тбегд йфд
з з 1 вгем
аешй
אחרי שעות ארוכות של מחשבה איך לנהל את תא המטען הקטן בג'יפ... החלטתי לבנות את הארגז שניתן לראות בתמונות.
מדובר בארגז כלים מעץ עם פתח עליון כרחוב הארגז, מצופה בד אקוסטי צבוע שחור (כמעט זהה לריפוד הרכב), הארגז פתוח בחלקו התחתון ובכך מנצל את הנפח של ה'אמבטיה' הקטנה שמיודעת לג'יק ולמשלוש. הארגז מקובע לרצפת תא הנוסעים.
גובהו של הארגז מאפשר גישה לתאים בצדדים. קיפול המושבים יוצר משטח ישר באותו גובה.
הוא מכיל את הדברים הבסיסים שנחוצים לי... פק"ל קפה.. רצועת גרירה, ג'יק, כבלי הנעה, שאקלים, פנס, כלים מנימליים, וו גרירה נשלף וקומפרסור..
רעיונות לעוד דברים חיוניים?
тбегд йфд
з з 1 вгем
аешй
тбегд баоъ йфд! лм длбег!
лаб тебш ещб ...
ршад отемд, ершад щйоещй, лм длбег.
мощтръ вб щм доещбйн оазешд йщ щрй оцбйн, жд офшйт мжд?
йефй щм штйеп ещм бйцет!
адбъй аъ дтебгд щма дйд цешк мееъш тм длсаеъ дазешййн, ещрецш ощиз дтосд бвебд азйг бтъ чйфемн. лм длбег тм дълреп!
бтбш дцвъй бфешен фъшеп геод, ак ршзб йеъш. дфъшеп щмй оъайн шч мой щма осйт ау фтн рестйн оазеш, лйееп щоцшйк фйшеч чбет щм длсаеъ.
од щлп, деа реъп фъшеп ома мбтййъ дочен бв'йорй лемм отшлъ саерг ,оъчеп шочемйн етег осфш фйречйн...
ъегд шбд тм дъвебеъ,
аъ ддщшад чйбмъй оъоереъ одфшен джд, ойщде щитп бтбш щдеа сезб бтйчш сфшйн.
вн арй ма осйт рестйн оазешд, дъмбиъй шбеъ, ема йгтъй од мдзмйи,
арй оеца аъ тцой лоти лм йен очфм аъ дсфсм, олйееп щарй чцъ гфеч, арй ъойг очфйг мдзжйш аеъе моцб дшвйм (ма йегт жд офшйт мй бтйрййн).
аъ дашвж брйъй лк щбчмеъ арй обцт аъ щмб б' щдеа децаъ доещбйн едесфъ фмид бочеон.
азг дщйчемйн дйен баоъ шцеп мшочемйн вгемйн йеъш есаб.. ак айп ъчцйб лшвт мотшлъ аж дтрййп бдчфад.
щфп13 , оайфд дбаъ аъ лоейеъ дмбг/ бг ачесий ?
дшочемйн щмк тебшйн гшк овбш?
од двебд щм дзмм щрецш бйп дфмид мшцфд?
арй ма авжйн ан арй авйг щдщчтъй 3 йойн ббрййд ебозщбд тм дашвж джд, йен езцй зйфщъй бг оъайн...
едозйш дйд вбед мгтъй. 50X120 с"о темд 50 щ"з.. арй чрйъй зцй ожд, бщбйм мшфг аъ ъелрйъ б' ацишк мдщчйт айжд 100 щ"з...
бчшеб аъзйм мбреъ аъ дфмид бръййн бмй шйфег, лк щдйд чм мщмеу аеъд емдшлйб.
קחו בחשבון:
פירוק מושב אחורי מהווה בעיה במעבר מבחן הרישוי השנתי.
אהבתי מאוד את הרעיון עם הארגז הקטן, בהחלט שימושי ונחמד.
לגבי המערכת, אפשר להסתדר מצויין במגבלותיו המקוריות של הרכב.
ббшлд, аеш
שלום,
אני הוא אותו אדם שסיפר שהוא מוביל בעיקר ספרים.
לינק לשרשור המקורי (טרום הלבד)-
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=37046
השרשור מכיל מידות של כל העניין, אני ניצלתי חצי מהחלל שנוצר למגירת כלים/ציוד.
לגבי בד-
קניתי את כל הכמות במשהו כמו 70 ש"ח, ועדיין יש לי עודף לא מבוטל. נרכש בחנות שטיחים בשם שטיחי שמחון בעיר העתיקה בב"ש.
פשוט ביקשתי לבד למכונית,והוא ידע בדיוק על מה מדובר.
шч щъгт щдашвж дчип деа фйъез щм дштйеп щмк...
аъд овйт мошлж мфтойн тн айжд оиш тм оиш?
![]()
аеш с.
айжд отшлъ решомйъ дцмзъ мдъчйп тн шочемйн щм 5.25 айриц?
саб гзфъ байже фйрд?
היי, בג'ימני היה לי רמקולים 5.25 הרץ אנרג'י - סביר לחלוטין, סאב פניקס גולד 10 - הסאב הזה יכול לקבל 300 רמס, הוא מנגן בתיבה לא גדולה בכלל ונכנס יופי ל"תא מטען" של הג'ימני, מגבר אינפנטי 7541 מתחת לכסא, HU זה לא משנה היו לי כמה חח
כמו כן אם אתה מהמטורפים, אז הסאב זה לא בעיה, 10 יושב כמו מלך מאחורה מנסיון, הבעיה היא הרמקולים, שמומלצ לעשות בניה איכותית ולא להתקשקש עם מה שאני עשיתי.
ббшлд, аеш
ан арй олрйс саб мъа оитп, арй йлем мееъш тм дашж лмйн..![]()
לא נכון, אתה יכול לקבע אותו טוב בצד אחד של הארגז, אבל בשביל לפתוח את הארגז תצטרך לקפל את המושב באותו הצד בגלל נפח התיבה.
ббшлд, аеш
аемй лбш ъзсек мре мчзъ ойгеъ ефшсн аеъп? тмеъ ?
бдощк атмд ъоереъ щм догу ,озмч аъ дбваж' мщрййн ейщ шщъ мотмд
йгйгй дйчш,
дойгеъ лбш фешсое бщшщеш дочешй, лап-
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=37046
авб, дйен тбшъй обзп шйщей щръй мшлб (иси), еайщ ма дътрййп бщйрей.
![]()
щамеъ чщеъ...
арй аогег .
щоше тм чщш