Close
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

נושא: כח קניה

חבר רשום yoav's Avatar

ברירת מחדל כח קניה

רעיון קטן, אבל חסכוני בפוטנציה: מדי פעם עולות פה שאלות בנושאי מחירים למוצרים שונים- לדוגמא: צמיגים. למה שלא "ננצל" לטובתנו את העובדה שניתן להתאגש כאן דרך האתר לרכישה "קבוצתית", ולבקש הצעות מחיר מוזלות לרכישות שכאלו. סתם מרפרוף מהיר פה ראיתי שיש הרבה מחפשי צמיגים- אני בטוח שאם נפנה למשווקים ונציע עשרה רכבים שמעוניינים בהחלפת צמיגים (40 צמיגים!!) נוכל לקבל הצעות מפתות... אפילו כאלו ששווה לנסוע בשבילן קצת. סה"כ בסקר שעשיתי בין הרבה משווקי צמיגים לא מצאתי הפרש גדול כקונה בודד- אולי כקבוצה נוכל להרוויח יחד הנחה משמעותית.
    יש מצטרפים?
    הסמוראי התבגר ועזב את הבית, הג'ימני מצא לו משפחה חדשה ואנחנו נשארנו על אופניים :-)

חבר רשום אדי's Avatar

בעבר בדקתי את הנושא של קניה מרוכזת מול יבואנים, הכמות המינימלית שאפשר לקבל עליה הנחה היא כ-10 מוצרים. המחיר לאחר ההנחה הוא בדרך כלל המחיר בו הם מוכרים לחנויות ... או לפחות זה מה שהם אומרים. בדרך כלל, ככל שמספר המוצרים גדל ההנחה גדלה.
    עד כאן, הכל טוב ויפה. אבל זה קצת קשה למצוא 10 אנשים המעוניינים באותו המוצר בזמן מסוים. בעבר דווקא היו מספר התארגנויות לקניה מרוכזת: שאקלים - נמרוד, ידית מומנט - עודד ויכול להיות עוד שאני לא זוכר, גם עכשיו מדברים על קניה מרוכזת של "ארגז" כלים.

חבר רשום yoav's Avatar

ברירת מחדל לא חייבים אותה המידה..

לא חייבים אותה המידה של צמיג - אבל בוודאי נמצא פה 10 המעוניינים להחליף צמיגים- ואז אולי נמצא פנצ'ריה שתהיה מוכנה לעשות הנחה- אפילו 10% זה משמעותי במחירים האלו, וכך במקום לקוח מזדמן פה ושם, לקבל 10 לקוחות להחלפה התקנה ואיזון צמיגים- במקום 1900-2000 ש"ח ב 1700.... לנו זה הבדל משמעותי לבעל המקום זה בטוח שווה מבחינת תזרים המזומנים (לא כל יום הוא מחליף 40 צמיגי שטח במכה) כך שכולם מרוויחים!
    אני מקווה...
    הסמוראי התבגר ועזב את הבית, הג'ימני מצא לו משפחה חדשה ואנחנו נשארנו על אופניים :-)

חבר רשום אדי's Avatar

ברור שלא חייבים את אותה מידת הצמיג ... ואם אתה מגיע לפנצ'ריה מסויימת יכול להיות שאפילו אם מדובר על צמיגים שונים ניתן לקבל הנחה. רק צריך שמישהו יארגן את זה במידה ויש הנחה ויבדוק האם ההנחה כדאית.

חבר רשום סולי's Avatar

אני מחפש סט 31" שטח מלא כולל ספייר.
    וג'נטים... (:
    "רגעים מאושרים, רגעים נוראיים. אין יותר מטאפורות אזלו הדימויים.
    אתה יכול הפה לפתוח, יכול הפה לסגור. את הסיבוב של הכדור אף אחד לא יעצור..."

חבר רשום אדי's Avatar

רוצה ספייר 31/10.5/15? אני חושב שיש לי לתת לך - ישן ולא משהו, אבל מספיק לספייר לדעתי. רק תצטרך לפרק אותו מהג'נט.

חבר רשום סולי's Avatar

אני מעוניין להצטרף לאירגון הקבוצתי ולקנות סט של חמישה צמיגי שטח חדשים שעל הסוג שלהם יוחלט בדיון קבוצתי, בגודל 31".

חבר רשום ארז's Avatar

ח'ברה אתם מוזמניםלרדת מהעץ ,כבר הוכח שאין לפורומים כמעט כוח בקניה, בג'פטריפ כל שני וחמישי מתארגנות קבוצות לרכישת מוצרים, ב99% מהמקרים לא יוצא מזה כלום.
    במיוחד לא בצמיגים שנתח הרווחים של החנויות קן מאוד ויבואן לרוב לא ירצה כלל להתעסק איתכם(ולעצבן את החנויות), וגם אם כן אגב, מי ירכיב לכם?אהה...החנויות, אז הם יקחו מחיר מוגדל על הרכבה ואיזון....
    גמל זה סוס שתכננה ועדה.....
    הטלפון החדש שלי: 0544897064

חבר רשום סולי's Avatar

31" זאת מידה מאוד פופולרית, אף אחד לא מחפש סט 31"..
    אני בטוח כי אם נופיע אצל אחד מהמתקינים הגדולים, אם מעל לשני כלים הדורשים החלפת סטים..
    נקבל הנחה לסט ולהתקנה.

חבר רשום yoav's Avatar

ברירת מחדל Mסקא

בלי האמונה גם צסקא לא היתה אוכלת אותה......

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •