ת'אמת היה מוזר לראות את כל הדברים נכנסים חזרה לרכב ואפילו נשארה מגירה גדולה פנוייה.
המשך עבודה ותוצאות,
גיא
באדיבות רכס, משטח צף בגובה 12 ס"מ, יש מקום לשולחן !!!, מיכל מים 51 ל', אפשר להתקלח !!!, 2 מגרות עמוקות, שיהיה לאישה ;-)
גיא
ה-רדר
סוכן ביטוח לכל סוגי הביטוח והפתרונות הפיננסים.
ת'אמת היה מוזר לראות את כל הדברים נכנסים חזרה לרכב ואפילו נשארה מגירה גדולה פנוייה.
המשך עבודה ותוצאות,
גיא
ה-רדר
אפשר פרטים על המקרר האימתני שיש לך מאחורה???
ועל מה הוא עובד?? [המצבר / ממיר]
ה-רדר
נראה מעולה תתחדש
רכס כן ירבו
זה בדיוק המקרר שיש לי: http://www.r-k.co.il/Product.asp?Pid...D=713&Cat2ID=0
לגבי עלות, כמו שרכס הבטיח 30% הנחה ממחירון רכסים, מבצע למפגש ג'יפולוג. או במילים אחרות כל כך מפתה שאי אפשר לסרב
גיא
ה-רדר
ד"א, אתמול הסתבר שגנבו לי את הכובע של השנורקל (שיתפסו אותם חזירים עם שפעת), אם יש למישהוא זרוק אשמח.
גיא
ה-רדר
מגרות עמוקות, שיהיה לאישה
חלאה! אתה זורק את אשתך במגירה?
יוני5
LandRover makes me feel like God - full of mercy
היילקס 95, "31, נעול כפול
מדינה חופשית. אתם לא חייבים להסכים איתי. אתם יכולים להמשיך לטעות.
המדף המרחף לא קצת בעייתי אם נתקעים דברים מתחתיו?
הוא בעובי כזה שאפשר להכניס יד/שואב אבק בקלות?
הגובה למדף 13 ס"מ. אין בעיה להכניס יד לנקות וכד'. וצריך לראות כמה דברים נכנסים שם בשביל להבין, כולל: היי ליפט, מוטות ציליה, סט בוקסות גדול, עת חפירה,שולחן של רכס, 3 רצועות (1 קצרה,2 ארוכות), מחבת רומאית, סט כבלים ויש עוד ששכחתי....
הבעיה היחידה שאני חושב עליה היא תקלה במשאבת דלק שתדרוש החלפתה ופרוק כל המתקון לצורך כך, גם לא נורא. הכל מתחבר עם ניטים. 15 ד' עם מקדחה נטענת והכל בחוץ...
גיא
ה-רדר
עבודה יפה !
סחטיין לרכס ...
שים לב שלא תיהיה "בטן" עם הזמן במדף עץ הזה - יש עליו הרבה כובד ועם קצת לחות - זה מתכון לבטן אם אין לו תמיכה באמצע.
אמיר.
I must not fear. Fear is the mind-killer.
לגבי לחות אין דאגה, מדובר בברי'צ (דיקט ימי) בעובי 12 מ"מ.
הבטן נלקחה בחשבון, יש תמיכה באמצע בחלקו האחורי של המדף (צמוד למושבים) וכל היחידה העליונה (מיכל ומגירות) מחוזקים זה לזה ולמדף כך שיש פיזור עומס לא רע. עדיין עם תווצר בטן תיוצר תמיכה נשלפת (קורה מתקפלת) שתאפשר תמיכה וגישה לכל חלל האחסון. יש לציין שהכל השערות ועדיין לא העמסתי משקל מירבי על המדף.
תודה על ההארה.
גיא
ה-רדר
שמרו על קשר