Close
ςξεγ 2 ξϊεκ 3 ψΰωεοψΰωεο 123 ΰηψεοΰηψεο
ξφιβ ϊεφΰεϊ 21 ςγ 40 ξϊεκ 50

αψιψϊ ξηγμ ϊβεαδ μδεγςδ: μξδ ???? (ωεθψιν) ( ωπδ θεαδ )

ωξς, βιΰ, βν ΰπι μΰ ΰεδα μψΰεϊ ιεϊψ ξγι πιιγεϊ αλαιωιν...
    ΰαμ αηιιΰϊ ψαΰχ. αψΰω δωπδ? λωιω ιεϊψ τχχιν ξϊπεςδ? λωπδβιν ωιλεψιν ςιιτιν εξςεφαπιν ςμ δηεϊπϊ, ιεϊψ ξγι λΰμε ααϊ ΰηϊ, περςιν μιγκ αλαιω ΰηψι ρςεγϊ δηβ? λωλξεϊ δδϊψςεϊ μτιβεςιν ξρεβ τη"ς ωγεψωιν ξελπεϊ μδφαϊ ξηρεξιν αζξο ΰτρι διΰ αωιΰ? γεεχΰ ΰζ ΰϊδ πζλψ μφςεχ? εξδ ΰϊδ φεςχ? ξιμιν αμι ωεν ςεξχ, ρϊν δωϊμηεϊ ωμ ςψα ηβ. πε, αΰξϊ.
    ξιεϊψ, αΰξϊ ξιεϊψ. ιω αιχεψϊ, ειω ρϊν. ζδ ρϊν.

ΰρσ.
    "scars are tattoos with better stories"
    ΰιο ϊλπιϊ. ηιιν. πχεγδ.
    δχξτψ - VW TYPE 2 1978 | δθπγψ - διιμχρ 2008

ηαψ ψωεν βιΰ's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Dec 2002
    ξιχεν
    ΰζεψ ηιεβ ... ϊτερ
    δεγςεϊ
    18,023

λμ ζδ θεα ειτδ, ψχ ΰν διιϊν ξρϊλμιν ςμ δωςδ ωαδ πιλϊαδ δδεγςδ, ζδ διδ ααεχψ αιεν ωιωι. ααεχψ, δλαιωιν διε ψιχιν μβξψι.
    δδϊπτμεϊ ΰν διϊδ - δβιςδ αςψα, μτηεϊ μτι βμβμ"υ.

ααεχψ ωμ ιεν ωιωι, ψεα δΰπωιν διε αρετψ. εΰπι χθτϊι ραψριν.

ΰπι μΰ ηεωα ωΰπι ξϊμδν εΰπι μΰ ηεωα ωζδ ρϊν.
    ΰπι ψεφδ ωιπει εΰπι ξλεεο μωιπει.

εαεςζ, αΰξϊ ΰιο ωεν ριαδ ωϊιχη ΰϊ ζδ μτριν ΰιωιιν. ΰπι μΰ τεπδ ΰμικ λλδ εΰπι μΰ ηεωα ωΰϊδ φψικ μςωεϊ ΰϊ ζδ βν.

μιμδ θεα.
    φεςπιδ ..

