Close
тоег 2 оъек 2 шащепшащеп 12
оцйв ъецаеъ 21 тг 22 оъек 22
    збш шщен вйа's Avatar
    ъашйк дцишфеъ
    Dec 2002
    ойчен
    ажеш зйев ... ъфес
    дегтеъ
    18,023

бшйшъ озгм ъвебд мдегтд: 'жд щаъд фшреайг ма аеош щма шегфйн азшйк' - фтн щрйд, даз двгем шеад д

ойчасм аъд шайъ йеъш ойгй black angel

цш мй мдегйт мк.

отшлеъ мжйдей оймйн зщегеъ чййоеъ ожоп.
    оощ ожоп.

ъзфщ чцъ бвевм. (http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/725/943.html)
    цетрйд ..

збш шщен гшеш бшмй's Avatar
    ъашйк дцишфеъ
    Dec 2002
    ойчен
    бточ йфд бйп дшйн ещгеъ
    дегтеъ
    23,243

бшйшъ озгм ъвебд мдегтд: 'жд щаъд фшреайг ма аеош щма шегфйн азшйк' - фтн щрйд, даз двгем шеад д

הרי את כל הדברים האלה קראנו בספרים וראינו בסרטים.
    אז קראו לזה "מדע בדיוני".

האח הגדול של ג'ורג' אורוול לא נולד ב-1984. אלא הרבה הרבה קודם...
    מכונות שסורקות אישונים או קונסות אותך בכל פעם שתקלל, ראינו בזבלון "איש ההרס" בתחילת שנות ה-90.
    ואת "דו"ח מיוחד" ראיתם? שם המערכת עוצרת וכולאת את הבנאדם רטרואקטיבית, בעבור פשע עתידי שלא רק שעדיין לא ביצע, אלא אפילו עדיין לא ידע שהוא עומד בכלל לתכנן...

והנה, פתאום נבחרינו רוצים להפיל עלינו את החוק הביומטרי... ידידה טובה שלי טוענת שסדרת ה"מטריקס" אינה בדיונית כלל אלא מציאותית לגמרי. שאנחנו באמת חיים בתוך מין מטריקס... עד היום הייתי משוכנע שהיא קצת מעופפת, היום אני כבר לא כל כך בטוח...

מדע בדיוני. פנטזיות. אבל כל זה הופך מהר מאוד, מהר מדי - למציאות. כי שלטון, כל שלטון, הוא תאב כוח ושליטה במידה כזו, שלא יהסס לרמוס חיי אדם וערכים דמוקרטיים. זה תמיד יהיה עטוף באיצטלה של "מניעת פיגועים", "מלחמה בפשיעה" ושאר הבלים ושקרים... כי אם לא יהיו עוד פיגועים ופשיעה, לא תהיה עוד הצדקה לקיומ ןשל אידיאולוגיות שלמות שבשמן ולמענן נשפכו מיליארדי-מיליארדים ונהרגו אלפים על אלפים, לא תהיה הצדקה להחזיק במנגנוני בטחון כה מנופחים ולשפוך לתוכם תילי-תילים של ממון.... אולי בגלל זה השלטון כבר היום לא נוקף אצבע כנגד מחבלים ופושעים! את אמצעי הניטור המתוחכמים הוא רוצה לכפות על הציבור לא כדי לתפוס סוחרי סמים או אנסים או גנבים או מחבלים, אלא כדי להקל על קלגסיו לתפוס את דרור שנוהג בסופה ומקלל בפורומים, את גיא שמתעצבן או את אסף שמעז לפתוח שרשור שכזה בניגוד לקונצנזוס...
    כדי שמציאות חשוכה כזו לא תתקיים, הציבור הרחב צריך להילחם בשיטה. את השיטה לא מפילים בבחירות אלא באמצעים אחרים, ומעניין אותי כמה העם הטיפש הזה עוד יהיה מוכן לסבול לפני שיצעק "לא עוד", יצא בהמוניו לרחובות וינפנף, פיזית , את האנשים הרעים שמאחורי השיטה.
    ма терд бфешен
    мщамеъ, чещйеъ, тцеъ, ъебреъ, ра мфреъ бд"ф

тоег 2 оъек 2 шащепшащеп 12

рещайн геойн

1. ъвебеъ: 5
    тглеп азшеп: 09-07-11, 11:48
  2. вв сефд офз чцш азшйй щйфех молйшд!
    тм йгй avior21 бфешен мез оегтеъ змчйн ецйег щиз ощеощ молйшд
    ъвебеъ: 0
    тглеп азшеп: 06-02-11, 00:31
  3. мсгшъ щиз щм тоеъъ азшйй! цшйлйн оъргбйн ‬
    тм йгй dror911 бфешен фешен шлб щиз 4X4 лммй
    ъвебеъ: 0
    тглеп азшеп: 20-03-10, 10:39
  4. жд щаъд фшреайг ма аеош щма шегфйн азшйк...
    тм йгй asafk бфешен аеу-иефйч
    ъвебеъ: 189
    тглеп азшеп: 07-05-09, 13:00

дшщаеъ фшсен

• айп бафщшеък мфшсн рещайн згщйн
  • айп бафщшеък мфшсн ъвебеъ
  • айп бафщшеък мцшу чбцйн
  • айп бафщшеък мтшек аъ дегтеъйк
  •