Close
ςξεγ 2 ξϊεκ 2 ψΰωεοψΰωεο 12
ξφιβ ϊεφΰεϊ 21 ςγ 27 ξϊεκ 27

αψιψϊ ξηγμ ϊβεαδ μδεγςδ: θψι ξιγ 2 φιψεχι 2001 αξηιψ ωτει

מצטער להיות משבית שמחות ונותן באש גם הפעם... אבל יריב בחייאת דינק ,

קח אותי לדוגמה, אני לא מחפש לקנות בזול, אני מחפש לקנות את מה שאני רוצה לנהוג בו, לא בערך, לא ליד, לא פוטנציאל ולא עסקה כלכלית. אני מוכן לקנות "ביוקר" "מעל מחירון" "הרבה מעל מחירון" אבל רכב שעונה על הציפיות שלי.
    יש מצב שאני מגיע לראות רכב שבעליו מתהדר בכל מני נוצות ומספר סיפורים, יש גם מצב שהרכב באמת טוב מכאנית אבל כמות החלודה וההזנחה שלו מוציאות לי את החשק להסתכל עליו בכלל, הפרמטר העיקרי מבחינתי הוא לא המחיר אלא התמורה למחיר.
    אני גם לא שואל בטלפון מה המחיר המבוקש ואם יש על מה לדבר לפני שראיתי את הרכב. נסעתי מת"א לקריית שמונה כדי לראות רכב שפורסם במחיר שנראה לי יקר על פניו, אבל עד שראיתי ובדקתי אותו לא דיברתי על כסף. הרכב לא מצא חן בעיניי מסיבה מסויימת למרות שכל מה שפורסם לגביו היה נכון - אז אמרתי תודה על הזמן שהמוכר הקדיש לי וחזרתי הבייתה. לא שאלתי כמה הוא מבקש ואם יסכים לרדת, כי זה ממש לא עניין אותי. יש לי עוד דוגמאות.

אם הייתי מחפש צ'רוקי, הייתי מעדיף לקנות מיוסי ב 65 את אותו רכב שקנה יום קודם ב 52 , מאשר את שלך ללא מנוע ב 30, בהנחה שהרכב היה לשביעות רצוני, בלי להתבאס יותר מדי שפיספסתי בחצי שעה ומישהו עשה סיבוב מהיר על חשבוני, הייתי גם מפרגן לו מכל הלב ושומר איתו על קשר כי סביר שגם היינו נעשים חברים (זה קורה לי הרבה), הייתי גם קונה בתיווכו בית (אם זה יוסי שאני חושב) אבל סביר להניח שהייתי מוריד לו את העמלה ב 2% לפחות ובהפרש הייתי ממן שני צ'רוקים

ηαψ ψωεν γψεψ αψμι's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Dec 2002
    ξιχεν
    αςξχ ιτδ αιο δψιν εωγεϊ
    δεγςεϊ
    23,243

φιθεθ πλϊα αξχεψ ςμ ιγι יריב קלר ברוך φτιδ αδεγςδ
    יש לי מבחן למעוניינים בצירוקי יש לי צירוקי דיזל גיר רגיל שנת 1999עם מנוע גמור ניתן להסב לבנזין או להחליף ראשי מנוע או מנוע כול האופציות אפשריות ויש את החלפים הדרושים הרכב שמור ויפה וכולל יחסי העברה 4.10 וו גרירה והגבהה 2 אינצ וצמיגים חדשים למהירי החלטה כמו יוסי 30000 ש"ח על הרכב עם המנוע הגמור המבחן תקף למשך 24 שעות .
    כן נכון זה לא לוח מודעות רק מבחן לעצמי ולעדר שרק לאחר שמשהו נימכר או לא אקטואלי אז זה מעניין אז אני ממתין למרות שהתוצאה הסופית ברורה שהרכב ישאר אצלי במידה ואני טועה אז מישהו יהנה מאחלה רכב ואני יקבל כמה שקלים אבל ירגיש כמו טמבל:shock:
    0508899577 יריב על תיתקשרו

אם עדיין הייתי מחפש ג'יפ, אני הייתי מתייצב אצלך לסגור על תכונית עבודה לגביהרכב הזה.
    צ'רוקי בנזין ידני זה משהו שהייתי מוכן להשקיע בו.

