אני לא רוצה לתת רעיונות שעלולים לגרום נזק.
כתבתי בעבר.
קויל. 20000 וולט. מתחת לכיסא. מתג נסתר. חוט דק חשוף בריפוד של מושב הנהג. מגע בגוף המכונית (מפתח, עמוד הגה) פורק את הקויל. ביצים מבושלות. כואב.
עובד, עבד. לא לשכוח לכבות.
אסף.
אני לא רוצה לתת רעיונות שעלולים לגרום נזק.
כתבתי בעבר.
קויל. 20000 וולט. מתחת לכיסא. מתג נסתר. חוט דק חשוף בריפוד של מושב הנהג. מגע בגוף המכונית (מפתח, עמוד הגה) פורק את הקויל. ביצים מבושלות. כואב.
עובד, עבד. לא לשכוח לכבות.
אסף.
"scars are tattoos with better stories"
אין תכנית. חיים. נקודה.
הקמפר - VW TYPE 2 1978 | הטנדר - היילקס 2008
מעגל חשמלי פשוט, הכולל בין השאר ריליי פשוט, זוג חוטים חשופים במקום הנכון, מכשיר סלולארי ישן, ומפסק בטחון.
ואם החלאה שבכל זאת הצליח לנסוע עם הרכב עוד ישאר בחתיכה אחת כדי להיות מסוגל להגיש תביעה, הוא יתקשה להוכיח שהפיצוץ לא נגרם כתוצאה מניתוק חאפרי של "עלוקה" על משאבת הדלק, כמו שיש כמעט בכל פרייבט מוזרק. חומר למחשבה
השימוש במידע הוא על אחריותו הבלעדית של המבצע
נערך לאחרונה על ידי mixael; 30-07-09 בשעה 23:57. סיבה: מקלדת עילגת
סובארו צבועה בגוונים מוזרים
-----------------------------------
מה שלא עובד בכח, יעבוד עם מעט מחשבה, קצת רצון ועוד קצת כח ..
למה לא, נפוצץ את הרכב על יושביו, העיקר שלא ייגנב... חבר'ה, לא יצאתם מפרופורציה? אמנם הייתי שמח לשמוע ש, נגיד, הרכב שלי היה מעורב בתאונה עצמית, וארבעת יושביו נהרגו, אבל אין שום סיכוי שהייתי ממלכד את הרכב, ומי שחושב כך מדבר שטויות, שלא לדבר על מי שבאמת עושה את זה, שהוא אידיוט גמור בכל קנה מידה. תחשבו רגע, מה קורה אם, החברה לקחה את הג'יפ לרגע, חבר היה צריך לקפוץ לשניה ונתתם לו את המפתחות בחוסר תשומת לב, מקרה חירום שלא תפסו אתכם אז אבא ירד להזיז את האוטו... מילא חישמול-רק כאפה ואולי הלם, אבל לפוצץ ולהבעיר את הרכב? תהיו לי בריאים...
האמת-הכי אהבתי את רעיון כרית האויר-הכרית מתפוצצת, ודופקת אגרוף מטורף לפרצוף של הכלב, ואם יש בירורים-הוא בעצמו הפעיל אותה, כשקיצר את החוטים הלא נכונים בניסיון ההתנעה
אני מרכיב כריות אויר בסופה הבאה שלי...
קובי
היה ג'יפ...
מוות לגנבים
המצב ממש חרבנה.
כל הודעה שנייה נגמרת בהשלמה "אבל אם שמו עליה עין לא יעזור כלום..."
יכול וצריך להיות גם אחרת.
למה לעזזל בנאדם לא יכול להנות מתחביב שעלה לו בעמל רב?
ממש עצוב לקרוא את ההודעות האלה.
היה ג'יפ...
מוות לגנבים
קובי מה קורה
אני יאיר עובר כרגע את אותו כאב
מתיי נגנב הגיפ?
עד השבוע האחרון בתל שבע רביבים חורה כסייפה חברון לא ראיתי סופה כזאת
תיהיה איתי בקשר 0547725664
מה קורה אחי כמוני כמוך גם לי גנבו את הסופה לפני שלוש שבועות לפי מה שהבנתי היא אצל המבריחים באיזור דרום בואו נתארגן ונצא לשטח לכמה ימים "כי אם לא אני לי מי לי" 0547725664
מעלה מהאוב את השרשור הכואב, כדי לעדכן.