φιθεθ πλϊα αξχεψ ςμ ιγι boaziko φτιδ αδεγςδ
    μΰ δρτχϊι μτψρν ΰϊ δϊβεαδ δζε ελαψ περτδ δεγςδ περτϊ ωμ ξιχι:
    "ηϊεν αρμς"
    λκ δεΰ λϊα ςμ ϊβεαϊκ.
    ωιν μα λξδ ξδψ δϊβεαδ ωΰπι λϊαϊι ωξϊιιηρϊ μγψκ αδ βιΰ αηψ μδμιο ςμ δωεθψιν δτκ μωψωεψ ςμ τεςμδ ωμ δξωθψδ.
    ςμ λο λϊαϊι τετεμιζν - ϊλϊεα ΰϊ δξιμδ ξωθψδ εΰπωιν ιχτφε.
    μξδ δειλεη πρεα ραια δξωθψδ?!
    ιω ειλεη ςμ δξωθψδ?
    ξιωδε λϊα τδ ξωδε ωξδμμ ΰϊ τεςμδ ωμ δξωθψδ ωγεψω θιςεπιν λπβγ?!
    ΰζ μξδ βν ΰϊδ, βν βιΰ, βν ωψιτεο εβν ξιχι ξςμιν θιςεπιν αειλεη ωπρεα ραια πεωΰ ΰηψ?!
    μξδ? ζδ αγιεχ ξδ ωλϊαϊι μβιΰ:
    "δαςιδ δςιχψιϊ διΰ ωαχμεϊ δωϊμηειεϊ λΰμδ ιξφΰε χδμ ΰεδγ"
    ζε δρλπδ.
    ΰραιψ μκ μξδ ξιχι λϊα "ηϊεν αρμς"...
    λξδ ΰϊδ περς αλαιωιν??? μΰ ιεγς ,ΰαμ ΰπι δξεεεο...εϊξιγ ξωϊγμ μτι ηεχι δϊπες,
    πιζδψ,εξωϊγμ μδιϊηωα αΰηψιν,ΰτιμε αηπιεϊ...ςγ λγι λκ ωφεηχιν ςμι "λωΰπι ςεφψ αςφεψ,ΰπι ιεψγ μαγεχ ΰϊ δβμβμιν ωλεμν ςφψε",,,εμξδ λμ δδχγξδ δζε?
    λωΰπι περς ξΰιμϊ γψκ ψξεο,,,εΰπι ΰεξψ δψαδ μΰ λεμν, θριν ων,,,αξδιψεϊ ωδψλα ωμι μΰ ξλιψ μΰ ιεγς εμΰ ιβις,λωξβιςιν μςμιεϊ ωμ ψξεο,ΰπι ψεΰδ πιιγϊ ςεξγϊ αφγ,ωπι ωεθψιν,ιεωαιν,ξςωπιν(μαψιΰεϊ)ωεϊιν χτδ(ΰμσ τςν μαψιΰεϊ)ΰαμ ξδ ψΰε ΰϊ "δπβξω" ωμι,λγαψι μιΰεψ...δετ..δπδ χεψαο!!!!ιωψ ςφεψ αφγ,εξϊηιμιν δωΰμεϊ,δψωιεπεϊ,,,εΰζ, δφξιβιν μΰ ηεχιιν,,,,(δν αψωιεο...)ΰιτδ δλπτεπιν?(ξι ξηιια??)εμΰ μχτευ λμ δηλξιν,,,ΰιο ηεχ ξηιια μλκ!!!ωΰπι ωεΰμ ΰεϊν:μξδ δν μΰ περςιν αλαιω,εξπριν μϊτερ ΰϊ δπξδψιν ,αμωεο δςγιπδ,ΰϊ ςεχτι δχε δμαο,ΰϊ δξεαιμ δςπχ ωπερς ΰηψι φξεγ ςγ λγι λκ ,ωΰπι ξρεβμ μψΰεϊ ΰιζδ πεψεϊ ιω μξωΰιϊ αϊεκ δτπρ....ξδ ςεπδ μι δηεφτο...λο λο δηεφτο..."ξδ ΰϊδ ξπρδ μμξγ ΰεϊι ΰϊ δςαεγδ ωμι??ξδ ΰπι ςεαγ ΰφμκ?(μιγιςϊε...λο!!!ςαεψι εςαεψ λμ δΰζψηιν!!!!) ΰπι μΰ ξϊμδν ωιω ξωθψδ...μδιτκ ζδ θεα,,,ΰν διε ςεωιν ΰϊ ςαεγϊν πΰξπδ!!!
    μΰ ΰιλτϊ μι ωιςωε αιχεψϊ ψωιεπεϊ...ΰαμ μξδ μδθιω ΰϊ δαοΰγν???
    ΰαμ ξδ ...ϊςωδ πιρει...ϊϊχωψ μξωθψδ,ελωιςπε μκ (ςγ ωιςπε μκ...)ϊβιγ μδν ωΰϊδ ψεΰδ ΰπωιν ηωεγιν ΰφμκ αψη,μΰ διϊτψφεϊ,μΰ βπιαϊ ψλα..ρϊν ηωεγιν...ϊτπιν,ϊμξγ,εϊαιο ΰϊ δϊωεαδ ωμ ΰεϊδ ιεξπΰιιϊ ξωςεξξϊ...ΰε ιεξπΰι...εςγ ωιωμηε πιιγϊ........διφηχϊδ ΰεϊι....
    λο ξωθψϊ δϊπες ,διεν αξϊχεπδ....ξ ι ε ϊ ψ ϊ ! ! ! !!

ΰημδ ωπδ ,αψιΰεϊ ,τψπρδ ,εΰεωψ!!!
    ξιχι
    ξδπριεο....βν ϊεμςϊ αρεσ μεξγϊ !!

ηαψ ψωεν boaziko's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Aug 2004
    ξιχεν
    ϊμ ΰαια
    δεγςεϊ
    560

