ма олйш б"щ.
щамъ ън: ма тгйу щдфъзйн йдйе одцг (щм дгмъ дазешйъ) елк ма ъцишк мдецйа зцй одайп бваж' бщбйм мдвйт мощде одъайн ?
ргб.
בוקר טוב לכולם!
בוקר נפלא זריחה משגעת!
אני מחפש נגר בבאר שבע בלבד. חובה שיהיה מקצוען וסבלני.
אני רוצה לבנות כזה דבר בדיוק כמו בתמונה, וזקוק לעזרתכם. ניסיתי לבד, לא הצלחתי ועזרה וסבלנות מתבקשת פה.
כמו כל דבר בחיים, אני מתכוון לשלם עבור השיעור, אבל לא רוצה "לבקש טובות" מאף אחד, כך שאוכל לשאול כמה שאלות שייתחשק לי, את בעל המקצוע.
מכירים מישהו כזה בבאר שבע? תוכלו לעזור?
את המוצר המוגמר אני רוצה להתקין ברווח שבין המושבים האחוריים בג'ימני שלי לבין הדלת האחורית. כשהדלתות של הארגז יהיו סגורות אוכל להניח עליהן ציוד נוסף.
אודה לכולכם על העזרה, הרעיונות ושאר ירקות.
נ.ב- למרות שחיפשתי לא מצאי בכל השירשורים מידות מדוייקות של הצעצוע, אם תוכלו לעזור לי גם בזה אודה לכם שבעתיים ותמו כל שאלותי![]()
"лщаъд бомзод еаъд рсев мазеш бвмм йшй аеййбк - ам ъшех, аъд тщей моеъ тййу"
ма олйш б"щ.
щамъ ън: ма тгйу щдфъзйн йдйе одцг (щм дгмъ дазешйъ) елк ма ъцишк мдецйа зцй одайп бваж' бщбйм мдвйт мощде одъайн ?
ргб.
еАрДвАмИд бАаИжАрИй йдед цАбИаеЙъ; аДнОйАлЛфМЗш дЖтИеЙп дЗжМЖд мИлЖн тЗгОъМАоЛъеМп
етег щамд - аъд олйш аъ долщйш джд щрчша "оиш" ? ейщ тег си "гу ети/тйфшеп"... дрд мк дафщшеъ мчзъ ойгеъ лшаей.
ма двтъй мшащ щшщшъ дожеп лгй мдйеъ цозерй!
озфщ шелщ мжев лмйеъ боцб иеб,лемм тбегд...
באשכל שמצאת את התמונה יש שם סרטוט שמכיל מידות.
נדב,
המיקום היחיד שיכול להיות לפתחים הוא למעלה (הארגז יושב על ה"גיגית" שקיימת בבגאז' וכך נוצר עוד מקום).
החלוקה ל2 תאים היא רעיון מעולה שהוסף בגרסא הזאת של הארגז (המקורית שמוצעת היתה ללא חלוקה, ולכן היה צריך להוציא את הכל ולא רק חצי).
ד"א
אני עשיתי את הפרוייקט ביום שבת - יצא מעולה ודיי פשוט.
הלכתי עם המידות שמצוייות באשכל לנגריה (הראשונה שראיתי) והוא חתך לך לפי המידות (ללא החיתוכיך לפלסטיק) - עלה 50 ש"ח.
בד לבד של 1X1.8 מטר (אני ריפדתי את כל הארגז מבפנים ומבחוץ בכדי להקטין בקצת את הרעש) עלה 25 ש"ח.
צירים (ארבע בסך הכל) וזויות L 90" לחיזוק (6 סה"כ) - עוד 25 ש"ח~.
עלות כללית 100 ש"ח.
ההרכבה היתה ענין של כמה שעות.
יצא מעולה.
ма йфд мдвйг мй "чз ойгеъ". айме дййъй оцмйз дййъй демк мрвшййд еобчщ щйбре тбешй аъ дгшещ мй.
бйчщъй ойгеъ лй зщбъй щлк агт бгйеч од мбчщ одрвш.
айп зебд "мсоп" аеъй блм фтн щарй шецд мбреъ ощде ае мщаем щамд.
арй обчщ щеб, лзбш бфешен лое лемн:
афщш ббчщд мчбм ойгеъ огеййчеъ щм доецш?
од двебд? дшезб? ащоз мойгеъ огеййчеъ
"лщаъд бомзод еаъд рсев мазеш бвмм йшй аеййбк - ам ъшех, аъд тщей моеъ тййу"
ау азг ма осоп аеък оъечйч, абм ъщйн мб щмшеб лщщамъ щамд етег цййръ щзйфщъ , двйт ойщде еаош щйщ ъщебд чййоъ лбш. еаъд вн тлщйе оътмн ожд збйбй, ъчша аъ од щIdoP лъб мк. дойгеъ оцейреъ баеъе очен щбе дъоерд.
оайфд мчзъ аъ дъоерд ? ан бащлем ов'йфемев, ажй лфй щрлъб - лм дойгеъ чййоеъ баеъе ащлем. чцъ йеъш ъщеоъ мб, жд длм.
еан ма ощн мчзъ, аж арй обчщ тлщйе отйге, щйтмд чйщеш маеъе щшщеш еощн ъщаб аъд аъ дръерйн.
ма двтъй мшащ щшщшъ дожеп лгй мдйеъ цозерй!
озфщ шелщ мжев лмйеъ боцб иеб,лемм тбегд...
щоше тм чщш