ма, биз ебиз ан ма дтбйше аеъе иси.
б15K аъд черд шлб рест етебг лемм иси бъечу. мечз жоп абм оецайн.
арй отерййп мчреъ cj 8 бслен щм 15K
дщамд щмй лфй щрйъп мшаеъ жд дан лгай мчреъ "сйчс"щтог дшбд ...лод щрйн ..
емдлеейп аеъй мвбй ъчмеъ щтмемеъ мдйеъ бвмм щтог дшбд жоп еод мбгеч , отбш мод щшщен фд богшйлйн баъш ,чшаъй аъ лм огшйлй дчрййд .
ъегд ошащ млм дтерйн
ма, биз ебиз ан ма дтбйше аеъе иси.
б15K аъд черд шлб рест етебг лемм иси бъечу. мечз жоп абм оецайн.
ъегд . чйбмъй . офрйн .
15K жд фзеъ ае йеъш дслен щъвйт мйщеш че бсйсй
мшлб щтеог ан ма йеъш
ма щемм длем щамд щм зойш бсйсй
йщ ощдеа бщйшщешйн азшерйн
щфйшсн вйф щм геге б22K
рщот отрййп
айп мй дшбд од мзгщ, шлб щтог дшбд щрйн жд йлем мдйеъ оцеййп мой щшецд мчреъ шлб мфшейчи щйфех лммй лй жд од щдеа озфщ, евн аж ма бозйш джд
бозйш щм 15K ма чм моцеа (абм афщшй) ощде иеб, рест етн шйщей, абм гй биез щлм од щрест йцшйк дщчтд лсфйъ чирд ожаъ щм вйф щма рст осфш щрйн.
- жд од йщ етн жд ррцз!
- дцйбеш оиеоин емлп дцйбеш ощмн ....
ъегд млемн тм дъвебеъ ..
ма двжоъй. жд рлеп щазшй д15K йщ тег лод амфйн тм ййщеш че абм вн ан деа йчрд шлб б30 аму деа йцишк мййщш че.
мвбй щрй дзбш'д дазшерйн,
арй осъебб фд баъш осфйч жоп лгй мгтъ щщрйлн йегтйн од аън аеошйн .
йзг тн жаъ 15K жд од щйщ мй мдщчйт тм вйф .
ослйн тн жд щод щаъд ощмн жд од щаъд черд ,арй ацишк мдъоегг тн жд.
елп блм очшд арй атщд ййщеш че .елп аъ шебе бтцой (тн тжшълн дагйбд - отм гфй даъш)
еблм очшд ъегд тм ддтшеъ щлп дп вн дашеъ ...
ъмей од оцбе.
чз бзщбеп ййщеш че ойрйомй,тег лод амфйеъ..щеб,ъмей боцб.
чз тег бзщбеп ,тмеъ дисийн лащш дйд оещбъ.
абм ан дмб аеош...аж мк тм жд .
шч ам ъвйг щма аоше мк.
лй сйчс черйн одмб ,ае ма черйн блмм!
дйй шерй
арй йегт щййщеш че темд лсу абм "лод амфйеъ"..
оод щарй дбръй :
дзмфъ лм дщорйн щйщ бвй'ф,
вйшеж щм лм дочеоеъ щцшйк ,
дзмфъ фймишйн ерйчей лммй ,
ийфем шцйрй лемм фмвйн еотшлъ дцъд ецйрешеъ щдътййфе ,
рйчей стфъ фмйид ,чшбешиеш елйееп щме .
жд бъеш щмб шащеп - абм жд ма овйт м"лод амфйеъ"..
аж арй ащоз ан ъъшен орсйерк од тег цшйк б"ййщеш че" лгй щарй адйд оелп млк ..
бъегд ошащ
аъ од щлъбъ ,аъд йегт бтшк тмейеъ щм жд.
шч азшй щъъзйм мрет тн двйф ,йъвме фъаен гбшйн щма аъд ема арй зщбре тмйдн.
аъд йлем шч мрсеъ емдтшйк ае мцфеъ.
абм дсйчс деа зйгд аойъйъ ,емлм сйчс д'щийчйн' щме.
дщорйн ,двйшежйн,дзйжечйн дн гбшйн бсйсййн.
гшк авб ,арй тгййп ма рйчйъй щен стфъ фмйид....
абм лм дотшлеъ блмйн йщрйн аме ,лбш тбше ощде+.
дзм огмч ,ооцеу ма тебг,лй зйееи,лй оцеу,лй щтеп ма тебг ,елм гбш щаошъй жд лсу,лсу.
ежд ан аъд оифм бтцок,аж шч тмеъ змчйн.дйлп тмеъ тбегд щм бтм очцет ,ан аъд ма йегт мбг??
ойлм оиеру,ае оречб,двешн мсъйоеъ бчшбешиеш щшч рйчйъ жд тъд ...етмд мк X лсу..
цршъ режмъ,йбщд,отелд щаъд тгййп ма йегт мод айп мк сфйчъ гмч лое щцшйк...
аемй ощабъ гмч долрйъ щмк тййфд\...?еаемй йщ мк чеобйръ ощабъ 'себше" шзорд мййцмп?
арй очеед щаъд оъзйм мдбйп од дощотеъ щм "лод амфйеъ"
ежд шч мвбй отшлъ дгмч.
