Close
עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון 123456 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 80 מתוך 112
    חבר רשום עודד זנטון's Avatar

ברירת מחדל תגובה להודעה: הסופה נגנבה

כבר שמעתי בעבר על מישהו שמחזיק בבית גרזן מנויילן בו לא נגע מעולם ללא כפפות...
    שם לוהט ירח כנשיקת טבחת, שם רקיע לח את שיעולו מרעים, שם שקמה תפיל ענף לי כמטפחת
    ואני אקוד לה וארים.

חבר רשום tzagi's Avatar

ציטוט נכתב במקור על ידי tzurlis צפיה בהודעה

השאלה הגיעה אל הכנסת, ולפני כשנה אושר החוק, שזכה לכינוי "חוק דרומי". על פי החוק, אדם לא יישא באחריות פלילית למעשה שעשה כדי לעצור מי שמתפרץ לרכושו, אלא אם המעשה היה בלתי סביר בעליל. "

קובי, החזק נא בביית סכיני מטבח לחיתוך, מהסוג הפשוט. פורץ ירוי שמחזיק סכין ביד הוא מסוכן, לא?

לכתבה המלאה: http://www.globes.co.il/news/article...480954&fid=829
    כל הכבוד!
    צעד ראשון בדרך הנכונה.
    זה ממש מראה שאולי יש לכם תקנה....
    פתרונות אלגנטיים לבעיות יבוא מארה'ב לישראל [email protected](זכויות יוצרים: קובי ט.)

אני גם מצטער על כל גניבת רכב, שלנו לגברים חשוב יותר מהרבה דברים אחרים.
    אני רק חושב שאולי גם הבדואים גולשים באתר ומתרשמים משיפוץ של סופות.
    זו פשוט דרך טובה לסנן רכבים לפני קנייה (סליחה, גניבה).
    אולי פשוט יותר למדר את שיפורי הרכב המפורסמים באתר, עם כל הצער.
    דניאל
    היילקס 96, 2002, 2008, 2012, 2017 ועכשיו 2021 ידני.

ציטוט נכתב במקור על ידי דניאל מאירי צפיה בהודעה
    אני גם מצטער על כל גניבת רכב, שלנו לגברים חשוב יותר מהרבה דברים אחרים.
    אני רק חושב שאולי גם הבדואים גולשים באתר ומתרשמים משיפוץ של סופות.
    זו פשוט דרך טובה לסנן רכבים לפני קנייה (סליחה, גניבה).
    אולי פשוט יותר למדר את שיפורי הרכב המפורסמים באתר, עם כל הצער.
    דניאל
    איך למדר??
    שיתוף הידע והנסיון המצטברים זוהי תכלית האתר והקהילה שהתגבשה ועודנה מתגבשת סביבו. זאת, יחד עם קידום ערכים שונים שאנו רוצים להאמין כי יחדיו מהוים את ה- "ג'יפאות" על מרכיביה וגווניה השונים (עבודה עצמית, טיולים ושמירת הטבע, עידוד החקר והלמידה ועוד ועוד) זהו להבנתי לב ליבו של האתר וכל מידור הפוגע באלו - חוטא למטרה ולתכלית העשיה.

כמובן שניתן לטשטש מספרי רישוי של רכבים מצולמים, להשמיט פרטים מזהים וכו' אך אם הבנתי אותך נכון, לא לזאת כיוונת.

אייל

חבר רשום ישי.פ's Avatar

Thumbs down תגובה להודעה: הסופה נגנבה

לא נראה לי סביר(אפילו קלוש) שהגנבים גולשים באתר וזה המודיעין שלהם!

המודיעין נובע בדרך כלל מהסתובבות שלהם באיזור. נניח בתור פועלים או
    בזמן שאתה שולח את הרכב למוסך

כול אלה שחושבים שאם הם יפרסמו פה סוגי ניתוקים והגנות זה ישנה משהו. אז לדעתי הם טועים
    החברה האלה מכירים הכול ועוד דברים שאנחנו בעצמנו לא מכירים

הדבר היחידי שניתן לעשות זה לעקב אותם, כי בסוף כל דבר ניתן לפרוץ. הכי חשוב זה להיות ערניים.

חבר רשום whisky's Avatar

ציטוט נכתב במקור על ידי ישי.פ צפיה בהודעה
    לא נראה לי סביר(אפילו קלוש) שהגנבים גולשים באתר וזה המודיעין שלהם!

המודיעין נובע בדרך כלל מהסתובבות שלהם באיזור. נניח בתור פועלים או
    בזמן שאתה שולח את הרכב למוסך

כול אלה שחושבים שאם הם יפרסמו פה סוגי ניתוקים והגנות זה ישנה משהו. אז לדעתי הם טועים
    החברה האלה מכירים הכול ועוד דברים שאנחנו בעצמנו לא מכירים

לא רק זה, משיחה עם אחד מיחידות האיתור של איתורן הרבה פעמים האנשים האלו הם אלו שמתקינים את הרכיבים האלו ויודעים לפרק בדיוק כמו שהם יודעים להרכיב, סה"כ לכל רכב מאותו דגם יש מקומות די מקובלים להתקנת האביזירים האלו, כולל העלוקות, המשדרים המחשב, אז מי שהתקין גם יודע איך להסיר, יש לו קודים, בקיצור, תבינו לבד....

whisky

חבר רשום UNIX's Avatar

כל מערכות האיתור האלו לא שוות יותר מדי אלא אם כן ההתקנה הייתה מיוחדת ויש כמה משדרים אבל אז בד"כ
    מדובר על רכבים יקרים .
    אני זוכר שלפני כמה שנים כשעבדתי בתחום התלהבתי מהמערכת החדשה של איתוראן
    בא בחור של פוינטר החברה המתתחרה והראה לי איך כשהוא נותן לחוט מסויים מינוס כל המערכת מנוטרלת
    בפחות משנייה
    טכנאי מכונות כביסה www.idangold.co.il

חבר רשום RAMURAI's Avatar

ציטוט נכתב במקור על ידי UNIX צפיה בהודעה
    כל מערכות האיתור האלו לא שוות יותר מדי אלא אם כן ההתקנה הייתה מיוחדת ויש כמה משדרים אבל אז בד"כ
    מדובר על רכבים יקרים .
    אני זוכר שלפני כמה שנים כשעבדתי בתחום התלהבתי מהמערכת החדשה של איתוראן
    בא בחור של פוינטר החברה המתתחרה והראה לי איך כשהוא נותן לחוט מסויים מינוס כל המערכת מנוטרלת
    בפחות משנייה
    ממש בקטנה בקשר לכל מערכות הגנה:
    פעם אחרונה שהתקנתי אזעקה ברכב זה היה לפני 7-8 שנים (אז האזעקה של רב-בריח עם שלט ביפר+התנעה בשלט היה הטופ) באמצע ההרכבה המתקין מסביר לי כמה שהוא קשה לפריצה וכולי.... אמתי לו חבוב כמו שאתה יודע להתקין אתה גם יודע לנטרל אותו נכון? אמר בטח בטח.
    גם כל "אבי ואלי" שרוצים לגנוב אוטו/משהו ממנו יודעים איך לנתק. בקיצור כל זה לפח!
    חוץ מנעילה מרכזית (לנוחות) לא שווה כלום . אני יותר מאמין במערכת הגנה "פרמיטיבי" כמו: מערכת לנעילת דוושות(עבודת יד כמובן, כי ככה אתה תמיד מפתיע את הגנב). מנעול גיר. ניתוק הצתה שרק אתה מכיר אותו. וכאלה....
    054-6225782 רמי.

מנהל GodsFather's Avatar

מי ששם את העין על הרכב שלך ,לא יעזור שום דבר, הרכב יעלם.

הם לומדים את הרכב, גם אם צריך כמה ימים מראש, כמו שקרה עם קובי, כמו שקרה עם עוד כמה רבים וטובים.

למנעולי ברזל יש פתרון - חנקן ואו מסוריות.

על מנגנוני חשמל אין מה לדבר בכלל.

לשלוף את ההגה או לחתוך דוושות גם כן לא מאתגר במיוחד, כמה ג'בקות והכל חוזר לפעולה.

על כלבים ושאר בע"חים גם אין מה לדבר - רעל קטן והם לא פעילים.

לדעתי, לחבר מוקש עם חוט לרכב. ברגע שהרכב זז - בום!
    לא הגעתי לראש שרשרת המזון כדי להיות צמחוני!

מחפש רוכש לזוג כליות במצב טוב,כולל עבודה...

חבר רשום zagi's Avatar

מה עם סנדל לרכב ?
    עם מנעול רתק טוב נראה לי פתרון לא רע ....{אני מחפש כזה . }
    פשוט גם לי גנבו ממש לא מזמן רכב , ועכשיו כשיש היילקס זה בכלל סיפור .

גם את זה הם פותחים בקלות ?

שגיא .

מנהל GodsFather's Avatar

כל דבר נפתח. כמו שאמרתי וגם אחרים אמרו, לכל דבר יש פתרון. זה מוכח, כי אחרת לא היו נגנבים רכבים.

הנקודה היא לעכב כמה שאפשר, להקשות את העבודה, להעמיס במכשולים כדי שהרכב יהיה פחות אטרקטיבי ל"טיפול".
    לא הגעתי לראש שרשרת המזון כדי להיות צמחוני!

מחפש רוכש לזוג כליות במצב טוב,כולל עבודה...

חבר רשום zagi's Avatar

ובגלל זה אני שואל מה דעתכם על זה ?
    האם סנדל הוא מעקב מספיק טוב ?
    רפרפתי עכשיו ובדקתי באינטרנט לגבי סנדלים למכירה , ובאמת הם נראים מאוד " שבירים ".
    אבל בוא נגיד אם עושים אחד חזק בבנייה עצמית האם הגנב יתגבר עליו במהרה , או שהוא יעיר את כל השכונה בתהליך ?
    עניין בעייתי אצלנו ... הגנבות .
    שגיא .

חבר רשום דרור ברלי's Avatar

הגניבות עניין בעייתי בכל מקום.

גם אני בעד הגנות מכניות, מברזל. גנב מיומן יכול להתגבר על הכל, אבל אין לו זמן. אם הוא צריך להתעסק ברכב יותר מכמה דקות רצוף בהן הוא עלול להרעיש ולמשוך תשומת לב, הוא יעדיף לוותר.

במקרה של רכב ש"מוזמן", והם יודעים שיהיה קשה להניע אותו, לא יתעסקו איתו בחנייה שלך אלא ירימו על גרר/משאית באמצעות מנוף ויקחו בשלמותו למקום מבטחים, שם יוכלו להתעסק בו בשקט.
    הפתרון לדברי םהאלה הוא לנעול את הרכב בשרשרת כבדה למשהו קשיח ומסיבי כמו עמוד בטון או עמוד חשמל או ללולאת ברזל שיצוקה במשטח בטון. לא שגנבים נחושים לא מסוגלים להתגבר גם על זה, אבל שוב - זה ייקח להם זמן, יקים רעש וימשוך תשומת לב, מה שסביר להניח שיגרום להם לוותר.
    לא עונה בפורום
    לשאלות, קושיות, עצות, תובנות, נא לפנות בה"פ

ציטוט נכתב במקור על ידי GodsFather צפיה בהודעה
    כל דבר נפתח. כמו שאמרתי וגם אחרים אמרו, לכל דבר יש פתרון. זה מוכח, כי אחרת לא היו נגנבים רכבים.

