תשמע, תראה... אתה נוגע בנקודה סופר-רגישה עכשיו.
אחרי שרשמית כיוונתי את עצמי לג'ימני, ואחרי שהייה קצרה בתוך שניים כאלה, הגודל שלו (או יותר נכון- קוטן) קצת גורמים לי לספקות. אני לא בחורה קצרה (180 סנטים +), ונכון שלא צריך בשביל זה טנדר דאבל קבינה (או יונימוג), אבל אני צריכה מרחב, והג'ימני מרגיש לי מאוד מאוד גבולי, יותר צפוף מה205 הנהדרת שהיתה הרכב הראשון שלי, וכבר בה נראיתי כמו לויתן בקופסת טונה. אני אמנם לא מעבירה רהיטים באוטו (לפחות לא באופן יומיומי...), אבל צריכה את ה"ספייס" שלי. כרגע אני לא סגורה ב100% על הג'ימני, אפילו שאני עדיין סורקת אחריו בלוחות ואוגרת כסף לרכישה, אבל החלטתי להרשות לעצמי לפזול קצת לצדדים כדי לנסות לגבש החלטה מה מתאים לי על בסיס נסיון אישי מבוסס יותר (ולא רק מקריאת פורומים).
כרגע יש לי מפגש קרוב עם טראנו דיזל קצר, ואדם נחמד ממקום העבודה שישאיל לי את הספורטאז' שלו להתרשמות.
אולי בסופו של דבר כל הדרכים יובילו אותי בחזרה לג'ימני, אולי "אתפס" על משהו אחר דוקא.
לגאלופר הקצר, אגב, גם פזלתי, אם כי "מהיר בכביש" זה הדבר האחרון שקראתי שמישהו כותב עליו... לא פוסלת על הסף (יש משהו שובה לב בעיצוב הקובייתי המיושן הזה שלהם), אבל כרגע שמה בצד. אשמח לשמוע מה יש לך לספר עליו, בפרטי.
תודה, ואגב- בימים האחרונים קראתי פה כל כך הרבה, ומדי פעם גם פניתי בפרטי לאנשים בשאלות בעקבות דברים שנכתבו, וכולם, בלי יוצא מהכלל, יצאו מגדרם לענות לי ולעזור, שזה מדהים בעיניי. אחלה אחלה של אתר ושל אנשים.
ωξψε ςμ χωψ