φιθεθ πλϊα αξχεψ ςμ ιγι rikmik φτιδ αδεγςδ
    ΰραιψ μκ μξδ ξιχι λϊα "ηϊεν αρμς"...
    λξδ ΰϊδ περς αλαιωιν??? μΰ ιεγς ,ΰαμ ΰπι δξεεεο...εϊξιγ ξωϊγμ μτι ηεχι δϊπες,
    πιζδψ,εξωϊγμ μδιϊηωα αΰηψιν,ΰτιμε αηπιεϊ...ςγ λγι λκ ωφεηχιν ςμι "λωΰπι ςεφψ αςφεψ,ΰπι ιεψγ μαγεχ ΰϊ δβμβμιν ωλεμν ςφψε",,,εμξδ λμ δδχγξδ δζε?
    λωΰπι περς ξΰιμϊ γψκ ψξεο,,,εΰπι ΰεξψ δψαδ μΰ λεμν, θριν ων,,,αξδιψεϊ ωδψλα ωμι μΰ ξλιψ μΰ ιεγς εμΰ ιβις,λωξβιςιν μςμιεϊ ωμ ψξεο,ΰπι ψεΰδ πιιγϊ ςεξγϊ αφγ,ωπι ωεθψιν,ιεωαιν,ξςωπιν(μαψιΰεϊ)ωεϊιν χτδ(ΰμσ τςν μαψιΰεϊ)ΰαμ ξδ ψΰε ΰϊ "δπβξω" ωμι,λγαψι μιΰεψ...δετ..δπδ χεψαο!!!!ιωψ ςφεψ αφγ,εξϊηιμιν δωΰμεϊ,δψωιεπεϊ,,,εΰζ, δφξιβιν μΰ ηεχιιν,,,,(δν αψωιεο...)ΰιτδ δλπτεπιν?(ξι ξηιια??)εμΰ μχτευ λμ δηλξιν,,,ΰιο ηεχ ξηιια μλκ!!!ωΰπι ωεΰμ ΰεϊν:μξδ δν μΰ περςιν αλαιω,εξπριν μϊτερ ΰϊ δπξδψιν ,αμωεο δςγιπδ,ΰϊ ςεχτι δχε δμαο,ΰϊ δξεαιμ δςπχ ωπερς ΰηψι φξεγ ςγ λγι λκ ,ωΰπι ξρεβμ μψΰεϊ ΰιζδ πεψεϊ ιω μξωΰιϊ αϊεκ δτπρ....ξδ ςεπδ μι δηεφτο...λο λο δηεφτο..."ξδ ΰϊδ ξπρδ μμξγ ΰεϊι ΰϊ δςαεγδ ωμι??ξδ ΰπι ςεαγ ΰφμκ?(μιγιςϊε...λο!!!ςαεψι εςαεψ λμ δΰζψηιν!!!!) ΰπι μΰ ξϊμδν ωιω ξωθψδ...μδιτκ ζδ θεα,,,ΰν διε ςεωιν ΰϊ ςαεγϊν πΰξπδ!!!
    μΰ ΰιλτϊ μι ωιςωε αιχεψϊ ψωιεπεϊ...ΰαμ μξδ μδθιω ΰϊ δαοΰγν???
    ΰαμ ξδ ...ϊςωδ πιρει...ϊϊχωψ μξωθψδ,ελωιςπε μκ (ςγ ωιςπε μκ...)ϊβιγ μδν ωΰϊδ ψεΰδ ΰπωιν ηωεγιν ΰφμκ αψη,μΰ διϊτψφεϊ,μΰ βπιαϊ ψλα..ρϊν ηωεγιν...ϊτπιν,ϊμξγ,εϊαιο ΰϊ δϊωεαδ ωμ ΰεϊδ ιεξπΰιιϊ ξωςεξξϊ...ΰε ιεξπΰι...εςγ ωιωμηε πιιγϊ........διφηχϊδ ΰεϊι....
    λο ξωθψϊ δϊπες ,διεν αξϊχεπδ....ξ ι ε ϊ ψ ϊ ! ! ! !!

ΰημδ ωπδ ,αψιΰεϊ ,τψπρδ ,εΰεωψ!!!
    ξιχι
    εδπδ ζδ ξξωικ..
    ϊεγδ μκ ξιχι.
    ηιζχϊ ΰϊ θςπεϊι.
    "...ΰϊ ζελψϊ ΰικ πτβωπε λΰο μτπι ωπδ?
    ςμ ιγ δωιαψ δξθτθσ δβ'ιτ ωμι ηπδ..."

εδπδ ζδ ξξωικ..
    ϊεγδ μκ ξιχι.
    ηιζχϊ ΰϊ θςπεϊι.
    αεςζ....
    ααχωδ...
    εζδ ιξωικ μμΰ ρεσ,λι ιω ιεϊψ "μΰ ξψεφιν","ξξψεφιν"
    εθςπεϊικ...ΰημδ ξωθψϊ δϊπες?λο ιψαε?λμ δλαεγ μδν?
    ωεειν λμ ΰβεψδ ωξωμξιν μδν?
    ϊαιο,ΰπι μΰ χεψδ μδν μδιθτϊψ.μΰ μξφεΰ ςαεγδ "πεψξμιϊ"...ρκ δλμ ΰπι ΰεξψ ωδν φψιλιν μςωεϊ ργψ αςγιτειεϊ ωμδν,μδιϊψλζ αςιχψ εμΰ αθτμ,μητω ΰϊ δςαιψεϊ δψφιπιεϊ εΰμ ξ"ϊηϊ μτπρ"...
    ΰαμ μγςϊι??? ξςψααιν ξιν,,,δψι ΰϊδ μΰ ϊφγιχ ΰεϊπε,εΰπηπε μΰ ΰεϊκ...
    ΰζ?? ιεν ΰηγ θιτεμ μδν μιγ,ωμΰ ξεφγχ((εμΰ ,ΰπι μΰ ξΰημ μκ!!!))επιψΰδ ΰζ ΰϊ ϊβεαϊκ!!!
    βν ϊξωικ μδβιγ ωδν ξαψιχιν???
    δξωκ μιμδ πςιν!!
    ξιχι

ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Aug 2004
    ξιχεν
    ϊμ ΰαια
    δεγςεϊ
    560

