על רוב הטענות כיוון פרונט אמור לענות
בכל מקרה בד"כ מי שמרכיב לך צמיגים אמור להגיד לך לחזור אליו אחרי שבוע שבועיים
זה שהמרחק עצירה התארך מוזר לי כי הקטנת את קוטר הצמיג...
ωμεν μλεμν,
μτπι λωαες χπιϊι ειθψδ (ΰψελδ) 97 ΰεθεξθιϊ. ςμ δψλα διε ξεϊχπιν φξιβιν ωΰιπν ξετιςιν αψιωιεο (215-75-15), εαξρβψϊ διιωεψ χε μψλα δημθϊι μδημισ μφξιβιν ηγωιν.
χπιϊι φξιβι ξχριρ 753 ξιγδ 205-75-15, εςγλπϊι αψιωιεο δψλα. αηψϊι αφξιβ ζδ μΰηψ ωψΰιϊι ωιωπο ϊβεαεϊ ηιεαιεϊ ψαεϊ ςμ φξιβι ξχριρ (εβν μΰ διδ ξαηψ βγεμ μξιγδ δρτφιτιϊ).
ξΰζ δημτϊ δφξιβιν ΰπι ξψβιω ψςιγεϊ αζξο αμιξδ, θεεη δαμιξδ ωμ δψλα δϊΰψκ ξςθ. ΰαμ ξφγ ωπι δψλα πςωδ ιεϊψ ζψιζ.
ξιγϊ δμηυ αφξιβ 30.
ωΰμεϊ:
1.ξδ ξχεψ δψςιγεϊ?
2.δΰν ϊετςδ ξελψϊ?
3.δΰν ιω γψκ μθτμ αψςιγεϊ ΰε ωδο ξρϊγψϊ λΰωψ δφξιβ ιιωηχ ξςθ?
ϊεγδ
ψεςι
על רוב הטענות כיוון פרונט אמור לענות
בכל מקרה בד"כ מי שמרכיב לך צמיגים אמור להגיד לך לחזור אליו אחרי שבוע שבועיים
זה שהמרחק עצירה התארך מוזר לי כי הקטנת את קוטר הצמיג...
βμγιΰθεψ, ϊεγδ ςμ δξςπδ δξδιψ.
δψλα πρς ϊχιο ςν δφξιβ δχεγν. εΰϊ δδημτδ ςωιϊι ξριαεϊ ψιωει εωχθ πτωι αμαγ.
ιλεμ μδιεϊ ωΰϊδ φεγχ εωξψηχ δαμιξδ ζδ ϊηεωδ ωμι, ρδ"λ δημτϊι ΰϊ δφξιβ ΰϊξεμ.
δφξιβ δεϊχο αφξιβ ιωιψ - τϊη ϊχεδ (διε ΰγιαιν επψΰδ ωςαγε ιτδ), αξιγδ εμΰ ιρϊγψ ΰπι ΰλπρ ΰμιδν αϊηιμϊ ωαες.
ψεςι
μΰ διε ψςιγεϊ, δημτϊ φξιβιν εδϊηιμε ψςιγεϊ - ΰιζεο φξιβιν (βω μΰιζεο ηεζψ αφξιβ ιωιψ). λιεεο τψεπθ βν λγΰι μκ ξΰγ μςωεϊ, αλμ ξχψδ, ξλιεεο ωωιπιϊ ΰϊ ξιγϊ δφξιβ.
ΰιεπιχ 5 | β'ιτ CJ-7 1979 | διιμχρ 2015
διε: β'ιτ XJ φ'ψεχι 1994| διιμχρ 2008| διιμχρ 1997 | β'ιτ CJ-8 1989 | ρξεψΰι 1988
δϊμεπδ διΰ ςμ ψςιγεϊ ααμιξδ .
εμΰ ςμ ψςιγεϊ απριςδ .
ψςιγεϊ ααμιξδ ιλεμ μδιεϊ ςεγ ξςψλεϊ απερσ μφξιβιν .
ΰιφιχ
רעידות בבלימה אינן אמורות להיות קשורות לצמיג.
זה מעיד כל חופשים או צלחות בילום לא תקינות וכדומה.
לו הצמיד היה לא תקין הייתה מרגיש את הרעידות על בסיס קבוע (יכול להופיע במהירות מסוימת ומעבר לה )
תחזור למי שרכשת ממנו את הצמיג ותבדוק את האיזון שלו ואם הוא לא מצליח לאזן בדוק את הג'נט ולבסוף בקש שישלח אותו לחברה לבדיקה (אם אני לא טועה רקלמציה)
πΰιαι ϊωμν εαιεχψ
δεψγιϊι διεν ξςθ ΰειψ αφξιβιν μ28 εδψλα περς δψαδ ιεϊψ θεα εαεμν λξςθ μμΰ ψςιγεϊ. ΰπι ξχαμ ΰϊ δδξμφδ μαφς ΰιζεο ηεζψ.
μτπι ωαεςιιν ςωε μψλα ιιωεψ χε αθετ-βιψ ωλμμ θιτεμ αμξιν ΰηεψιιν, μΰ φιιπϊι ζΰϊ αδεγςδ δξχεψιϊ λι δψλα πρς ϊχιο μΰηψ δθιτεμ ειφΰϊι ξδπηδ ωδαεμξιν ϊχιπιν εχιωψϊι ΰϊ δψςιγεϊ μφξιβιν δηγωιν. αλμ ΰετο αθετ-βιψ ΰξψε μι μηζεψ λςαεψ ξρτψ ωαεςεϊ, ΰπι ΰβω βν ΰμιδν.
ψεςι
קוטר והיקף הצמיג השתנו בעקבות ההחלפה, אמנם שינוי מזערי אבל קיים.
קוטר הגלגל השתנה מ27.8אינצץ' ל27.2אינץ'.
והיקף הגלגל:
215/75/15 = 2210.11מ"מ
205/75/15 = 2162.98מ"מ
הוקטן ב47.13מ"מ
ההבדל בהיקף עלול להשפיע על תחושת הבלימה על אף היותו מזערי.
ההשפעה לרעה על תחושת הבלימה נובעת מהסיבה שגלגלים קטנים מסתובבים מהר יותר מגלגלים גדולים כאשר הספידומטר מראה מהירות X.
אני יודע שאני משועמם![]()
ωξψε ςμ χωψ