היי מיכל,
קודם כל, זו תופעה תקינה (עד גבול מסויים, כמובן).
תבדקי לאיזה סל"ד הטורים יורדים בזמן הרעידות, ועדכני בשרשור.
במקביל, כדאי גם לבדוק את מצב תושבות המנוע, יכול להיות שהן מתקרבות לסוף חייהן.
טל.
огебш бъефтд отрййръ щщоъй мб амйд шч мазшерд: лщдшлб оерт, абм теог (рйеишм/фашчйрв/гшййб тн бшчс), ефтемд зщомйъ оаеоцъ лмщдй оъшзщъ, деа оъзйм мштег бейбшцйд тцбрйъ еофсйч шч лщдфтемд осъййоъ. фтемд зщомйъ = свйшъ змеп щфъез мвошй, дейбшцйд оъзймд бтшк оаоцт дгшк мотмд (бдешгд ощен од жд ма чешд, аемй гешщ фзеъ оаох зщомй), сйбеб ддвд йойрд ещоамд (фтемъ ощабд зщомйъ, логеорй).
дштйгеъ ошвйщеъ лое штйгеъ щтещд орет щтеог мдйлбеъ, абм зех оддшвщд ма ршад щжд баоъ од щчешд.
жд чешд лаоеш шч лщдшлб ма бъретд.
од длйееп?
היי מיכל,
קודם כל, זו תופעה תקינה (עד גבול מסויים, כמובן).
תבדקי לאיזה סל"ד הטורים יורדים בזמן הרעידות, ועדכני בשרשור.
במקביל, כדאי גם לבדוק את מצב תושבות המנוע, יכול להיות שהן מתקרבות לסוף חייהן.
טל.
אני תיכף יוצאת מהעבודה, אבדוק את נושא הסל"ד ואדווח יותר מאוחר בערב.
תושבות מנוע- לבדוק בעין, או שיש דרך אחרת לבצע בדיקה מושכלת? תושבות מנוע גמורות לא היו באות לידי ביטוי בעוד מצבים?
тг лод щарй обйп айп чщш мъещбеъ дорет, од щчешд деа щоефтм теос ресу тм дорет ак деа ма очбм ъесфъ гмч бтбеш жд, йчшд вн лщъгмйчй ожвп мощм, бг"л дбтйд дйа ббйъ доцтшъ ае базг дзййщрйн\озщб
щйой мб дан чешд щвн диешйн оъзймйн мшчег бмй чщш мщен гбш бтойгд? вн жд отйг тм бйъ оцтшъ,
блм очшд жд од щдййъй бегч гбш шащеп.
אוקיי, קודם כל- בדקתי את הסל"ד, יש נפילה של 100-200 סל"ד, לא יותר, וגם את זה היה קשה לשחזר משום מה, דוקא אתמול האוטו התנהג למופת. בתחילת השבוע מתחתי את הרצועה כי היא היתה רופפת ושרקה כמה שניות כשהאוטו הותנע קר, האם יכול להיות שזה היה קשור גם לתופעה הזו ותיקן אותה בצורה כלשהי?
עם מזגן נסעתי דוקא כמה פעמים- אין בעיה של גמגומים או איבוד כוח משמעותי, והטורים מעולם לא רקדו לי (האוטו אצלי קצת יותר מחודש בנסיעות יומיומיות).
אם זו תופעה נורמלית, אני אניח לזה, פשוט תהיתי אם זה רמז מקדים להיחלשות המצבר או משהו אחר שניתן למנוע בקלות במקום להיתקע איתו אח"כ ולקלל את הרגע שלא שאלתי...
мотп дгйеч, дфтмъ цшлп зщомй вешоъ млк щдамишриеш ййцш жшн зщомй вбед йеъш ежд йецш теос тм дамишриеш щоървг мсбеб дорет ечцъ бемн аеъе емлп йешгйн сбебй дорет.
ббшлд - шфй мйп
даъш мзйфещ оеслйн ещшеъй шлб www.musach.co.il
айп чщш моцбш, бйръййн ъощйлй мрсет, ан дбтйеъ зежшеъ ъбгчй аъ од щлъбъй чегн.
ойлам.
йлем мдйеъ щдвйт джоп мрйчей оцтшъ ...
айк жд чщеш ? дйе мй бейиашд (ожоп) штйгеъ бсм"г роек ебсефе щм гбш жд од щфъш ...
ргб.
еАрДвАмИд бАаИжАрИй йдед цАбИаеЙъ; аДнОйАлЛфМЗш дЖтИеЙп дЗжМЖд мИлЖн тЗгОъМАоЛъеМп
המון תודה לכם, ותודה רפי על ההסבר הטכני- לפי מה שאתה מתאר נראה שיש איזשהו קשר בין מתיחת רצועת האביזרים להיעלמות התופעה, אם ככה (וגם לקיום שלה בחומרה כזו מלכתחילה).
נדב- אין לי רעידות בסל"ד נמוך בכלל (אבל אם יהיו, אז עכשיו אני יודעת מה הכיוון)
מיכל, תנסי משהו קצת שונה.
אפסי את המחשב על ידי ניתוק כבלי המצבר לכ-20 דקות, ואז יכולים לקרות שלושה דברים: 1. הרעידות יפסיקו, 2. הרעידות יפסיקו לזמן מוגבל ויחזרו, 3. הרעידות לא יפסיקו.
בכל מקרה כל תוצאה תעזור לנו להוביל לפתרון הנכון.
йа аммд..
щоше тм чщш