φιθεθ πλϊα αξχεψ ςμ ιγι rikmik φτιδ αδεγςδ
    בועז....
    בבקשה...
    וזה ימשיך ללא סוף,כי יש יותר "לא מרוצים","ממרוצים"
    וטענותיך...אחלה משטרת התנוע?כן ירבו?כל הכבוד להם?
    שווים כל אגורה שמשלמים להם?
    תבין,אני לא קורה להם להיטפתר.לא למצוא עבודה "נורמלית"...סך הכל אני אומר שהם צריכים לעשות סדר בעדיפויות שלהם,להיתרכז בעיקר ולא בטפל,לחפש את העבירות הרציניות ואל מ"תחת לפנס"...
    אבל לדעתי??? מערבבים מים,,,הרי אתה לא תצדיק אותנו,ואנחנו לא אותך...
    אז?? יום אחד טיפול להם ליד,שלא מוצדק((ולא ,אני לא מאחל לך!!!))וניראה אז את תגובתך!!!
    גם תמשיך להגיד שהם מבריקים???
    המשך לילה נעים!!
    מיקי
    אתה מתקרב...
    זה בדיוק האבסורד - אני בכלל לא מדבר על המשטרה!!!
    תקרא את הדיון.

ΰϊδ ξϊχψα...
    ζδ αγιεχ δΰαρεψγ - ΰπι αλμμ μΰ ξγαψ ςμ δξωθψδ!!!
    ϊχψΰ ΰϊ δγιεο.
    δαπϊι,δαπϊι...ελο χψΰϊι ΰϊ δγιεο...
    ΰαμ...ΰαμ βγεμ...δγιεο δϊηιμ ξδξωθψδ...ΰϊδ δαΰϊδ ΰεϊε μΰο ωψφιϊ...ΰζ ΰεχιι,
    λο βν αλμ δδϊπδμεϊ ωμ δξγιπδ δζε ΰτωψ μδϊμδν.μδιϊςφαο,ΰν ζδ αιθεη μΰεξι,ξρ δλπρδ,
    ξς"ξ,ηιπεκ,ΰτωψ μδξωικ λκ ςγ δαεχψ,,,ΰαμξδ ?ΰπηπε τεηγιν μχεν εμςωεϊ ωιπει,ΰε μξωεκ μωιπει
    λξδ λαψ ??3000 ωπδ,5000???ΰπηπε ξχαμιν ρθιψϊ μηι,,,εξιγ ξβιωιν ΰϊ δωπιδ....
    ηαμ,ελαψ ωχξε ΰπωιν μπρεϊ εμξωεκ μωιπει,ΰζ αΰιν ΰπωιν εΰεξψιν μδν ,ξδ ΰϊδ ξϊμδν??ξδ διιϊδ ςεωδ αμςγιδν(ρμιηδ ΰν ιω ωβιΰεϊ...γψεν ΰξψιχΰι ηψδ,μΰ λεϊα λμ λκ θεα...)
    ΰαμ ΰτωψ μωπεϊ ΰν ψεφιν,ςν ςν ξΰεηγ...ΰαμ ςμ ξδ ΰπι ξγαψ???
    εΰικ?? ιω δξεο ωιθεϊ.ςμ ςμιιϊ δγμχ,ξηιψιν ξθεψτιν ςμ ξεφψι ιρεγ,ςμ "ηεχ ηιπεκ ηεαδ" ωςεμδ μδεψιν ξΰεϊ ΰμτι ωχμιν αηεγω....ελο λο , βν ςμ δβεσ δηρψ ϊεςμϊ ωπιχψδ ξωθψς,ϊπες ΰε ριεψ
    εςεγ ......
    ξιχι

ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Aug 2004
    ξιχεν
    ϊμ ΰαια
    δεγςεϊ
    560

נכון מיקי. אתה צודק! חובה לעשות שינוי!
    אבל ככה אתה לא תשיג שינוי. ככה אתה תשיג פילוג. תשיג קבוצות שנלחמות אחת בשניה מתוך שנאה ובורות, כיוון שהתוכן לא יהיה רלוונטי, רק הכותרת תשאר.
    אתה אמרת - "כל משטרת התנועה מיותרת",
    והשוטרים יגידו - "מי זה הדרום אמריקאי הזה שמעז להגיד לנו איך לעשות את העבודה שלנו? שימשיך לאכול אסאדו ולרקוד סמבה".
    אני לא רוצה לחשוב כבר מה אתה תגיד..
    אם אתה רוצה להגיע לשיח פרודוקטיבי על מנת ליצור שינוי אתה חייב לקיים שיח. דיאלוג. וככה לא מנהלים דיאלוג - לא עם הצד שאתה מוחה נגדו ולא עם התומכים שאתה רוצה לגייס למאבק.
    ככה אתה יוצר קבוצות רדיקליות שהולכות כעיוורות אחר ססמאות מתלהמות, שפעם, מזמן, היו ניצני ארגומנטים הראויים להאבק למענם.

δωψ μαιθηεο τπιν ξβαδ ΰϊ ΰπωιε - εϊεχσ ΰϊ αιϊ δξωτθ

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3779786,00.html

τδ λαψ ωψιν αξξωμϊ ιωψΰμ ϊεχτιν ΰϊ αϊι δξωτθ ωμ ξγιπϊ ιωψΰμ

ΰιφιχ

ηαψ ψωεν βιΰ's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Dec 2002
    ξιχεν
    ΰζεψ ηιεβ ... ϊτερ
    δεγςεϊ
    18,023

εΰπι ωεϊχ :-)
    φεςπιδ ..

