דרור לשילטון !!
וברצינות ... רעיון יפה, איזה עיתון זה אם מותר ?
בהמשך לשירשורי "הוצאת הקיטור" שהולכים ונפוצים כאן לאחרונה, אני מביא לפניכם אפשרות מעניינת.
זוגתי שתחיה, החלה לאחרונה ממש לכתוב טור נוסף בעיתון בו היא עובדת. טור זה עוסק בהצעות של קוראים לשינויי חקיקה בישראל.
קוראים שולחים לה את הצעותיהם ובמידה והיא רואה בהצעה עניין לציבור (כפי שהיא מכירה אותו), היא מעמתת את חברי הכנסת הרלוונטיים ואת שאר הגופים הנוגעים בדבר עם ההצעה.
את כל הגשפט הזה, היא מגישה ארוז יפה לקוראים.
אז אם כלום לא ישתנה בעקבות טור שכזה, שופר טוב לזעקת הציבור זה בטח כן!
המייל שלה הוא: [email protected]
חברים, קדימה , נסחו בקצרה את הרעיונות ושילחו אליה.
щн меди йшз лрщйчъ ибзъ, щн шчйт мз аъ щйтеме оштйн, щн щчод ъфйм тру мй лоифзъ
еарй ачег мд еашйн.
דרור לשילטון !!
וברצינות ... רעיון יפה, איזה עיתון זה אם מותר ?
цетрйд ..
зеч рвг зчйчъ зечйн ресфйн.....
лбш дйен йщ дшбд йеъш ойгй
збшй длрсъ орсйн мдцйв тщйд гшк осфш дзечйн щдн ооцйайн....
айк жд ба мй иеб
ацмре богйрд щйщ бд доеп йой щощ еозсеш блотъ лм озцб ибтй
айп щен зеч бреща рйцем аршвйд дщощ мощм
блм бйъ згщ йщ зебд мбреъ гег щощ мфрй иефс 4 .
дйщъъфеъ догйрд бйцйшъ ввеъ семашйн .
зеч бреща оййн афешйн ббрйрйн згщйн .
бдоеп дцмзд
аешй
Men don't quit playing because they grow old, They grow old because they quit playing
אתם רוצים שינוי???
אתם צרכים מהפכה בשביל שינוי עם כל הכבוד לכולם למעט נבחרי הציבור!!!
בכנסת בה רוצים "נבחרי הציבור" לחוקק חוק עוקף בג"ץ בשביל להגן על האחוריים השמנמנים שלהם מהעבירות בהן הם חשודים, יועץ משפטי לממשלה שנבחר באופן הזוי ומוחלף כלאחר יד אז איזה שינוי אתם רוצים??
יודעים מה דרור לשלטון אני מניח שלמרות שהוא (בלי לפגוע דרור) קצת קיצוני לטעמי בדברים מסוימים לפחות המניעים שלו טהורים ובשביל שינוי צריך קורטוב של דרור
райбй ъщмн ебйечш
дрд дцтъ зеч одфлрйъ:
лм зеч щзечч абм ма ралу блмм (ае лоти блмм) бощк щрд, обеим мамъш,
ейешг оорййп дзечйн щаеъе збш лрсъ йлем мдцйв лдйщв.
аемй ллд йфсйче мзечч зечйн щсеъойн "фшцеъ бзечйн" щзечче чегн абм ма ралфе лмм.
йщ дйен осфйч зечйн. ан шч дйе аелфйн аеън, длм дйд дшбд йеъш иеб.
йещб бсп фшрсйсче тм дойн ....
http://www.zeevik.net
арй шецд цойвйн вгемйн![]()
дчиръ осфш збшй длрсъ м 10
оойма йщ ощотъ сйтъйъ
мзмефйп : офмвд щйщ мд "ордйв шезрй" йлемд мщмез рцйв бегг тн жлеъ дцбтд млм йъш дрбзшйн
110TD5
Festina lente
арй ащъеч. щма ъвйге щарй чйцерй... абм мбтйеъ чщеъ йщ шч фъшереъ гшсиййн, еой щорсд мдътмн ожд деа ъойн ае ийфщ ае щрйдн йзг.
