Close
тоег 2 оъек 2 шащепшащеп 12
оцйв ъецаеъ 21 тг 30 оъек 30
    збш шщен йеръпоцфд's Avatar
    ъашйк дцишфеъ
    Aug 2006
    ойчен
    точ йжштам
    дегтеъ
    5,142

бшйшъ озгм ъвебд мдегтд: ждйшеъ озбшеъ длбмйн

тжеб зеч, тежб цгч...
    од щдн тещйн деа тм вбе дфмймй мгтъй едн оегтйн млк йфд оаг!!! млп бг"л лщлбш демлйн мибйтеъ желйн..
    тлщйе рщамъ дщамд- блод желйн? арй орйз щма йеъш олод амфй щчмйн... лсу чип тбеш аеън збшен.
    лод баоъ оощйлйн боабч еовйтйн мбйъ ощфи?
    лод ма рщбшйн/оеъщйн одзбшеъ егешщйн мчбм аъ щмдн?
    лод арщйн афйме ма оегтйн моаеъ дщчмйн щдн ъешойн маеън вефй фщт блм зегщ?
    зщбеп фщеи ошад лй дбшйереъ щмдн ощъмоъ!

етлщйе мфшчийчд:

бзбшеъ дмме йщ гбш щрчша ойеп щм мчезеъ мфй чшйишйерйн. длеерд дйа щаъд лшвт осеоп ацмдн лмчез бтййъй едщйшеъ щаъд очбм (ан блмм) деа вшет блеерд ъзймд. лм осфш щаъд оъчщш ооре фтн азъ ршщн ботшлъ ебшвт щаъд оъчщш щеб оаеъе осфш аъд йщш ожедд ацмдн ещеб тебш аъ огешй двйдйрен щм доърд, дътмоеъ обчщеъ, ай йлемъ мгбш тм ордм едлм блееръ ъзймд.

рсд мдъчщш амйдн оосфш ма ожедд, бчщ аъ озмчъ щйшеъ мчезеъ етгйу афйме джореъ (дн очбмйн аъ дщйшеъ диеб бйеъш), рсд мдвйт гшлн мордм лмщде щйдйд осевм мифм ббтйд щмк еаж ъжгдд, ъбдйш щдщйзд оечмиъ (вн ан дйа ма), еъбдйш лй обзйрък же дфтн дазшерд мфрй щаъд ферд мвешойн щйтжше мк мдъръч (бйъ ощфи, лмбеич еле').

бдцмзд!
    чз очм чз ъшойм..., дй дв'йф дй дв'йф...

збш шщен йреп's Avatar
    ъашйк дцишфеъ
    Nov 2008
    ойчен
    тн лм щаш дзшгйн
    дегтеъ
    581

האמת שעברה לי מחשבה להגיש תלונה במשטרה כנגדם אבל נראה לי שזה יהיה סתם ביזבוז זמן שכן את מי אפשר להאשים שם והאם המשטרה באמת תחקור את עשרות,מאות,רבבות,....... אנשים שנדפקו בשיטת הפראייר המתחלף? הרי אין למשטרה זמן לטפל במקרים שיצילו חיים וייתרה מזאת הם (זה בשבילך דרור) מתמקדים בלמרר לנהגי ישראל את החיים ובפרט הג'יפאים אז מה זה בשבילם כמה אלפי שקלים שנגזלים ממשלם המסים.
    райбй ъщмн ебйечш

мвбй дордмйн азййп щмй тбг ъчефд ббжч дбйрмаеой. лм бечш рчбт ордм згщ оцееъ дфчйгйн, еаъд биез щдъмерд щмк оъефмъ т"й дордм дрлбг. сън зшаид тебгйн тмйре бтййрйн.
    гшк авб од щчшд мк тн йс аеъе сйфеш дйд мй тн бжч бчит щм дайришри.
    лршад щдфчйгйн очбмйн берес тм дзъод едн ошойн тм йойп ещоам.

