שלום לכולם,
מעוניי לקנות את הג'יפ הראשו (בשעה טובה..) תקציב של 50 ומשהו
למטרות נסיעה עירונית בעיקר וקצת בין עירונית וטיולים עם חברה בשבת...
מה המלצת המומחים ג'ימני 2002/ גרנד ויטרה /2002/המלצה אחרת?
תודה מראש לעונים,
דודי
משה,
צר לי לקלקל את השמחה, אבל כבר ראינו (כאן) שהפרילנדר לא ממש מסתדר כשיש אפילו קצת עבירות, ונכנס להצלבות אפילו בירקון...
אין לו הילוך כוח, מהלך המתלים קצר ואפילו כשרצינו לעלות להר הזבל של הוד השרון נאלצנו להשאיר אותו מאחור (תמונה לפני אחרונה בקישור הנ"ל)
דודי,
הגימני והגראנד-ויטרה כלים טובים שניהם אם כי שונים מאוד באופי. לשניהם הילוך כח ושלדה של ממש. לשניהם סרן חי מאחור, לג'ימני גם מלפנים.
הג'ימני נותן נסיעה מספקת בכביש, אבל לא ממש מפנקת. בשטח הוא אמנם מגיע נמוך יחסית במקור, אבל בסיס מעולה לשיפורים וניתן להגיע איתו רחוק מאוד (בתקציב המתאים)
הגראנד-ויטרה הוא רכב מפנק בכביש (במושגים יפניים כמובן) וניתן לשפר אותו לשטח, אבל הוא כבד משמעותית מהג'ימני
אני אישית מעדיף (ולא רק משיקולי תקציב) את הויטארה מהדגם הקודם (לא גראנד) - משקל קל יותר מהגראנד, וחסכוני יותר (בדגם 16 שסתומים) ממנו, ועדיין נוח ונעים בהרבה מהג'ימני בכביש וגם בשטח, למרות הגיל המתקדם.
אם אתה רוצה סיבוב, צור קשר בהודעה פרטית.
כמובן שיש עוד ג'יפונים מבית טויוטה, קיה וכו', אבל אני לא מכיר אותם אישית, אז אשאיר את הבמה למי שכן ...
להתראות בשטח,
נדב.
ΰιο ξδ μδωεεϊ β'ιξπι εβψπγ ειθψδ,
μΰ ξζξο δημτϊι ΰϊ δβ'ιξπι ωμι αΰηγ ηγω ιεϊψ εςξγϊι ατπι δϊμαθεϊ γεξδ.
αωθη δβ'ιξπι μεχη εαλαιω δβψπγ ειθψδ δψαδ ιεϊψ πεη.
χη ψχ αηωαεο ωβψπγ ειθψδ χφψδ διΰ μΰ ψλα πςιν ςμ δλαιω, διΰ γι χωδ εχετφπιϊ ΰαμ ςγιιο δψαδ ιεϊψ πεηδ εξψεεηϊ ξδβ'ξπι.
β'ιξπι αμι ωιτεψιν δεΰ αςμ ςαιψεϊ θεαδ αωθη, ΰπι ςωιϊι ξρμεμιν αιπεπιιν+ ςν β'ιξπι ξχεψι εφξιβι 50/50 αμι αςιδ ξιεηγϊ εαμι μβψεν πζχ μψλα.
αωεψδ δϊηϊεπδ - βιξπι δεΰ ψλα ξφειιο μ 2 ΰπωιν εαϊεψ δϊημδ μΰ διιϊι ξωχις ιεϊψ ξιγι αωιτεψιν, ξδ ωλο ηωεα δεΰ μξβο ΰϊ δψλα αξιεηγ ΰν ΰιο μκ πριεο απδιβϊ ωθη, αρετε ωμ γαψ ζδ ξωϊμν.
ωξψε ςμ χωψ