ξιωδε ιλεμ μςζεψ μι?
שלום לכולם,
האמת שאני חדש בתחום, עד היום נסעתי ברכבי ספורט בעיקר ( היום אני עם גולף V6 ) ומעוניין להוסיף לכיף הקיים גם נסיעה בשטח.
אני מעוניין לרכוש ג'יפ ( CJ ) כרכב שני, לטיולים בלבד והייתי רוצה לדעת כמה דברים :
התקציב שלי לרכישה לא עולה על 18,000 ש"ח מקסימום
לפי מה שראיתי ניתן לקנות שנת 87-88 בערך במחירים האלו.
קראתי את הכתבה על רגע לפני הקניה של הג'יפ והייתי רוצה לשלאול כמה דברים.
אני לא מבין את הנושא הזה של בדיקה עצמאית ועד היום הסתמכתי על מכוני הבדיקה וכעת אני מבין שהם לא יספקו לי אפילו 20% מהבדיקה שצריך לרכב מסוג זה ומשנים אלו.
מה הפתרון לנושא זה ? איפה אני יכול לבדוק שאני אקבל חוות דעת הכי קרובה ל - 100% על תקינות הרכב והכדאיות לקניה ?
מה לגבי הביטוח ? איזה ביטוחים עושים לרכב בשנים אלו ? חובה + צד ג' ? או שעושים גם מקיף ?
מה טווח העלויות למחירים האלו ? האם יש ביטוח לנסיעות רק בסופ"ש ?
אשמח לקבל תשובות לשאלות אלו בנתיים,
תודה :-)
ξιωδε ιλεμ μςζεψ μι?
αιθεη - αγ"λ ηεαδ + β
μβαι αγιχδ ξΰιλο ΰϊδ αΰψυ? ΰιτεΰ (βιΰεβψτιϊ) ΰϊδ ψεφδ μαγεχ ΰϊ δψλα?
ξλεπι αγιχδ ΰλο μΰ ψμεεπθιιν. ξερλιν ωξϊξηιν αβ'ιτιν λο. ιω λξδ ξερλιν ξεξμφιν ατεψεν, ΰν ϊβιγ ξΰιτδ ΰϊδ ϊχαμ λιεεπιν...
δωπϊεο ΰβα μΰ ψμεεπθι. β'ιτ CJ χιιν ςγ ωπϊεο 91, εδξηιψ λμμ μΰ ξϊηωα αε, ΰμΰ αξφα δψλα αμαγ. 18K ζδ ξηιψ ωμ β'ιτ CJ ϊχιο ειτδ, χφϊ ιεϊψ ξζδ - 25-30 - ιαιΰε μκ β'ιτιν ξωετψιν ε/ΰε ωξεψιν αξιεηγ.
ΰιεπιχ 5 | β'ιτ CJ-7 1979 | διιμχρ 2015
διε: β'ιτ XJ φ'ψεχι 1994| διιμχρ 2008| διιμχρ 1997 | β'ιτ CJ-8 1989 | ρξεψΰι 1988
ΰζ λλδ,
ΰπι ξΰζεψ δξψλζ εΰωξη μχαμ ξερλιν ωπιϊο μαγεχ αδν.
γψκ ΰβα, ΰιμε ηαψεϊ ξαθηεϊ ΰϊ δβιτιν δΰμε ? λι ΰσ ηαψϊ αιθεη μΰ ξεφΰϊ ΰϊ δγβν αξηωα ωμδν...
ξδ θεεη δξηιψιν μαιθεη ηεαδ + φγ β' ?
הביטוח תלוי בלא מעט משתנים כמו: גיל, אזור מיגורים, תביעות בשלש שנים אחרונות וכ"ו
בכל מקרה, לי יש CJ שנת 86, חובה עולה לי 1331 ש"ח, צד ג עולה לי אם אני זוכר נכון סביב ה 800 ש"ח
- ζδ ξδ ιω εςν ζδ ππφη!
- δφιαεψ ξθεξθν εμλο δφιαεψ ξωμν ....
מצויין,
תוכל לומר לי באיזה חברת ביטוח אתה מבוטח ?
πςψκ μΰηψεπδ ςμ ιγι maayan; 18-10-09 αωςδ 13:53. ριαδ: טעות בכתיבה
ηαψϊ δαιθεη 9000000
- ζδ ξδ ιω εςν ζδ ππφη!
- δφιαεψ ξθεξθν εμλο δφιαεψ ξωμν ....
ωξψε ςμ χωψ