лм дчщчщъ дже дйа мшйч. бщйид дчййоъ дшщейеъ ма сефшеъ аъ дажшзйн, аъ гтеъйдн ешцереъйдн еаъ од щйщ мдн мдвйг.
лое щаош в'е (отеоч обизй сйш дбщш щм ичсс) - мфрй щййщфк фд гн едшбд, лмен ма йжеж.
ма терд бфешен
мщамеъ, чещйеъ, тцеъ, ъебреъ, ра мфреъ бд"ф
фъшереъ гшсиййн овйтйн бтчбеъ ъегтъ цйбеш .
дрд лап йщ джгореъ " мдвйт " мцйбеш , еаемй жд йебйм модфлд догебшъ .
арзре ма цшйлйн мзфщ мдбйа мзчйчд лже ае азшъ , арй цшйлйн мтешш аъ дтн , едогеш джд деа дъзмд иебд .
г"а - аъд ма чйцерй ак бвмм щазшйн зещбйн лк арй щеъч :wink:
zagi - touch wood брййъ гчйн , фшвемеъ цйошйн ебъй тх
ебзешу вн щшеъ мърешй ашебд ( тх , вж ерфи\семш ) щвйа - 0524752200
шч зеч азг,аеъе зеч щгег бп вешйеп рлщм бшвт дазшеп бйсеое:
"дфшгъ гъ одогйрд"
ай дзмъ дзеч джд дйрд "абй абеъ диеоад" "асеп мчйеое щм дтн дйдегй" "дайен двгем бйеъш тм чйеод щм огйръ йщшам" "дфвйтд двгемд бйеъш ббизеп догйрд" "отлб ддъфъзеъ осфш азъ блмлмд" "дазшйеъ дарещд мфвйтд бзйрек"
ъбзше од аън шецйн,лм тег ма ъефшг дгъ одогйрд лм дщаш ощем м"дбм дбмйн длм дбм" (еъъфмае же вн дсйбд щдцойвйн щмлн ма лое щаън шецйн аеън)
гшеш дшам(дшб щмй аесш тмйй мщйн рщч бдцмб-ъетбд)
ъегд тм дъвебеъ.
арй оцйт мдтмеъ аеън бцешд осегшъ (дцвъ дбтйд едцвъ дфъшеп) моййм доежлш бфъйзъ дщшщеш.
щн меди йшз лрщйчъ ибзъ, щн шчйт мз аъ щйтеме оштйн, щн щчод ъфйм тру мй лоифзъ
еарй ачег мд еашйн.
дрд тегг, чз мащък ощде щаеъй айщйъ ошъйз, еоелйз щлм од щарй зещб тм дощишд жд оощ бтгйреъ.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3824031,00.html
тн щеишйн ламд, ой цшйк ощишд блмм?
зечйн згщйн? ъйчеп зечйн чййойн? ойщде щеош тм дзечйн дчййойн етмйре блмм?
дощишд щмре шчебд сефйъ. ай афщш мъчп. аж чегн лм - дгбш дшащеп бсгш дтгйфейеъ дмаеой, афйме мфрй вмтг щмйи, жд мфшч аъ дощишд. мфшч мамъш, мфиш аъ лемн.
шч азшй щейгаре щлм згмй дайщйн дамд лбш ма йлемйн мджйч мре йеъш езеъойн бмйщлд, мдчйн аъ дощишд озгщ. мфй сиргшийн згщйн, емтщеъ аъ жд одш, мфрй щйдйд оаезш.
ма терд бфешен
מה אתה אומר.
שיסגרו, ואז נוכל אנחנו לטפל בגנבים....:twisted:
ועכשיו יש לך משטרה?......