הנקודה היא לעכב כמה שאפשר, להקשות את העבודה, להעמיס במכשולים כדי שהרכב יהיה פחות אטרקטיבי ל"טיפול".
    אמיר. זה לא תמיד נכון מה שאתה אומר. היה אצלי במוסך לפני כמה שבועות רכב(רנו קליו שבמצב הכי "טופ" שלו הוא נמכר ב7-8K). היה לבחור מנעול גיר, קודן ואזעקה. קם בבוקר לנסוע לעבודה ומה הוא רואה??? גררו את הרכב 30-40 מטר(לך תדע מה הסיבה) לא הצליחו לעשות כלום, שברו את כל הדאשבורד, כל הפלסטיקה מתחת להגה, קבל מכסה מנוע תלוש, והכי גרוע מה???? כל הרכב(הסלון) מפוזר 500-600 קילו חול כולל שפתחו מכסה מילו שמן וגם זרקו לשם חול+מערכת קירור. בקיצור לפי מה שאני ראיתי שהגנב(בטח ילדים) לא ממש אהב את כל "ההגנות" שיהיה לרכב ובתמורה זה מה שהשאיר אחריו. אולי לפעמים אדיף שיגנבו(לרוב הם נתפסים עם סחורה גנובה או בגלל הנהיגה שלהם) מאשר להוריד את הרכב מהכביש(לך תסדר את כל הנזקים שמחירו פי2-3 מהרכב). אני יודע שלרוב הרכבים נגנבים בשל חלקי חילוף, זה סיפור בפני עצמו(שזה עוד פעם אנחנו אשמים) שלא ממש בא לי להיכנס לזה.
    054-6225782 רמי.

חבר רשום whisky's Avatar

ציטוט נכתב במקור על ידי ramurai צפיה בהודעה
    אמיר. זה לא תמיד נכון מה שאתה אומר. היה אצלי במוסך לפני כמה שבועות רכב(רנו קליו שבמצב הכי "טופ" שלו הוא נמכר ב7-8K). היה לבחור מנעול גיר, קודן ואזעקה. קם בבוקר לנסוע לעבודה ומה הוא רואה??? גררו את הרכב 30-40 מטר(לך תדע מה הסיבה) לא הצליחו לעשות כלום, שברו את כל הדאשבורד, כל הפלסטיקה מתחת להגה, קבל מכסה מנוע תלוש, והכי גרוע מה???? כל הרכב(הסלון) מפוזר 500-600 קילו חול כולל שפתחו מכסה מילו שמן וגם זרקו לשם חול+מערכת קירור. בקיצור לפי מה שאני ראיתי שהגנב(בטח ילדים) לא ממש אהב את כל "ההגנות" שיהיה לרכב ובתמורה זה מה שהשאיר אחריו. אולי לפעמים אדיף שיגנבו(לרוב הם נתפסים עם סחורה גנובה או בגלל הנהיגה שלהם) מאשר להוריד את הרכב מהכביש(לך תסדר את כל הנזקים שמחירו פי2-3 מהרכב). אני יודע שלרוב הרכבים נגנבים בשל חלקי חילוף, זה סיפור בפני עצמו(שזה עוד פעם אנחנו אשמים) שלא ממש בא לי להיכנס לזה.
    במקרה שאתה מדבר עליו, אז הוא בטח לא ביטח בביטוח מקיף בגלל הסכום של הביטוח והסכום של הרכב, ואז אם היו גונבים לו אז הוא היה נשאר עם 0 כלום, נאדה, גורנישט, ככה לפחות בתור חלקים אפשר למכור את הרכב, חוץ מזה הוא יכול להביא גם שקים ולמכור חול...

אבל מה זה נשמע מקרה מאוד מוזר מה שאתה מספר, 500-600 קילו חול, צריך אופרציה בשביל לנקום ברכב ככה, וזה עולה כסף שמיותר לגנבים להתעסק איתו, הם לא באים לנקום הם באים לקחת מה שהם רוצים. תחשוב על ילדים הולכים מעמסים 10 שקי חול בשביל לנקום ברכב או חצי בלה, זה נשמע הזוי, הבחור שלך צריך לבדוק את האויבים שלו, נראה לי שזה הפתרון שלו.

