מצטער להיות משבית שמחות ונותן באש גם הפעם... אבל יריב בחייאת דינק ,
קח אותי לדוגמה, אני לא מחפש לקנות בזול, אני מחפש לקנות את מה שאני רוצה לנהוג בו, לא בערך, לא ליד, לא פוטנציאל ולא עסקה כלכלית. אני מוכן לקנות "ביוקר" "מעל מחירון" "הרבה מעל מחירון" אבל רכב שעונה על הציפיות שלי.
יש מצב שאני מגיע לראות רכב שבעליו מתהדר בכל מני נוצות ומספר סיפורים, יש גם מצב שהרכב באמת טוב מכאנית אבל כמות החלודה וההזנחה שלו מוציאות לי את החשק להסתכל עליו בכלל, הפרמטר העיקרי מבחינתי הוא לא המחיר אלא התמורה למחיר.
אני גם לא שואל בטלפון מה המחיר המבוקש ואם יש על מה לדבר לפני שראיתי את הרכב. נסעתי מת"א לקריית שמונה כדי לראות רכב שפורסם במחיר שנראה לי יקר על פניו, אבל עד שראיתי ובדקתי אותו לא דיברתי על כסף. הרכב לא מצא חן בעיניי מסיבה מסויימת למרות שכל מה שפורסם לגביו היה נכון - אז אמרתי תודה על הזמן שהמוכר הקדיש לי וחזרתי הבייתה. לא שאלתי כמה הוא מבקש ואם יסכים לרדת, כי זה ממש לא עניין אותי. יש לי עוד דוגמאות.
אם הייתי מחפש צ'רוקי, הייתי מעדיף לקנות מיוסי ב 65 את אותו רכב שקנה יום קודם ב 52 , מאשר את שלך ללא מנוע ב 30, בהנחה שהרכב היה לשביעות רצוני, בלי להתבאס יותר מדי שפיספסתי בחצי שעה ומישהו עשה סיבוב מהיר על חשבוני, הייתי גם מפרגן לו מכל הלב ושומר איתו על קשר כי סביר שגם היינו נעשים חברים (זה קורה לי הרבה), הייתי גם קונה בתיווכו בית (אם זה יוסי שאני חושב) אבל סביר להניח שהייתי מוריד לו את העמלה ב 2% לפחות ובהפרש הייתי ממן שני צ'רוקים![]()
μΰ ςεπδ ατεψεν
μωΰμεϊ, χεωιεϊ, ςφεϊ, ϊεαπεϊ, πΰ μτπεϊ αδ"τ
μπιψ ελμ δηαψιν βν δψλα ωμι μΰ μξλιψδ ΰαμ αιβμμ ωΰπι ιεγς ωΰπωιν πεψξθιαιν μΰ ξζδιν ξωδε θεα βν ςν ζδ ςεξγ μδν ξεμ δτπιν ΰζ μχηϊι ριλεο ξηεωα λι δϊεφΰδ δρετιϊ διϊδ αψεψδ.
εςφν ζδ ωξιωδε ΰηγ δϊιφα ξδψ μιψΰεϊ ΰϊ δψλα διδ ημχ ΰαμ αψεψ μι ςν ξιωδε λο διδ ψελω ξιξπι ΰϊ δψλα ΰζ 20 ηαψιν διε θεςπιν ωδιε αγψκ εμξδ μΰ δρτιχε ελξδ ηαμ
αχιφεψ ιω γαψιν θεαιν αζεμ λξε ωιερι ψλω ΰαμ φψικ μψευ ξδψ μτπι ωιβξψ
εγψεψ ΰπι ξξϊιο μαιχεψ ωμκ:grin:
ρετψ βιτ δβωξϊ ημεξεϊ ξεθεψιν μξεϊβ βιτ 0544565641
δι γψεψ .
ΰπι ςγιιο μΰ ξλιψ ΰεϊκ ΰιωιϊ ( ΰαμ ξλιψ ΰϊ δδβιβιν διτιν ωμκ αΰϊψ , εξχεεδ ωϊαεΰ μξτβω ΰιπγιΰπιν ) , ΰαμ ξςπιιο ΰεϊι μωΰεμ ΰεϊκ ωΰμδ ( εΰϊ ωΰψ ηαψι δτεψεν ) : ΰϊδ ξητω φιψεχι απζιο ιγπι . μι ιω ΰηγ λζδ εψφιϊι μγςϊ λξδ λμιν περτιν λΰμε ιω αΰψυ ? μςπιεϊ γςϊι , μΰ ιεαΰε λμιν λΰμε αϊφεψδ ιγπιϊ . δΰν ιλεμ μδιεϊ ωΰπι διηιγι?
ζιε
ιψια ξαψεχ
ξϊι περςιν μθιεμ ωιψεχιν μϊϊ μλξδ ΰπωιν αψΰω
ιερι
ζδ δψλα ωδιδ αηιτδ ?
φεςπιδ ..
ωξψε ςμ χωψ