Close
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 21 עד 28 מתוך 28
    חבר רשום bizon's Avatar

ברירת מחדל תגובה להודעה: בעיית בטיחות בסיקס עזרה בבקשה

היום כמה וכמה חברים ראו את הרכב ואמרו שהוא במצב טוב מה שכן תיבת ההגה תוחלף בורג האלן מוברג עד הסוף ושקוע פנימה לגביי הפרנויה המוזרה שלי כניראה שבאמת צריך להיתרגל היום ההגה כבר הרגיש לי יותר טוב והתחלתי לטפל בחשמל יש אורות סוף סוף )))
    איפה אמורים לשים שמן ברכב הזה חוץ מהמנוע כמובן ומה הן פיטמות גירוז איך זה ניראה??

ברוך הבא למישפחת בעלי הסיקסים
    אם אתה מעוניין בעזרה ויעוץ טכני ישנם ממש לידך שני אנשים יקרים אשר חיים ונושמים סיקסים כחלק מדרך חיים : אחד שמו יקי והוא מייסד מועדון הסיקס והסופה הישראלי - טלפון : 054-8014495 , ואילו השני שמו בנצי האחראי על השקשוקה במועדון ובעל מוסך באריאל והטלפון שלו 050-8955630 .
    אני בטוח ששניהם ישמחו לעזור ולתרום מהידע הרב שלהם .
    אילן

נ.ב. גם כאשר אני רכשתי את הסיקס שלי הוא שייט באופן מפחיד ואילו היום גם במהירות של 130 קמ"ש וצפונה הוא יציב לחלוטין . זאת בעיה שניתן לפתור לא להיתיאש ולהשלים עם המצב .

חבר רשום bizon's Avatar

את בנצי אני מכיר כבר הרבה זמן ואין עליו !!! הבעיה שלא תמיד יש לו זמן (מין הסתם הוא חנוק בעבודה) כשאני חוזר מהעבודה הוא כבר סגור לצערי
    את יקי אני מקווה ליפגוש מחר וליספוג כמה שיותר מידע
    דרך אגב איך פתרת את בעית היציבות אצלך אני ממש רוצה לדעת כי עד עכשיו אמרו פשוט להיתרגל

חבר רשום six 4 life's Avatar

טוב אז היום הסתבר לי שאני מכיר את הבחור שממנו קנית את הג'יפ, ואכן הג'יפ הן מכנית והן מבחינת שלדה במצב מעולה.
    הבנתי גם שעשית טעות פטאלית והתייעצת עם ליצנים שהפחידו אותך עד העצם והחלטת לחזור בך מהקניה. אז כמובן שכל אחד וההחלטות שלו, לטוב ולרע.
    אני רק יאחל לך דבר אחד והוא הלוואי ותמצא סיקס שמגיע לפחות לחצי מהרמה הכללית של הסיקס הזה, בפחות מכמה חודשים של חיפושים.

בהצלחה בהמשך.

חבר רשום bizon's Avatar

טעות ידידי כניראה שאתה לא מכיר כל כך את הכלי המדובר המנוע נהדר השילדה לא !!! תושבות גמורות קפיצים אחוריים 8 בצד ימין 10 בצד שמאל תיבת הגה גמורה צינורות וואקום גמורים תושבות קפיצים עם רווח של 5 ס"מ שעון לחץ שמן לא תקין צמיגים ככה ככה אבל לא נורא משאבת דלק עייפה ועוד ועוד ועוד אני מקווה שאני לא ימצא גי'פ בחצי מהרמה של הגי'פ המדובר
    תאמין לי שלמדתי המווון בסופש האחרון אני רק יכול לומר שליקנות מנוע ב17k נישמע לי קצת מוגזם

נ.ב
    ה"ליצנים" שאתה מדבר עליהם זה אנשים שחיים את זה כבר מספיק שנים וצברו ניסיון אדיר בכל מה שקשור לנושא לא הייתי ממהר לחלק כינויים מה גם שזה פשוט לא לעיניין
    עד אז יום ניפלא שיהיה לך

