לשאלתך ,כבעל רכב כזה לשעבר (2003 ידני).
הרכב אמין מאוד -סוזוקי ,זו לא אגדה אורבנית.לא מבקר במוסכים למעט טיפולים שגרתיים .
ניתן לטפל לבד בקלות רבה ,יש את כל המידע באינטרנט,ויש נגישות ממש טובה לטיפול עצמי במנוע ,מה שמביא לחיסכון עצום , לא צריך להיות גאון גדול כדי לעשות בו טיפולים קטנים.
חלקי החילוף מקוריים של סוזוקי, עבור טיפול (מסננים וכיוצא בזה ) זולים מאוד.
צריכת הדלק שאני חוויתי ב 4 שנים עומדת על ממוצע של 1-10 משולב.
עלות ביטוח מקיף זולה (אני מצאתי ב 1500~ כולל כל השירותים ).
ביטוח חובה עלה לי 1480 ש"ח .
הרכב שלי היה מאוד משופר ולכן גם דרשתי מחיר גבוהה מהמחירון ,עם מספיק סבלנות גם קיבלתי את שביקשתי, השוק שלו חיי, אך לא כמו של הגימיני.(לפחות עבור הרכב שלי שהיה משופר ).
מבחינת נוחות נסיעה בכביש ,ללא שיפורים ,מדובר בחוויה מהנה (לטעמי),יציב וזריז מספיק עבור מימדיו,יחד עם זאת זה לא מזדה שלוש ,ולא תהיה ראשון ברמזור.
לגבי קילומטרז מקסימלי לקנייה-ראה ,יש בשוק כיום היצע אדיר של רכבים מיד ראשונה שטופלו במורשה ,עם חלקים מקוריים ,חפש כזה ,עם קילומטרז סביר (20K~ לשנה )ללא טראומות,אם מצאת אחד עם 100K~ וודא כי החליפו את רצועת התזמון בחברה ,(אחריות) ובדוק לגבי חיישני החמצן,הם מתים באיזור ה 100K -לא סיפור יקר מידי וגם לא מהותי ,זו הבעיה היחידה בה ניתקלתי במשך כל ה 4 שנים , מ90K עד 130K ק"מ שבהם הרכב היה אצלי .
שורה תחתונה ,מומלץ מאוד(לפחות מבחינתי),עם שיפורים קלים ,תוכל להינות משתי העולמות ,ללא השקעה גבוה ,סיפוק אדיר במחיר שפוי (אפילו זול -יחסית לימי כסטודנט).
לך על זה .
נ.ב
אל תלך על גימיני ,רכב מצויין עם שוק חולני,אך קטן וGV עם שיפורים קטנים ,לטעמי מספק יותר .
גילוי נאות :
את שלי מכרתי(תוכל לראות ולקרוא מעט עליו בפורום).
בהצלחה ,סע בדרכים טובות.
שמרו על קשר