אבל לגבי ההתחלה של הדברים שלי, אז הרכבים שלנו שווים לנו בד"כ הרבה יותר ממה שהם שווים במצחיקון לוי יצחק, שלפיו חברת הביטוח מבטחת את הרכב (לא כולל מי שמבטח את התוספות) גם המחיר שלהם בשוק בד"כ יותר גבוה מהמצחיקון, אז אם יגנבו לי את הדיפנדר ויתנו לי עליו כמה גרושים, תודה אבל לא תודה, אני מעדיף לתקן נזק של 10,000 ש"ח ושלא יגנבו אותו. (אני כולל בזה; סופות, סמוראים, דיפנדרים, צ'רוקים וכאלה ולא דיסקו!! אל תתפלצפו לי על הדיסקו)

כמה שיותר הגנות יותר טוב, אבל הכי מגניב שהרכב שלי עמד בלי הגנה עם דלת פתוחה, באו בלילה ה"משאילי מערכות סטריאו" עשו פשיטה על הרחוב (יום אחד 7 ביום השני 17!!!!!!!!!!), לקחו את המערכת ושברו את החלון, למה?? קיבינימט, למה? הדלת פתוחה תיכנסו מהדלת מטומטמים.

ואוו כתבתי יותר מדי, הגיע הזמן להפסיק לנוח :razz:
    whisky

חבר רשום RONI's Avatar

Talking תגובה להודעה: הסופה נגנבה

ציטוט נכתב במקור על ידי GodsFather צפיה בהודעה
    מי ששם את העין על הרכב שלך ,לא יעזור שום דבר, הרכב יעלם.

הם לומדים את הרכב, גם אם צריך כמה ימים מראש, כמו שקרה עם קובי, כמו שקרה עם עוד כמה רבים וטובים.

למנעולי ברזל יש פתרון - חנקן ואו מסוריות.

על מנגנוני חשמל אין מה לדבר בכלל.

לשלוף את ההגה או לחתוך דוושות גם כן לא מאתגר במיוחד, כמה ג'בקות והכל חוזר לפעולה.

על כלבים ושאר בע"חים גם אין מה לדבר - רעל קטן והם לא פעילים.

לדעתי, לחבר מוקש עם חוט לרכב. ברגע שהרכב זז - בום!
    תגיד .אמיר לא קורה לך לפעמים שאתה עצמך שוכח לנטרל את האזעקה למשל...

ציטוט נכתב במקור על ידי whisky צפיה בהודעה
    במקרה שאתה מדבר עליו, אז הוא בטח לא ביטח בביטוח מקיף בגלל הסכום של הביטוח והסכום של הרכב, ואז אם היו גונבים לו אז הוא היה נשאר עם 0 כלום, נאדה, גורנישט, ככה לפחות בתור חלקים אפשר למכור את הרכב, חוץ מזה הוא יכול להביא גם שקים ולמכור חול...

אבל מה זה נשמע מקרה מאוד מוזר מה שאתה מספר, 500-600 קילו חול, צריך אופרציה בשביל לנקום ברכב ככה, וזה עולה כסף שמיותר לגנבים להתעסק איתו, הם לא באים לנקום הם באים לקחת מה שהם רוצים. תחשוב על ילדים הולכים מעמסים 10 שקי חול בשביל לנקום ברכב או חצי בלה, זה נשמע הזוי, הבחור שלך צריך לבדוק את האויבים שלו, נראה לי שזה הפתרון שלו.

אבל לגבי ההתחלה של הדברים שלי, אז הרכבים שלנו שווים לנו בד"כ הרבה יותר ממה שהם שווים במצחיקון לוי יצחק, שלפיו חברת הביטוח מבטחת את הרכב (לא כולל מי שמבטח את התוספות) גם המחיר שלהם בשוק בד"כ יותר גבוה מהמצחיקון, אז אם יגנבו לי את הדיפנדר ויתנו לי עליו כמה גרושים, תודה אבל לא תודה, אני מעדיף לתקן נזק של 10,000 ש"ח ושלא יגנבו אותו. (אני כולל בזה; סופות, סמוראים, דיפנדרים, צ'רוקים וכאלה ולא דיסקו!! אל תתפלצפו לי על הדיסקו)

כמה שיותר הגנות יותר טוב, אבל הכי מגניב שהרכב שלי עמד בלי הגנה עם דלת פתוחה, באו בלילה ה"משאילי מערכות סטריאו" עשו פשיטה על הרחוב (יום אחד 7 ביום השני 17!!!!!!!!!!), לקחו את המערכת ושברו את החלון, למה?? קיבינימט, למה? הדלת פתוחה תיכנסו מהדלת מטומטמים.