ейщ бвйф щмк тег лод елод отшлеъ?
едвйф щмк тог лод елод щрйн!
дййъй йлем мдощйк емлъеб абм тег оти йен лйфеш...
аж арй зййб мдощйк.
очеед щфъзъй мк цедш мтемн дсйчсйн дзбеийн едтййфйн..едоишйфйн щмре..
щъдйд мк щрд иебд ,щръ двйф!
йщ бзеш бщн ашж тн сйчс щоаег лгай мшаеъ
гбш айъе аемй деа тег молйшд
зфщ аеъе ъзъ дщн sixl4ife
илрай олереъ лбйсд www.idangold.co.il
יישור קו?
אני נמצא עכשיו בתחילתו/עיצומו של יישור קו. אמנם לא לסיקס אלא לסופה, אבל זה די דומה.
הבאתי את הג'יפ בנסיעה, העמדתי אותו וסימנתי את כל הרג'קטים הידועים לי עוד מתהליך הבדיקה לפני הקנייה, ואז התחלתי לבדוק אותו לעומק ממש, כלומר לפרק כל מיני דברים חשודים ולהסתכל לתוכם פנימה. ברור שמצאתי עוד כמה בעיות שדורשות התייחסות... ואז תכננתי את יישור הקו כמו מבצע צבאי, כתבתי לי רשימה מסודרת, לפי סדר עדיפויות.
אבל בתכל'ס - וגם זה כמו במבצע צבאי, יש גם בלת"מים וגם לא מעט משקל למזל... ועד שיישור הקו יסתיים אני לעולם לא אדע כמה הוא באמת יעלה. עד עכשיו, כל הרג'קטים שאני מדבר עליהם הם רק "דברים קטנים". שום דבר מכני או קריטי: פה יוניט, ושם מחז"ש, וצלב, וצינורית, ועוד צינור גומי אחד, ועוד שניים, וכאן חור קטן של חלודה וכאן חסרה גומיה, ובקליט שבור קטן, ונורה, ופיוז שחסר ועולה רק שקל-שניים, ומכסה שבור כאן ושם... רוב הדברים ניתנים לתיקון בתנאי החצר, חלקם אפילו לא מצדיקים פתיחת ארגז כלים כי אפשר להסתדר גם עם לדרמן... אבל יש גם דברים שאתה מפרק מהג'יפ ומוסר לאיש מקצוע כמו שיפוץ דריישפט למשל. וכל דבר קטן עולה בהתאם גם סכום קטן. קטן יחסית... פה 100 שקל ושם 50 שקל, ועוד 200 ועוד 500 ועוד 100 ועוד 500.... חלק מההוצאות הקטנות הן לא על חלקים אלא על חומרים למיניהם: שמנים, תרסיסים, בוקסה שבדיוק חסרה ובגללה כל העסק תקוע... גם אלה עולים כסף - כסף קטן, דו ספרתי.... משהו שאנחנו לא סופרים. אז זהו - שאני כן סופר.
כל הסכומים הקטנים האלה מצטרפים לכדי סכום גדול. וכן - הוא נמדד באלפים, הרבה אלפים.
אפשר לפרוש את יישור הקו הזה לאורך תקופה כדי שהבומבה לא תבוא בבת אחת אלא תתחלק לתשלומים... אבל אני לא יכול להתחמק מזה. ואנחנו מדברים כאן על ג'יפ במצב מצויין לגילו, שבעיקרון הוא תקין, חדיש בהרבה גם מהסיקס הכי חדש, יומיומי גם אצל בעליו הקודם וגם אצל זה שלפניו, ג'יפ שנוסע טוב וחזק, עם טסט ארוך, אוטו מסודר ובעיקרון אפילו יפה.
ואתה מדבר על מה? על סיקס ישן, שעמד תקופה ארוכה.
סיקס הוא אוטו פשוט עם חלקים זולים שקל לתחזק ולתקן לבד. אבל כל רכב שעמד הרבה זמן הוא פוטנציאל למלכודת-הוצאות רצינית. מכלולים תפוסים/חלודים, צינורות יבשים, נזילות... אתה עלול לגלות שאין לזה סוף, או שהסוף רחוק, ויקר.
לא בכדי, הג'יפים הכי אמינים, כולל סיקסים, הם אלה שנוסעים ביום-יום. אצלם תמצא בדרך כלל רג'קטים במכלולים מתבלים כמו צמיגים, מצמד, אולי בלמים לקראת החלפה... דברים כאלה.
לגבי הסיקס שאצל ארז - אני בספק אם עדיין אקטואלי... אבל אם כן, זה ג'יפ מדהים, מטוס אמיתי. הוא בהחלט צריך השקעות מסביב ולא מעט ליטופים, אבל למי שמחפש סיקס טוב כדי לבנות ממנו משהו טוב - הג'יפ הזה מומלץ.
ма терд бфешен
мщамеъ, чещйеъ, тцеъ, ъебреъ, ра мфреъ бд"ф
על לא דבר חביבי.
שתהיה לך שנה טובה וקנייה טובה.
ма терд бфешен
мщамеъ, чещйеъ, тцеъ, ъебреъ, ра мфреъ бд"ф
аъд ма йлем мчреъ емъзжч сйчс, ае лм в'йф жем азш бслен щм 15K .
ам ъзщеб тм жд афйме.
щоше тм чщш