הי שי,
לא מכיר את ה"פטנט" של אוקולונים בגבהים שונים. כאשר הגבהתי את הויטארה הראשונה שלי המידות היו שוות מקדימה ומאחורה. אני מסכים שהאוטו ייראה יותר "קרבי" אם ירימו לו את הישבן יותר, אבל אני לא יודע אם זה יותר טוב.
שווה לשקול גם התאמה לבאמפ-סטופ כדי שסגירת המתלה תהייה רכה מהגומי שלו, ולא קשה מסגירת הקפיץ. בשום מצב אסור לאפשר שסגירת המתלה תוגבל ע"י הבולם - זה יחסל את הבולם מהר מאוד.
מעבר לכך כדאי בהזדמנות זו להחליף את הבולמים. מאחורה זה קל ויש מבחר בולמים זמינים לפי טעמך - נוחים/קשיחים/מתכווננים. מדוד את המרחקים בין חיבורי הבולמים (כאשר הקפיצים מפורקים) במצב סגור - עד הבאמפ-סטום (או עד סגירת הקפיץ - ספור כריכות ותכפיל בעובי הקפיץ, הוסף את מידת האוקולון ובדוק מי מגביל את הסגירה), ובמצב פתוח ואז חפש בולם מתאים.
מקדימה אתה חייב בולם שמתאים למתלה של הויטארה. אני לא בקיא במצאי העדכני ולא יודע אם יש בולמים שמותאמים להגבהה, או רק במידה המקורית (ואז מוסיפים גם להם אוקולון באותה מידה כמו לקפיץ הקדמי) כדאי לברר איזה מידות בולמים קדמיים קיימות בארץ לפני שמזמינים את האוקולונים.
אחרי כל ההסבר הטכני הזה, הייתי מציע לך לשקול הרכבת סט הגבהה אשר כולל גם קפיצים ולשכוח מהאוקולונים לגמרי. זה אמנם יותר יקר, אבל שווה את הכסף. לפי הסמל אתה עם ויטארה ארוכה, כך שהקשחת הקפיצים מאחורה תעשה לך רק טוב, ואם אתה כבר משקיע את הזמן והעבודה, תשקיע עוד קצת בכסף ותקבל רכב ברמה גבוהה יותר (כמובן שגם כאן צריך לדעת מה עושים ...)
בהצלחה ולהתראות בשטח (וכמובן בזוקיאדה) ,
נדב.
ωξψε ςμ χωψ