збш шщен йреп's Avatar
    ъашйк дцишфеъ
    Nov 2008
    ойчен
    тн лм щаш дзшгйн
    дегтеъ
    581

היום אני שולח בפעם השלישית את הפקס למחלקת פניות ציבור בדי בי אס (ייס) וברגע זה אני מחפש את האפליקצייה של 700 עותקים בפקס ככה אולי מישהו יראה את הפנייה שלי כי כמו שזה נראה אין קול ואין עונה.

אגב בדינמיקה גם לא חזרו אלי בנושא ההחזר או אי ההחזר.
    райбй ъщмн ебйечш

בלי קשר לצדק. הנה שתי גישות נוספות שעלולות לעבוד במקרים מסוימים. את שתיהן ניסיתי, אחת בהצלחה ואחת בהצלחה בינתיים.

1. עזוב צדק, תשאיר את העצבים בצד, לך על הצד הרגשי של מי שמולך, ותשקר בקור רוח. רציתי פעם לבטל מנוי לעיתון יומי - לא אתגר גדול כמו הוט, אבל בכל זאת. התקשרתי, ביקשתי לבטל יפה, כששאלו למה? אדוני לא מרוצה? קח עוד חודש חינם... שיחקתי אותה קצת מהוסס - ואז שפכתי את ה"אמת"...שאיבדתי את מאור עיני בתאונת דרכים לפני כמה חודשים, ועכשיו הרופאים כבר איבדו כל תקווה, ואני מאד אוהב את העיתון אבל הערימות מצטברות וזה כל כך כואב לדבר על זה... עובד.

2. שחק אותה עורך דין. נסח מכתב אחושרמוטה, עם כל כישורי הכתיבה היצירתית שיש לך - ואם אין מצא איזה סטודנט לעריכת דין במשפחה. או תבקש כאן עזרה מעורך הדין והמסגר העצבני הידוע בשם "הצפרדע". במכתב, שנשלח כמובן בדואר רשום, אתה דורש בין היתר שימציאו לך תוך 30 יום את עותק החוזה עם חתימתך, ואם לא תקבל אותו אתה רואה את העניין כסגור ובלה-בלה-בלה-בלה. בסוף אתה כותב עם העתקים לעורך דין שלך (שיכול להיות בהחלט פיקטיבי) ונציגי תלונות ציבור של הרשות השנייה, הראשונה, נציב תלונות הציבור ומי שלא יהיה. המכתב צריך להיות על גבול ההזוי אבל לא מעבר - כדי שיאמינו שאתה עורך דין מתוסכל שיילך איתם עד הסוף - "טנצר המניאק" למי שזוכר.

לא בטוח שאופציה 2 במקרה שלך רלוונטית - המטרה שלה היא "להקפיא" את מי שמולך - לעצור אותם מלבצע פעולה נוספת. במקרה הזה אם הם לא נוקטים שום פעולה החוב ממשיך לדפוק... מתי שזה כן יכול לעבוד זה כשמחלקות גביה למיניהן מעבירות חוב ישן לעורך דין (במקרה שלי 50 שקל שתפחו ל500 ל012 אלוהים יודע על מה). אם המכתב שלך מספיק חזק לשכנע את הפקידה של משרד עורך הדין שמטפל בעוד מאות כמוך שחבל כאן להשקיע אנרגיה, אז היא פשוט עוברת הלאה ושוכחת מהחוב שלך.

