чрйъй вшарг ц'йшечй мшаге згщ
мцтшй бзбшд ма дсбйше мй щбгвн щшлщъй айп 4WDL еайп ртймд
дан афщш мтщеъ ощде брйгеп?
ийемй дщиз щбйцтъй бтбш тн дшегае ае дайфеп ма дйе ийемйн "чмйн"
еарй отерйп мдощйк бийемйн аме
мгтъй мгвн дмашге йщ 4WD абм айп 4WDL (дймек лз зсш).
вн арй бгтд щйеъш чм мдзмйу гвн оащш мщфш аъ дгвн джд.
עד לא מזמן הגראנד שמכשילי תנועה יבאו היה לימיטד עם LOW. עלה 320K ש"ח
כדי להוזיל, הדבילים ירדו ללרדו, אבל לא בחרו באופציה של ה-LOW. עולה 230K ש"ח
הם לא מבינים שזה ג'יפ. חושבים שזה סטיישן-ואגון מנהלים...
והאמת, לרוב האנשים שקונים את הרכב הזה מהניילון, זה לא ממש משנה.
הבעיה היא שזה אומר שאין להם אופק שירות עתידי אצלחובבי השטח.
לגביך דורון, אין מה לעשות. להוסיף זה לא כלכלי בעליל.
או שתהנה ממנו ככה או שתחליף ללימיטד. בעסה.
אבל ביננו, היית צריך לבדוק את זה. זו לא הפתעה.
איל
JK ашек 2008 тн зййщрй шеешс етх шйз.
еафйме боцбе дсиргший деа дфк мозмйу шаей м-WJ..
ееаммд ма олйш аъ феъз дщшщеш абм оцбк - гбщ ...
ан аъд черд аеие б 220K щ"з + ема бегч ан йщ ме LOW мфрй дчрйд, ма йчшд мк лмен ан ъолеш еъчрд азг щйщ ме ...
" од жд ?фмафм ? смйзд ъашеж мй щрййн арй аелм ббйъ ? - ае щйи щое мй зшйу бочен тобд ?! "
олщймй ъретд ае ма, [ еарй ма оъ тмйдн...] абм тн лм длбег, айп од мбеа амйдн битреъ, шч мтцок.
гбш щрй, ан дъшвмъ мийемйн "чщйн" тн шегйае ае айфеп, ма цшйлд мдйеъ мк бтйд тн вшрг 2009 вн бмй LOW....
айп мк дшбд од мтщеъ, абм вн ма цшйк. аъд ъвмд щблм дочеоеъ щбйчшъ чегн, ъелм мдвйт вн мма дймек длз. бщиз илрй оаег ъдйд оевбм, абм ма йеъш ощдййъ фтн, еоойма ма биез щблеерък мдвйт мщиз отбш мовбмеъ дшлб, бойезг лщдеа згщ.
айп в'йф. доцб чщд..
абм йщ амфа, мбйръййн..
чцъ чщд мдбйп айк ойщде щлбш бтм рсйеп бщиз тн шлбйн азшйн ма бегч гбш лжд. дан ма щоъ мб мжд мфзеъ ботог чбмъ дшлб? аемй аж тег дйд афщш мтщеъ ишйг-айп еможтш аъ ддфсгйн.
блм очшд, мгтъй дбтйд дйа ма шч бщиз щдеа оаег илрй. ррйз щдшлб оаег зжч ежд олфд тм лк щайп дймек лез ботмеъ ещиз илрй. абм од мвбй йшйгеъ ъмемеъ? оешгеъ ашелйн ещиз илрй тн огшвеъ бйшйгд?
мгтъй щн йешвщ дзесш бдймек LOW. дъзооеъ дбшчсйн, дшлб йвмещ тн вмвмйн ртемйн бзмч одйшйгеъ ежд лбш оселп лй айп тмйе щмйид.
обзйръ бийзеъ, ае щаъд оееъш тм ийемйн аъвшййн ае щаъд озмйу шлб.
הרבה מאוד אנשי מכירות באולמות התצוגה, לא מכירים טכנית, לעומק, את המכוניות שהם מוכרים. מנהלים טכניים מכירים מצוין. אנשי שיווק ומכירות? לא תמיד.
גרנד צ'רוקי חדש מהשקית אף פעם לא היה רכב שעכברי שדה קונים מהיבואן וישר יורדים לשטח לטיולים קשים. הרוב המוחלט של הכלים האלה, לפחות ביד הראשונה שלהם, לא מריחים אפילו אבק, שלא לדבר על שטח של ממש.
99.9% מהלקוחות של כלי חדש כזה לא נוסעים בכלל בשטח. קיומו או העדרו של הילוך כוח לא אומר להם הרבה. לקוחה שלי בעלת מיצובישי קינג קצר מודל 2005 שעדיין לא נסע בשטח ולא שולב בו LOW מעולם.
תפקיד היבואן למכור מכוניות ולתת להן שירות. לא יותר מזה. אבל אני מצפה מאיש מכירות להכיר על בוריין את המכוניות שהוא מוכר ולדעת "לתפור" ללקוח את הרכב שהוא רוצה ומתאים לו ולתקציבו, כדי שלא יהיו תקלות וטענות אחר כך. יכול להיות שבתקציב הנתון היה עדיף להציע לך רנגלר אנלימיטד ולא גרנד לארדו.
מצד שני - הלקוח צריך לדעת להסביר לאנשי המכירות מה הוא רוצה לעשות עם הרכב. זה שכתוב על הרכב JEEP כבר לא אומר הרבה היום. באמריקה יש למכוניות הללו גם דגמי 2X4 זולים עוד יותר...
מכר שלי שרבים משכניו בשכונה התל אביבית ה"צפונית" הם בעלי מכוניות מהז'אנר הזה, רכש לארדו כזה לפני שלושה חודשים, התקשר בהתרגשות ושאל בקוצר רוח מתי יוצאים לטייל. גם הוא קיבל ממני את ההרצאה שהאוטו לא מתאים, בלשון המעטה, לטיולים ה"אמיתיים", והוא כמעט כעס עלי - "אבל זה JEEP, למה לא אמרו לי". ואני אומר "החלטת לפוצץ רבע מיליון שקל (עם כל התוספות והזנבות) על אוטו חדש, אז למה לא שאלת קודם".
בכל מקרה, גם בלי הילוך כוח, זה עדיין גרנד צ'רוקי. הבסיס הטוב ישנו. בטיולים עד רמת בינוני לא נראה לי שהלארדו יתקשה.
ма терд бфешен
мщамеъ, чещйеъ, тцеъ, ъебреъ, ра мфреъ бд"ф
тм од бгйеч аън огбшйн тм дйгйъ \ лфъеш щм д LOW
йен азг арй теог бовшщ зрйд еарй чеми мчез щба мчзъ аъ дшлб щме ( щм айщъе )
дйа рйвщъ мшлб феъзъ аъ ъа доитп еоъзймд мсгш лшйеъ щийзйн рлрсъ моещб
йецаъ оеггъ ( дащд баоъ бтмъ ойгеъ чиреъ одшвйм)
бщмб осейн арй рйвщ ещеам бъойоеъ мод двбшъ ма ошйод аъ доещб .
едйа... од афщш мдшйн аъ доещб![]()
оъбшш щбощк щрйн дйа редвъ мщбъ тм лшйеъ ема зещбъ щйщ афщшеъ
мдвбйд аъ доещб .
айцйч
;
щоше тм чщш