ואוו כתבתי יותר מדי, הגיע הזמן להפסיק לנוח :razz:
    whisky

אתה הבנת אותי לא נכון. זה לא שהלכו במכוון וקנו חול בשקים......
    האותו הגיע למגרש החולי30-40 מטר ממקום שהוא חנה (יכול ליהיות ששם אף אחד לא הפריע להם) את הרכב בלילה/ערב. לפי מה שזה ניראה וסימנים שהיו לייד האוטו זה כאילו שפתחו את הדלתות וזרקו חול לכל מקום בידיים. בקשר לאויבים.... הבחור "לפלף בטרוףףףףףףף.. לא ניראה לי.
    054-6225782 רמי.

חבר רשום

ציטוט נכתב במקור על ידי whisky צפיה בהודעה
    לא רק זה, משיחה עם אחד מיחידות האיתור של איתורן הרבה פעמים האנשים האלו הם אלו שמתקינים את הרכיבים האלו ויודעים לפרק בדיוק כמו שהם יודעים להרכיב, סה"כ לכל רכב מאותו דגם יש מקומות די מקובלים להתקנת האביזירים האלו, כולל העלוקות, המשדרים המחשב, אז מי שהתקין גם יודע איך להסיר, יש לו קודים, בקיצור, תבינו לבד....

whisky
    אתה צודק במיליון אחוז(לא הבדואים אבל לא קשה לקבל מהם מידע) ואני אחד שעובד בתחום,הדרישה של הביטוח היא שהמיגון יהיה קיים וגם החברות מתעקשות על סטנדרט מסוים כי במקרה ויש תקלה הם יודעים איפה לחפש,בגלל זה צריך לחשוב על דרך לא שיגרתית לבצע ניתוקים כי את הסטנדרטים הם מכירים ולמצוא את המתקינים שאכן יעשו זאת זו גם בעיה,לרוב הם נוקטים בגישת ה"ראש קטן" ככה כולם מתקינים והם לא מתאמצים להיות כישרוניים וגם יש מחיר מסוים שגובים,ותכלס ישראלי ממוצא לא אוהב לשלם אז ככה שזאת בעיה בפני עצמה ומיגון איכותי מחירו הוא לא מחיר שוק וזה תלוי מאוד בסוג הרכב.אבל כמו שכבר נאמר כל דבר אפשר לעקוף הכל תלוי במסגרת הזמן שיש להם וברמת המיגון שמצליח לעקב אותם, אבל החוצפה שלהם זה מעל הכל, לא משנה כמה הרכב יהיה ממוגן יש כאלה שמגיעים עם גרר ואז זה כבר סיפור אחר.
    מורן
    mor@n

חבר רשום whisky's Avatar

ציטוט נכתב במקור על ידי mor@n צפיה בהודעה
    אתה צודק במיליון אחוז(לא הבדואים אבל לא קשה לקבל מהם מידע) ואני אחד שעובד בתחום,הדרישה של הביטוח היא שהמיגון יהיה קיים וגם החברות מתעקשות על סטנדרט מסוים כי במקרה ויש תקלה הם יודעים איפה לחפש,בגלל זה צריך לחשוב על דרך לא שיגרתית לבצע ניתוקים כי את הסטנדרטים הם מכירים ולמצוא את המתקינים שאכן יעשו זאת זו גם בעיה,לרוב הם נוקטים בגישת ה"ראש קטן" ככה כולם מתקינים והם לא מתאמצים להיות כישרוניים וגם יש מחיר מסוים שגובים,ותכלס ישראלי ממוצא לא אוהב לשלם אז ככה שזאת בעיה בפני עצמה ומיגון איכותי מחירו הוא לא מחיר שוק וזה תלוי מאוד בסוג הרכב.אבל כמו שכבר נאמר כל דבר אפשר לעקוף הכל תלוי במסגרת הזמן שיש להם וברמת המיגון שמצליח לעקב אותם, אבל החוצפה שלהם זה מעל הכל, לא משנה כמה הרכב יהיה ממוגן יש כאלה שמגיעים עם גרר ואז זה כבר סיפור אחר.
    מורן
    מורן שלום,

לא רק שאני צודק, ואני עלול להעיר פה מתים ולהרתיח הרבה מתקינים, אבל זה הסיפור:

כשמתקינים מערכת השבתה כזו או מערכת איתור או מערכת משולבת, רושמים על טופס את הפרטים של מיקום המערכות ואת האביזרים המושבתים, רושמים צבע חוטים וקוד אוניברסאלי למערכת.

המתקינים, שבינינו בלי שאף אחד ישמע, הם לא הבוס אלא אותם ילדים בני דודינו הם אלה שממלאים את הפרטים, והם לצורך הדוגמא בטיוטה קורולה מתקינים את אותם חוטים דרך אותם מעברים לאותו מכלול אחרת צריך להמציא את הגלגל מחדש. באותה הזדמנות אם רוצים לצורך חלפים או לצורך מתנת נישואים לבת דודה טיוטה קורולה, הוא פשוט רושם את הפרטים מעביר אותם לאיש הנכון והוא מבצע את "הרמת הרכב". זה לא מסיפורי סבתא, זה ממקרים שהיו באמת!!!!

אותו סיפור היה עם מתקיני כספות ומערכות אזעקה, לסבא וסבתא שלי שהתקינו כספת מיוחדת פרצו את הבית ופתחו את הכספת תשמעו טוב: עם המאסטר של החברה, החברה נכנסה לפירוק,והמפרט הטכני של הבית של סבא וסבתא שלי הגיע בדרך מסתורית כנראה לידיים הנכונות שידעו איך להיכנס, איך לנטרל את האזעקה ואיך לסובב את המפתח.

אז לא רק שהמוצרים האלו נחוצים רק לצורך הביטוח, הם באמת לא עוזרים בכלום, כי אין להם אפשרות כזאת מלכתחילה. אל תבנו עליהם מראש, גם אם התקינו לכם את החוטים דרך הירח, המתקין פשוט יודע איך הוא התקין אותם וזה לא יעזור אם הרכב הזה הוזמן! מערכות בייתיות, שמפתיעות, הן הרבה פעמים עוזרות יותר.

חבר רשום ישי.פ's Avatar

מניסיוני המר פרצו לי לסמוראי(פתוח) פעמיים וגנבו את הרדיו .
    בפעם השניה שברו את "הבית מפתח" וניסו להניע(כש הגעתי בבוקר הסוויטש היה דלוק)
    מה שעצר אותם ללא ספק, היה אמובילייזר פרימיטיבי של רב בריח.
    האמצעים האלו עוזרים כנראה אם הגנבים מזדמנים ולא מתוכננים.
    מאז אני מקפיד על פרופיל נמוך. כולל לא לנקר עניים ומבחינתי זה אומר שגם לקשור את הרכב לעץ
    או סנדלים למיניהים רק מגבירים את ההתענינות ברכב.
    יש לי מנעול רכב פשוט ואמובילייזר ורדיו זול והרבה עירנות(ישן עם עיין פתוחה)

עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון 123456 אחרוןאחרון

נושאים דומים

1. סופה של תקופה - הסופה הירוקה של דרור נגנבה
    על ידי דרור ברלי בפורום פורום רכב שטח 4X4 כללי
    תגובות: 111
    עדכון אחרון: 23-08-09, 12:06
  2. נגנבה סופה
    על ידי binco בפורום אוף-טופיק
    תגובות: 1
    עדכון אחרון: 29-01-08, 19:51
  3. הסופה נגנבה, עזרה במציאתה!
    על ידי gmb בפורום אוף-טופיק