אופציה 1 לדעתי היתה האסטרטגיה הנכונה במקרה שלך, אבל יכול מאד להיות שכבר שרפת את עצמך. חשוב להשתמש בה מראש כאסטרטגיה ראשונה כשמתנתקים. לא חייבים ללכת על משהו קיצוני - זה יכול להיות גם "מאד נהניתי מהשידורים שלכם במשך שלוש השנים האחרונות, אתם אחלה חברת כבלים, חבל שאני לא יכול להמשיך להיות לקוח שלכם אבל אני עוזב את הארץ לשנתיים, רלוקיישן. בסוף החודש אני מפנה את הדירה. אני מבטיח ליצור אתכם קשר כשאני חוזר ארצה! HOT מאז ולתמיד!"
    айерйч 5 | в'йф CJ-7 1979 | дйймчс 2015
    дйе: в'йф XJ ц'шечй 1994| дйймчс 2008| дйймчс 1997 | в'йф CJ-8 1989 | соешай 1988

збш шщен йреп's Avatar
    ъашйк дцишфеъ
    Nov 2008
    ойчен
    тн лм щаш дзшгйн
    дегтеъ
    581

הרעיון יצירתי (אופציה א) אבל הם יודעים את האמת (אולי גם חזרה בתשובה יכולה להוות אלטרנטיבה).
    באשר לעורך דין אני בהחלט מתכוון להגיש תביעה נגדם ייס אם לא ישחררו אותי במועד ודינמיקה שהודתה כי גבתה מאבא שלי כסף במשך שנתיים וזאת למרות שהגיע בקשה לניתוק.
    נכון להיום:
    התקשרתי לייס ולאחר מספר דקות נענתי על-ידי הנציג שאמר שהגיע הפנייה והם יחזרו אלי.
    דינמיקה עדיין מחכה לתשובה.
    райбй ъщмн ебйечш

збш шщен йреп's Avatar
    ъашйк дцишфеъ
    Nov 2008
    ойчен
    тн лм щаш дзшгйн
    дегтеъ
    581

YES ייס התקפלה ושלחה מכתב שלפיו מלפנים שורת הדין הם מוותרים לנו על דמי ההתנתקות אבל מהספק אינטרנט עלינו לפנות לחברת בזק (לעת אתה אני נשאר מחובר לבזק) באשר לשרותי הטלוויזיה סלאמת כל טוב.

תודה
    райбй ъщмн ебйечш

збш шщен тегг жриеп's Avatar
    ъашйк дцишфеъ
    Nov 2006
    ойчен
    че вбем дзйид
    дегтеъ
    1,223

цйиеи рлъб бочеш тм йгй йреп цфйд бдегтд
    YES ййс дъчфмд
    ожм иеб ейщш лезлн!
    лбш ожоп двйт джоп щдцйбеш бйщшам ймог одеа лезд щм цшлреъ рберд.
    щн меди йшз лрщйчъ ибзъ, щн шчйт мз аъ щйтеме оштйн, щн щчод ъфйм тру мй лоифзъ
    еарй ачег мд еашйн.

збш шщен тйша's Avatar
    ъашйк дцишфеъ
    May 2003
    ойчен
    бйп срйу брч мотййп
    дегтеъ
    2,377

Jeeps will get you through times of no women better than women will get you through times with no Jeeps

збш шщен йреп's Avatar
    ъашйк дцишфеъ
    Nov 2008
    ойчен
    тн лм щаш дзшгйн
    дегтеъ
    581

הסאגה נגמרה
    חזרתי מחופשה באילת ומצאתי מכתב בו כתוב כי מוכנים לשחרר אותי וזאת לטענתם מלפנים שורת הדין.
    בנוסף צויין כי אין הם שומרים את כל ההקלטות ון נועדו לצורכי מעקב אחר השירות (או הפחדה).
    ביום א הקרוב אני מתנתק.
    ינון
    בגדול אסור לוותר
    райбй ъщмн ебйечш

тоег 2 оъек 2 шащепшащеп 12

рещайн геойн

1. озфщ тшлъ 4 длбмйн щм дфмавйн мсоешай 1300, 90
    тм йгй AnoxiA бфешен фешен сежечй Suzuki
    ъвебеъ: 10
    тглеп азшеп: 28-02-11, 14:55
  2. ждйшеъ!!!!!!!!!!!!!
    тм йгй dekoran бфешен мез оегтеъ шлб щиз ев'йфйн молйшд