оцишу лоебп![]()
щйое мб !
шеб досмемйн брвб озечйн бййзег амд дтебшйн брзмйн, млп лршад щдшащеп щйст босмемйн аме деа жд щйчбт аъ ъееай досмем мщрйн дбаеъ.
йщ мрсет бъееай дчшеб бйеъш мосмем дочешй !
азшй сйеш аъоем брзм фашп ргдоъй мвмеъ аъ лоеъ дчемйсйн ббех лоебп озех мсйоеп. орсйеп йтбше лод щрйн иебеъ тг щдчемйсйн йтмое.
ъегд
ма рлщмъй, шч оцаъй 10,000 гшлйн бдн жд ма фетм.(ъеос агйсеп)
оцишу лоебп![]()
еАрДвАмИд бАаИжАрИй йдед цАбИаеЙъ; аДнОйАлЛфМЗш дЖтИеЙп дЗжМЖд мИлЖн тЗгОъМАоЛъеМп
אתה מודע לפרדוקס של כביכול פגיעה בטבע ע"י קוליסים שבאו אחרי שטפון של מליוני קו"ב מים שמחקו והטביעו כל דבר חי בערוץ?
זה נכון מאד לגבי מסלולים בשטחים שאינם בערוצים אבל לא ממש משנה בערוץ הנחל.
זה נכון לגבי פתיחת הקוליסים אחרי הסופה הפסיכית הזו אבל לקחת בפרופורציה הנכונה, תיכף יקפצו כמה אנשים אבל ת'כלס, אני לא ממש מוצא את ההיגיון המקצועי-אקולוגי גרידא באיסור נסיעה ע"ג תשתית ואדי שבפועל לא גורמת לפרומיל שינוי סביבתי שגורם שיטפון דרדלה אחד.
יש לי מושג מה עושה נסיעה על תשתית חלוקים וחומר ואדי, אם אתה יכול לטעון אחרת אשמח לשמוע.
אחרי שהעסק יתייבש החלוקים יחזרו למקום, עד לקיץ ישאר כרגיל שביל אחד או שניים (ובמקרה של הפראן תמיד היו יותר משביל אחד לתנועה)
אני שוב מדגיש,
כל זה בהתייחס לנסיעה ע"ג תשתית ואדי ולא על קרקעות או קוליסים מחוץ לערוצים.
ддрад щбайийеъ..
"The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway."
Hary Wagner
гешеп
лоебп щдлеерд озех мтшех джшйод, айфд щжешойн ойн дибт йъчп бщйифеп дба.
абм ой щфъз тогеъ ъцфйъ тм вбтеъ мйг дтшех жд йщаш щн дшбд жоп.
ма рлщмъй, шч оцаъй 10,000 гшлйн бдн жд ма фетм.(ъеос агйсеп)
щоше тм чщш