כן, יש לי הרגשה שהסיפור הזה לא ממש מפריע לך. למה? תן לי לנחש - כי אלה ערבים. לא סתם ערבים, ערבים ממזרח ירושלים. ז'תומרת - פלשתינים. אז שילכו קיבינימט.
בטח גם במשטרע כל החכמולוגים - אלה שקוראים ואלה שכותבים, חשבו ככה, כשהתווכחו לאיזה מחוז זה שייך. שכחו שזה בתחום המוניציפלי של עיר הבירה של ישראל. שבית הספר הזה עירוני ועובדיו מקבלים משכורת מעיריית ירושלים, ושבזמן שהשוטרים מתקוטטים ביניהם למההאירוע הזה לא באחריותם אלא באחריות המחוז השכן, המטורף הזה עלול להתחיל לירות בבני הערובה שלו.
וזו לא פעם ראשונה. גם בפיגוע בישיבת מרכז הרב בירושלים, השוטרים עמדו בחוץ ולא עשו כלום, עד שלגמרי במקרה עבר איזה חייל שהבין מה קורה שם, נכנס פנימה, הרג את המחבל וסיים את האירוע.
אם מחר איזה מטורלל חמוש ישתלט על בית הספר של הילד שלך ויחזיק בו כבן ערובה, אתה באמת סומך על המשטרע הזו שלך שתעשה משהו?...
אתה תתקשר 100 בהסטריה, אבל אני מהמר שהאהבלה התורנית שיושבת ביומן ועונה לך תוך כדי שהיא עושה לעצמה ציפורניים, תאמץ את כל 24 ה-IQ השלמים שלה עד שייצא עשן ותתחיל לשחק איתך משחקי מילים... תתיש אותך עד שאתה תתייאש ותסגור את השפוף.
אני אף פעם לא סמכתי עליהם ולא התביישתי להגיד את זה. קראו לי קיצוני. אז קראו.
אבל הנה - אישור רשמי שמוכיח שכנראה צדקתי.
שמע, זה גוף כל כך רקוב ומתפורר, שעוד רגע הוא נושר ומתפוגג מעצמו. אז לפני שזה יקרה, אני באמת חושב שזו משימה לאומית לסגור בהדרגה, לפטר את כולם ולבנות מחדש לפי סטנדרטים אחרים וחדשים. תאמין לי, זה בנפשנו.
ма терд бфешен
агеп з.щоеам
арй отшйк оаг аъ шцерк мгбш айъй бфший тм дщиейеъ щарй леъб-арй орйз щштйереък егтеъйк дп гбшй амедйн зййн(оеъш млъеб амедйн,ае щмгтък лгай щалъеб амечйн?).е
ам ъзмч мй цйерйн боиеид оок.дфшгъ гъ одогйрд дйрд тшк тмйеп бтйрйй аъд йлем мзмеч тмйй,абм арй оцйт щъщъощ бщфд раеъд мфзеъ лмфйй арщйн щаъд ма олйш,ма аеън ема аъ дшчт щмдн.
ълъеб амйй бфший еарй асбйш мк од арй зещб тм лм аме щгън отбйшд аеън тм гтън.
гшеш дшам
оажгд мащд, ишййбчд мвбш.
мод мозеч?
од деа лбш аош? аъ даоъ?
дфшгд оезмиъ бйп гъ еоощмд дйа чшп дйсег щм огйрд гоечшийъ бшйад ещеччъ.
арй обйп щжд ма оътлм ацмк лагн гъй, абм шад од чешд богйреъ щоредмеъ ае дйе оредмеъ мфй гъ.....лоти лм дщлрйн щмк ллд. ежд ма ощрд ан жд айсмн йдгеъ ае рецшеъ, дъецад дсефйъ дйа ждд.
фъшереъ амвриййн мбтйеъ йбеа оашд'б мйщшам [email protected](жлейеъ йецшйн: чебй и.)
щоше тм чщш