לפני שבועיים, כשאני בכלל בחו"ל, יצר איתי קשר מכר רחוק, שביקש סימנים מזהים של הג'יפ. מסרתי כמה פרטים ייחודיים, הבטחתי ליצור קשר כשאני חוזר, וחזרתי לעינייני מבלי לייחס לכך יותר מדי מחשבה. כשחזרתי התבשרתי שהג'יפ ממתין לזיהוי במשטרת דימונה, ותיאמתי להגיע היום כדי לזהות אותו.
הגעתי לתחנה בצהריים עם אזהרה, שאני לא הולך לראות שם משהו דומה לרכב שנגנב ממני, אבל לא יכולתי לצפות למה שראיתי שם. כן, זיהיתי אותו מיד עוד לפני שנכנסתי למגרש, אבל הרכב הכ"כ אהוב, שונה לחלוטין מהג'יפ שנגנב ממני רק לפני 6 חודשים. הוא נשחט באכזריות מכל דיגום ושיפור שהיו עליו, שמן הסתם עברו לג'יפים אחרים, הפגושים, המתקונים, כלוב ההתהפכות, הברזנט והדלתות, החזית (רנגלר), כסאות, הוחלף מנוע (!!!), כל זה כדי לטשטש את המקור והזיהוי של הרכב ולהפוך אותו לבלתי ניתן לזיהוי בעליל. בנוסף, הבודי נצבע במלט ומים, ועבר כיסוחים והתעללות מכל כיוון אפשרי, ובאופן כללי הוא נראה כאילו עברו עליו 15 שנה בשירות הבני ז*%@ות, ולא רק 6 חודשים...
אי אפשר לתאר כמה זה פותח את הפצעים, לא היה קל לראות את זה. עכשיו אני צריך לחכות לזיהוי סופי של הרכב ע"י מז"פ, בסיוע התמונות שמסרתי ועוד כמה ראיות, ואח"כ-כולו שלי, מה שנשאר ממנו. למי שמעוניין ומחפש, יש שם עדיין עוד 5-6 סופות, במצבים שונים, שמחכים לדורש או שיועברו להשמדה או לחילוט ומכירה.
איך חלפה לה תהילת עולם...
היה ג'יפ...
מוות לגנבים
כשלי נגנב הרכב בפעם הראשונה ( פג'ו 205 , וכן - נגנבו לי כמה רכבים ) גם לו הוחלף מנוע ועוד שינויים קוסמטיים , כשרצית לשחרר את הרכב מהמשטרה נדרשתי להביא מכונאי ע"מ לפרק את המנוע שהיה ע"ג הרכב ( הרי הוא לא שלי ) , וזה לא תפקיד השוטרים לפרק את המנוע ....:evil:
zagi - touch wood בניית דקים , פרגולות צימרים ובתי עץ
ובחורף גם שרות לתנורי ארובה ( עץ , גז ונפט\סולר ) שגיא - 0524752200
אפשר רק לדמיין מה עובר עליך כשראית אותו ככה, פשוט מכאיב.
מהצד השני, זכית להזדמנות שלא רבים זוכים לה- ההזדמנות להביא אותו הביתה ולהחזיר לו חיים.
מי היה מאמין...
זה מה שנשאר ממנו
קובי
היה ג'יפ...
מוות לגנבים
מבאס ומעצבן בטירוף, אבל נראה שהרוב קוסמטיקה?
לך תדע, אולי קיבלת בחזרה בכ"ז יותר ממה שאתה חושב (את הגיר המשופץ, והנעילה אם יהיה לך עוד קצת מזל).
:cry:
אבל בטח הנשמה עוד בפנים....
קובי, אתה אומר שיש שם עוד סופות? עם מי צריך לתאם כדי שיתנו להיכנס למגרש?
לא עונה בפורום
לשאלות, קושיות, עצות, תובנות, נא לפנות בה"פ
שמרו על קשר