חוץ מזה, אול יבשבוע הבא נקפוץ לבקר אצלכם ולהכיר.
    μΰ ςεπδ ατεψεν
    μωΰμεϊ, χεωιεϊ, ςφεϊ, ϊεαπεϊ, πΰ μτπεϊ αδ"τ

ηαψ ψωεν ιψια χμψ αψεκ's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Jan 2005
    ξιχεν
    ρετψ βιτ αεειζ
    δεγςεϊ
    1,727

μπιψ ελμ δηαψιν βν δψλα ωμι μΰ μξλιψδ ΰαμ αιβμμ ωΰπι ιεγς ωΰπωιν πεψξθιαιν μΰ ξζδιν ξωδε θεα βν ςν ζδ ςεξγ μδν ξεμ δτπιν ΰζ μχηϊι ριλεο ξηεωα λι δϊεφΰδ δρετιϊ διϊδ αψεψδ.
    εςφν ζδ ωξιωδε ΰηγ δϊιφα ξδψ μιψΰεϊ ΰϊ δψλα διδ ημχ ΰαμ αψεψ μι ςν ξιωδε λο διδ ψελω ξιξπι ΰϊ δψλα ΰζ 20 ηαψιν διε θεςπιν ωδιε αγψκ εμξδ μΰ δρτιχε ελξδ ηαμ
    αχιφεψ ιω γαψιν θεαιν αζεμ λξε ωιερι ψλω ΰαμ φψικ μψευ ξδψ μτπι ωιβξψ

εγψεψ ΰπι ξξϊιο μαιχεψ ωμκ:grin:
    ρετψ βιτ δβωξϊ ημεξεϊ ξεθεψιν μξεϊβ βιτ 0544565641

ηαψ ψωεν zivviz's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Oct 2009
    ξιχεν
    αιο δψιν εαιο βαςεϊ
    δεγςεϊ
    315

δι γψεψ .

ΰπι ςγιιο μΰ ξλιψ ΰεϊκ ΰιωιϊ ( ΰαμ ξλιψ ΰϊ δδβιβιν διτιν ωμκ αΰϊψ , εξχεεδ ωϊαεΰ μξτβω ΰιπγιΰπιν ) , ΰαμ ξςπιιο ΰεϊι μωΰεμ ΰεϊκ ωΰμδ ( εΰϊ ωΰψ ηαψι δτεψεν ) : ΰϊδ ξητω φιψεχι απζιο ιγπι . μι ιω ΰηγ λζδ εψφιϊι μγςϊ λξδ λμιν περτιν λΰμε ιω αΰψυ ? μςπιεϊ γςϊι , μΰ ιεαΰε λμιν λΰμε αϊφεψδ ιγπιϊ . δΰν ιλεμ μδιεϊ ωΰπι διηιγι?

ζιε

ηαψ ψωεν ιψια χμψ αψεκ's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Jan 2005
    ξιχεν
    ρετψ βιτ αεειζ
    δεγςεϊ
    1,727

