им,
мод AT?
мод ма дгбш даойъй?
щмен млн,
арй тн в'йорй 99', сиргший ма оевбдд.
щечм мтмеъ бойгд м-215/75/15, длйееп деа цойвй BF AT.
лшвт айп ъчцйб мдвбдд.
од гтълн?
йщ фд ойщде щрест тм в'орй мма двбдд тм цойвй 215?
йдйе щйфщефйн бфмсийчйн? бдцмбеъ аемй?
тег гбшйн щлгай мчзъ бзщбеп ботбш мойгд вгемд йеъш мма двбдд?
ъегд,
им.
им,
мод AT?
мод ма дгбш даойъй?
абйтг фашп.
ליאור,
נושא הרישוי יפתר בצורה כזו או אחרת - מקסימום, יש את האופציה לסוע בלי שינוי ברישיון (למרות שלא מתלהב מהרעיון).
אביעד,
מבירורים שאני עורך לאחרונה, צמיג ה-BF AT מצטייר כצמיג האופטימלי לרכב שמבלה את עיקר השבוע על הכביש ואת סופו בשטח.
ממה שהבנתי עד כה, זה צמיג "כבישטח" האמיתי היחד שקיים, בשונה מהרבה צמיגים שמתיימרים להיות כאלו.
בכל מקרה, דגם הצמיג עדיין לא סגור, אולי אקח בסוף MT כזה או אחר.
ма ъдйд бтйд тн 215 мма двбдд.
асу.
"scars are tattoos with better stories"
айп ълрйъ. зййн. рчегд.
дчофш - VW TYPE 2 1978 | диргш - дйймчс 2008
ъйчз MT. :twisted:
од аъд зррд?
сън, бшцйреъ швт..
ан аъд аедб мдъфмщ ббех баоъ щайп од мдъмби..
евн ан ма абм тещд тбйшеъ ема ийемйн шветйн рие.. д-mt тгйу бдшбд.
вн ан аъд 10% оджоп бщиз..бщбйм д-10% дамд дбаъ в'йф, едеа йллб баоъ шч тн цойв MT.
ддбгм одеъй оаег, дърсъй мазешд ботб мцойв MAXXIX TREPADOR, оцойв сйрй азш бтм фшефйм лбйщ оебдч аеорн, абм ддбгм щеед аъ дийфм'д еейбшцйеъ бодйшеъ вбедд, мзмеийп щеед..
"швтйн оаещшйн, швтйн решаййн. айп йеъш оиафешеъ ажме дгйоеййн.
аъд йлем дфд мфъез, йлем дфд мсвеш. аъ дсйбеб щм длгеш ау азг ма йтцеш..."
беа рщам ллд, мод мтмеъ бойгд (аъ ддтшеъ тм шйщей лбш озчре) лщафщш чегн мртем аъ дсшп ? цойвй щиз бойгд щм дв'йорй лбш йщ бщеч ема оаъоем, аж щймеб щм ртймд емазш олп щйгшев дцойвйн мщиз ома = шлб щиз аефийомй мзмеийп.
ма двтъй мшащ щшщшъ дожеп лгй мдйеъ цозерй!
озфщ шелщ мжев лмйеъ боцб иеб,лемм тбегд...
היי, מנסיון של חבר עם ג'ימני 06 (פגוש צורה חדשה, הנמוך יותר), צמיגים 215 MT של הנקוק, הגלגלים הקדמיים היו מגרדים לו את הפגוש.
הפתרון: או הגבהה, או החלפת פגוש/חיתוך.
הוא גם הגביה וגם חתך.
לידידנו טל אין פגוש מקורי אז נראה לי שהוא פתור מהבעיה הזו בכלל, לדעתי האישית מיותר לעלות מידה, עדיף נעילה או הגבהה.
כל אחד יעשה כרצונו![]()
ббшлд, аеш
לדעתי השאלה לא האם הוא יכול, אלא האם זה טוב. בהנחה שטל נשאר עם אותם יחסי העברה, זה לא קצת יפגע לו בהילוך כח?
מצד שני, ואת זה נעילה לא יכולה לתת: הגבהה קלה של הרכב (דגש על הסרנים / ביצים שלא מתרוממים עם הגבהה רגילה). חוץ מזה שלא כל אחד אוהב נעילה אוטומטית, במיוחד אם הרכב משמש כרכב יום-יומי.
йа аммд..
הסרן האחורי כבר נעול, שכחתי לציין זאת.
מעבר לזה, באופן טבעי, מתישהו בעתיד ארצה לגדול בצמיגים וכרגע זה מסתדר טוב מכמה סיבות (קבוצת רכישה לצמיגים וכו'..).
השלב הבא אחרי הצמיגים יהיה הגבהה או יחסי העברה.
лъбъй ах жд лбш бтбш, абм дсмейд щм дгвн дзгщ щм дрчеч (mt rt03) беегаеъ йеъш шзбд одгвн дчегн тм аеъд ойгд (215). ощде лое айрц' щмн йеъш...
айк щдзмфъй цойвйн одгвн дйщп мзгщ (соешай тмйн) дцойвйн дзме ощфщфйн аъ дзбч щм дтмйн дчгоййн бсйбеб ома. (чйи тмйн щм аемгоп тн бешв йеъш беми тм дзбч)
чз очм чз ъшойм..., дй дв'йф дй дв'йф...
адмп вбш, ршад мй щръъй мк офд мфрй айжд зегщ бажеш тшевеъ. дсъгшъ бсеу тн отмд тежй?
כן זה הייתי אני.
במעלה עוזי התיישבתי על הגחון כמו ילדה קטנה!
אחרי עבודות מע"צ של שעה יצאנו משם.
עזרת לי מאוד!
щоше тм чщш