ηαψ ψωεν ιπεο's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Nov 2008
    ξιχεν
    ςν λμ ωΰψ δηψγιν
    δεγςεϊ
    581

המשטרה פה היא פועל יוצא של בעלי הבית שלהם וכדאי שנפנים את זה!
    תמיד יהיה את אתו ליצן שיעצור אותך ויחפש איפה הוא כן יכול לדחוף לך את הדו"ח (זה הכי קל) וישקיע בכך עבודה אבל אני באופן אישי ניתקלתי בכך פעם אחת לפני 12 שנה שבדקו לי צמיגים שמשות ומים במיכל של השפריצר (אני מגזים) ולאחר שלא מצאו כלום המשכתי בדרכי.

אצבע מאשימה- בתי המשפט ראו את המקרה עם מיכאל מור שנשפט ל11 חודשי מאסר וכל זאת תוך שהוא שולח איומים ואני מאמין שהם לא איומי סרק לכל עבר ועוד בא בטענות לשופטת שריחמה עליו.
    ממשלת ישראל המורחבת והמתרחבת שחוץ ממספר דמויות (שכל אחד יחפש את הצדיקים שלו אם קיימים) אינה עושה דבר לשנות את המצב.
    את ערמות הפקידים המושתנים שיושבים במשרדים השונים (אני מכיר את חלקם בהכרות אישית) מחתימים כרטיס ויוצאים לעשן במשך יום שלם (משרד החינוך מנהל על מנהל ואף אחד לא עושה כלום).
    קרוב רחוק שלי עובד במשרד הרישוי אומנם אדם חמוד מאוד אבל (טוב קרוב שלנו עדיף לסתום) שלא עושה כלום וככה בנויה המערכת יש קביעות ואף אחד לא צריך לעבוד.

סיכום: אתם רוצים שינוי תקימו מפלגה, תבחרו, תפרקו את כל משרדי הממשלה, תפטרו גם את הכוכבים בעלי הקביעות, תמנו אנשים לפי קריטריונים מתאימים ותצמידו להם "חרב" לגרון (לבטל את האבטלה הסמויה) ואולי אז יזוזו הדברים!
    עזבו את המשטרה היא הזרוע המבצעת שפועלת באופן דומה לאיך ששאר משרדי הממשלה לא פועלים לצערנו עדיף להם להתמקד בנו ככה בני המשפחה שלהם והם בטוחים.

ואתם יודעים מה אם הייתי במקומם הייתם מקללים גם אותי.
    πΰιαι ϊωμν εαιεχψ

ηαψ ψωεν γψεψ αψμι's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Dec 2002
    ξιχεν
    αςξχ ιτδ αιο δψιν εωγεϊ
    δεγςεϊ
    23,243

φιθεθ πλϊα αξχεψ ςμ ιγι ינון φτιδ αδεγςδ
    ואתם יודעים מה אם הייתי במקומם הייתם מקללים גם אותי.

ואולי גם בגלל זה אתה לא במקומם?....
    להזכיר לבועז ולשאר אלה שמגנים על עובדי ציבור מיותרים כאלה...

חברה אנושית מתוקנת לא יכולה להתקיים ללא משטרה. אנחנו צריכים משטרה. גם אם זו המשטרה הזאת.
    אבל אם זכרוננו אינו מטעה אותנו, הרי שהשירות במשטרה אינו חובה ואינו הכרח, ממש כמו שלא חובה להיות קופאית בסופר, או מורה, או עובד סוציאלי (ובכוונה תחילה אני נותן כדוגמה עבודות קשות ששכרן מועט).

בלי להכליל, באמת שלא, אבל אנ יסבור שמעטים יחלקו עלי אם אניח שקופאית בסופר זו לא קריירה לחיים ולא עבודה "עם סיפוק ושליחות", אלא עבודה של אין ברירה.

עבודה סוציאלית לעומת זאת, העוסקים בה באים לעבודה עם איזו שהיא תחושת שליחות, כמו גם חלק מהמורים (חלק קטן בלבד לצערנו, כי הרבה מאוד מורים, בעיקר מורות, עוסקים במקצוע למרות השכר הנמוך, משיקולי נוחות - חופשות ארוכות וכו').

והשוטרים? שליחות?... כדי לא להכליל, יש בהחלט שוטרים שרואים בשירותם במשטרה סוג של שליחות. לדעתי בלבד הם מעטים מאוד באופן יחסי.
    בכוונה אני לא מדבר בכלל על איכות כוח האדם במשטרה. גם כי זה לא קשור לענייננו, גם כי למרות שעדיין בד"כ לא מדובר בקרם-דה-לה-קרם, וגם אם השוטרים/ות בשירות-חובה אינם בד"כ מיטב הנוער, הרי שכיום אלה בפירוש כבר לא השוטרים הבורים והעילגים, עמי הארצות וה"עמך" של פעם. מי שחושב שהם עדיין כאלה חוטא לאמת ועושה להם עוול שלא במקומו. אבל זו עדיין עבודה עם דרישות סף נמוכות יחסית. זו עדיין עבודה שאנשים משכילים, מוכשרים ובעלי יכולות - יעדיפו פרנסות אחרות, מכניסות יותר ותובעניות פחות, על פניה. זו עדיין עבודה של אנשים שלעתים אין להם כל-כך-הרבה ברירות נוספות.
    עבודת השוטר קשה, לעתים מזומנות גם מסוכנת. שכרה אינו בצידה, הוא דל עד מעליב. אבל יש בה הרבה כוח ושררה, והטבע האנושי מוביל שוטרים רבים לעשות שימוש לא נחוץ בכוח הזה. היכולת לעכב/לעצור אנשים כשמתחשק, להציק להם, להתנהג ולדבר אליהם באדנות ובגסות, להוציא הרבה אגרסיות ותסכולים (ואת זה לא אני קבעתי. את זה אומרים שוטרים ושוטרות לשעבר) ולא להיות חייב בהסברים או התנצלויות. עבדים כי ימלוכו.
    ואול יזה מסביר למה עשרות אלפי אזרחים מתנדבים דווקא למשטרה ולא למד"א או ליד שרה או לעמותות למען זקנים או ילדים חולים או נוער בסיכון?...
    כי במשטרה יש אקשן? כי במשטרה יש כוח?...