φιθεθ πλϊα αξχεψ ςμ ιγι ιψια χμψ αψεκ φτιδ αδεγςδ
    ιω μι ξαηο μξςεπιιπιν αφιψεχι ιω μι φιψεχι γιζμ βιψ ψβιμ ωπϊ 1999ςν ξπες βξεψ πιϊο μδρα μαπζιο ΰε μδημισ ψΰωι ξπες ΰε ξπες λεμ δΰετφιεϊ ΰτωψιεϊ ειω ΰϊ δημτιν δγψεωιν δψλα ωξεψ ειτδ ελεμμ ιηρι δςαψδ 4.10 εε βψιψδ εδβαδδ 2 ΰιπφ εφξιβιν ηγωιν μξδιψι δημθδ λξε ιερι 30000 ω"η ςμ δψλα ςν δξπες δβξεψ δξαηο ϊχσ μξωκ 24 ωςεϊ .
    λο πλεο ζδ μΰ μεη ξεγςεϊ ψχ ξαηο μςφξι εμςγψ ωψχ μΰηψ ωξωδε πιξλψ ΰε μΰ ΰχθεΰμι ΰζ ζδ ξςπιιο ΰζ ΰπι ξξϊιο μξψεϊ ωδϊεφΰδ δρετιϊ αψεψδ ωδψλα ιωΰψ ΰφμι αξιγδ εΰπι θεςδ ΰζ ξιωδε ιδπδ ξΰημδ ψλα εΰπι ιχαμ λξδ ωχμιν ΰαμ ιψβιω λξε θξαμ:shock:
    0508899577 ιψια ςμ ϊιϊχωψε
    ζελψιν ΰϊ δψλα δϊτπδ ζξο εδψλα ςμ δμιτθ ξΰϊξεμ εΰεμι ξηψ πριςϊ ξαηο ςν ξπες απζιο:twisted:

εμΰ δψλα μΰ μξλιψδ
    ϊξεπεϊ ξφεψτεϊ ϊξεπεϊ ξφεψτεϊ Click image for larger version. 

Name:	ñãðÀ 064.jpg‏ 
Views:	260 
Size:	103.4 χιμεαιιθ 
ID:	24689  
    ρετψ βιτ δβωξϊ ημεξεϊ ξεθεψιν μξεϊβ βιτ 0544565641

ηαψ ψωεν
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Jan 2003
    ξιχεν
    , Israel
    δεγςεϊ
    286

Smile ϊβεαδ μδεγςδ: θψι ξιγ 2 φιψεχι 2001 αξηιψ ωτει

ιψια ξαψεχ
    ξϊι περςιν μθιεμ ωιψεχιν μϊϊ μλξδ ΰπωιν αψΰω

ιερι

ηαψ ψωεν βιΰ's Avatar
    ϊΰψικ δφθψτεϊ
    Dec 2002
    ξιχεν
    ΰζεψ ηιεβ ... ϊτερ
    δεγςεϊ
    18,023

ζδ δψλα ωδιδ αηιτδ ?
    φεςπιδ ..

ςξεγ 2 ξϊεκ 2 ψΰωεοψΰωεο 12

πεωΰιν γεξιν

1. ξητω ςψιρδ \ ββεο μτΰβψε 2008, αξηιψ ωτει.
    ςμ ιγι ohadha ατεψεν τεψεν ξιφεαιωι Mitsubishi
    ϊβεαεϊ: 2
    ςγλεο ΰηψεο: 23-07-11, 23:49
  2. ϊβεαεϊ: 5
    ςγλεο ΰηψεο: 28-08-10, 11:09
  3. αψζ ηωξμι - ΰιτδ χεπιν αηιτδ αξηιψ ωτει ?
    ςμ ιγι βιΰ ατεψεν ΰεσ-θετιχ
    ϊβεαεϊ: 2
    ςγλεο ΰηψεο: 28-05-10, 21:21
  4. ξγψβεϊ φγ αξηιψ ωτει - ιω ηιδ λζε?
    ςμ ιγι matokik ατεψεν τεψεν ρεζεχι Suzuki
    ϊβεαεϊ: 15
    ςγλεο ΰηψεο: 30-03-10, 22:42
  5. γψεωιν ζεβ φξιβιν m\t\r 31 αξηιψ ωτει
    ςμ ιγι cj64 ατεψεν μεη ξεγςεϊ ξςεπιιπιν μχπεϊ
    ϊβεαεϊ: 1
    ςγλεο ΰηψεο: 18-02-10, 18:21

δψωΰεϊ τψρεν