ציטוט נכתב במקור על ידי bizon צפיה בהודעה
    טעות ידידי כניראה שאתה לא מכיר כל כך את הכלי המדובר המנוע נהדר השילדה לא !!! תושבות גמורות קפיצים אחוריים 8 בצד ימין 10 בצד שמאל תיבת הגה גמורה צינורות וואקום גמורים תושבות קפיצים עם רווח של 5 ס"מ שעון לחץ שמן לא תקין צמיגים ככה ככה אבל לא נורא משאבת דלק עייפה ועוד ועוד ועוד אני מקווה שאני לא ימצא גי'פ בחצי מהרמה של הגי'פ המדובר
    תאמין לי שלמדתי המווון בסופש האחרון אני רק יכול לומר שליקנות מנוע ב17k נישמע לי קצת מוגזם

נ.ב
    ה"ליצנים" שאתה מדבר עליהם זה אנשים שחיים את זה כבר מספיק שנים וצברו ניסיון אדיר בכל מה שקשור לנושא לא הייתי ממהר לחלק כינויים מה גם שזה פשוט לא לעיניין
    עד אז יום ניפלא שיהיה לך
    או אה שעון לחץ שמן לא תקין? אלוהים איזה מכונת מוות:grin::grin:
    מספר קפיצים לא זהה מאחורה? שיט!! מה זה סיקס ממוצע?!@?:grin:
    צינורות ואקום גמורים? א-ל-ו-ה-י-ם !!:grin::grin:
    תיבת הגה גמורה- יכול להיות, אין סיקס מושלם
    שלדה לא טובה? זו כבר בדיחה אמיתית .

עוד דבר יפה זה, שאתה קורא לרכב עם מנוע אחרי אוברול, גיר משופץ עם 20 ק"מ עליו,טרנספר מצויין, סרנים פיקס, בודי אחרי פחחות וצבע, שלדה תקינה, רביעיית צמיגי MTR במצב מצויין, וטסט לכמעט 8 חודשים- מנוע ב17K :mrgreen:

ולגבי הנ.ב. שלך
    אני יודע בדיוק עם מי התייעצת, וזאת גם הסיבה שאמרתי לך שהתייעצת עם ליצנים.

בכל אופן כמו שאמרתי כל אחד והבחירות שלו והתוצאות שלהן, מאחל לך בהצלחה בהמשך.

חבר רשום bizon's Avatar

אני לא מבין אתה כועס ?????
    הדברים נעשו ברוח טובה אני נימנע מלפרט יותר מידיי ואם הג'יפ כזה אטרקציה אתה מוזמן ליקנות אותו לא באתי לריב עם אף אחד בסך הכל אני חדש בתחום ומנסה לא ליפול יש דברים שהם גדולים עליי כלכלית ולכן אני לא ניכנס אילהם אני ממש לא מבין את הנימה המזלזלת שלך לא כולם נולדו עם ידע וניסיון

אני חלילה לא כועס באמת שאין לי על מה, כתבתי את מה שכתבתי כי חבל שהכניסו בך כזה פחד כללי ובלי קשר לרכב הזה.
    לזלזל בך אני ממש לא מזלזל, כולם מתחילים מאיפשהו וזה ממש לא היה הרעיון.
    אני רק מקווה שמאוחר יותר לא תתבדה, ומאחל לך שוב, בהצלחה בהמשך.

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

נושאים דומים

1. תגובות: 213
    עדכון אחרון: 25-03-21, 11:58
  2. בעיית בק פאיירים לא מובנת ת עזרה דחופה !!!
    על ידי mizkobi בפורום פורום ג'יפ סופה ורנגלר YJ/TJ
    תגובות: 11
    עדכון אחרון: 17-01-09, 23:02
  3. צריך עזרה בעיית קלאץ'
    על ידי shai32 בפורום פורום רכב שטח 4X4 כללי
    תגובות: 0
    עדכון אחרון: 02-11-08, 16:09
  4. בעיית ואקום עזרה בבקשה !
    על ידי JONIFREESTYLE בפורום פורום רכב פולסייז אמריקאי
    תגובות: 0
    עדכון אחרון: 12-03-07, 19:38
  5. בעיית בלימה בדיפנדר, צריך עזרה