμεβ
    ςγλεο ΰηψεο: 02-05-05, 17:54

δψωΰεϊ τψρεν