זה בולט במיוחד בהתנהלות שלהם בעיקר בכביש.
    קל מאוד לכל אזרח נורמטיבי לעבור עבירות תנועה קלות. האמת היא שזה בלתי אפשרי לא לעבור עבירות קלות כאלה, בסדר גודל של עשרות עבירות בכל נסיעה, מבלי להרגיש, וזה קורה כל הזמן לכל אחד מאיתנו. דברים באמת זניחים שמין הראוי ששוטר הגון והוגן יתעלם מהם, או יסלח עליהם, או לכל היותר יזהיר.
    אבל המצב אינו כך, וכולנו יודעים מה קורה בדיוק כשהם רואים "רכב שדומה לנגמ"ש"... אז קבל ניוז לוהט - זכותי שהרכב שלי ייראה בדיוק כמו שאני רוצה, וכל עוד אני לא עובר על שום חוק ולא מסכן אף אחד (וכל סיפורי הכנפונים והגלגלים הבולטים לא מעוגנים בשום תקנת תעבורה. תבדקו), הצקות השוטרים הן לא לתועלת הציבור או למען בטחונו - אלא הצקות נטו, להנאתם בלבד, פשוט כי הם יכולים.

אז מי שפונה מרצונו החופשי לעסוק במשלח-יד שכזה, מנצל את הכוח שניתן לו ומתנהג כפי שמתנהג ומצפונו לא מציק לו - שלא יצפה ממני לכבד אותו או את מקצועו, ובטח שלא יבוא בטענות אם אני מכליל. כי רוב השוטרים שאני הכרתי עונים במפורש לתיאור הלא מחמיא שפירטתי כאן.

אני חושב שתפקיד השוטר הוא חיוני מאין כמוהו. הייתי שמח אם היה משולם תגמול כפול או משולש תמורת עבודה כזו, ומצד שני גם דרישות סף גבוהות בהרבה. שיבטיחו שמי שמטפל בנו ושומר עלינו הוא גוף יעיל בעל כוח אדם איכותי, משכיל, אכפתי, הגון והוגן, שמתוגמל כיאות ועל כן לא מתוסכל, משטרה שנותנת שירות למופת לאזרח, ולא רק מתעללת ומתבטלת, כפי כפי שקורה כיום.
    μΰ ςεπδ ατεψεν
    μωΰμεϊ, χεωιεϊ, ςφεϊ, ϊεαπεϊ, πΰ μτπεϊ αδ"τ

ηαψ ψωεν lior_b.s's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Feb 2005
    ξιχεν
    φτεο
    δεγςεϊ
    1,286

ΰδμο γψεψ...
    ζλεϊκ δξμΰδ ωδψλα ιψΰδ λξε πβξ"ω..εΰπι ΰτιμε ιεϊψ ΰεδα ψλαιν ωπψΰιν λλδ...ΰαμ ξδ μςωεϊ ψλα ωπψΰδ λξε πβξ"ω ξεωκ ΰω, αγιεχ λξε ρεαΰψε 79 ε-BMW ωηεψδ...

λο ζδ ξφιχ εξςφαο ωςεφψιν ΰεϊκ ψχ αβμμ ζδ..βν μι διδ ριχρ τςν εΰπι ξλιψ ΰϊ ζδ ξχψεα, ΰαμ αΰξϊ ωΰσ τςν μΰ αγχε μι αϊηϊεπιν αξθψδ μϊϊ γε"η, ϊξιγ αγχε ψωιεπεϊ, αιθεη εωμηε ΰεϊι μγψλι...

ΰπι ξρλιν ςν δςεαγδ ωδψαδ ξϊπγαιν μξωθψδ αβμμ ϊηεωϊ δλεη εΰμε αγ"λ δλι ξφιχιν...
    βν ΰπι ψφιϊι τςν μδϊβιιρ μξωθψδ , λξδ ωζδ ηψιβ αΰξϊ ψΰιϊι αζδ ωμιηεϊ (ιξ"ψ ΰε ιρ"ξ) ΰαμ ΰηψι δψΰιεο ωξςϊι ΰϊ δωλψ δξεφς μωεθψ ξϊηιμ, ΰξψϊι ϊεγδ ΰπι ΰξωικ μμξεγ εειϊψϊι...

