שלום ברק קודם כל תודה על המחמאה אני בהחלט כלומניק כמו כל אחד אחר שחי בין פשוטי העם שחיים פה ומנסים לשרוד עם מה שיש ואומרים תודה.
ייתכן שאולי לשד העדתי אין במה פה בפורום אבל הוא קיים וקיים בגדול הוא יכול להיות על בסיס חברתי ועדתי (מה תאמר אם עבדלה ירכוש דירה סמוך אליך ויביא את סמירה ששלשום אחיה נהרג בשכם על-ידי חייל צה"ל והוא יקים סוכת אבלים בחצר)
אני מוכן לקבל הסבר אחר לחנינה אותה קיבלה נעומי בלומנטל משימלה לצערי את הטיעון חרב אליה עולמה בעקבות מות בעלה לא נראה לי ואותנו (פשוטי העם) לא יחננו באותם נסיבות.
הבט קצת סביבך ותאמר לי כמה מאבטחים תכולי עיניים וללא מבטא רוסי יושבים בפתח הקניון הסמוך?
אצלנו ברחובות זה מחולק. בשער האחורי אני תמיד רואה רק אתיופים, בשער הקדמי רק רוסים ובשער העליון בד"כ רק אשכנזים. כשאני חושב על זה, מעולם לא ראיתי תימני שומר שם...
כמה יוצאי אתיופיה? כמה יוצאי חבר העמים.מי עובד בניקוי בית הספר של הבן שלך או של השכן?
אפס בבית ספר של האחיין שלי / בית ספר של בני דודים שלי / באונברסיטה שלי כולם אשכנזים... 
פתח עיתון במשרות ממשלתיות או אתרי דרושים ותספור כמה משרות מיועדות למיעוטים לצורך אפליה מתקנת (דרוזים ערבים) ואף ליוצאי עדות שונות המוזכורת פה?
לא מאמין באפליה מתקנת, מבחינתי אם אתה טוב, יקחו אותך, אם לא אז לא.
מרגיש מופלה? תתאמץ יותר! מצטער להגיד לך אבל הבנות עבדו קשה בשביל להתקבל לטיס, הדרוזים לקומנדו, ובעבר בזמן ש"בני המושבים" שלטו בצבא, הדתיים ליחידות המובחרות. אף אחד מאותם מגזרים לא קיבל הנחות הם קיבלו את המגיע להם בזכות ולא בחסד.
ובכלל 75% מעשירי ישראל התחילו ללא גרוש וסללו את דרכם לפיסגה (דרור יוכל לאמת אותי פה, כבר ראיתי כמה פעמים שידיעות הוציאו את מוסף 100 העשירים
) תריץ בגוגל ותראה כמה מתוכם אשכנזים, אני מבטיח לך - אתה תופתע. (למה רשמתי את אותם עשירים-=> תתאמץ תצליח, אל תבכה שיתנו לך כי לא נולדת שווה).
קפוץ לכפר ערבי או דרוזי בתחומי ישראל וספר לי על רמת התשתיות שם (כמובן שיש את ההסבר לשחיתויות).
נסה לסגור פרגולה ושבועיים אחרי זה פתח שירשור באוף טופיק: בני #$^%# 20,000 קנס על פאקינג פרגולה? למה שלא תבדוק כמה מהם מוציאים אישורי בנייה / משלמים ארנונה / היטלי השבחה (אני עובד בנדל"ן הנושא קרוב אלי...) ואז תחזור ותרשום על רמת התשתיות.
רמת תשתיות הנה נגזרת ישירה של איסוף תשלומים למוצרים ציבוריים ע"י האוכלוסיה בתחום. אין כסף = אין תשתיות.
אני מכבד את דעתך וגאה להיות כלומניק במדינת ישראל
וכמעט שכחתי הבן שלי הוא צבר דור 11 בישראל בן לאב ווזווז ואם אסלית.
ωξψε ςμ χωψ