. , .
, . , .
, - .
נדמה לי? או שהפורום הזה נהייה במה לכל אלה שצריכים לפרוק תסכולים?
בכל מקום כאן מתלוננים- אם זה על האימפוטנטיות של המשטרה, הממשלה, החברה, הגנבים, כל עניין חוקיות הספורט המוטורי והבירוקרטיה שמסביב.... ואני בטוח שיש עוד מלא דוגמאות שאני אפילו לא יודע עליהן....
זה כאילו שאנשים רואים/ קוראים/ שומעים חדשות ומבזקים, ואז באים לכאן, אם בשביל להתלונן כמה זה טוב או כמה זה רע, אם זה נחוץ או לא, ואיך זה פוגע בהם, ולמה וכמה ושלל דעות אחרות.
אם כלכך רע לכם פה.. למה אתם כאן?
הרי בארצות הברית ואירופה הרבה יותר טוב, ומזמן לא היינו שם במצב כזה או אחר.
ווגם אם כן- היינו פותרים את הבעיה בשיטה זו או אחרת שתהיה פי מליון יעילה יותר מאשר בארץ...
כלכך מציק לכם? במקום למצוא ולהאשים מישהו אחר שאמור לעשות את זה, קחו אחריות, ותפסיקו להתלונן.
חשבתי שפורום אני אמצא מעין מקום מפלט מכל החרא שברשת, ובמקום זה, הריח של החרא חזק פה יותר מאשר בחוץ.
חשבתי שבאתר ג'יפולוג מדברים על ג'יפים, ולא על כל מה שאנו מנסים לשכוח, גם אם רק לרגע, באמצעותם.
חוץ ממה שגיא כתב למעלה וזה נכון לפי דעתי יש דבר נוסף,
היה מסוק באויר, היו מישטרות ברחובות, היה לא מעט רעש באזור, אולי שאר העברינים הקטנים (בנתיים) יחשבו בפעם הבאה לפני פריצה קצת יותר אם שווה להם אחרי שבפעם הקודמת "בעל הבית השתגע", זה בטח לא יקרה אחרי פעם או פעמיים של כזה בלאגן ורעש, אבל אחרי מספר פעמים שהמשטרה תאכוף בצורה כזאת את החוק אני מאמין שהם ילמדו שהמשטרה אולי סוף סוף עושה משהו (חיובי מיבחינתינו) בנושא
- !
- ....