ΰαμ ςγιιο ιω ων δψαδ ΰπωιν θεαιν, ΰπι μΰ αΰ μδβο ςμ ΰσ ΰηγ, ΰαμ ΰπι ξςγισ μψΰεϊ πιιγϊ εμΰ ιμγ ωψχ δεφιΰ ψωιεο εμχη ξΰαΰ ΰϊ δΰεθε εηεωα ωδεΰ ωεξΰλψ...

μιΰεψ
    3 πιαεϊ εδρτιψδ ςεγ μΰ δρϊιιξδ..

ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Aug 2004
    ξιχεν
    ϊμ ΰαια
    δεγςεϊ
    560

φιθεθ πλϊα αξχεψ ςμ ιγι γψεψ αψμι φτιδ αδεγςδ
    μδζλιψ μαεςζ εμωΰψ ΰμδ ωξβπιν ςμ ςεαγι φιαεψ ξιεϊψιν λΰμδ...
    ΰν ΰηψι λμ ξδ ωλϊαϊι αγιεο δζδ ΰϊδ λεϊα ΰϊ ζδ, ΰζ λπψΰδ ΰπι αΰξϊ μΰ ιεγς μδραιψ ΰϊ ςφξι.
    ΰε ωΰϊδ τωεθ ψεφδ μδϊεελη. ξφθςψ. λΰο μΰ ϊξφΰ τψθπψ μειλεη ςμ δξωθψδ. ΰπι τωεθ δγιεθ ξεημθ αλμ ξδ ωπεβς μδϊπδμεϊ δξωθψδ.
    ξρτιχ αψεψ?
    ωΰ αψλδ.

ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Dec 2002
    ξιχεν
    αςξχ ιτδ αιο δψιν εωγεϊ
    δεγςεϊ
    23,243

עצם העובדה שעוצרים לבדיקת רשיונות אינה מה שמעצבן, כי יש מספיק נוהגים בשלילה ושאר עבריינים שמצדיקים את הבדיקות.
    אבל מה שקורה לנהג ג'יפ שנעצר לבדיקת רשיונות "תמימה" כן מרתיח. שלא לדבר על יקר... ואז זה כן יוצר אנטי וכן מוביל לשינאה וזעם קולקטיביים כלפי כל שוטר באשר הוא.
    נוכחות יתר של שוטרים בכביש מעלה את ההסתברות שיעצרו ג'יפ ושוב יתחילו לחטט לו בצמיגים ובציפלינגים. למה? סתכם ככה, כי אפשר וכי זה כבר הפך כבר ל"חלק מהמסורת". ממש כמו הזובורים בחטיבה 188.
    μΰ ςεπδ ατεψεν

ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Dec 2002
    ξιχεν
    αςξχ ιτδ αιο δψιν εωγεϊ
    δεγςεϊ
    23,243

אם אחרי כל מה שכתבתי בדיון הזה אתה כותב את זה, אז כנראה אני באמת לא יודע להסביר את עצמי.
    או שאתה פשוט רוצה להתווכח. מצטער. כאן לא תמצא פרטנר לויכוח על המשטרה. אני פשוט הדיוט מוחלט בכל מה שנוגע להתנהלות המשטרה.
    מספיק ברור?
    שא ברכה.

אני לא מתווכח איתך.
    בכל מפגש עם שוטרים, אפשר לשמוע הרבה מאוד פנינים בנוסח "אתם עם הג'יפים" וגם כמה ביטויים שהפורום אינו סובל. כפי שכבר כתבתי, לצערי חלקם הם לא בדיוק עילית החברה ורובם גם יודעים זאת היטב ומתרגמים את רגשי הנחיתות שלהם להצקות.
    פלגנות, שינאה, רדיפה, התעללות, לא אנחנו המצאנו את זה.
    כתבתי פעם על התעללות בערבים בשטחים, שמי שמתעלל בערבים יתעלל גם ביהודים.
    המפגש האחרון שלי עם בוחן תנועה שהתפאר בפני בשירותו רב המעללים במג"ב, ומה הוא יכול לעשות לי, אם רק ירצה ואעצבן אותו... זה אישש את אבחנתי.
    מה לעשות בועז - זה הם - השוטרים - שהתחילו.

ואת זה אני כותב בצער רב.

שנה טובה וחתימה טובה לך.
    μΰ ςεπδ ατεψεν

ηαψ ψωεν
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Dec 2008
    ξιχεν
    φτεο
    δεγςεϊ
    225

"אתה נהיה שוטר כדי לקבל כבוד ואתה מקבל שני דברים תג ואקדח, רוב האנשים מכבדים את התג כולם מכבדים את האקדח".
    מדברי אל פצינו בסרט היט.
    סתם קטע.

ηαψ ψωεν whisky's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Jul 2008
    ξιχεν
    ζδε δϊχαςπε ξςμ ςιο ξχμσ :)
    δεγςεϊ
    869

δϊψεξδ δφπεςδ ωμι μωψωεψ δζδ:

http://www.mynet.co.il/articles/0,73...780430,00.html

ψεα ωεθψι δϊπεςδ δν αλμμ ξϊπγαιν, ξδ ζδ ΰεξψ ςμιπε?

