[quote=e-Pit@m;287439]מרגיש פה קצת צהוב..
אתם מזכירים ג'יפים ו"פלסטיקה" באותו משפט, גלופר/פאג'רו/פראדו.. הם לא ג'יפים.
אלו ג'יפים עירוניים, בעלי מתלה נפרד מקדימה, מרווח גחון דינמי, מהלך מתלה מוגבל.. בחייך.
אתה לא יכול לדבר על רמת החוסן של הכלים הללו, לרוב מחושמלים, ממוזגים, אוטומטיים, מבודדים מרעשים... לצד הסופה לדוגמא.
הצ'ירוקי והגרנדים מהאלף הקודם הם ג'יפים עירוניים של פעם, עם סרנים חיים אז מילא..
והרוקי הזה המהולל, שנוהגים בו רק בכוח?! וכבר שנתיים שאין שבירות ותקלות?! (נו באמת אלו ערמות של ברזלים בסה"כ) באמת יכול להיות שזה אוטו מאוד נחמד.. אבל שימו דברים בפרופורציה.
אני מניח שאין יבוא מסודר של חלקי חילוף, אין חלקים מפירוק, אין יותר מידי גם ידע קודם של בעלי רכבים, ובטח שאין שוק משומשות. (בעלים מאוהבים, או מעטים שרוצים להצדיק את המחיר שהם דורשים לא נחשב כשוק יד 2)
אז חוץ מאהבה בלתי מוסברת לעיצוב או למכניקה או ליצרן הספציפי הזה.. זה ג'יפ לא פרקטי.
חכמים ממני אמרו בעבר שג'יפ אמיתי צריך 4 גלגלים מסתובבים כל הזמן, אז ג'יפ בלי נעילות ... זה לא נשמע טוב. (לא מוזר סרנים של טויוטה ואין להם נעילות מתאימות???)
ראיתי כזה, בחוף הג'יפים לא מזמן, ארוך ומאובזר... באמת נראה טוב, פרופורציות יפות מאוד יש לגרוטאה, (: .[/quote
לא ממש מובן על מה אתה כועס??
חבל שאתה כותב מתוך הנחות וחוסר ידע
הרוקי הסטנדרטי נוסע בכל מקום שהסמוראי או הסיקס או הסופה הסטנדרטית נוסעים
בפחות השתוללות ויותר אצילות
מרשה לעצמי לאמר שהעבירות הבסיסית שלו טובה יותר מאהובי נפשך..
אהה..
ואני מדבר מניסיון
ימים טובים יקירי
דידו
שמרו על קשר