μξι ωιω ϊωεαδ ωιραιψ, ιπξχ ειτψθ

whisky

φιθεθ πλϊα αξχεψ ςμ ιγι whisky φτιδ αδεγςδ
    δϊψεξδ δφπεςδ ωμι μωψωεψ δζδ:

http://www.mynet.co.il/articles/0,73...780430,00.html

ψεα ωεθψι δϊπεςδ δν αλμμ ξϊπγαιν, ξδ ζδ ΰεξψ ςμιπε?

μξι ωιω ϊωεαδ ωιραιψ, ιπξχ ειτψθ

whisky
    whisky,,,
    ξδ μΰ αψεψ ιγιγι,,,ιω μι ϊωεαδ αωαιμκ ,ΰπι ξφθθ ΰϊ "ψξι ηιτδ",ξγαψι ΰμ τΰφ'ιπε αρψθ "διθ"
    ....""ΰϊδ πδιδ ωεθψ λγι μχαμ λαεγ εΰϊδ ξχαμ ωπι γαψιν ϊβ εΰχγη, ψεα δΰπωιν ξλαγιν ΰϊ δϊβ λεμν ξλαγιν ΰϊ δΰχγη".
    ξγαψι ΰμ τφιπε αρψθ διθ.
    μι ζδ αψεψ μβξψι!!!!

ξιχι

ηαψ ψωεν
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Oct 2005
    ξιχεν
    כאן בדרך לשם
    δεγςεϊ
    612

Thumbs down ϊβεαδ μδεγςδ: μξδ ???? (ωεθψιν) ( ωπδ θεαδ )

עדיין לא יודע למה אני כותב את מה שאני כותב ,חוץ מהבעת תסכול.

היום בערב , ניסיון פריצה לדירה שלי בחיפה -לייד הטכניון .
    אחרי שלפני כחודש כבר פרצו וגנבו :?.

אחרי הפריצה שלפני חודש , שמתי אזעקה עם חייגן סלולרי ,הערב האזעקה פעלה ,(קיבלתי טלפון מהאזעקה),התקשרתי למשטרה -"פורצים לי הביתה !!! " אמרתי למוקדנית בקול מיואש , עניתי לה על כל השאלות ,נתתי לה את כל הפרטים ,ומה קרה מאז ?! - כ-ל-ו-ם, נאדה.

מה אני רוצה מהם ?!
    למה אני מטריד אותם ?!

למה יש משטרה ?!:?
    פעם הבאה אדווח על עיסקת סמים ,אולי בגלל שזה עכשיו עיניין חם וסקסי אז אולי יבואו.

איזו מדינה :oops:,איפה אנחנו חיים לעזאזל .

נ.ב
    ניסיתם לחייג 100 ולא ענו לכם ?! לי זה קרה היום :shock:
    בפעם השנייה ענו , ונתנו לי מספר אחר להתקשר :048-464372
    זה המוקד בצפון (הייתי במרכז הארץ כשחייגתי 100) .
    אל תנסו לתפוס אותם ,גם במיספר הזה לא עונים !!!

אני כבר מיואש מהמדינה הזו,ארץ אוכלת יושביה.
    בהזדמנות הראשונה, אם תהיה ,אקח את הרגליים ואעוף מפה .
    כולנו אשמים ,שנתנו למצב להידרדר , אדישות ,אדישות ,אדישות.
    πςψκ μΰηψεπδ ςμ ιγι sherifon; 02-10-09 αωςδ 23:43. ριαδ: כ"כ מייאש אני מתחיל לחשוב שהפיתרו
    μΰ ξεψιγ ΰϊ δζαμ,πχεγδ .:oops:

ςξεγ 2 ξϊεκ 3 ψΰωεοψΰωεο 123 ΰηψεοΰηψεο

πεωΰιν γεξιν

1. ΰιτδ ωελψιν/ωεΰμιν φιεγ ϊΰεψδ μξριαεϊ.
    ςμ ιγι ηπο-β'ιτεμεβ ατεψεν τεψεν ςωδ ζΰϊ αςφξκ
    ϊβεαεϊ: 5
    ςγλεο ΰηψεο: 15-03-11, 22:22
  2. λιρΰ αθιηεϊ μιμγιν, διλο ωελψιν?
    ςμ ιγι barak4*4 ατεψεν ΰεσ-θετιχ
    ϊβεαεϊ: 3
    ςγλεο ΰηψεο: 07-07-09, 23:42
  3. ωεθψιν ;-(
    ςμ ιγι ariem ατεψεν τεψεν ρεζεχι Suzuki
    ϊβεαεϊ: 10
    ςγλεο ΰηψεο: 06-04-09, 20:56
  4. ριλεο ηιι-ΰγν εψλεω ςμ-ιγι ωεθψιν ξϊπγαιν.
    ςμ ιγι ψλρ ηιιν ατεψεν ΰεσ-θετιχ
    ϊβεαεϊ: 8
    ςγλεο ΰηψεο: 02-07-07, 12:48

δψωΰεϊ τψρεν

• ΰιο αΰτωψεϊκ μτψρν πεωΰιν ηγωιν
  • ΰιο αΰτωψεϊκ μτψρν ϊβεαεϊ
  • ΰιο αΰτωψεϊκ μφψσ χαφιν
  • ΰιο αΰτωψεϊκ μςψεκ ΰϊ δεγςεϊικ
  •